Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μπλατ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»


Ο Άρης φιλοξενείται αύριο από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον τεχνικό των «κιτρίνων», Ντέιβιντ Μπλατ, να βγάζει το καπέλο στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. «Ο Ολυμπιακός είναι, χωρίς υπερβολή, μία από τις καλύτερες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη» τόνισε ο Μπλατ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο 51χρονος τεχνικός εξήγησε επίσης πως «πρόσφατα τον αντιμετωπίσαμε στο γήπεδό μας για το Κύπελλο Ελλάδας και ελπίζουμε ότι θα πιάσουμε ανάλογη απόδοση και αυτή τη φορά, που θα παίξουμε εκτός έδρας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια πρόκληση για μας. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις ως ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Από τη μεριά του, ο Κίκι Κλαρκ, δήλωσε πως «ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε σημαντικές δυνατότητες. Μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, πράγμα που φάνηκε και στον ημιτελικό Κυπέλλου πριν από δέκα μέρες. Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό, όμως θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και αυτή τη φορά τα καλά στοιχεία που έχουμε. Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους αντιπάλους μας και θα πάμε για να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: