Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δεν το βλέπει για Μουντιάλ ο Χεσέ!

Δύσκολο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Μουντιάλ ο Χέσε Ροντρίγκεθ , αν και δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένος και βοηθάει με τα γκολ του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν το βλέπει για Μουντιάλ ο Χεσέ
Είναι εκ των πρωταγωνιστών στις νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης στις τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι.

Παρόλα αυτά, ο Χέσε Ροντρίγκεθ εκτιμά πως είναι απίθανο να κληθεί από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ που έχω πετύχει και έχω βοηθήσει την ομάδα. Έχω αποφασίσω να βοηθήσω και να εκμεταλλεύομαι το διάστημα που αγωνίζεται, ξεπερνώντας το όριο των 10 γκολ. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορείς να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να διαλέξει. Ίσως είμαι στην ακμή της καριέρας μου, αλλά θέλω περισσότερα», τόνισε ο 21χρονος φορ μετά το γκολ που πέτυχε στη νίκη (3-0) επί της Χετάφε και στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Δεν ξέρω αν είναι τρελό, αλλά είναι αδύνατο. Είναι μία γενιά σημαντικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου. Πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό για όσα έχουν πετύχει. Αλλά ναι, το βλέπω δύσκολο. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να παίζω και να έχω θέση στην ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: