Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μπλόκο στην Ατλέτικο!!

Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα! Η εξίσου εξαιρερική φέτος Βιγιαρεάλ έβαλε φρένο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και την Μπαρτσελόνα να χαμογελά!

Μπλόκο στην Ατλέτικο!
Εξ’ αρχής, στα... χαρτιά η έξοδος της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν δύσκολη και η Βιγιαρεάλ της το απέδειξε στο γήπεδο! Εκεί, όπου το «κίτρινο υποβρύχιο» υποχρέωσε σε γκέλα τους Μαδριλένους με το τελικό 1-1.

Πάντως τα πράγματα έμοιαζαν ιδανικά για τους «ροχιμπλάνκος». Κι αυτό διότι μόλις στο 2’ πήραν προβάδισμα, χάρη σε αυτογκόλ του Μάριο! Τα λεπτά περνούσαν, η ομάδα του Σιμεόνε ήταν για ακόμη ένα βράδυ σωστή τακτικά και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς την ισοφάριση.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση της Βιγιαρεάλ έγινε πιο έντονη, η υπόθεση έγινε πιο δύσκολη και τελικά δεν κατάφερε να την βγάλει καθαρή η Ατλέτικο! Στο 79’ έγινε το 1-1 ξανά με αυτογκόλ, αυτή την φορά του Χουανφράν με ολίγην από Ούτσε!

Έτσι, από την μία οι νεοφώτιστοι εδραιώνονται στη τέταρτη θέση με το βαθμό που πήραν, από την άλλη οι πρωτευουσιάνοι ναι μεν «έπιασαν» την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με τρεις, εφόσον κάμψουν την αντίσταση της Μπέτις! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: