Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Κοντά σε Μάντζιο!!

Ένα βήμα από την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου είναι ο Πλατανιάς. Η... προτεραιότητα του 32χρονου φορ. Πρόταση στον Χατζηνικολάου. Ενδιαφέρον για Μπανανά.

Κοντά σε Μάντζιο
Στον Πλατανιά θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν εκτός απροόπτου ο Βαγγέλης Μάντζιος. Και όπου… απρόοπτο, βλέπε πιθανή πρόταση από το εξωτερικό για τον έμπειρο φορ, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα Χανία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει καταρχήν συμφωνία, ενώ ο πρώην παίκτης του Πλατανιά συζήτησε με πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη.

Έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε και η μόνος λόγος για τον οποίον μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή είναι να προκύψει ενδιαφέρον εκτός Ελλάδας για τον Μάντζιο. Πάντως, το θέμα δύσκολα θα τραβήξει πολύ και σύντομα αναμένεται η απάντηση του παίκτη.

Φέτος, έκανε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, τις οποίες συνδύασε με εννέα γκολ και δύο στο Κύπελλο, σημειώνοντας ένα τέρμα.

Πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού για τον Μπανανά έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν καλύπτονται οι απαιτήσεις τους, αλλά εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να πωληθεί ο Καμερουνέζος αμυντικός.

Παράλληλα, οι Χανιώτες προορίζουν τον Γιάννη Χατζηνικολάου για τεχνικό διευθυντή και αναμένουν την απάντηση του πρώην τεχνικού τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: