Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εξετάσεις για Παππά!!

Από το αεροδρόμιο στο… νοσοκομείο θα μεταβεί ο Νίκος Παππάς, για να υποβληθεί σε εξετάσεις στο δεξί του γόνατο, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου.

Εξετάσεις για Παππά!
Η αγωνία έχει φτάσει στο… κατακόρυφο για τον Νίκο Παππά! Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο, ύστερα από ένα άτσαλο πέσιμο στο παρκέ, στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό και έτσι μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Ρόδο, θα μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το «πράσινο» ιατρικό επιτελείο θα έχει πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση του Νίκου Παππά την Κυριακή (17/5) και όπως είναι φυσικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αναμένεται να τον έχει στα πλάνα του στο τρίτο ματς της σειράς με τους Ροδίτες την προσεχή Τρίτη (19/5) στο ΟΑΚΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιούβε… με τα δεύτερα!! (video)

Δεν κατάλαβε από πού της ήρθε! Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους αν και έπαιξε με πάρα πολλές αλλαγές, έκανε την ολική επαναφορά, νίκησε 2-1 κι έστειλε την Ίντερ ακόμα πιο κοντά στον ευρωπαϊκό… αποκλεισμό.

Γιούβε… με τα δεύτερα! (video)
Ποιες αλλαγές, ποια φόρμα της Ίντερ και ποια έδρα να σταματήσει τη Γιουβέντους;

Η φιναλίστ του φετινού Champions League δεν… χαρίστηκε στους «νερατζούρι» τους οποίους και νίκησε με σκορ 2-1, έστω κι αν χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή μέσα στο «Μεάτσα».

Ένα αποτέλεσμα που πέραν από γόητρο και ψυχολογία δεν προσέφερε κάτι άλλο στους «μπιανκονέρι», καθώς έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά και το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο έβαλε σε περιπέτειες τους ηττημένους.

Διότι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος παραμένουν στο -2 απ’ την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη κι ενώ η Σαμπντόρια έχει και ματς λιγότερο.

Στο 9’ η ομάδα του Μαντσίνι -που προερχόταν από διπλό επί της Λάτσιο- άνοιξε το σκορ, χάρη στον Ικάρντι με ένα… τυχερό τρόπο αφού βρήκε πάνω του το σουτ του Μπρόζοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Γηραιά Κυρία είχε παραταχθεί με Στοράρι, Μπαρτζάλι, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Παντόιν, Μαρκίζιο, Περέιρα, Ρομούλο, Στοράρο, Μάτρι και Μοράτα, δείγμα του ροτέισον που έκανε ο Αλέγκρι.

Κι όμως ακόμα και με αυτή τη σύνθεση γύρισε το ματς. Την ώρα που ο Σακίρι σημάδευε το δοκάρι κι έχανε την ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερο… αέρα στην ομάδα του, ήρθε ο Βίντιτς να ανατρέψει τον Μάτρι και τον Μαρκίζιο στο 42’ να ισοφαρίσει με πέναλτι.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 83’ ο Χαντάνοβιτς… έπνιξε το σουτ του Μοράτα και ο φορμαρισμένος Ισπανός φορ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Γιουβέντους, σκορ που δεν άλλαξε χάρη στον Στοράρι κάτω απ’ την εστία που στην εκπνοή έκανε απίστευτη διπλή απόκρουση σε σουτ των Παλάσιο και Ικάρντι.












Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/05)
Ίντερ-Γιουβέντους 1-2
(9' Ικάρντι - 42' πεν. Μαρκίζιο, 83' Μοράτα)

Σαμπντόρια-Λάτσιο (21:45)

Κυριακή (17/05)
Σασουόλο-Μίλαν (13:30)
Αταλάντα-Τζένοα (16:00)
Βερόνα-Έμπολι (16:00)
Κάλιαρι-Παλέρμο (16:00)
Τορίνο-Κιέβο (16:00)
Ρόμα-Ουντινέζε (21:45)

Δεύτερα (18/05)
Φιορεντίνα-Πάρμα (20:00)
Νάπολι-Τσεζένα (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (17η)

Σάββατο (23/5)
Παλέρμο-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Νάπολι (21:45)

Κυριακή (24/5)
Έμπολι-Σαμπντόρια (13:30)
Κιέβο-Αταλάντα (16:00)
Τσεζένα-Κάλιαρι (16:00)
Πάρμα-Βερόνα (16:00)
Τζένοα-Ίντερ (16:00)
Λάτσιο-Ρόμα (16:00)
Ουντινέζε-Σασουόλο (16:00)
Μίλαν-Τορίνο (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Του έκανε… πλάκα!!

Ποια ρεβάνς; Πάρτι! Μία πεισμωμένη ΑΕΚ (ξανά χωρίς Χέρστον) από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Α1 συνέτριψε 92-54 τον Άρη και έστειλε τη σειρά σε τρίτο ματς στο «Nick Galis Hall».

Του έκανε… πλάκα!
Αυτό δεν ήταν ματς playoffs, αλλά… προπόνηση!

Μία ΑΕΚ διατεθειμένη να «κόψει» από νωρίς κάθε ελπίδα break και χωρίς τον Μαλίκ Χέρστον, συνέτριψε 92-54 τον Άρη και έτσι το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της Α1 θα κριθεί στο τρίτο ματς της σειράς στο «Nick Galis Hall» την Τρίτη (19/5).

Τέσσερις παίκτες της «Ένωσης» τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Καρλ Ίνγκλις ήταν πρώτος σκόρερ με 17 και να τον ακολουθούν οι Μενσά-Μπονσού και Κασελάκης με 12 πόντους ο καθένας. Από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ο μόνος που… διασώθηκε ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 10 πόντους.

Κλειστό και με χαμηλό ρυθμό ήταν το ματς στο ξεκίνημά του (9-7). Όμως, η ΑΕΚ πάτησε για λίγο το… γκάζι και βρέθηκε στο +7 (17-10), περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Ο Άρης αντέδρασε με τρίποντα του Ριντ (17-16) και δεν άφησε να ξεφύγει αρκετά η κατάσταση, με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει την «Ένωση» να προηγείται με την ελάχιστη διαφορά (22-21).

Στην πρώτη επίθεση του δευτέρου δεκαλέπτου, ο Άρης πήρε το προβάδισμα (22-23), ωστόσο στη συνέχεια άρχισε η… καταιγίδα ΑΕΚ! Με πρωταγωνιστές τους Κασελάκη και Σάκοτα, η «Ένωση» έτρεξε ένα σερί 13-0, κάνοντας το 35-23 στα μισά. Η μόνη… αντίδραση των «κίτρινων» ήταν τέσσερις πόντοι από τον Σίμτσακ (35-27), με τους γηπεδούχους να κάνουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τη δεύτερη… επανάστασή τους μέσω της καλής τους άμυνας και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το +20 (47-27).

inner

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ διατηρούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την υπέρ της διαφορά στα ίδια επίπεδα (59-38). Από την άλλη, ο Άρης δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε με… αίτηση και έτσι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +26 (69-43).

Πλέον, η αναμέτρηση είχε πάρει διαστάσεις… θριάμβου, με τον Άρη απλά να παρακολουθεί τη διαφορά να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας ακόμα και στους 33 πόντους (76-43) για την ΑΕΚ. Οι μόνοι που έδειχναν… σφυγμό από την ομάδα του Πρίφτη ήταν οι Βεζένκοφ και Νέιμικ (76-48), όμως η «Ένωση» παρά το γεγονός πως έγιναν αρκετές αλλαγές προσώπων δεν άφηνε το ματς και έτσι έφτασε στη νίκη με το τελικό 92-54.

inner

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-27, 69-43, 92-54

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ουίλμπεκιν 5 (1), Παπαντωνίου 7, Ντελινινκάιτις 4, Σάκοτα 9 (1), Κασελάκης 12 (1), Πολυτάρχου 3 (1), Τσιάκος, Σαρικόπουλος 4, Αθηναίου 9 (1), Μιλόσεβιτς 10 (1), Μενσά-Μπονσού 12, Ίνγκλις 17 (3).

Άρης (Πρίφτης): Πάσαλιτς 4, Τσιάρας 2, Δήμας 2, Ριντ 9 (3), Τόμας 7 (2), Πουλιανίτης, Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 10 (1), Νέιμικ 4, Μούρτος 3, Σίμτσακ 6, Αντεγκμπόγε 5 (1). *Πηγή: sport-fm.gr*

You' ll never walk alone, Gerrard...!! (pics/video)

Ναι... ο Στίβεν Τζέραρντ φεύγει απ' τη Λίβερπουλ. Τώρα το συνειδητοποιείς, τώρα που ένα... γήπεδο έκλαψε για τον αρχηγό. Η είσοδος, το μήνυμα στο παπούτσι και το τελευταίο άγγιγμα στο This in Anfield.

You' ll never walk alone, Gerrard... (pics/video)
Είναι απ' τις μέρες που η καρδιά... σπάει στα δύο. Ειδικά αν είσαι φίλος της Λίβερπουλ. Είναι απ' τις μέρες που αποχαιρετάς όλη σου την ιστορία σου.

Τον εμβληματικό αρχηγό που απαρνήθηκε τα λεφτά και τους τίτλους για να μείνει πιστός σε μια ομάδα. Για να πλάσει τον μύθο του ακόμα περισσότερο. Για να είναι αυτό που είναι σήμερα ο Στίβεν Τζέραρντ.

Το Άνφιλντ, λοιπόν, φόρεσε τα γιορτινά (ή... πένθιμα, όπως το δει κανείς) του, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Stevie G. Να τον δοξάσει, να τον υμνήσει, να τον ευχαριστήσει για ΟΛΑ όσα προσέφερε.

Ο κόσμος του επιφύλασσε ένα τεράστιο μωσαϊκό. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει στον άνθρωπο που ταύτισε όλη του τη ζωή με την μεγάλη ομάδα του λιμανιού.

inner

inner

inner

inner

Κι όσο ήδη αποθεωνόταν στις εξέδρες, ο ίδιος ετοιμαζόταν με τις κόρες του στο χέρι να βγει για τελευταία φορά στο Άνφιλντ. Να παίξει για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο. Να αγγίξει για τελευταία φορά το «This is Anfield» που κοσμεί το εσωτερικό του γηπέδου.

inner



Το μήνυμα στα παπούτσια του Άγγλου -που γράφτηκε για την σημερινή περίσταση- αποτυπώνει πλήρως το σημαίνει για τον Τζέραρντ η Λίβερπουλ και τι ο Τζέραρντ για τη Λίβερπουλ. Θρύλος, μύθος. Κάτι παραπάνω απ' αυτά...

inner

Και ήταν αναμενόμενο πως με το που πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, θα σηκώνονταν όλοι όρθιοι. Να του χαρίσουν το τελευταίο standing ovation που του αξίζει. Και φυσικά ήταν αναμενόμενο και οι παίκτες να τον «τιμήσουν» όπως έπρεπε, με το λεγόμενο «Guard of Honor». Γιατί αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ...

inner

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Λαγό και Ταυλαρίδη η 2η μέρα του Bazaar!

Χαμός έγινε και τη 2η μέρα του Bazaar του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, με τους Τάσο Λαγό και Στάθη Ταυλαρίδη να δίνουν το παρών, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που έσπευσε να προμηθευτεί τα «πράσινα» προϊόντα.

Με Λαγό και Ταυλαρίδη η 2η μέρα του Bazaar
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και σήμερα στο Bazaar που πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκό στο γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν την εκδήλωση για τέταρτη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν μέχρι την Κυριακή (17/5) τα προϊόντα με το τριφύλλι σε προνομιακές τιμές.

Το παρών σήμερα έδωσαν και οι Στάθης Ταυλαρίδης και Τάσος Λαγός, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κόσμο, να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα. Στην τελευταία μέρα του Bazaar, μάλιστα, θα παραβρεθούν οι Λουκ Στιλ και Νάνο το μεσημέρι (14.00) της Κυριακής.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αγκάλιασε» τον τίτλο!!

Ένα βαθμό χρειάζεται ακόμα ο ΑΠΟΕΛ για να πάρει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Κύπρο μετά το 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας. Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Απόλλων Λεμεσού κόντρα στην Ανόρθωση.

«Αγκάλιασε» τον τίτλο!
Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον ο ΑΠΟΕΛ μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν έτσι την απόστασή τους.

Στο ΓΣΠ μόλις στο 13’ ο Μπόλιεβιτς έβαλε μπροστά την ΑΕΚ φέρνοντας την προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως, ο Ντε Βινσέντι επανέφερε τον ΑΠΟΕΛ στη θέση του… οδηγού για την κατάκτηση του τίτλου ισοφαρίζοντας σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ανοιχτά για να διεκδικήσουν τη νίκη που στην περίπτωση των γηπεδούχων θα διασφάλιζε τον τίτλο μία αγωνιστική πριν το τέλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα γίνονταν το απόλυτο φαβορί να κλέψουν στο τέλος την πρώτη θέση. Ωστόσο, έμειναν άκαρπες οι προσπάθειές τους και το παιχνίδι έληξε με 1-1.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ θέλει ένα βαθμό στο Δασάκι απέναντι στον Ερμή Αραδίππου την επόμενη εβδομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Κάτι που μπορεί να το κάνει και με ήττα αν δε νικήσει αντίστοιχα η ΑΕΚ Λάρνακας.

Την απώλεια των δύο βαθμών δεν εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πλέον έχει μηδαμινές ελπίδες για τον τίτλο. Ο Γκονσάλβες στο 52’ και ο Γουίλερ στο 68’ έδωσαν καθοριστικό προβάδισμα στους γηπεδούχους και παρά τη μείωση του σκορ σε 2-1 με τον Μάκο στο 84’, ο Μακρής στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τον όμιλο του υποβιβασμού, η Νέα Σαλαμίνα συνέτριψε με 6-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 3-2 την Αγία Νάπα.

Αναλυτικά η 31η αγωνιστική:

Παρασκευή, 15/5
Οθέλλος-ΑΕΛ 3-0
(9’ Σάσι, 24’, 69’ Τιάγκο)

Σάββατο, 16/5
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ Λάρνακας 1-1
(24’ Ντε Βινσέντι πεν. - 12’ Μπόλιεβιτς)

Ανόρθωση-Απόλλων Λεμεσού 3-1
(52’ Γκονσάλβες, 68’ Γουίλερ, 90+5’ Μακρής - 84’ Μάκος)

Εθνικός Άχνας-Αγία Νάπα 3-2
(11’, 40’ Βάλντο, 58’ Μπέλφορτ - 17’ Αντολέκ, 84’ Μερτάκκας πέν.)

Νέα Σαλαμίνα-Δόξα Κατωκοπιάς 6-0
(23’, 84’ Πεντρίτο, 40’, 81’ Κωνσταντίνου, 49’ Κουσουλός, 59’ Βιλέλα)

Κυριακή, 17/5
Ομόνοια-Ερμής Αραδίππου (17:00)

Η βαθμολογία:

Όμιλος Τίτλου
1) ΑΠΟΕΛ 59
2) ΑΕΚ Λάρνακας 56
3) Απόλλων Λεμεσού 56
4) Ομόνοια 53*
5) Ανόρθωση 52
6) Ερμής Αραδίππου 40*
*Έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Όμιλος Υποβιβασμού
1) ΑΕΛ 36
2) Εθνικός Άχνας 35
3) Νέα Σαλαμίνα 33
4) Αγία Νάπα 29
5) Δόξα Κατωκοπιάς 28
6) Οθέλλος 24

Η τελευταία (32η) αγωνιστική:

Σάββατο, 23/5 (17:00)

Ερμής Αραδίππου-ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ Λάρνακας-Ανόρθωση
Απόλλων Λεμεσού-Ομόνοια
ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα
Αγία Νάπα-Οθέλλος
Δόξα Κατωκοπιάς-Εθνικός Άχνας *Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε και τη Γιουβέντους!!!

Η Κ13 του ΠΑΟΚ έπαιζε τον τελικό του ομίλου του και κόντρα στους Ιταλούς ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να περάσει στον τελικό του μεγάλου τουρνουά Λέναρντ Γιόχανσον. Ο Δικέφαλος νίκησε και την Γιουβέντους με 1-0 και πλέον θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης. 

Σκόρερ ξανά ο Χρήστος Τζόλης στο 43΄, με τον μικρό να έχει πετύχει 10 γκολ και να είναι πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιένης.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Σταυριανίδης Ιωάννης, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Κατσουλίδης Βασίλειος, Λαγωνίδης Γεώργιος, Πύρτσος Θεόδωρος, Αβεντισιάν Αβέντις, Κριμιτζάς Γεώργιος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τζόλης Χρήστος, Αλτιντζής Βασίλειος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Τεμερτζόγλου Ανέστης.
*Πηγή: metrosport.gr*

Γιώργο, τον αντίπαλο δεν τον πατάς όταν είναι πεσμένος...!!

Προέκυψε θέμα από το πουθενά. Μετά τον Κάτσε και την μπλούζα που προκάλεσε… εθνικό ζήτημα, μετά τις αναρτήσεις του Αθανασιάδη που τρόλαραν τους οπαδούς του Άρη, ήρθε η σειρά του Γιώργου Σαββίδη. Να λειτουργήσει σαν ένας οπαδός της Θύρας 4 ξεχνώντας πως δεν μπορεί να έχει αυτή την ιδιότητα (τουλάχιστον δημόσια) όντας γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη έφερε την αναστάτωση. Τι έγραψε; Ότι του λείπει ο Άρης και όχι ο Ηρακλής από τη Σούπερ Λίγκα.  Αλλά δεν το ανέφερε κομψά. Χρησιμοποίησε τα προσωνύμια… πεζοδρομίου των δύο μεγάλων συλλόγων, πέταξε μετά και το σύνθημα Άρης, εκδρομές, αγροτικά και έδωσε ραντεβού μαζί του σε τρία χρόνια.

Φυσικό ήταν να αποθεωθείε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχει, όμως, καμιά σημασία αυτό; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ο Γιώργος Σαββίδης, που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στο παρελθόν, οφείλει να αντιληφθεί το λάθος του. Όχι απλά ζητώντας μια στεγνή συγγνώμη χωρίς περιεχόμενο αλλά να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και τέτοιες συμπεριφορές καθόλου δεν τον τιμούν.

Αν δεν το αντιληφθεί; Ας τον κάνουν να το αντιληφθεί. Ο πατέρας του, οι συνεργάτες του, κάποιος τελοσπάντων…

ΥΓ. Επιλέξαμε να μην αναρτήσουμε το κείμενο του Γιώργου Σαββίδη συνειδητά. Δεν χρειάζεται να οξύνουμε άλλωστε περισσότερο τα πάθη σε μια ήδη τεταμένη περίοδο
*Πηγή: metrosport.gr*

To TOP 5 της βραδιάς!! (video)

Το ΝΒΑ παρουσίασε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς, με τον Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να είναι… απόλυτος πρωταγωνιστής!
Απολαύστε το TOP 5 στο video:











*Πηγή: superbasket.gr*

«Θλίψη για την απώλεια του Μιχάλη Κάνιστρα»

Τα  ειλικρινή συλλυπητήρια του για την απώλεια του Μιχάλη Κάνιστρα, ο οποίος διετέλεσε μέλος, εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πάτρας και ταμίας του Δ.Σ. του Συνδέσμου εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σε ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου που επιτέλεσε ο εκλιπών:
1) Να αποσταλεί συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του.
2) Να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του.
3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πριν την έναρξη των σημερινών, δεύτερων αναμετρήσεων για την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Βούισιτς: «Ο Ολυμπιακός, η ομάδα μου»

Τον Ολυμπιακό θα υποστηρίξει στον τελικό της Ευρωλίγκα ο Νίκολα Βούισιτς, με τον άλλοτε παίκτη των «ερυθρόλευκων» (2008-2010) να δηλώνει υποστηρικτής των Πειραιωτών.
Αποστολή στη Μαδρίτη: Σπύρος Καβαλιεράτος
Αρχικά, ο τιμ μάνατζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε: «Θα είμαι με τον Ολυμπιακό, είναι η ομάδα μου και θα τον υποστηρίξω. Έχει καρδιά πρωταθλητή και παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι όπως ο Σπανούλης. Την τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν και πάλι το αουτσάιντερ του Φάιναλ Φορ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία σε αυτή τη διοργάνωση».
Σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Η Ρεάλ έχει 20 χρόνια να κερδίσει και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Είναι αβαντάζ το ότι παίζει στην έδρα της, αλλά οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και πρόκειται για ένα παιχνίδι».
*Πηγή: superbasket.gr*

Μάντζαρης: «Σπανούλης, ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τον Βασίλη Σπανούλη, στην Fan Zone της Ευρωλίγκα, επισημαίνοντας πως είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «κλειδί» της αναμέτρησης θα είναι να μην βρει ρυθμό η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.
Αποστολή στη Μαδρίτη: Σπύρος Καβαλιεράτος
Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:
Για το ότι κάθισε στην τύχη δίπλα στην κούπα: «Δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και γιατί όχι».
Για το αν μπορεί να νικήσει ο Ολυμπιακός στον τελικό: «Εννοείται πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. είναι ένας τελικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μία αναμέτρηση. Είναι περισσότερο το πόσο καλοί θα είμαστε αύριο πιστεύω».
Για το ποιο είναι το κλειδί του ματς της Κυριακής: «Το κλειδί είναι να μην βρουν τον ρυθμό που βρήκαν στον ημιτελικό με την Φενέρ και να μην σκοράρουν από απέξω και να είμαστε ακόμα πιο πολύ σκληροί στο αμυντικό κομμάτι».
Για το ότι η Ρεάλ παίζει στην έδρα της:«Εννοείται πως έχουν το πλεονέκτημα εξαιτίας της έδρας τους και του κόσμου τους. Παίζουν στο σπίτι τους, στο γήπεδο τους με τους οπαδούς τους. Αλλά ξέρετε οι Έλληνες οπαδοί, ακόμα και να είναι 2 χιλιάδες μοιάζουν σαν 10 χιλιάδες. Αλλά είναι τελικός. Και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό».
Για το εάν η άμυνα η επίθεση μπορεί να κρίνει το ματς: «Εάν είναι άμυνα τότε μας συμφέρει και είναι στην πλευρά μας το ματς, αν είναι επίθεση τότε είναι στης Ρεάλ».
Για το αν μπορεί να είναι ίδιο με εκείνο στο Λονδίνο: «Μπορεί. Γιατί όχι, φτανει να νικήσουμε».
Για τον Βασίλη  Σπανούλη: «Όλοι βλέπουν τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης. Είναι ο ηγέτης μας , όπως είπε και ο Κιριλένκο δεν ήταν καλός για 37 λεπτά, αλλά απέδειξε στο τέλος γιατί είναι ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη αυτήν την εποχή».
*Πηγή: superbasket.gr*

Γέμισε από κόσμο η Fan Zone!! (pics)

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Αντρέι Κιριλένκο, Φακούντο Καμπάτσο και Νεμάνια Μπιέλιτσα βρέθηκαν στην πλατεία Puerta de Sol, όπου και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα στην Fan Zone της Ευρωλίγκα
Αποστολή στην Μαδρίτη: Σπύρος Καβαλιεράτος
Το Φάιναλ Φορ είναι ένα μεγάλο… πάρτι και αυτό φάνηκε και την δεύτερη μέρα. Η Fan Zone που στήθηκε στην πλατεία Puerta de Sol γέμισε από κόσμο για να δουν τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Αντρέι Κιριλένκο, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Φακούντο Καμπάτσο. Οι τέσσερις παίκτες υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, ενώ έβγαλαν και δεκάδες φωτογραφίες με τους φίλους της πορτοκαλή θεάς!
167
239*Πηγή: superbasket.gr*

Και του χρόνου στην Πρέμιερ η Άστον Βίλα!!

Τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγυρίζει η Άστον Βίλα, μετά την ήττα της Χαλ από την Τότεναμ!  
Μπορεί λίγες ώρες νωρίτερα να δεχόταν… άνετη εξάρα από τη Σαουθάμπτον, όμως τα αποτελέσματα από τα άλλα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της δίνουν κάθε λόγο να πανηγυρίζει!
Η Άστον Βίλα παραμένει στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού η Χαλ – που αυτή τη στιγμή φαντάζει γκράντε φαβορί για υποβιβασμό- ηττήθηκε από την Τότεναμ.
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε, λοιπόν, οι «χωριάτες» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μπορούν από σήμερα να καταστρώσουν με λιγότερο άγχος τα πλάνα τους για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.
*Πηγή: England365.gr*

Μαχητικό αντίο...!

Η Μπέρνλι έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ στο «Τερφ Μουρ» ικανοποιώντας με την μαχητικότητά της τους οπαδούς της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην Στόουκ (0-0).
Πλέον οι «clarets» θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι με την Άστον Βίλα, που εξασφάλισε την σωτηρία, ενώ οι «πότερς» θα φιλοξενήσουν την Λίβερπουλ.
Το ματς:
Χωρίς το βαθμολογικό άγχος η Μπέρνλι ήθελε να ικανοποιήσει τον κόσμο με την εμφάνισή της και προσπάθησε να πάρει κεφάλι από νωρίς. Ο Ινγκς πέρασε δύο αντιπάλους και σούταρε πάνω στον Μπάτλαντ, για να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.
Ινγκς και Μπάτλαντ ήταν οι πρωταγωνιστές και στο 15’ με τον Άγγλο στράικερ να τεστάρει τα αντανακλαστικά του συμπατριώτη του μετά από κεφαλιά του Μπόιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ο Τζόουνς που δοκίμασε την τύχη του, αλλά το δυνατό σουτ του αποκρούστηκε και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Στόουκ έγινε καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπαρνς ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σόκρος, αλλά δεν το πήρε, για να φτάσουμε στο 56’ όταν ο Χίτον έκανε πολύ καλή απόκρουση για να διώξει την προσπάθεια του Ντιουφ μετά από κακό υπολογισμό του Σάκελ. Το δεύτερο μισό κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις και το 0-0 ήταν το λογικό αποτέλεσμα.
*Πηγή: England365.gr*

Πάλι καλά να λέει η Νιούκαστλ!!

Έχει βαλθεί να πέσει, αλλά όλο την… γλυτώνει η Νιούκαστλ!Αν και προηγήθηκαν με το πρώτο φετινό γκολ του Ριβιέρ, οι «καρακάξες» είδαν την υποβιβασμένη ΚΠΡ να φέρνει… τούμπα το ματς στο «Λόφτους Ρόουντ» και να τους υποχρεώνει σε νέα ήττα, με το υπέρ της 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν έτσι στους 36 βαθμούς και πρέπει να κάνουν το… σταυρό τους που η Τότεναμ νίκησε την Χαλ και την άφησε δύο πόντους πίσω, μία «στροφή» πριν το φινάλε.
Πλέον η ομάδα του Τζον Κάρβερ χρειάζεται νίκη επί της Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική για να σώσει την κατηγορία, αν και αυτό μπορεί να συμβεί και σε περίπτωση που η 18η Χαλ δεν καταφέρει να κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…
Το ματς:
Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησαν τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης στο «Λόφτους Ρόουντ». Το κίνητρο ήταν καθαρά στην πλευρά της Νιούκαστλ και παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Τζον Κάρβερ είχαν τον έλεγχο, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες απειλές για την εστία του Γκριν. Όλα αυτά όμως μέχρι το 24ο λεπτό, όταν η μπάλα έφτασε από τον Κρουλ στον Ριβιέρ και αυτός από κοντά έκανε το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!
Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν λίγο αργότερα σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Γκριν δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο ΜακΚάρθι. Τελικά το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρά τις καλές στιγμές των φιλοξενούμενων, με κορυφαία ένα σουτ του Γιάνμαατ που κόντραρε στον Κολοτσίνι, αλλά το «έβγαλε» ο ΜακΚάρθι.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ΚΠΡ έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η παρέμβαση του Γκουτιέρεζ στην προσπάθεια του Όστιν, ήταν καταλυτική. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έψαχναν τίποτα από το ματς, αλλά τελικά βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Φίλιπς στο 54’. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, ο Φερ στο 61’ έφερε… τούμπα το ματς με ένα εξαιρετικό γκολ. Στη συνέχεια η Νιούκαστλ «ξύπνησε», όμως παρά την πίεση δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα έως το φινάλε.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΡ: Γκριν (34’ ΜακΚάρθι), Ονουόχα, Κόκερ (46’ Γιουν), Νταν, Χιλ, Φίλιπς, Μπάρτον, Χένρι, Χόιλετ (46’ Γκρέκο-Κοξ), Φερ, Όστιν
Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Γκουτιέρεζ, Κόλμπακ, Ρ. Τέιλορ (64’ Άαρονς), Σισοκό, Καμπελά, Πέρεθ, Ριβιέρ
*Πηγή: England365.gr*

Διπλό η Έβερτον, πιο κοντά στην Ευρώπη η Γουέστ Χαμ!!

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, η Έβερτον έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουέστ Χαμ (2-1), όμως τα «σφυριά» διατηρούν το προβάδισμα για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου μέσω του Fair Play!
Τα «ζαχαρωτά» που επίσης μάχονταν για το ευρωπαϊκό εισιτήριο υπέπεσαν σε σκληρά μαρκαρίσματα, άρα και περισσότερες κάρτες, με αποτέλεσμα να βλέπουν το όνειρο της «κολλητής» εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ να απομακρύνεται.
Μέτριο το παιχνίδι από άποψη θεάματος, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 62’ με τον Ντάουνινγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα- στο 68’- με το σουτ του Όσμαν και πήραν τη νίκη με το γκολ του Λουκάκου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το ματς
Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου βλέπετε… Γουέστ Χαμ και Έβερτον είχαν από μία καλή στιγμή όλη κι όλη και τέλος… Η μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου ανήκε στα «ζαχαρωτά». Στο 30’ ο Λένον είδε τον Λουκάκου, του έδωσε την μπάλα όμως ο Βέλγος από πλεονεκτική θέση δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την ψηλά από την εστία του Άντριαν.
Η απάντηση στις ευκαιρίες από τα «σφυριά» ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ντάουνινγκ ανάγκασε τον Τιμ Χάουαρντ να πέσει για να διώξει σωτήρια. Η φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 43’, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Κόουλμαν μέσα στην περιοχή, που δεν δόθηκε ποτέ. Κατά τ’ άλλα το ματς δεν είχε καλό ρυθμό. Πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και σκληρά μαρκαρίσματα, που κόστισαν στην Έβερτον δύο κίτρινες κάρτες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο λόγο στη Γουέστ Χαμ για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Fair Play.
Σαφώς καλύτερα τα πράγματα στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες ήταν περισσότερο κινητικές και από τα πρώτα λεπτά προσέφεραν… δουλειά στους τερματοφύλακες. Η Γουέστ Χαμ πατούσε λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από μία- δυο καλές στιγμές, βρήκε τον τρόπο να πάρει προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Ντάουνινγκ στο 62’.
Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού η Έβερτον μάζεψε εγκαίρως τα… κομμάτια της και με σκόρερ τον Όσμαν, έξι λεπτά αργότερα, επανέφερε τις ισορροπίες στο ματς. Τα εναπομείναντα λεπτά δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο να επιδείξουν, με εξαίρεση ορισμένες σκληρές στιγμές που κόστισαν στα «ζαχαρωτά» κίτρινες κάρτες και απ’ ότι φαίνεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο, μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, τη στιγμή που ο Λουκάκου δεν συγχώρησε τον Αντριαν και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Έβερτον!
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κρέσγουελ, Κόλινς (14’ Μπερκ), Ριντ, Σονγκ, Νομπλ, Κουγιατέ, Ντάουνινγκ, Κόουλ (70’ Νενέ), Βαλένσια
Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γκάλογουεϊ, Γιαγκέλκα, Στόουνς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Λένον (78’ ΜακΓκίντι), Μπάρκλεϊ (70’ Μιραλάς), Όσμαν, Λουκάκου
*Πηγή: England365.gr*

Αυτή αποφασίζει!!

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες έχοντας... φοβηθεί και από την «καταιγίδα» στο Σαουθάμπτον όπου οι «άγιοι» διέσυραν με έξι γκολ την Άστον Βίλα και η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο επικράτησε 2-0 της Χαλ στην 37η αγωνιστική, για να παραμείνει «αφεντικό» όσον αφορά την 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.  
Τα «σπιρούνια», πέτυχαν τα δύο γκολ της νίκης τους σε χρονικό διάστημα που η Χαλ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, όμως το σύνολο του Στιβ Μπρους προδόθηκε για να υποστεί για την τρίτη διαδοχική ήττα και να ζορίσουν απίστευτα πλέον τα πράγματα.
Οι Λονδρέζοι αποφασίζουν για την 6η θέση που υπό προϋποθέσεις (σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου από την Άρσεναλ) δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ στο παιχνίδι παραμένει και το 5ο σκαλί, όπου βρίσκεται η Λίβερπουλ.
Οι «τίγρεις» αντίθετα, στην τελευταία αγωνιστική θα τα δώσουν όλα για όλα, έχοντας παραμείνει  στο -2 από τις θέσεις της σωτηρίας, με την διαφορά τερμάτων, όμως, από τις Σάντερλαντ και Νιούκαστλ να είναι τέτοια που καλύπτεται...
Το ματς:
Μπορεί η Χαλ να πετύχαινε το στόχο της στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όμως ήταν... κατά το ήμισυ. Γιατί όπως δεν επέτρεπε στους Λονδρέζους να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες, έτσι έπρεπε και το σύνολο του Στιβ Μπρους να βρει τρόπο και να κάνει το απροσδόκητο. Την ώρα που οι «τίγρεις» άρχισαν να δείχνουν λίγη περισσότερη σιγουριά στις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο, ο Γέλαβιτς είχε δοκάρι στο 20ο λεπτό, όμως την ίδια στιγμή, όσο οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν τα πάνω τους και είχαν σε απόλυτη ισορροπία το ματς, άφηναν διαδρόμους για να τρέξει ο Λαμέλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις καλών ευκαιριών για τα «σπιρούνια».
Κόντρα στην εικόνα που διαμορφώθηκε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τη Χαλ να δείχνει περίσσιο πάθος και όρεξη στον αγωνιστικό χώρο για να βάλει δύσκολα στην Τότεναμ, η ομάδα του Ποκετίνο κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ! Μόλις με το πρώτο σουτ στην εστία, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Νασέρ Τσαντλί που με ατομική ενέργεια έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τις «τίγρεις», στο 61' ο Ντάνις Ρόους από ωραία ασίστ του Μέισον που τσίμπησε τη μπάλα για να του «σερβίρει», έκανε το 2-0 για την Τότεναμ και τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι κάπου εκεί... Η Χαλ, έπειτα και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, θέλει ένα... θαύμα για να σωθεί, αλλά η διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με τις Νιούκαστλ και Σάντερλαντ, της επιτρέπει να ελπίζει.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους, Μέισον (79' Σταμπούλι), Μπενταλέμπ, Λαμέλα, Έρικσεν (58' Ντεμπελέ), Τσαντλί, Κέιν (90' Σολάδο)
Χαλ: Χάρπερ, Τσέστερ, Ντόουσον, ΜακΣέιν, Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Χάντλστοουν (71' Ρόμπερτσον), Κουίν, Μπρέιντι, Εντόι, Γέλαβιτς (62' Ερνάντες)
*Πηγή: England365.gr*

Σώθηκε η Λέστερ!

Όσο κι αν την πίεσε η Σάντερλαντ, η Λέστερ με τον Σμάιχελ να λέει σε όλους «όχι», πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Στάδιο του Φωτός» με το τελικό 0-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ! Δεν επηρεάζονται οι «μαυρόγατες», όμως ζουν με το άγχος...  
Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Σάντερλαντ και το 0-0, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων στην «ουρά», κρατάει τη Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ και για την επόμενη σεζόν!
Η Σάντερλαντ έχει απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, έχει ματς λιγότερο, ωστόσο, είναι τέτοια η διαφορά τερμάτων σε σχέση με τη Χαλ που δεν της επιτρέπει να ηρεμήσει...
Το ματς:
Τέτοιος που ήταν ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, δεν υπήρχαν περιθώρια για δειλούς και φοβισμένους. Η Σάντερλαντ είχε την υπεροχή, υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να προσηλωθεί στα αμυντικά της καθήκοντα, όμως η Λέστερ δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο. Πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι «μαυρόγατες», με τον Κάσπερ Σμάιχελ να απομακρύνει αρχικά την προσπάθεια του Λάρσον στο 8ο λεπτό με ωραία εκτίναξη και αργότερα στο 24' το γυριστό του Γκρέιαμ που όμως δεν πήρε κατεύθυνση προς κάποια γωνία της εστίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να φτάσουν στα καρέ του Παντίλιμον κυρίως από στημένες φάσεις, όμως σε καμία από αυτές δεν έκαναν κάτι που να θεωρηθεί καλή ευκαιρία για γκολ...
Το... πηλίκο ήταν μηδενικό παρά τις προσπάθειες των παικτών και στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ανοιχτό παιχνίδι, με τη μπάλα να πηγαίνει αρκετά συχνά προς τις δύο εστίες, όμως επίσης με πολλά λάθη και με τη Σάντερλαντ να προσπαθεί να πάρει τα ηνία, το το παιχνίδι έδειχνε ότι θα πήγαινε σε αυτόν που θα... σκόραρε από τη χαραμάδα για να πάρει τους σωτήριους βαθμούς. Στο 72ο λεπτό ξανά ο Κάσπερ Σμάιχελ είπε «όχι» στον Άνταμ Τζόνσον σε διαγώνιο σουτ που έκανε ο Άγγλος εξτρέμ της Σάντερλαντ. Οι οπαδοί στο «Στάδιο του Φωτός» έμεναν πλέον... καρφωμένοι στα ραδιοφωνάκια τους για ν' ακούσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι μεν της Λέστερ γιόρτασαν την παραμονή τους και οι δε της Σάντερλαντ κάνουν... υπομονή ζώντας με το άγχος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σάντερλαντ: Παντίλιμον, Τζόουνς (86' Ρεβεγιέρ), Κόατς, Ο'Σέι, Φαν Άνολτ, Μπρίντκατ (60' Τζόνσον), Κάτερμολ, Λάρσον, Ντεφό, Γκρέιαμ (80' Φλέτσερ), Γουίκαμ
Λέστερ: Σμάιχελ, Βασιλέφσκι, Χουτ, Μόργκαν, Ολμπράιτον, Κινγκ, Καμπιάσο, Σλοπ, Μαχρέζ (67' Ντρινκγουότερ), Ουγιόα (75' Κράμαριτς), Βάρντι
*Πηγή: England365.gr*

Το συγκινητικό βίντεο για τον Τζέραρντ!! (vid)

Εταιρεία αθλητικής ένδυσης ετοίμασε ένα βίντεο για τον Στίβεν Τζέραρντ με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στο «Άνφιλντ». «Θα τα δώσω όλα για μια τελευταία φορά» δηλώνει ο ηγέτης των «κόκκινων».  
Ο Στίβεν Τζέραρντ, θα παίξει σήμερα το απόγευμα για τελευταία φορά στην καριέρα του στο «Άνφιλντ» με δεδομένο το φινάλε στη θητεία του στη Λίβερπουλ, το προσεχές καλοκαίρι.
Το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο κεφάλαιο της καριέρας του θα κλείσει, όμως ο «Stevie G» θα συνεχίσει σαν οπαδός των «κόκκινων».
Η Adidas, με την οποία συνεργάζεται ο αρχηγός της Λίβερπουλ εδώ και πολλά χρόνια, έφτιαξε ένα βίντεο αφιερωμένο στην τελευταία του εμφάνιση απόψε στο «Άνφιλντ», με τον ίδιο να λέει στο clip:
«Πάντα θυμάσαι την πρώτη φορά, κανείς όμως δεν μιλάει για την τελευταία... Για την τελευταάι φορά που δένεις τα κορδόνια στα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια... Την τελευταία φορά που περπατάς μέσα από τη φυσούνα για να βγεις στο γήπεδο. Την τελευταία φορά που πανηγυρίζεις μπροστά στους οπαδούς της ομάδας σου. Πάντα, κάθε σεζόν έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε λεπτό. Θα το κάνω αυτό για μια τελευταία φορά...».
Παράλληλα, στο εσωτερικό του ειδικά διαμορφωμένου παπουτσιού του για το σημερινό παιχνίδι, αναγράφεται: «Φεύγεις σαν θρύλος, θα επιστρέψεις σαν ήρωας... Η πόλη του Λίβερπουλ θα είναι πάντα μαζί σου... You'll never walk alone». 

Δείτε το βίντεο:




*Πηγή: England365.gr*

Θρίλερ μέχρι τέλους!! (video)

Στο τέλος θα κριθεί η παραμονή για 6 στη Μπουντεσλίγκα, ενώ το… φινάλε θα περιμένει η Ντόρτμουντ για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάντερμπορν η μεγάλη χαμένη της προτελευταίας αγωνιστικής.

Θρίλερ μέχρι τέλους! (video)
Η μάχη σε παραμονή και Europa League στη Μπουντεσλίγκα κρατάει την αγωνία στα ύψη μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Στουτγάρδη πήρε τρίποντο σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας επικρατώντας 2-1 του Αμβούργου και βρίσκεται έναν βαθμό απ’ την έξοδο απ’ ην επικίνδυνη ζώνη, μια στροφή πριν το φινάλε. Μάλιστα, έβαλε από… κάτω το Αμβούργο, που θα διεκδικήσει την παραμονή του κόντρα στην Σάλκε στην τελευταία αγωνιστική.



Στον… πάτο της βαθμολογίας έπεσε η Πάντερμπορν, η οποία κατρακύλησε μετά την ήττα απ’ τη Σάλκε (1-0) με αυτογκόλ του Χινεμάιερ στο 88’. Οι «ανθρακωρύχοι» από την άλλη, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή του στο Europa League και μένει να μάθουν από ποια φάση θα ξεκινήσουν.



Στην… αναμονή για Ευρώπη έμεινε η Ντόρτμουντ, μετά την ήττα της απ’ την Βόλφσμπουργκ (2-1) η οποία εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και η Γκλάντμπαχ, μετά την άνετη επικράτησή της επί της Βέρντερ Βρέμης.

Σπουδαίες νίκες πανηγύρισαν Φράιμπουργκ και Ανόβερο, κόντρα σε Μπάγερν και Άουγκσμπουργκ αντίστοιχα και κρατούν στο χέρι τους την παραμονή τους στην κατηγορία.





Σάββατο 16/5 (16:30)
Σάλκε-Πάντερμπορν 1-0
(88’αυτ. Χινεμάιερ)

Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 2-0
(45+1’ Καλχάνογλου, 61’ Κίσλινγκ)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-1
(1’ Καλιγιούρι, 49’ Νάλντο - 11’ πεν. Ομπεμεγιάνγκ)

Μάιντς-Κολωνία 2-0
(47’ Κου, 83’ Σαμπέριο)

Άουγκσμπουργκ-Ανόβερο 1-2
(30’ Χιτζ - 24’, 55’ Στιντλ)

Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ 0-2
(53’, 86’ Ράφαελ)

Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 2-1
(33’ Μεχμεντί, 89’ Πέτερσεν - 13’ Σβαϊνστάιγκερ)

Στουτγκάρδη-Αμβούργο 2-1
(27’ Γκέντνερ, 35’ Χαρνίκ - 12’ Κάτσαρ)

Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο 23/5 (16:30)

Αμβούργο-Σάλκε
Αννόβερο-Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ
Κολωνία-Βόλφσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Μάιντζ
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης
Πάντερμπορν-Στουτγκάρδη
Χοφενχάιμ-Χέρτα Βερολίνου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ομπράντοβιτς: «Θα εξαρτηθεί αν θα μείνω» (Web TV)

Στενοχωρημένος από την ήττα στον ημιτελικό, αλλά σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε με υπομονή θα επιστρέψει στο Final Four δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. «Δε ξέρω», απάντησε για το θέμα της παραμονής του.

Ομπράντοβιτς: «Θα εξαρτηθεί αν θα μείνω» (Web TV)
Έχει… φάει τα Final Four και τους τελικούς με το… κουτάλι και ξέρει να διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις. Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση μετά το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έμεινε εκτός τελικού αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ρεάλ.

Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του μικρού τελικού με την ΤΣΣΚΑ του κουμπάρου του και φίλου του Δημήτρη Ιτούδη, ο Σέρβος τεχνικός, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας του, τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή και δεν γίνεται μέσα σε δύο χρόνια η Φενέρ να σηκώσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. «Δε γίνεται να είσαι 21 και μέσα σε μία ημέρα να ξυπνήσεις και να γίνεις … 31», ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του σε έναν νεαρό σε ηλικία εκπρόσωπο του Τύπου που τον ρώτησε για την ήττα.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το μέλλον του και επανέλαβε πως για να μείνει στην Φενέρ θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και απάντησε πως είναι μέχρι τον Ιούνιο προπονητής της και σκέφτεται μόνο αυτή, όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κολοσσός και ο… ασόβαρος!!

Σε τρίτο ματς θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά. Ο παθιασμένος Κολοσσός επικράτησε 75-73 του κακού Παναθηναϊκού (εκτός Διαμαντίδης, Φώτσης, Γιάνκοβιτς). Έπαιξαν οι νέοι, αλλά... Χτύπησε ο Παππάς.

Ο Κολοσσός και ο… ασόβαρος
Ναι είχε ελλείψεις (Διαμαντίδης, Φώτσης, Γιάνκοβιτς εκτός), ναι του προέκυψαν κι άλλες κατά τη διάρκεια του αγώνα (αποχώρησε τραυματίας ο Παππάς), όμως και πάλι ο Παναθηναϊκός τα ‘κανε μαντάρα.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν στη Ρόδο απ’ τον εξαιρετικό Κολοσσό με 75-73 και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 θα κριθεί την προσεχή Τρίτη (19/5) στο ΟΑΚΑ, όπου οι πρωταθλητές θα εκτίσουν τη δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Το τριφύλλι (3/21 τρίποντα) βρέθηκε να χάνει και με 15(!) στη δεύτερη περίοδο, στο τέλος το γύρισε, ωστόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (23π.) έχασε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι Λαρεντζάκης και Μανωλόπουλος με 13 κ 12 πόντους αντίστοιχα. Ντεμπούτο έκανε ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος σε 9’ είχε 3 ασίστ και 0 πόντους, δείχνοντας πως ακόμα… ψάχνεται. Ο Μόργκαν έμεινε στο παρκέ για 18’, σημείωσε 9 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ, ωστόσο δεν έδειξε πως είναι και τόσο… αντί-Γκιστ (ως προς το στυλ παιχνιδιού τους).

Το ματς

Ο νεοαποκτηθείς Μόργκαν ξεκίνησε βασικός και με το καλημέρα έδειξε έφεση στο παιχνίδι πάνω απ’ την στεφάνη (3ριμπάουντ), ενώ με δικούς του πόντους, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 8-3 στο 4’. Κάπου εκεί, όμως, οι πράσινοι έχασαν τον προσανατολισμό τους. Εκνευριστική αστοχία στην επίθεση, προβληματική άμυνα και ο Κολοσσός ανέτρεψε την κατάσταση, ανακτώντας τα ηνία με 11-8! Παρά τις αλλαγές του Μανωλόπουλου, παρά την είσοδο του Κούπερ, η εικόνα του τριφυλλιού δεν βελτιωνόταν. Το black out παρέμενε και στις δύο άκρες του παρκέ (τραγικά ποσοστά… μπροστά), με την ομάδα της Ρόδου να ξεφεύγει με 11 (21-10) στο φινάλε της πρώτης περιόδου, χάρη στο buzzer beater του Ρόμπινσον.

Με… βομβαρδισμό από μακριά (των Ρόμπινσον και Μανωλόπουλου), οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 15(!), 29-14 με το «καταστροφικό» παιχνίδι των πρωταθλητών να συνεχίζεται. Μετά από ρεσιτάλ αστοχίας του, ο Μαυροκεφαλίδης… ξύπνησε και ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή, σημειώνοντας σερί πόντους και μειώνοντας για την ομάδα του σε 31-22. Ο Μανωλόπουλος αποφάσισε να παίξει και με Λουκά και με Μπατίστα στις θέσεις των ψηλών, ενώ όταν άρχισε ο Παππάς να παίρνει πρωτοβουλίες, η διαφορά έπεσε και στους 3 (34-31). Προφανώς σ’ όλα αυτά μερίδιο είχε και η πράσινη άμυνα η οποία -επιτέλους- απέδιδε. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε ακόμα και στον πόντο (37-36), ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Κολοσσός έτρεξε ένα μίνι σερί 6-0 και πήγε στα αποδυτήρια με 43-36 (νέο buzzer beater Χάγκινς).

Ο Χάγκινς ξεκίνησε με φόρα και στο δεύτερο μέρος, στέλνοντας τη διαφορά εκ νέου σε διψήφια επίπεδα (47-36). Μαυροκεφαλίδης και Παππάς ήταν οι… μόνοι που προσπαθούσαν στην επίθεση, όμως όσο κι αν έβαζαν πόντους αυτοί, η άμυνα δεν ήταν η πρέπουσα και μοιραία οι ξένοι του Κολοσσού κρατούσαν την ομάδα τους σε θέση ισχύος (53-47). Ένα γρήγορο σερί 9-0 του Παναθηναϊκού (που έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο) του έδωσε προβάδισμα μετά από πάρα πολύ ώρα (56-55), την ώρα, δε, που «έχασε» τον Παππά με τραυματισμό (είχε προλάβει να πετύχει 16 πόντους). Δεν το χάρηκε και πολύ το τριφύλλι, καθώς οι Ροδίτες βρήκαν ακόμα μια φορά λύσεις απ’ τα 6,75 και έκλεισαν την περίοδο στο +2 (61-59).

Ο εξαιρετικός Κολοσσός δεν το έβαζε κάτω κι έστελνε εκ νέου «μήνυμα» πως δεν θέλει να… πεθάνει, ξεφεύγοντας για ακόμα μια φορά με 8 (67-59) κι αναγκάζοντας τον Μανωλόπουλο να καλέσει μπαμ-μπαμ τάιμ-άουτ. Ο Μαυροκεφαλίδης ούτως ή άλλως ήταν αυτός που κρατούσε την ομάδα του όρθια. Όταν, δε, βρήκε βοήθειες και απ’ τον Σλότερ, τότε ο Παναθηναϊκός έκανε νέα «ανατροπή», τρέχοντας σερί 11-1 και ανακτώντας ξανά τα ηνία της αναμέτρησης, με το 70-68 στο 36’.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν απ’ την διαμορφωθείσα κατάσταση και το τρίποντο του Τσάμη, έφεραν ξανά… τούμπα τον αγώνα για το 74-70 υπέρ του Κολοσσού. Ο Μόργκαν με γκολ-φάουλ μείωσε στον πόντο (74-73), ο Νέλσον είχε ευκαιρία να βάλει ξανά μπροστά τον Παναθηναϊκό, όμως έχασε δύο βολές. Ο Λαρεντζάκης ευστόχησε σε μια βολή (75-73), οι διαιτητές έκαναν κι ένα λάθος μην δίνοντας την κατοχή στους πράσινους, όμως ακόμα κι έτσι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς σε παράταση ή να νικήσουν. Στην τελευταία επίθεση, η μπάλα πήγε στον μέχρι τότε κορυφαίο του τριφυλλιού, Μαυροκεφαλίδη (αν και δεν υπήρξε καλή… κυκλοφορία) ο οποίος βρήκε πάνω στον Λίντεν και το 75-73 υπέρ του Κολοσσού δεν άλλαξε.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 43-36, 61-59, 75-73

Κολοσσός (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 2, Λαρεντζάκης 13, Γουότερς 6, Μανωλόπουλος 12, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν 5, Σκοτ 4, Τσάμης 6, Χάγκινς 9, Ρόμπινσον 9

Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Σλότερ 8, Μποχωρίδης 2, Νέλσον 8, Παππάς 16, Μαυροκεφαλίδης 23, Μπατίστα 5, Μπλουμς 2, Λούντζης, Κούπερ, Μόργκαν 9
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από Ακίσαρσπορ ο Γκέκας!!

Παρελθόν από την Ακίσαρσπορ θα πρέπει να θεωρείται ο Φάνης Γκέκας, καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο φέρεται να έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρομπέρτο Κάρλος.

Τέλος από Ακίσαρσπορ ο Γκέκας!
Τίτλοι τέλους για τον Φάνη Γκέκα! Όπως αποκάλυψε ο τουρκικός Τύπος, ο Έλληνας στράικερ συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την Ακίσαρσπορ, στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2014.

Το τελευταίο διάστημα ο Γκέκας είχε μπει στο… ψυγείο από τον Ρομπέρτο Κάρλος, καθώς τον ενημέρωσε πως δεν τον υπολόγιζε και έτσι το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο. Φέτος, ο Έλληνας διεθνής σημείωσε 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Ακίσαρσπορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ιτούδης: «Αμφίρροπος ο τελικός» (Web TV)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη Web TV του sport-fm.gr την επομένη του χαμένου για την ΤΣΣΚΑ ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για την ήττα της ομάδας του, την επόμενη μέρα,αλλά και τον τελικό του Final Four.

Ιτούδης: «Αμφίρροπος ο τελικός» (Web TV)
Δύσκολο να βρεις κουράγιο να μιλήσεις μετά από μια τέτοια ήττα. Ο Δημήτρης Ιτούδης, ωστόσο, δεν αρνήθηκε στη Web TV του sport-fm.gr να μιλήσει για ό,τι συνέβη στον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, την επόμενη μέρα στην ομάδα του, αλλά και τον τελικό των «ερυθρολεύκων» με τη Ρεάλ.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στον Νίκο Ζέρβα:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Τραυματίστηκε ο Παππάς!!

Χτύπησε στο γόνατο ο Νίκος Παππάς -στο εν εξελίξει ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου- και μένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα.

Τραυματίστηκε ο Παππάς
Δυσάρεστη τροπή πήρε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για τον Νίκο Παππά. Λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου (στο εν εξελίξει ματς των δύο ομάδων), ο γκαρντ του τριφυλλιού είχε μια σύγκρουση σε προσπάθειά του για καλάθι και χτύπησε στο γόνατο.

Για αρκετά δευτερόλεπτα έμεινε στο παρκέ και σφάδαζε -πραγματικά- απ' τους πόνους σε ένα ούτως ή άλλως... περίεργο σημείο. Μετά από λίγο, ευτυχώς, σηκώθηκε και κουτσαίνοντας κατευθύνθηκε στον πάγκο, δίχως ακόμα να μπορεί να πει κάποιος με ασφάλεια αν είναι κάτι σοβαρό ή ο τραυματισμός είναι επιπόλαιος.

Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος στις εξέδρες του κλειστού της Ρόδου χειροκρότησε τον άτυχο άσο του Παναθηναϊκού, στον οποίο τοποθετήθηκε αμέσως πάγος και άπαντες πλέον είναι εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων που θα του γίνουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ο Εσιέν»

Για «σφήνα» του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν μιλούν οι Ιταλοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport», ο Γκανέζος (που μιλά με τον Παναθηναϊκό) απέρριψε πρόταση των «ερυθρόλευκων».

«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ο Εσιέν»
Μια… ιντριγκαδόρικη παράμετρο στην παραφιλολογία για τον Μίκαελ Εσιέν έδωσαν ιταλικά δημοσιεύματα.

Όπως έγραψε η «Tuttosport» και αναπαράχθηκε έπειτα κι από άλλες ιστοσελίδες στη χώρα, ο μέσος της Μίλαν (που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό) δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν περίπου 1,4 εκατ. ευρώ στον Γκανέζο -προσφορά κοντά σ’ αυτή που φέρεται να του έχουν καταθέσει και οι «πράσινοι».

Ο ίδιος ωστόσο παρουσιάζεται ν’ απάντησε αρνητικά στους Πειραιώτες, με την ιστοσελίδα να σημειώνει πως περιμένει πρόταση από τους New York Red Bulls, οι οποίοι αγωνίζονται στο MLS.
*Πηγή: sport-fm.gr*