Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ντούνης: «Ήταν ματς ζωής ή θανάτου»

Τη σημασία που είχε για τον Πανιώνιο η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα εξήγησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κυανέρυθρων», Μάρκος Ντούνης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ντούνης: «Ήταν ματς ζωής ή θανάτου»
Δεν έπαιξε ρόλο η αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για τους παίκτες της ομάδας για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο Μάρκος Ντούνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αλλάζει συνήθως η συμπεριφορά σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θέλαμε τη νίκη, αφού ήταν ματς ζωής ή θανάτου», τόνισε ο 22χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να φτάσουμε αναγκαστικά στη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς ανάμεσα στον προπονητή και εμάς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκος Ντούνης στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη:

«Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Είτε ήταν ο κ. Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος θα παλεύαμε για αυτό τον σκοπό μας».

Για το αν άλλαξε κάτι με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου:

«Αλλάζει συνήθως η συμπεριφορά σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θέλαμε τη νίκη, αφού ήταν ματς ζωής ή θανάτου. Έπρεπε να φτάσουμε αναγκαστικά στη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς ανάμεσα στον προπονητή και εμάς. Υπήρξε ένα θέμα με τη διοίκηση και αποχώρησε ο κ. Παναγόπουλος».

Για τον στόχο της παραμονής:

«Είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του:

«Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, αφού θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Εκείνο που θέλω τώρα είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: