Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Πρότυπό μου ο Χολέβας»

Τον Χολέβας έχει ως πρότυπό του ο νεαρός αριστερός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος μίλησε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας.

«Πρότυπό μου ο Χολέβας»
Την πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής διανύει με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο νεαρός αριστερός αμυντικός μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Βασίλη Σαμπράκο.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ χαρακτήρισε ως πρότυπό του τον Χολέβας τονίζοντας «είναι γρήγορος και δυνατός παίκτης», ενώ στην συνέχεια μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του δεν δίστασε να αναφέρει «Γιατί όχι και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναλυτικά:

Περίμενες να αγωνιστείς φέτος με την πρώτη ομάδα;
«Δεν το περίμενα. Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα. Στην αρχή της σεζόν υπήρχαν πολλοί παίκτες στην θέση που αγωνίζομαι. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Αστέρα πίστεψαν σε μένα και εγώ νομίζω ότι τους δικαίωσα με την σκληρή δουλειά».

Έχεις άγχος που αγωνίζεσαι στην πρώτη ομάδα;
«Φυσικά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ και το έχω ξεπεράσει γρήγορα. Άγχος έχεις μέχρι να αρχίσει ο αγώνας, από εκεί και μετά βρίσκεις τα πατήματά σου στο γήπεδο σιγά-σιγά. Νομίζω ότι και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και χθες με τον ΠΑΟΚ τα πήγα αρκετά καλά».

Πως βρέθηκες στον Αστέρα Τρίπολης και πως έγινες επαγγελματίας;
«Έπαιζα στην Θύελλα Πατρών. Σε έναν αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος με εντόπισε ο κ. Χατζόπουλος και μετακόμισα στην Τρίπολη. Εδώ βρίσκομαι δυο χρόνια και το καλοκαίρι ανέβηκα στην πρώτη ομάδα υπο τις οδηγίες του κ. Τσιώλη, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο».

Πως είναι η ζωή στην Τρίπολη;
«Η ομάδα είναι υγιής και παρέχει τα πάντα. Τα οικονομικά και το περιβάλλον της πόλης είναι πολύ καλά και δουλεύω με ηρεμία, κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Αστέρα Τρίπολης;
«Κοιτάμε να μπούμε στα πλέι οφ, όσο πιο ψηλά μπορούμε, δουλεύουμε σκληρά με χαμηλά το κεφάλι. Γιατί όχι να μη μπούμε και στη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ποιο είναι το πρότυπό σου;
«Ο Χολέβας. Μου αρέσει γιατί είναι γρήγορος, δυνατός και παίκτης με τεχνική. Τον κοιτάω και μαθαίνω πολλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: