Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γεύμα με... σκούπα στον Παναθηναϊκό!! (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε γεύμα στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά την παράσταση έκλεψε μια σκούπα, με υπονοούμενο για τους περσινούς τελικούς της Α1.

Γεύμα με... σκούπα στον Παναθηναϊκό (pics)
Η νέα σεζόν ξεκίνησε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη και τι καλύτερο από ένα χαλαρό γεύμα, με την επιστροφή του τριφυλλιού από την Κρήτη. Το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το τραπέζι στην ομάδα του, με το κλίμα να είναι φυσικά χαλαρό, τους παίκτες να κάνουν αστεία μεταξύ τους και γενικά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συσφίξουν οι σχέσεις παλιών και νέων.

Πάντως, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν μια... σκούπα που υπήρχε σε μια γωνία. Σε αυτή λοιπόν υπήρχε πάνω ένα μήνυμα «Θυμάμαι να σκουπίσω το εξοχικό», με σαφές υπονοούμενο από τους περσινούς τελικούς, όπου το τριφύλλι κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-0, ενώ υπήρχε πάνω και η ημερομηνία του προσεχούς ντέρμπι στο ΣΕΦ, στις 14 Οκτωβρίου.

inner

Και τα σουπλά του εστιατορίου ήταν ωραία, όπου υπήρχε από ένα αστέρι στις έξι πόλεις όπου έχουν κατακτήσει Ευρωλίγκα οι νταμπλούχοι Ελλάδας, ενώ αναγραφόταν και ο φετινός προορισμός του Final-4, το Μιλάνο. Χωρίς αστέρι ζωγραφισμένο, αλλά με στόχο στο τέλος της σεζόν να ‘χει γίνει κίτρινο κι αυτό!

inner

inner

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: