Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η «απάντηση» του Κόντε στον Καπέλο!

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Αντόνιο Κόντε, ύστερα από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Φάμπιο Καπέλο για αδυναμία της Γιουβέντους να πετύχει στην Ευρώπη, λόγω έλλειψης μεγάλου ανταγωνισμού στη Serie A.

Η «απάντηση» του Κόντε στον Καπέλο
Κοντά στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος στην Ιταλία είναι η Γιουβέντους, όμως εξωαγωνιστικά έχει ξεκινήσει μία «κόντρα» ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τον Φάμπιο Καπέλο.

Αφορμή για τον προπονητή της «Γηραίας Κυρίας» στάθηκαν οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού της ομάδας πως πλέον οι «μπιανκονέρι» δεν μπορούν να κάνουν κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη, λόγω της έλλειψης ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Κόντε δεν είχε απαντήσει άμεσα στον συνάδελφό του, όμως μετά τη νίκη επί της Κιέβο βρήκε την ευκαιρία να πει όσα ήθελε στον ομοσπονδιακό προπονητής της Ρωσίας.

«Ίσως του χρόνου να ζητήσω να εγγραφούμε στην Premier League... Θα έλεγα πως οποιοσδήποτε κάνει αυτά τα σχόλια είναι ενοχλητικός και ασεβής απέναντι στα ρεκόρ που σπάμε εδώ και δύο χρόνια. Οι ομάδες του Καπέλο έσπασαν ρεκόρ και οι δύο τίτλοι που πήρε αφαιρέθηκαν, αλλά δεν θυμάμαι το στιλ ποδοσφαίρου τους.

Θυμάμαι την ομάδα του Μαρτσέλο Λίπι, ακόμα και αυτή του Τζοβάνι Τραπατόνι, αφού έπαιξαν καλά, αλλά η εποχή του Καπέλο είναι διάσημη μόνο για την ανάκληση των δύο πρωταθλημάτων. Νομίζω ότι αυτή η Γιουβέντους είναι περισσότερο ολοκληρωμένη σε κάθε τομέα σε σύγκριση με την πρώτη μου σεζόν.

Τότε ήμασταν η μοναδική ομάδα που σταμάτησε τη Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κατακτήσει το σκουντέτο. Αυτή είναι η τρίτη μου σεζόν και κατά τη γνώμη μου έχουμε βελτιωθεί σε κάθε τομέα: σε τακτική, φυσική κατάσταση και ψυχολογία
», τόνισε ο 44χρονος προπονητής της Γιουβέντους και στη συνέχεια απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από τον Καπέλο η ομάδα:

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που το παίζουν καθηγητές, όταν δεν γνωρίζουν την κατάσταση και θα πρέπει ειλικρινά να κοιτάξουν στα δικά τους σπίτια, αφού εκεί μπορεί να υπάρχει περισσότερη βρωμιά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: