Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Το κάναμε να φαίνεται έυκολο!»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντιέγκο Ρομάνο και μίλησε για την άνοδο του Ηρακλή, για την χρονιά που πέρασε αλλά και για το μέλλον της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια μεγάλη στιγμή και θέλαμε να είμαστε κοντά στον κόσμο. Παλέψαμε και καταφέραμε τον στόχο μας. Όσο μπορούσαμε βοηθήσαμε την ομάδα και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι».
Για το γεγονός πως η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν:
«Το κάναμε να φαίνεται εύκολο όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα στην αρχή της χρονιάς. Ξέραμε πως ήρθαμε σε μια ομάδα με πολύ βαριά φανέλα και έπρεπε να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Σούπερ Λίγκα. Ο καθένας έκανε την προσπάθεια του και επέστρεψε ο Ηρακλής εκεί που ανήκει».
Για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο κύπελλο:
«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε εκείνα τα παιχνίδια. Ίσως θα μπορούσα να αποφύγω την αποβολή μου όμως το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Όπως έβαλα το γκολ στον Αστέρα Τρίπολης έτσι μετά πήρα την κόκκινη. Μπορούσαμε να πάμε στον τελικό και με δουλειά και εμπιστοσύνη μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Ήμασταν μια ομάδα Β’ εθνικής και παραλίγο να πάμε τελικό».
Για την επόμενη χρονιά:
«Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στην χρονιά, να μην μιλάμε πολύ και με την ομάδα που έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους».
Για τους πανηγυρισμούς των παικτών:
«Για να καταφέρεις μεγάλους στόχους πρέπει να έχεις μεγάλα αποδυτήρια. Ήμασταν μια οικογένεια και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ».
Για το γεγονός πως ο κάθε παίκτης ξέρει τους στόχους του:
«Αυτό το κατάφερε ο κόουτς. Μας έδειξε όλους εμπιστοσύνη και όλοι κοιτάξαμε την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να το διατηρήσουμε. Για εμένα αυτό είναι βασικό για μια ομάδα που θέλει να καταφέρει τους στόχους της».
Για τους στόχους της νέας χρονιάς:
«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο. Του χρόνου πρέπει να δουλέψουμε όπως φέτος, να μην μιλάμε πολύ, να παίζουμε με την ομάδα και αυτά τα παιδιά σε συνδυασμό με όσους έρθουν θα έχουμε μια δυνατή ομάδα που θα πετύχει πολλούς στόχους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: