Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στη κορυφή ο Χέντριξ!! (vids)

Όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση σέντερ και αυτή τη στιγμή ο παίκτης που συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Πεδουλάκης είναι ο Ρίτσαρντ Χέντριξ!
Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από το απόγευμα της Τρίτης πως στον Παναθηναϊκό δόθηκε η εντολή για την απόκτηση ενός ξένου σέντερ στο πλαίσιο των διορθωτικών κινήσεων.
Αυτός ο παίκτης έχει βρεθεί και είναι ο Ρίτσαρντ Χέντριξ της Αρμάνι Μιλάνο και συμπαίκτης των Γιάννη Μπουρούση και Αντώνη Φώτση. Ο Χέντριξ είναι εξαιρετικός και πολύ αθλητικός παίκτης, έχοντας μία κακή σεζόν στο Μιλάνο παρασυρόμενος από στο γενικότερο βούρκο της ιταλικής ομάδας.
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ο Χέντριξ έχει διετές συμβόλαιο 1εκατομμυρίου ευρώ, αλλά από το Μιλάνο ανακοινώθηκε πως τίθεται εκτός ομάδας κάτι που διευκολύνει την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη βέβαια είναι ακριβός για τα δεδομένα του έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και θα πρέπει να βρεθεί μία λύση. Όμως το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στην Μακάμπι, κάτι που σημαίνει ότι έχει εμπειρία από την Ευρώπη και την Εuroleague, σε συνδυασμό ότι τον διώχνουν από το Μιλάνο κάνει πιο δυνατή την απόκτησή του μιας και έχει τα στοιχεία που αναζητάει ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο παίκτης δεν πρόκειται να έρθει για να παίξει ένα με δύο μήνες αλλά να κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό το γνωρίζουν στο Τριφύλλι.
Ποιος είναι ο Χέντριξ
Ο 26χρονος σέντερ ξεκίνησε από το κολέγιο της Αλαμπάμα έχοντας από το 2005 μέχρι το 2008 95ματς με 14πόντους μέσο όρο και 9ριμπάουντ. Στη συνέχεια τον απέκτησαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τον Δεκέμβρη του 2008 βρέθηκε να αγωνίζεται στην D-League με την φανέλα των Ντακότα Γουίζαρντς.
Το καλοκαίρι του 2009 πέρασε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ισπανικής Γρανάδα και οι εμφανίσεις του στην ACB τον οδήγησαν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί σε δύο σεζόν (2010-12) είχε 42 παιχνίδια με μέσο όρο 5ριμπάουντ, 6κλεψίματα και 7,2 πόντους.




πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: