Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Θα ήταν όλα διαφορετικά με το πέναλτι»

Την άποψή του ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω εφόσον της δινόταν το πέναλτι που δικαιούταν εξέφρασε στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν.
Η βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό έριξε τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της. Από την πλευρά του, ο Έβαλντ Λίνεν προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντάς τους στην προπόνηση πως αν είχαν πάρει το πέναλτι που δικαιούνταν  όλα θα ήταν διαφορετικά.
«Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, από το πάθος που είχαμε και την αγωνιστικότητά μας. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας ημίχρονο, όσον αφορά αυτά τα στοιχεία, τη μαχητικότητα, τη θέληση που δείξαμε και την κυριαρχία που είχαμε στο γήπεδο. Αν μας έδινε ένα πέναλτι, όπως θα έπρεπε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως, σε κάθε περίπτωση, δεν άξιζε για αυτή την εμφάνιση μας το τελικό σκορ να είναι 0-4. Ίσως μετά το 0-2 να μην το χειριστήκαμε και σωστά, να έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί, να παίξουμε λίγο πιο πίσω, αλλά καταλαβαίνω τη θέληση που είχαμε», είπε στους παίκτες του ο Λίνεν, ενώ τους έκανε και ανάλυση για τα τέσσερα τέρματα που δέχτηκε η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: