Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Χέντερσον: «Ελπίζω να μείνει ο Στέρλινγκ»

Κάλεσμα παραμονής στον Ραχίμ Στέρλινγκ, απεύθυνε ο νέος αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον.
Το μέλλον του 20χρονου άσου βρίσκεται εδώ και καιρό στον «αέρα», με τα δημοσιεύματα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να αποτελούν… καθημερινότητα στον αγγλικό Τύπο.
Σε αντίθεση, πάντως, με τα σενάρια που θέλουν τον Στέρλινγκ να αφήνει το «Άνφιλντ», ο Χέντερσον εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να βλέπει το νεαρό μεσοεπιθετικό με την κόκκινη φανέλα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του.
«Προφανώς έχει αφήσει το μέλλον του στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. Για εμένα πάντως ο Ραχίμ είναι ένας φανταστικός παίκτης και ελπίζω να μείνει στη Λίβερπουλ. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν σε αυτόν είναι το γεγονός πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί.
Μπορεί να έχει δεχτεί αρνητική κριτική για την υπόθεση του συμβολαίου, αλλά είναι μιας πρώτης τάξεως χαρακτήρας. Όλοι, τόσο στη Λίβερπουλ, όσο και στην εθνική ομάδα τον αγαπούν. Είναι απόλυτος επαγγελματίας και δουλεύει σκληρά» ήταν τα λόγια του Χέντερσον, ο οποίος δείχνει να αναλαμβάνει… δράση στη συγκεκριμένη υπόθεση.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: