Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Με τον τρίτο γκολκίπερ συνεχίζει η «Γιούβε»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν(ο Ιταλός διεθνής είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στις 25 Μαρτίου), και ο δεύτερος τερματοφύλακας της Γιουβέντους Άλεξ Μάνινγκερ τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, ο Αυστριακός πορτιέρο αναμένεται να μείνει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Γηραιάς κυρίας» για περίπου 20 ημέρες.

Ο άτυχος παίκτης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να μην καταφέρει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής (15/3) για το πρωτάθλημα της Serie A με αντίπαλο τη Σιένα (3-3).

Ύστερα από τη απουσία των δύο τερματοφυλάκων, την εστία της «Γιούβε» στον αγώνα ρεβάνς με τη Φούλαμ για τους «16» του Europa League και τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα θα υπερασπίσει ο τρίτος κίπερ Αντόνιο Κιμέντι, ο οποίος τον Ιούνιο θα «πατήσει» τα 40.

Στο μεταξύ, από πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρείται και ο Μάρτιν Κάσερες. Ο Ουρουγουανός άσος, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: