Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το σχέδιο για τον Ρονάλντο!!

Το σχέδιο για τον Ρονάλντο
Τέλος στο κεφάλαιο της δυσαρέσκειας του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να βάλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Marca.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει την αξία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και θέλει να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση.

Όλο αυτό το διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο 27χρονος παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα», επειδή δεν έχει τη στήριξη που τυγχάνουν ο Λιονέλ Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας θα συνοδεύσει τον Ρονάλντο στο γκαλά της FIFA, όπου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2012.

Επίσης, είχε γραφτεί ότι ο Πορτογάλος έχει δεχθεί «λευκή» επιταγή από την Ανζί του Ρομπέρτο Κάρλος και την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που προλαβαίνει ο Πέρεθ λέγοντας «ναι» σε όλες τις οικονομικές αξιώσεις του διεθνούς άσου.

Η τακτική του προέδρου της Ρεάλ με τον Ρονάλντο μοιάζει αρκετά με εκείνη του Σάντρο Ροσέλ με τον Λιονέλ Μέσι, στον οποίο του παρέχει ότι του ζητήσει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: