Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Οι απατεώνες της πολιτικής και η «νέα αρχή»

Ο απατεώνας, ο σοβαρός απατεών παίζει στα σίγουρα, δεν πειραματίζεται. Έχει απόλυτη συνείδηση ότι ανήκει στην πλατφόρμα της απάτης, δεν είναι αφελής, δεν έχει ψευδαισθήσεις. Γνωρίζει ότι δεν είναι σε θέση να παράγει αποτέλεσμα, πραγματικό, χειροπιαστό, και το παραμύθι με το στόμα έχει ημερομηνία λήξης. Γι’αυτό θα σου πει τη μαγική κουβέντα «Θα κάνουμε μία νέα αρχή».
Σε ηρεμεί εσένα το κορόιδο. Η ομάδα θα κάνει μία νέα αρχή. Η κυβέρνηση θα δει το πρόβλημα σε νέα βάση. Το κόμμα γυρίζει σελίδα, θα κάνουμε μία νέα αρχή. Η οικονομία θα ξεκινήσει από νέα αφετηρία.
Είναι η συνταγή του αρχιραβίνου Γαμαλιήλ από τα βιβλικά χρόνια του εβραϊσμού που την έχει μοντάρει ο σατανικός Κώστας Λαλιώτης. Οι μαλάκες οι νεοδημοκράτες τον είχαν αποκαλέσει το Θείον Βρέφος, δηλαδή, ότι ήταν ένα πιτσιρίκι και έπρεπε να περάσουν χρόνια για να αντιληφθούν ότι έχαναν τις εκλογές από τις πανουργίες του Λαλιώτη, που έφτιαχνε συνθήματα με συγκεκριμένες λέξεις. Η δύναμη της θέλησης, π.χ. σου έλεγε, η θέληση της δύναμης. Κάτι τέτοια.
Το ίδιο πλάνο και ο ΣΥΡΙΖΑ, επιλεκτικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Αποφασιστικότητα, τέτοια κωλομπαρίστικα και κάνει παιχνίδι. Μη ξεφεύγουμε.
Δεν περπατάει η ομάδα, δεν ικανοποίησε στο πρωτάθλημα, και ο απατεώνας πρόεδρος, ο απατεώνας προπονητής θα πει Θα πάρουμε παίκτες, Θα δουλέψουμε, Θα κάνουμε μία νέα αρχή την προσεχή σαιζόν. Το κόλπο πιάνει. Είναι πονηρό, είναι μαγικό. Διώχνει τις μουρμούρες, δίνει ελπίδες.
Οπότε έπαιρνε την κατηφόρα το ΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης πλάκωνε τις συνεντεύξεις στις μεγάλες εφημερίδες και έδινε γραμμή σ’όλες τις στελεχάρες από Τσοχατζόπουλο και κάτω «Κάνουμε μία νέα αρχή».
Νίκος Καραγιαννίδης, δημοσιογράφος, δημιουργός της εφημερίδας «Φίλαθλος»
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: