Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέζας στο Metropolis: «Στοχοποιημένος ο Ηρακλής»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μπέζας .

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Στόχος είναι καθαρά ο Ηρακλής. Μετά από αυτά που έγιναν πέρσι στο Βόλο, τώρα είχαμε τα φετινά στη Λάρισα που δεν άφησαν τον κόσμο του Ηρακλή να μετακινηθεί οργανωμένα, την ίδια στιγμή που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μετακινήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Βέροια και δεν έγινε τίποτα. Από την αρχή αν είχε δοθεί πέταλο στον Ηρακλή, δεν θα υπήρχε θέμα. Η στάση της αστυνομίας τους έφερε να κάθονται μαζί με τους φιλάθλους του Τυρνάβου και έγινε αυτό που έγινε».

Για το την καταγγελία του Ηρακλή: «Έγινε καταγγελία στο υπουργείο και μήνυση στους τέσσερις αστυνομικούς για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή δήλωση. Γράφει στο κατηγορητήριο ότι ένιωθαν φόβο και τρόμο τη στιγμή που εγώ ήμουν με χειροπέδες. Πώς θα αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι αυτοί τους επικίνδυνους εγκληματίες που κυκλοφορούν έξω. Αντί να πάρουν αυτούς που πέταξαν τα αντικείμενα, η πράξη των οποίων επισείει αυτόφωρο πήραν το φίλαθλο, εγώ αυτό τους είπα και αυτοί με συνέλαβαν».

Για το αν θα μπορούν οι οπαδοί του Ηρακλή να βλέπουν την ομάδα τους εκτός έδρας: «Θα υπάρχουν μετακινήσεις σίγουρα, μόνο με τις δύο διευθύνσεις Λάρισας και Βόλου υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, θα βρούμε τρόπο και θα το αντιμετωπίσουμε».

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Όλος ο κόσμος να είναι στο ματς με την Ξάνθη. Τα διαρκείας ισχύουν κανονικά, θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας για να γιορτάσουμε την επόμενη πρόκριση, αφού εγώ έχασα την πρώτη». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: