Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ!


Μόνο τρία συμβόλαια έχει ήδη για τη νέα σεζόν ο «δικέφαλος» του Βορρά

Η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ
Οι χαρές και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του νταμπλ λογικά θα κρατήσουν λίγες ακόμα ημέρες στον ΠΑΟΚ και από την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση του τμήματος θα ξεκινήσει συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ωστόσο μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, αφού με το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων τα μόνα συμβόλαια που είναι ενεργά και για του χρόνου από την 12αδα είναι τριών αθλητών, του Εφραιμίδη, του Σαμπάνη και του Καρασαββίδη με τον τελευταίο να έχει συμβόλαιο και για την περίοδο 2016-2017.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και φυσικά ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης είναι ελεύθεροι και μπορούν να διαπραγματευτούν και με άλλες ομάδες, εφόσον το επιθυμήσουν.

Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να κρατήσουν το τεχνικό επιτελείο, τον βασικό κορμό (Κουρνέτας, Γκόμεζ, Χιμένες, Ραγκέλ, Παντακίδης) και να ενισχύσουν την ομάδα σε κάποιες θέσεις (πχ. δεύτερο πασαδόρο), ενώ θα πρέπει να υπολογιστεί ότι η σεζόν 2015-2016 θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πιο απαιτητική, αφού ο ΠΑΟΚ έχει και Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τα παραπάνω δεδομένα (με τις λογικές αυξήσεις σε συμβόλαια βάσει της εξαιρετικής φετινής παρουσίας) και με την προϋπόθεση ότι η ομάδα πρέπει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική είναι σίγουρο ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: