Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Φελντέιν: «Εγώ φταίω, τον άφησα να μας σκοτώσει»


Φελντέιν: «Εγώ φταίω, τον άφησα να μας σκοτώσει»

Ο Τζέιμς Φελντέιν θέλησε να επωμιστεί την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν τονίζοντας πως επέτρεψε στον Μάλκολμ Ντιλέινι να… ξεσαλώσει.

Την αυτοκριτική του έκανε μέσω της «Πράσινης» ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός σούτινγκ γκαρντ θέλησε να επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την οδυνηρή ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, κυρίως επειδή ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι όταν αυτός πέτυχε 20 πόντους σε τεσσεράμισι λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο.

«Παλέψαμε, αλλά ήταν μια άσχημη και σκληρή ήττα. Πέτυχαν μεγάλα σουτ και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν δέχεσαι τόσα τέτοια καλάθια. Ο Ντιλέινι έβαλε πάνω από 20 πόντους και είναι πραγματικά γελοίο που δεν μπόρεσα να τον σταματήσω, γιατί είχα την ευθύνη και δεν το έκανα. Δεν τα κατάφερα και κατηγορώ τον εαυτό μου. Ο Ντιλέινι μάς σκότωσε. Λες και δεν μας σεβάστηκε, μπήκε στο παρκέ για να μας κερδίσει και το έκανε. Δεν ήταν μόνος του, βέβαια», τόνισε.

Ο Φελντέιν δεν θέλησε να βρει δικαιολογία στα λάθη που έκανε η διαιτησία. «Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε, πρέπει να δεχτούμε τις αποφάσεις τους. Δεν μας βοήθησαν, αλλά δεν ένιωσα κιόλας ότι ήταν εναντίον μας. Εμείς πρέπει να παίζουμε, να κάνουμε τη δουλειά μας κι όχι να ανησυχούμε για το τι κάνουν οι διαιτητές», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: