Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δεν «πετάει» για Αθήνα ο Σίσιτς!!


Δεν «πετάει» για Αθήνα ο Σίσιτς
Τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λϊγκας, χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς θα πρέπει να καταστρώσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, εδώ και καιρό, ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα όλη την εβδομάδα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, ο «Αναστό» αποφάσισε να τον προφυλάξει για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς των Κρητικών.

Εκτός από τον Σίσιτς, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή απέναντι στον Ολυμπιακό. Για άλλη μία φορά, εκτός αποστολής έμειναν οι Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Σαχσανίδης και Ροβίθης.

Κατά τα άλλα, στην τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που έγινε το πρωί της Παρασκευής, ο Αναστόπουλος αρχικά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε να κάνουν αρκετά τελειώματα φάσεων.

Αναλυτικά, οι 20 «εκλεκτοί» του Νίκου Αναστόπουλου:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Σόουζα, Σαρ, Χαριτωνίδης, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Ζορμπάς, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Νύκταρης και Περογαμβράκης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: