Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Χλωμός» ο Ίρβινγκ!! (video)

Ίσως μεγαλύτερη ζημιά κι από την ήττα των Καβαλίερς από τους Γουόριορς στον πρώτο τελικό είναι ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ. Για εξετάσεις στο αριστερό γόνατο πήγε ο γκαρντ του Κλίβελαντ.

«Χλωμός» ο Ίρβινγκ (video)
Σκούρα τα πράγματα για τους Καβαλίερς… Δεν είναι μόνο η ήττα από τους Γουόριορς στον πρώτο τελικό, αλλά κυρίως ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ που προκαλεί ανησυχία για τη συνέχεια της σειράς. Το βασικό επιθετικό στήριγμα του Λεμπρόν Τζέιμς αποχώρησε στα μέσα της παράτασης με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Αμέσως έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια εμφανώς απογοητευμένος κι εκνευρισμένος.

«Πονάω. Προσπάθησα να περάσω τον Κλέι (Τόμπσον) και να διεισδύσω, αλλά ένιωσα κάτι διαφορετικό στο γόνατό μου και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Προφανώς μπορείτε να ακούσετε από τον τόνο της φωνής μου πως ανησυχώ. Θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει. Ελπίζω να είναι μια υποτροπή στο παλιό μου πρόβλημα. Είναι απογοητευτικό, γιατί μπαίνοντας στους τελικούς ένιωθα φανταστικά», τόνισε ο περίλυπος Ίρβινγκ, που είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ στο ματς.



Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Καβαλίερς, ο Ίρβινγκ, που αποχώρησε με πατερίτσες από την Oracle Arena, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία μέσα στη μέρα για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Η συμμετοχή του τουλάχιστον στον δεύτερο τελικό, που θα γίνει ξημερώματα της Δευτέρας (3:00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.




Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης J.A. Adande (@jadande) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: