Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Στην Ξάνθη θα παίξουμε τελικό", λένε στην Τρίπολη


Ο Βαγγέλης Βλάχος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, υποχώρησε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον δεν αισθάνεται και τόσο ασφαλής, αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία. Μπορεί να τον χωρίζουν 5 βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη, όμως πολλά θα κριθούν στο ματς με την Σκόντα Ξάνθη.

Οι ακρίτες θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, αν όχι το τελευταίο, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο Βαγγέλης Βλάχος από την Δευτέρα κι όλας φρόντισε να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα του αγώνα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να έχουν βαθμολογικές απώλλειες, αν θέλουν να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο μέλλον.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα την Δευτέρα, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη. Ο Λαζαρίδης που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, φυσικά και δεν θα αγωνιστεί, ενώ επιστρέφει και ο Μπαστία ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν οι Αργυρόπουλος, Εντερ θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: