Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Ατματζίδης στο Metropolis: «Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε χρήματα που δεν έχουμε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Νίκος Ατματζίδης σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την εκπλειστηρίαση των Χορτατζήδων.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Τα ερασιτεχνικά τμήματα θέλουν πολλά έξοδα που δεν επιχορηγούνται από πουθενά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις είναι λογικό τα σωματεία να αρχίσουν να χρωστάνε. Αυτή είναι η τύχη όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, όχι μόνο του Ηρακλή. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε χρήματα που δεν έχουμε. Όλοι να προσαρμοστούμε στο τί μπορούμε να έχουμε και τί μπορούμε να ξοδεύουμε. Ελπίζω ότι θα τακτοποιηθούν κάπως τα πράγματα με κάποιο νόμο που θα βοηθά τα σωματεία να ξεκινήσουν από το μηδέν».

Για τον πλειστηριασμό των Χορτατζήδων: «Γνωρίζω πως οι υφιστάμενοι νόμοι δεν επιτρέπουν να γίνει μια κατάσχεση σε αθλητικό κέντρο. Πώς να μην είναι άγονος ο διαγωνισμός όταν η αρχική προσφορά είναι για 80 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και έχει δίκιο ο αθλητής και δεν είναι ο μόνος. Θα κινήσουν αντίστοιχες διαδικασίες και άλλοι και σε άλλα σωματεία». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: