Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Μαντσίνι: "Δύσκολο ματς με τη Στόουκ"


Την ανυπομονησία του για το παρθενικό του ματς στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Στόουκ την Boxing Day (26/12) εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος επιχείρησε παράλληλα να κατεβάσει τους τόνους μετά τα τα δημοσιεύματα που ήθελαν ένα γκρουπ παικτών να είναι αντίθετοι με τη δική του πρόσληψη και την απομάκρυνση του Μαρκ Χιουζ από τον πάγκο των "πολιτών".

"Πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα και έχουμε ένα μόνο πρόβλημα που είναι ότι πολλοί παίκτες είναι τραυματίες. Έχω καλή σχέση με τους παίκτες. Εκτιμώ το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες είναι κοντά στον Μαρκ όμως αυτό είναι καλό πράγμα για έναν προπονητή", τόνισε ο Ιταλός με δηλώσεις του, για να προσθέσει χαριτολογώντας: "Όταν και εγώ θα αποχωρήσω από τη Μάντσεστερ Σίτι σε 15 χρόνια μετά από πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, οι παίκτες θα έχουν την ίδια αντίδραση και με εμένα". Όσον αφορά στο ντεμπούτο του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα είναι με αντίπαλο την Στόουκ, ο "Μάντσιο" έκανε ένα λόγο για ένα δύσκολο ματς. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ελπίζω ότι θα είναι μία καλή ημέρα για τους οπαδούς μας και ελπίζω να νικήσουμε για αυτούς επειδή είναι σημαντικό. Η Στόουκ είναι μία καλή και δυνατή ομάδα, μία κλασική αγγλική ομάδα. Παρακολούθησα το παιχνίδι τους κόντρα στην Άστον Βίλα όπου έπαιξαν καλά αλλά έχασαν. Είναι ένα σκληρό ματς για εμάς".

Καβάλα Ελπίζουν στο "ναι" Αμπρέου


Τι κι αν ο Σεμπαστιάν Αμπρέου βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάλαγα, στην Καβάλα δεν χάνουν την αισιοδοξίας τους και περιμένουν το πολυπόθητο "ναι" έτσι ώστε να... εκραγεί άλλη μια μεταγραφική βόμβα.

Oι "Αργοναύτες" έχουν καταθέσει μια δελεαστική πρόταση στον Ουρουγουανό επιθετικό και ελπίζουν σε θετική απάντηση έτσι ώστε να ζευγαρώσουν τις μεταγραφικές τους επιτυχίες μετά και την έλευση του Έμπι Σμόλαρεκ. Η περίπτωση πάντως δεν είναι εύκολη για την Καβάλα, αφού ο Αμπρέου έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και η Μάλαγα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Η πρόταση όμως που έχει στα χέρια του από την Καβάλα είναι πολύ καλή και αυτός είναι ο μεγάλος σύμμαχος των Αργοναυτών που περιμένουν με αγωνία την απάντηση. Οι Καβαλιώτες πάντως θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που δεν αποκλείεται να είναι μεγάλο όνομα και πάλι!

Το είχαμε ανάγκη


Ο Νάτσο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» αναφερόμενος στον τραυματισμό του και την απουσία του από τα γήπεδα αλλά και στο νικηφόρο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξηΉταν δική σου απόφαση να μην ταξιδέψεις στη Βολιβία για τις γιορτές των Χριστουγέννων;«Ήταν κοινή απόφαση με τον προπονητή. Είπα στον κ. Κούπερ ότι θέλω να μείνω και να δουλέψω το διάστημα των εορτών, για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο. Συμφώνησε και μου έδωσε ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο και ακολουθώ, τώρα που δεν έχει προπονήσεις».Πόσο δύσκολο ήταν να παρακολουθείς τα παιχνίδια του Άρη από την εξέδρα;«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι του τραυματισμού μου. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να προσπαθούν, να αγωνίζονται και εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ένιωθα σαν λιοντάρι μέσα σε κλουβί. Το χειρότερο ήταν όταν η ομάδα δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Ήθελα να παίξω και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Απλά, προτιμήσαμε να επιστρέψω όταν θα είμαι 100% έτοιμος, προκειμένου να μην πάθω κάποια υποτροπή στον τραυματισμό μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να μην μπορεί να παίξει. Στάθηκα πολύ άτυχος στο συγκεκριμένο τραυματισμό. Όταν χτύπησα, δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο σοβαρός. Ελπίζω να μην αναγκαστώ ποτέ ξανά να απουσιάσω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου».Συμφωνείς ότι ο Άρης πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;«Η ομάδα έκανε τρομερή εμφάνιση και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Την πανηγύρισα και εγώ έξαλλα αυτή τη νίκη μαζί με τους οπαδούς του Άρη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική και πιστεύω ότι ήταν μια νίκη που θα βοηθήσει πολύ ψυχολογικά την ομάδα. Την είχαμε ανάγκη μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες και αυτό το πρόσωπο πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο κ. Κούπερ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Έχει πιάσει το σφυγμό της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτεροι και θα αφομοιώνουμε το νέο σύστημα. Είναι πολύ καλό για κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργάζεται με έναν τόσο ικανό τεχνικό».Ποιες είναι οι ευχές σου για τις μέρες των Χριστουγέννων και το νέο χρόνο;«Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ειδικά στους οπαδούς του Άρη. Θέλω να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να τους δώσουμε χαρά. Ξέρω πως η ομάδα έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει έναν τίτλο και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας για το νέο χρόνο».

Ματιές σε Εντίνιο απο ΠΑΟΚ


Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Εντίνιο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ συνεχίζει την καριέρα του στη Μάλαγα, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει ακόμα θέση βασικού στην ισπανική ομάδα.Ο Πορτογάλος επιθετικός της φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την προοπτική πως θα καταφέρει να βρει θέση βασικού και να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει και των κλήσεων για το παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.Τα σενάρια των τελευταίων ωρών θέλουν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να έχουν ήδη πλησιάσει τον Εντίνιο, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί έναν επιθετικό στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Φερνάντο Σάντος θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθεί κάτι εξαιρετικό.Ο «Δικέφαλος» του Βορρά φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του και στην εγχώρια αγορά, με τις φήμες να θέλουν τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο «μικροσκόπιο» των «ασπρόμαυρων».

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !