Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζει Καστσελάν για ΑΕΚ!!


Ετοιμάζει Καστσελάν για ΑΕΚ
Η διαφαινόμενη απουσία του Δημήτρη Σκλιοπίδη και του Γιάννη Στάθη από το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναγκάζει τον Παύλο Δερμιτζάκη να πάει σε… αλχημείες για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να συνεχίσει για ένα ακόμα παιχνίδι τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πάρει μια νίκη που θα της δώσει μια άνεση για την συνέχεια. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, υπάρχει και βαθμολογική ανάσα.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, εκτός θα είναι οι Μακρυδημήτρης, Μελίσσης και Μιχαλόπουλος, οι οποίοι και δεν υπολογίζονται.

Από εκεί και πέρα, ο Κουτσόπουλος θα είναι στο τέρμα, ο Καστσελάν, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για δεξιά, ενώ ο Χρήστου παραμένει αριστερά. Οι Σερφά και Σαρακατσάνος θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μουνάφο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα πλάι στον Λαδάκη.

Πίσω από τον Παπαδόπουλο θα βρίσκεται η γνωστή τριάδα με τους Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, Λουσέρο. Αυτά φαίνεται να σκέφτονται στον Πανθρακικό, αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες μέρες στις προπονήσεις για να αλλάξουν τα δεδομένα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: