Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα!!


Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα
Για τις σχέσεις του με τον Αντόνιο Κόντε την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, μίλησε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι στην «Corriere dello sport», με αφορμή την αναμέτρηση της Παλέρμο με τους «μπιανκονέρι» για την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ο βραχύσωμος επιθετικός αποκάλυψε πως με τον προπονητή της «Γιούβε» έχει πάψει να μιλάει εδώ και καιρό, αλλά παραδέχτηκε πως θα του σφίξει το χέρι μόλις μπουν στο γήπεδο.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο θα διεξαχθεί στη Σικελία, ανάμεσα στην Παλέρμο και τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ελπίζουν να πάρουν βαθμούς από τη «Μεγάλη Κυρία», ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Από τη μεριά τους οι «μπιανκονέρι» θα προσπαθήσουν να νικήσουν, ελπίζοντας πως η κόπωση από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαχτάρ δεν θα τους επηρεάσει.

Με αφορμή το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, ο Φαμπρίτσιο Μίκολι μίλησε στην «Corriere dello sport», φέρνοντας στη μνήμη του τις μέρες που αγωνιζόταν στην ομάδα του Τορίνο. «Όταν πήγα στη Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε αποτελούσε για μένα σημείο αναφοράς, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Τον εκτιμούσα απεριόριστα ως παίκτη και ως άνθρωπο. Κάναμε πολλή παρέα στον ελεύθερο χρόνο μας, αφού και οι δύο έχουμε καταγωγή από το Λέτσε και ταιριάζαμε πολύ. Δυστυχώς, μετά από κάποια άσχημα πράγματα που έγιναν, η σχέση μας ψυχράνθηκε και, ουσιαστικά, διαλύθηκε. Το λάθος που κάναμε και οι δύο, ήταν να μην καθίσουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Έπρεπε να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Για προφανείς λόγους, δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, είναι προσωπικά μας ζητήματα», σημείωσε ο Μίκολι.

Δηλαδή ακόμα είστε ψυχραμένοι; «Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αν, όμως, συναντηθούμε στο γήπεδο, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Θα του σφίξω το χέρι. Και αν θελήσει να μιλήσουμε για όσα έγιναν, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα από εμένα», απάντησε ο επιθετικός της Παλέρμο.

Ως προπονητή, τον εκτιμάς; «Πολύ. Η δουλειά του αποδεικνύει πως είναι ικανότατος. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητήσω αυτό. Τα αποτελέσματα είναι ο καλύτερος κριτής», ήταν η ειλικρινής απάντηση του Φαμπρίτσιο Μίκολι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: