Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Ο Άρης ήταν καλύτερος»

Την ανωτερότητα του Άρη στο παρκέ, στο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Ο Άρης ήταν καλύτερος»
Στην επιθετική δυσλειτουργία των παικτών του απέδωσε την ήττα από τον Άρη και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος κόουτς αναγνώρισε ότι οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στο παρκέ του PAOK Sports Arena ενώ σχολίασε και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου (ρίψη αντικειμένων κλπ) λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

«Ο Άρης ήταν καλύτερος. Εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το στρες που δημιούργησε αυτό το παιχνίδι. Μετά την απομάκρυνση του Πέιν λόγω τραυματισμού δείξαμε αδυναμίες στην επίθεση. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο με δεύτερες προσπάθειες κι αυτό ήταν αρνητικό, είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Αρνητικό επίσης ήταν ότι οι σέντερ φορ τραβήχτηκαν πολύ πίσω και δώσαμε στους αντιπάλους πόιντ γκαρντ την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της ρακέτας. Μία ομάδα χρειάζεται υπομονή, με 63 πόντους στην έδρα σου είναι δύσκολο να κερδίσεις. Νομίζω το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις του κόσμου στο φινάλε του ματς:

«Κάθε φίλαθλος θέλει να κερδίζει η ομάδα του, από εκεί και πέρα όταν δεν βλέπει μέσα στο γήπεδο αυτό που θέλει, αντιδρά».


Όσο για τον τραυματισμό του Μαρκ Πέιν, σχολίασε «Δεν ξέρω ακόμη, δεν είμαι γιατρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: