Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τα είπαν για αποχή και όχι… μόνο Γκιρτζίκης και Καλογιάννης!


Τα είπαν για αποχή και όχι… μόνο Γκιρτζίκης και Καλογιάννης

Συζήτηση για όλα τα τελευταία θέματα που έχουν προκύψει στη Football League είχαν οι Γιώργος Γκιρτζίκης και Σπύρος Καλογιάννης και επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως η απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή.

Οι τελευταίοι «τριγμοί» στη Football League που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά των ομάδων, αλλά και την αποχή που αποφάσισε ο ΠΣΑΠ σε περίπτωση που δεν υπογραφούν τα συμφωνηθέντα από την αρχή της σεζόν, ανάγκασαν σε συνάντηση τις ηγεσίες της διοργανώτριας αρχής και ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, Γιώργος Γκιρτζίκης και Σπύρος Καλογιάννης συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις με τον ΠΣΑΠ, ενώ εκ μέρους του προέδρου της Football League τέθηκε το θέμα των προστίμων που επιβάλλονται στις ΠΑΕ.

Αυτό που ζητήθηκε εκ μέρους της Football League είναι διακανονισμός για την πληρωμή τους ή να γίνει συμψηφισμός με τα έσοδα του Κυπέλλου.

Το δελτίο Τύπου που εξεδόθη από τη Football League:


«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπ. Καλογιάννης προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Ένωση, και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την επαπειλούμενη, από τον ΠΣΑΠ, αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες, την διαδικασία επιτήρησης των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και τις επιβληθείσες ποινές, και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα και των άλλων Κανονισμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: