Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κουστένης: «Δεν γίναμε σάκος του μποξ»

Κουστένης: «Δεν γίναμε σάκος του μποξ»
Μπορεί να μην τα κατάφερε το Περιστέρι και να ηττήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του για περίπου 37 λεπτά.

«Κίνητρο για εμάς το όνομα του αντιπάλου», τόνισε σχετικά ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Το όνομα του αντιπάλου, μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Γνωρίζαμε τις αδυναμίες μας και ότι ο Ολυμπιακός είναι πλήρης. Ο τρόπος να ανταπεξέλθουμε ήταν να δώσουμε το 110% και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Έδιναν ενέργεια όλοι τους, ακόμα και από τον πάγκο. Δεν γίναμε σάκος του μποξ και ήμασταν ανταγωνιστικοί για 37 λεπτά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, χάσαμε με ένα πόντο και ένα καλάθι, κάτι που δείχνει ότι έχουμε διάρκεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Προέχει η σκληρή δουλειά και στο Περιστέρι να εκμεταλλευτούμε την ώθηση του κόσμου».

«Είπαμε όλοι μας στο Περιστέρι ότι το στοίχημά μας είναι να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό σύνολο και να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ένα γεμάτο γήπεδο θα είναι δύσκολο για κάθε έναν να περάσει από εδώ. Πέρα από την εξυγίανση της ομάδας και την παραμονή μας, ο στόχος είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο», σχολίασε για τον κόσμου που πήγε να δει την προσπάθεια των παικτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: