Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλύπτονται τα σχέδια του Ζάρατε!!


Αποκαλύπτονται τα σχέδια του Ζάρατε
Σκληρή στάση αποφάσισε να κρατήσει ο Μάουρο Ζάρατε στο θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του από τη Λάτσιο. Όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Λουίς Ρούτσι, ο πελάτης του δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρώμης, ούτε πρόκειται να δεχτεί νέο δανεισμό. Επιπλέον ο Ζάρατε αρνείται να μεταγραφεί σε ομάδα εκτός Αγγλία ή Ισπανίας, κάτι που περιορίζει τις επιλογές του προέδρου, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα αγοραστή.

Είναι ένα από τα «αγκάθια» που προσπαθεί να… βγάλει από τη Λάτσιο ο Κλαούντιο Λοτίτο. Ο Μάουρο Ζάρατε, από σημαντικότατος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ρώμης, έχει εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα. Οι συμμετοχές του στην βασική ενδεκάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς είναι λίγες, οι καλές του εμφανίσεις ακόμα λιγότερες. Κάτι που υποχρεώνει τον Λοτίτο να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, αν είναι δυνατόν εισπράττοντας ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Η πιθανότητα, όμως, να συμβεί αυτό μοιάζει μικρή, αν κρίνουμε από όσα δήλωσε στην «Corriere dello sport» ο μάνατζερ του παίκτη, Λουίς Ρούτσι. «Ο Ζάρατε θα μείνει στη Λάτσιο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά τον Ιανουάριο, όσα και αν ακούγονται», τόνισε με αποφασιστικότητα ο Ρούτσι.

Πώς είστε τόσο βέβαιος; «Ο Ζάρατε δεν παίζει σχεδόν καθόλου. Ποια ομάδα θα επενδύσει σε έναν παίκτη που αγωνίζεται ελάχιστα; Από την άλλη ο Λοτίτο ζητάει υπερβολικά χρήματα για να τον δώσει. Με τις ετήσιες αποδοχές του Μάουρο, γίνεται απίθανο να βρεθεί κάποιος που να ενδιαφερθεί», απαντά με σιγουριά ο μάνατζερ του Ζάρατε.

Θα μπορούσε να βρεθεί μια ομάδα από τη Ρωσία ή την Αραβία. Αυτοί πληρώνουν πολύ καλά. «Δεν λαμβάνουμε υπόψη καμία από αυτές τις περιπτώσεις. Μόνο στην Αγγλία ή την Ισπανία θα πάει ο Μάουρο, αν φύγει από την Ιταλία», ξεκαθάρισε ο Ρούτσι.

Αφήνετε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός σε ιταλική ομάδα, λοιπόν; «Το πείραμα με το δανεισμό δεν πέτυχε. Αρνούμαστε αυτό το ενδεχόμενο. Ο Ζάρατε αν φύγει, θα φύγει με κανονική μεταγραφή».

Η κατάσταση μοιάζει να οδηγείται σε αδιέξοδο. «Δεν νομίζω. Το συμβόλαιο του πελάτη μου λήγει σε ένα χρόνο. Μετά θα μείνει ελεύθερος και θα διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, θέτοντας τους δικούς του όρους», υπογράμμισε ο Λουίς Ρούτσι, αποκαλύπτοντας, ουσιαστικά, το πραγματικό του σχέδιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: