Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Χορτάσαμε… κουλουράκια!!

Χορτάσαμε… κουλουράκια
Κάτι η αδιαφορία, κάτι οι «κλεισμένες» θέσεις για τα προημιτελικά πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, είχε ως αποτέλεσμα τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια σε δεύτερο και τέταρτο όμιλο να «κολλήσουν» στο 0-0.

Μόνο το Μεξικό κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0. Πρόωρη επιστροφή στο «σπίτι» για την ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας, που είχε μείνει εκτός οκτάδας από την προηγούμενη αγωνιστική.

Δεν κουνήθηκε… φύλο στον τέταρτο όμιλο. Η απογοήτευση των Ισπανών από τον αποκλεισμό, φαίνεται πως τους εμπόδισε να πάρουν έστω μια νίκη γοήτρου κόντρα στο Μαρόκο και μάλιστα αποχαιρετά το Λονδίνο χωρίς να έχει πετύχει καν τέρμα.
Μια από τα ίδια και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, με τις Ιαπωνία και Ονδούρα να «κολλάνε» στο 0-0, ωστόσο και οι δύο ομάδες πήραν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

Στο δεύτερο όμιλο, το Μεξικό επικράτησε της Ελβετίας 1-0, με σκόρερ τον Περάλτα στο 68΄ και κράτησε την πρωτιά με 7 βαθμούς. Το άλλο εισιτήριο πήγε στη Νότιο Κορέα, που παρά το 0-0 με τη Γκαμπόν, ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να προκριθούν οι Ασιάτες στους «8».

Βαθμολογία τέταρτου ομίλου:

1. Ιαπωνία 7
2. Ονδούρα 5
3. Μαρόκο 2
4. Ισπανία 1

Βαθμολογία δεύτερου ομίλου:

1. Μεξικό 7
2. Νότιος Κορέα 5
3. Ελβετία 2
4. Γκαμπόν 1


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: