Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τα... γαλλικά των προπονητών!! (vids)

Ο Νάιτζελ Πίρσον αποκάλεσε «Ηλίθιο» έναν δημοσιογράφο και πέρασε στο... πάνθεον των προπονητών που ξέφυγαν και έγιναν πρώτο θέμα! Από τον Κίγκαν και τον Ντι Κάνιο στον Τραπατόνι!
Ο Νάιτζελ Πίρσον... τρελάθηκε με την στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι και ξέσπασε, αποκαλώντας... ηλίθιο τον δημοσιογράφο, Ίαν Μπέικερ! «Ήσουν σε άλλη χώρα τους τελευταίους έξι μήνες; Γιατί αυτό καταλαβαίνω... Εκτός κι αν είσαι στρουθοκάμηλος και βάζεις το κεφάλι στην άμμο. Μπορείς να το κάνεις αυτό; Εγώ πιστεύω ότι είτε είσαι πολύ χαζός, είτε είσαι πραγματικά ηλίθιος» τόνισε ο Πίρσον και αποχώρησε. Με αφορμή το τρελό του ξέσπασμα θυμόμαστε ανάλογες αντιδράσεις

Κέβιν Κίγκαν: Σεζόν 1995-96 και αρχές Φλεβάρη η Νιούκασλ είναι στο +12 από την Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον καταφέρνει να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Κέβιν Κίγκαν δεν το ξεπέρασε ποτέ. Αυτή η απώλεια τον τρέλανε…



Πάολο Ντι Κάνιο: Ο τεχνικός της Σουίντον προτρέπει τους φιλάθλους της ομάδας να υποστηρίξουν την Οξφορντ. Ο λόγος; «Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που κοουτσάρω, αλλάξτε ομάδα…» κάπως έτσι το είπε ο Ιταλός.



Τζιοβάνι Τραπατόνι: Ο Ιταλός έμεινε... αξέχαστος στους φίλους της Μπάγερν για το συναισθηματικό ξέσπασμα σε… σπαστά γερμανικά το 1998 και σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Πως το είπε; «Αυτοί οι παίκτες ήταν αδύναμοι, όπως ένα άδειο μπουκάλι…»



Τζον Σίτον: Μπορεί η θητεία του πρώην τεχνικού της Λέιτον να ήταν σύντομη (ίσως προτιμότερο για τον ίδιο), αλλά η κληρονομιά που άφησε ήταν ίσως το αλαζονικότερο ξέσπασμα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Το video τα λέει όλα. Προσοχή υπάρχουν… γαλλικά!



Ρόι Κιν: Θες να μπεις στο μάτι του Ρόι Κιν; Θες να τον βγάλεις από τα ρούχα του και να τον αποσυντονίσεις; Θα το καταφέρεις αν σε συνέντευξη Τύπου χτυπήσει το κινητό σου τηλέφωνο…



Ζοσέ Μουρίνιο: Ο τότε τεχνικός της Ιντερ… κράζει το ιταλικό ποδόσφαιρο «Δεν μου αρέσει και δεν τους αρέσω» είχε τονίσει και τα σχόλια πολλά…



Πεπ Γκουαρδιόλα: Ο τεχνικός της Μπάρτσα ξεσπά με… αχαρακτήριστο τρόπο κατά του Ζοσέ Μουρίνιο πριν τον ισπανικό εμφύλιο το 2011 για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Απίστευτη έκρηξη του Καταλανού!



Τζόι Κίεναρ: Ο πρώην τεχνικός της Νιούκασλ τρέλανε το Νησί, αφού ξεστόμισε 52 βρισιές σε 5 λεπτά. Παγκόσμιο ρεκόρ για προπονητή!



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: