Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Φιλικό με Μπάγερν ο Παναθηναϊκός!!

Φιλικό με Μπάγερν ο Παναθηναϊκός Φιλική αναμέτρηση με την Μπάγερν θα δώσει ο Παναθηναϊκός, στις 28 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο, όπου θα είναι το εναρκτήριο ματς στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων στη γερμανική πόλη.

Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας τους, όπου το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί -εκτός απροόπτου- στο Καρπενήσι.

Μπορεί μερικοί παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν αρχίσει ήδη τα ατομικά τους προγράμματα, ωστόσο απέμεινε περίπου ένας μήνας, όταν θα πατήσουν όλοι μαζί στο παρκέ και θα ξεκινήσουν -υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη πλέον- την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Καρπενήσι, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες.

Ακόμα δεν έχει οριστεί το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσουν οι «πράσινοι», όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου στις 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο εκδηλώσεων.

Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να δώσουν και ένα δεύτερο φιλικό επί γερμανικού εδάφους, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται τίποτα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: