Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

CR… 9;


Τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως προορίζει ο Ράφα Μπενίτεθ για τη θέση του επιθετικού στη Ρεάλ, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, με τον Καρίμ Μπενζεμά να μένει στον πάγκο και το «BBC» να... σπάει.

CR… 9;
Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν τον Σέρχιο Αγουέρο ως μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», ο Ράφα Μπενίτεθ δεν πρόκειται να κινηθεί για επιθετικό καθώς προορίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτή τη θέση.

Η μαδριλένικη εφημερίδα τονίζει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάσσει τη «βασίλισσα» με σύστημα 4-2-3-1, με τη διαφορά όμως ότι θέλει να τοποθετήσει τον πορτογάλο σούπερ σταρ στην κορυφή της επίθεσης, κάτι πάντως που ο 30χρονος δε φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι.

Παράλληλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μετακινηθεί στην αριστερή πτέρυγα και ο Χάμες Ροντρίγκες θα πάει δεξιά, εκεί που έκανε και τα καλύτερά του παιχνίδια φέτος.

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό η «βασίλισσα» να κινηθεί είτε για την απόκτηση δεκαριού (φημολογείται ενδιαφέρον για τον Ραχίμ Στέρλινγκ), είτε για κάποιο αμυντικό χαφ (π.χ. Βεράτι), με έναν εκ των Τόνι Κρόος, λούκα Μόντριτς ή Ίσκο να αναλαμβάνει το ρόλο του «μαέστρου».

Μένει πάντως να δούμε κατά πόσο ο CR7 θα δεχτεί να αφήσει την αγαπημένη του αριστερή πλευρά όπως και ποια θα είναι η αντίδραση του Καρίμ Μπενζεμά αν δει πως δεν υπολογίζεται για βασικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: