Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ερωτηματικό ο Καστίγιο!!

Ερωτηματικό ο Καστίγιο
Ο Νέρι Καστίγιο αποτελεί το τελευταίο ερωτηματικό στον Αρη εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (3/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ακόστα και ο Μίσελ τέθηκαν εγκαίρως στην διάθεση του Μανουέλ Μασάδο και το ίδιο ελπίζεται να συμβεί με τον Μεξικανό επιθετικό.

Την Τρίτη ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αύριο θα γυμναστεί συντηρητικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου την Πέμπτη θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Το αν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα καθοριστεί την Παρασκευή, όταν και θα υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις.

Θετικές εντυπώσεις ο Κατίδης

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Γιώργος Κατίδης στην Εβερτον. Ο νεαρός μέσος στην σύντομη δοκιμή του (δυο προπονήσεις) πιστοποίησε ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο και σίγουρα θα συνεχίσει να παρακολουθείται από το τμήμα σκάουτινγκ των «ζαχαρωτών». Την Τετάρτη αναμένεται η επιστροφή του 18χρονου άσου στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: sportfm.gr

FC: Αγωνιώδη ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις!!

FC: Αγωνιώδη ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
Η μόνη ελπίδα για να σταθεί κανείς όρθιος και να προχωρήσει παρακάμπτοντας τα ερείπια της εποχής είναι η ψυχική δύναμη και η πνευματική διαύγεια. Το πρώτο δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος, καμιά φορά «σκάβοντας» (λόγω ανάγκης) ανακαλύπτουμε κρυμμένα αποθέματα. Το δεύτερο, όμως, είναι κρίσιμο. Γιατί σε μια περίοδο άμετρης πολυφωνίας όπως αυτή, 2-3 στραβοπατήματα αρκούν για να γυρίσει το μυαλό και ν’ αρχίσει να στροφάρει διαφορετικά.
Σχολιάζει το Fight Club.
Για να κρατήσουμε το «ίσο» θέλει προσπάθεια, καθαρή ματιά και -κυρίως- αδιάκοπο χωρισμό των σημαντικών από τα ασήμαντα. Παραμερίζοντας τα δεύτερα και θέτοντας τα πρώτα υπό μορφή ερωτήσεων/προβληματισμών δημιουργούμε τον μόνο δρόμο ο οποίος να καταλήγει στο λιβάδι της πνευματικής καλλιέργειας, που κάθε άνθρωπος οφείλει συχνά να κάνει μια στάση. Ιδού μερικά καίρια και «φλέγοντα» ερωτήματα του σημέρα, οι απαντήσεις στα οποία (όταν και όποτε αυτές δοθούν) θα μας κάνουν να αισθανθούμε πραγματικά μέρος του κοινωνικού γίγνεσθαι:

-Πες ότι βγαίνοντας από το σπίτι γλυστράς πάνω σε περιττώματα σκύλου. Δεν είναι λογικό να σκεφτείς ότι πιθανότατα προέρχονται από το αντιπαθητικό κανίς του -εξίσου αντιπαθητικού- γείτονά σου, ο οποίος πίεσε τον σκύλο να «τα κάνει» επίτηδες εκεί με σκοπό να σε τραυματίσει; Με βάση αυτό, δεν οφείλεις να του κάνεις μήνυση προασπίζοντας τα δικαιώματά σου;

-Πες ότι οδηγώντας πέφτει ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πίσω από το δικό σου. Βγαίνοντας για να δεις τη ζημιά, προσέχεις ότι στο τζάμι του οχήματος που σε τράκαρε υπάρχει ένα αυτοκόλλητο του Γεράσιμου Γιακουμάτου. Εσύ, από την άλλη, όλη σου τη ζωή ρίχνεις «μονοκούκι» ΠΑΣΟΚ. Κοιτάς τον «θύτη» οδηγό και παρατηρείς ένα ανεπάισθητο μειδίαμα να διαγράφεται στο άνω χείλος του. Δεν είναι προφανές ότι το θέμα είναι πολιτικό; Δεν είναι πασιφανές ότι αυτή ήταν μια μάχη μεταξύ προοδευτισμού και συντηρητισμού την οποία έχασες; Θα το αφήσεις να περάσει έτσι;

-Πες ότι βλέπεις ένα dvd με την γκόμενά σου και ξαφνικά σου προτείνει να τσιμπήσετε ένα πακέτο Δρακουλίνια που έχει αγοράσει, τη στιγμή που επί χρόνια το μόνο σνακ που μοιράζεστε είναι Πακοτίνια. Δεν παραξενεύεσαι; Δεν σκέφτεσαι να ζητήσεις εξηγήσεις; Δεν οφείλεις να πάρεις τα μέτρα σου για την επόμενη φορά, όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται το στόρι;

-Μπόνους: Πες ότι είσαι ο Τοροσίδης και πας στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις χρωματιστές πιπεριές. Το βλέμμα του υπαλλήλου στο τμήμα μαναβικής δείχνει ότι σε αναγνώρισε αμέσως. Στα καπάκια σκύβει στο αυτί και σου λέει «για σένα, φιλαράκο, έχει μόνο πράσινες πιπεριές. Κι άμα γουστάρεις...». Γίνεσαι έξαλλος ή όχι; Υπάρχει περίπτωση να θεωρήσεις ότι μπορεί να είναι τυχαίο; Όχι βέβαια, πρόκειται καθαρά για ενορχηστρωμένη επίθεση εξελιγμένου ψυχολογικού πολέμου (aka «Psy Op») με προφανή ποδοσφαιρικό στόχο. Μη σου φαίνεται υπερβολικό, τέτοια πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνότερα απ’ όσο νομίζεις, πολλά έχουν δει τα μάτια μας...

πηγή: sportfm.gr

Σάντος: «Όταν έρθει η ώρα»

Σάντος: «Όταν έρθει η ώρα»
Κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική ομάδα κράτησε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με το Βέλγιο. «Θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός που αποκάλυψε πως ο Ορέστης Καρνέζης θα αγωνιστεί ως βασικός.

«Αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής ερωτώμενος για το μέλλον του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλικό τεστ της Εθνικής, τις ομάδες και τον κόσμο της Κρήτης αλλά και τις επιλογές του σχετικά με το EURO.

Για το Βέλγιο είπε:

«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Τόνισα στους παίκτες μου ότι οι Βέλγοι διαθέτουν παίκτες που παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, είναι γρήγοροι και επικίνδυνοι. Πρεσάρουν πολύ και είναι μια ομάδα που σεβόμαστε. Μοιάζουν αρκετά με εμάς στον τρόπο που αγωνίζονται. επιλέγουμε δυνατούς αντιπάλους σαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στους ομίλους. Δίνουμε αυτό το φιλικό για να δούμε που πήγαμε καλά και που όχι, έτσι ώστε τον Μάιο, στην προετοιμασία μας να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις».

Για τους παίκτες του Βελγίου που ξεχωρίζει:

«Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μποκανί, Λουκάκου και Αζάρ. Αυτό δε έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο ότι είναι μια συμπαγής ομάδα».

Σχετικά με την ενδεκάδα του αγώνα με το Βέλγιο, αποκάλυψε μόνο ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας:

«O Ορέστης Καρνέζης θα είναι βασικός στο ματς με το Βέλγιο, αλλά δεν θα μοιραστώ μαζί σας στους άλλους δέκα».

Σχετικά με την τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο EURO 2012 τόνισε:

«Αρκετοί από αυτούς που είναι εδώ μαζί μας θα είναι στην τελική 23άδα. Η τελική επιλογή πάντως θα γίνει από ένα γκρουπ 30-35 παικτών τους οποίους και παρακολουθούμε. Προκύπτουν όμως προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Ζαραδούκα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορούσα να υπολογίζω. Πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση θα είναι και στα τελικά. Έχουν ήδη κριθεί σε πολλά παιχνίδια και ανάμεσα από αυτούς θα βγει η αποστολή, εκτός κι αν κάποιος άλλος με εντυπωσιάσει με την απόδοσή του».

Για τις δύο ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και το αν πρόκειται να καλέσει στην Εθνική ομάδα κάποιον παίκτη, δήλωσε:

«Καταρχάς συγχαρητήρια σε ΟΦΗ και Εργοτέλη για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Έχω συγκεκριμένα κριτήρια με τα οποία καλώ παίκτες στην Εθνική και αν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέτω, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα».

Για τον κόσμο του Ηρακλείου:

«Έχουν βοηθήσει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αύριο. Πάντως, η αγάπη τους ήταν ένας από τους λόγους που επιλέξαμε το Ηράκλειο για να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι. Όσοι έρθουν στο γήπεδο και ελπίζω να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο θέλω να βοηθήσουν και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Τα κάνει όλα και... προσφέρει!!

Τα κάνει όλα και... προσφέρει
Ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε μετά από χρόνια στην Μπαρτσελόνα και τάχιστα «έδεσε» με τα άλλα αστέρια των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο από τη στιγμή που οι Καταλανοί βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου με χάντικαπ 10 βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μοιραία οι εξαιρετικές επιδόσεις του περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ο Μέσι είναι με διαφορά το πρώτο βιολί στην ορχήστρα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως έχει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά στηρίγματα. Αμέσως επόμενος σε συνεισφορά ο 24χρονος άσος, ο οποίος αποτελεί προϊόν των περίφημων ακαδημιών του συλλόγου (1997-2003, «La Masia»), αλλά με οκτώ χρόνια στην ξενιτιά (Αρσεναλ), επί της ουσίας πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πάντως, σε 33 εμφανίσεις ως τώρα έχει φροντίσει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, έχοντας 15 γκολ και 14 ασίστ. Ο πιο παραγωγικός παίκτης της Μπαρτσελόνα (μετά τον Μέσι) και όπως… προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερό μου εαυτό».

Αυτό πάντως θα πρέπει να το αποδείξει όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην τελευταία στροφή της Primera Division όπου απαιτείται παροιμιώδης αντεπίθεση για να κατακτηθεί ο τίτλος, αφού κάποια ατυχή αποτελέσματα έχουν επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγει με δέκα βαθμούς.

Για την ώρα πάρτε μια... γερή δόση από τον Φάμπρεγας:



πηγή: sportfm.gr

Νεοφυτίδης: «Ελλάδα δεν θα γίνουμε»

Νεοφυτίδης: «Ελλάδα δεν θα γίνουμε»
«Ελλάδα δεν θα γίνουμε, έχουμε ένα επίπεδο και θα το κρατήσουμε»… Με τον τρόπο αυτό ο Σπύρος Νεοφυτίδης, πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου ποδοσφαιριστών, σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το περιστατικό που έγινε γνωστό για απειλή κατά της ζωής του Σέζαρ Κάστρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη. Ελπίζουμε να δικαιωθεί ο παίκτης».

Τα σημαντικότερα από όσα είπε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, πρόεδρος του Παγκύπριου συνδέσμου ποδοσφαιριστών στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για το περιστατικό με τον Σέζαρ Κάστρο:

«Για τα κυπριακά δεδομένα το περιστατικό αυτό είναι πρωτοφανές. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε πίεση σε κάποια περιστατικά αλλά όχι σε τέτοια διάσταση. Μας εξέπληξε αρκετά και μας ανησυχεί.

Γνωρίζαμε περιστατικά όπως όλες τις ομάδες. Να πιέζουν κάποιοι αλλά όχι κι έτσι. Αυτό που έγινε όμως στην περίπτωση του Σέζαρ Κάστρο είναι άκρως απαράδεκτο.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έχουμε απευθυνθεί και στην UEFA και στη FIFA. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί ο ποδοσφαιριστής.

Ίσως το κυπριακό πρωτάθλημα να περνάει τη χειρότερη περίοδο του. Πρόσφατα δημοσιεύματα μια λίστα με χρήματα που οφείλονται σε παίκτες. Ο σύνδεσμος είναι παρών, δίπλα στους ποδοσφαιριστές, φτάνει κι αυτοί να ενημερώνουν έγκαιρα για να μπορούμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες.

Εμείς ενημερώσαμε την ομοσπονδία και από εκεί και πέρα πρέπει να αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους.

Εμείς έπρεπε να φροντίσουμε για την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή, μέχρι να φύγει από το νησί. Περιμένουμε να κληθούν κι άλλοι παράγοντες. Οι δικηγόροι μας περιμένουν στα γραφεία. Αυτή την στιγμή υπάρχει και μια συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου για το θέμα. Περιμένουμε να βρεθούν οι ένοχοι.

Ελλάδα δεν θα γίνουμε σε αυτό τον τομέα. Έχουμε ένα επίπεδο και δεν θα το χάσουμε».

«Το τρόπαιο στο μυαλό μου»

«Το τρόπαιο στο μυαλό μου»
Το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε ματς προσπαθεί να δίνει ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. Ο «Kill Bill» τόνισε πως νιώθει ευλογημένος που παίζει μπάσκετ ενώ επισήμανε πως το τρόπαιο της διοργάνωσης βρίσκεται μέσα στους στόχους του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα παιχνίδι. Πάντα θέλω να παίζω καλά σε όλα τα ματς. Σίγουρα ο κάθε παίκτης έχει κάποιους αγώνες στην καριέρα του που είναι διαφορετικοί, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως σε κάθε αναμέτρηση επιδιώκω να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό που θέλω, όταν τελειώνει ένα ματς, είναι να είμαι ικανοποιημένος και να έχω ήσυχη την συνείδηση μου για την προσπάθεια που έκανα, καθώς επιστρέφω στα αποδυτήρια, στο σπίτι μου ή στο ξενοδοχείο.

Νιώθω ευλογημένος που παίζω μπάσκετ και το γεγονός πως έχω φτάσει να αγωνίζομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες φορές χάνεις. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι γενικότερα ο αθλητισμός. Σημασία έχει όταν επιστρέφεις στα αποδυτήρια και σκέφτεσαι, να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου πως τα έδωσες όλα».

Για τον τίτλο της διοργάνωσης και το βραβείο του MVP που κατέκτησε στο Final-4 στο Βερολίνο το 2009: «Ήταν σπουδαίο για μένα αυτό που συνέβη. Τόσο το ότι κατέκτησα το τρόπαιο εκείνη την χρονιά, όσο και το βραβείο που πήρα για τον MVP του Final-4.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν κάτι καινούριο για μένα, καθώς τέτοιες στιγμές τις είχα ζήσει και με την Εθνική Ελλάδας, σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, στο παρελθόν, χάρη τους τίτλους και τα μετάλλια που κατακτήσαμε. Το γεγονός αυτό μου έδωσε πολύτιμη εμπειρία για το πως θα πρέπει να παρουσιάζομαι έτοιμος σε τόσο σημαντικά ματς στην Eυρωλίγκα. Τίποτα δεν επηρεάζει την σκέψη μου όταν παίζω.

Το τρόπαιο είναι πάντα στο μυαλό μου και πάντα μέσα στους στόχους μου. Όταν φτάνεις σε ένα Final-4 ξέρεις πως χρειάζονται δύο αγώνες, δύο νίκες, ώστε να κατακτήσεις τον τίτλο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν παίκτη ώστε να πετύχει τον σκοπό του».

Σάλος με τους οπαδούς-Ναζί στη Γερμανία!!

Σάλος με τους οπαδούς-Ναζί στη Γερμανία
Μείζον θέμα έχει προκύψει στη Γερμανία, καθώς στην προπόνηση της Καϊζερσλάουτερν την Κυριακή, επομένη της ήττας με 4-0 από τη Μάιντς, μία ομάδα δέκα ατόμων μπήκε στο γήπεδο και απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό στον Ισραηλινό επιθετικό, Ιλτάι Σέχτερ.

Οι αρχές ήδη αναζητούν τους δράστες, που «καταγράφηκαν» από τις κάμερες του γηπέδου. «Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και πιστεύουμε πως θα τους βρούμε», δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Στέφαν Κουντς.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που έγινε στόχος των οπαδών δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς βρίσκεται στο πλευρό της μνηστής του που είναι ετοιμόγεννη.

πηγή: sportfm.gr

Με Βίζε βασικό η Γερμανία!!

Με Βίζε βασικό η Γερμανία
Κάθε άλλο παρά… σπίτι του φαίνεται πως έχει πάρει τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ στην εθνική Γερμανίας ο Μάνουελ Νόιερ. Φαίνεται πως οι τελευταίες «γκέλες» του τερματοφύλακα της Μπάγερν είχαν συνέπειες στη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού όπως έγινε γνωστό στο φιλικό της Τετάρτης με τη Γαλλία στη Βρέμη βασικός θα είναι ο… τοπικός ήρωας Τιμ Βίζε.

Ο 30χρονος γκολκίπερ μετρά μόλις έξι εμφανίσεις με την εθνική Γερμανίας, αλλά οι εμφανίσεις του με τη Βέρντερ σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή του φιλικού στο «σπίτι» του, τον έφεραν στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού αντί του τραυματία Φίλιπ Λαμ θα πάρει ο Μίροσλαβ Κλόζε.

πηγή: sportfm.gr

Σίλβα: «Όνειρο η Μπαρτσελόνα»

Σίλβα: «Όνειρο η Μπαρτσελόνα»
Την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο ο Τιάγκο Σίλβα. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος τόνισε πως για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί όνειρο η μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως προς το παρόν δεν ασχολείται με τις φήμες που τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρό των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα δεν διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της στο ισπανικό πρωτάθλημα, εγώ πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Για κάθε παίκτη είναι όνειρο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είμαι ενήμερος για τις φήμες των Μέσων, αλλά και των φίλων μου, που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για μένα.

Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ωστόσο, αυτό το έχω αφήσει στο μάνατζερ μου. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τη Μίλαν και τη επιστροφή μας στις νίκες
», ήταν τα λόγια του 27χρονου αμυντικού.

πηγή: sportfm.gr

Πληρωμένα …ποδοσφαιρικά αισθήματα!!

Πληρωμένα …ποδοσφαιρικά αισθήματα
Γυναίκες, λεφτά, ακριβά αυτοκίνητα. Δεν είναι μύθος το τρίπτυχο των πειρασμών για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Ο Λουίς Σαχά παραδέχεται την ύπαρξη της …Αγίας Τριάδας και αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό για να μην εκτεθούν στα Μέσα οι προσωπικές στιγμές ενός «αστέρα» του ποδοσφαίρου.

Ονόματα δεν αποκάλυψε, διευθύνσεις δεν είπε. Ούτε αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές καταφεύγουν στη λύση των call girls για να περάσουν τα βράδια τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι ερωτικές τους περιπέτειες δεν θα γίνουν εξώφυλλα εφημερίδων.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός. Για τους νεαρούς παίκτες αποτελούν την Αχίλλειο φτέρνα» τόνισε σε γαλλική εφημερίδα ο επιθετικός της Τότεναμ, για να συμπληρώσει, όμως, ότι «όλοι οι παίκτες δεν είναι το ίδιο».
Ο Σαχά μίλησε με αφορμή την αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί μέσα στο επόμενο διάστημα και αναφέρθηκε στη ζωή των ποδοσφαιριστών:
«Όσοι παίζουν ποδόσφαιρο έχουν ανεπτυγμένη τη σεξουαλική τους φύση. Τα μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα, όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας υπάρχουν στη ζωή μας. Αλλά αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι εύκολο να πάρεις τη λάθος απόφαση. Όταν είσαι νεαρός μπορεί να παρασυρθείς από μια κοπέλα. Αυτή, όμως, μπορεί να έχει πάρει λεφτά από τα Μέσα για να σε ρίξει και το φιλί σας, αλλά και οι προσωπικές σας στιγμές να φιγουράρουν στις εφημερίδες. Για αυτό αρκετοί παίκτες καταφεύγουν στη λύση των call girls».

πηγή: england365.gr

Κι όμως οι διαιτητές έχουν δίκιο!!

Κι όμως οι διαιτητές έχουν δίκιο!
Μπορεί πολύ συχνά οι διαιτητές και οι βοηθοί τους να βρίσκονται στο στόχαστρο των προπονητών, των παικτών και των οπαδών, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ProZone στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Το ποσοστό των σωστών αποφάσεων των διαιτητών στο αγγλικό ποδόσφαιρο αγγίζει το 92.3% ενώ το αντίστοιχο για τους βοηθούς φτάνει το 99,3%. Αν και τα δυο αυτά νούμερα είναι υψηλά, υπάρχουν πολλές αποφάσεις που μπορεί να διχάσουν ακόμα και τους επαγγελματίες διαιτητές.
Η εταιρεία PGMO Ltd (Proffesional Game Match officials) που αντικατέστησε τον σύνδεσμο Άγγλων διαιτητών όταν αυτοί έγιναν επαγγελματίες το 2001, κάνει μια προσπάθεια ώστε να «εκπαιδεύσει» τους προπονητές, τους παίκτες, τους οπαδούς αλλά και τα media σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές στη διάρκεια ενός αγώνα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ProZone, ο ρυθμός του παιχνιδιού στην Αγγλία έχει αυξηθεί κατά 20% τα τελευταία πέντε χρόνια.  Η ανταγωνιστικότητα της Πρέμιερ Λιγκ  έχει οδηγήσει στην εντυπωσιακή βελτίωση του επιπέδου αντοχής και ταχύτητας των ποδοσφαιριστών οι οποίοι κινούνται κατά μέσο όρο με ταχύτητα μεγαλύτερη των 21 χλμ την ώρα.
Αν υπολογίσουμε το γρήγορο ρυθμό του αγώνα και το ότι ανά έξι δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο συμβαίνει κάποιο γεγονός στον αγώνα,   οι διαιτητές καλούνται να λάβουν αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο υπολογίζεται στα 12 δευτερόλεπτα.


πηγή: england365.gr

Έπαιξε μπάλα ο Τέβες!!

Έπαιξε μπάλα ο Τέβες!
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έστω και σε αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο φόρεσε ο Κάρλος Τέβες το μεσημέρι της Τρίτης! Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με το αντίστοιχο σύνολο της Πρέστον και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο!

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, την 21η Οκτωβρίου του 2011. Μεσολάβησε ένα πεντάμηνο… πλήρους άγνοιας για το μέλλον του, κόντρας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβολής προστίμων από τη διοίκηση των «πολιτών» και διαπραγματεύσεων με τις Μίλαν και Παρί.

Η 28η Φεβρουαρίου του 2012 ήταν η μέρα της μεγάλης επιστροφής! Εδώ και μια εβδομάδα ακριβώς, ο Τέβες ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, μίλησε με τον Μαντσίνι, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και το μεσημέρι της Τρίτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά!

Ο Αργεντινός φορ ξεκίνησε βασικός για τη δεύτερη ομάδα της Σίτι κόντρα στην Πρέστον, έπαιξε 45 λεπτά και έδειξε ότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να επανέλθει στο ανώτατο επίπεδο φυσικής κατάστασης και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ!

Πηγή: www.england365.gr

Επίσημα «άλμπατρος»

Επίσημα «άλμπατρος»
Επίσημα παίκτης της Αλμπα Βερολίνου θα είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού την Τρίτη ανακοινώθηκε επίσημα από τη γερμανική ομάδα. Η πρόταση των κυπελλούχων Κόρατς του 1995 ήταν πολύ ικανοποιητική και ανάγκασε τον διεθνή γκαρντ να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Περιστέρι.

Ο 33χρονος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τα «άλμπατρος» από την ερχόμενη Πέμπτη.

πηγή: sportfm.gr

«Σωστά έμεινε εκτός εθνικής ο Τόρες»

«Σωστά έμεινε εκτός εθνικής ο Τόρες»
Απολύτως δικαιολογημένη χαρακτήρισε την απόφαση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να μην καλέσει στην εθνική Ισπανίας τον Φερνάντο Τόρες ο Λουίς Αραγονές.

«Καταλαβαίνω τους λόγους που δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα. Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και πρέπει να βελτιωθεί και να περιμένει για μια νέα ευκαιρία», τόνισε ο προπονητής που οδήγησε τους «φούριας ρόχας» στην κατάκτηση του Euro 2008.

«Είναι λογικό να συμβεί αυτό σε έναν παίκτη που δεν είναι σε φόρμα, δεν αγωνίζεται ούτε με την ομάδα του», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Σβηστά οι Σέρβοι!!

Σβηστά οι Σέρβοι
Χωρίς να χρειαστεί να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους οι Σέρβοι επικράτησαν 2-0 της Αρμενίας σε φιλικό που έγινε στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Κουζμάνοβιτς και Ιβάνοβιτς «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Αρχικά ο μέσος της Στουτγκάρδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 15΄, ενώ στο 31’ ο Ιβάνοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τσούρτσιτς. Αυτή ήταν μια εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Σερβίας, η οποία είχε όλα τα μεγάλα ονόματα εκτός βέβαια από τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Αρμενία: Μελικσετιάν, Αρζουμανιάν, Νταγκασιάν, Χαμπαρμζουμιάν, (60’ Πογκοσιάν), Χαρογιάν, Γκαζαριάν, Μαλακιάν, (68’ Πογκοσιάν Β.), Μκρτσιάν, Βοσκανιάν (46’ Μανογιάν), Γουσπασιάν, Σαρκίσοφ, (46’ Μονογιάν Ντ.)

Σερβία: Κάχριμαν, Ιβάνοβιτς, Σούμποτιτς, (78’ Νίνκοβ), Ράικοβιτς, Κολάροφ, Κουζμάνοβιτς, Νίνκοβιτς, Τόσιτς, (58’ Σουλεϊμάνι), Πέτροβιτς, Γιάνκοβιτς, Μάρκοβιτς

πηγή: sportfm.gr

«Ζεστάθηκε» ο ανακριτής, «τρέχουν» τα στημένα!!


«Ζεστάθηκε» ο ανακριτής, «τρέχουν» τα στημένα
Έπειτα από αρκετούς μήνες κωλυσιεργίας, λόγω και των αλλαγών στα πρόσωπα που είχαν αναλάβει το ανακριτικό έργο, η προσπάθεια διαλεύκανσης του μεγαλύτερου σκανδάλου στημένων αγώνων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου άρχισε και πάλι να τρέχει. Από την Τρίτη 28/2 ο νέος ειδικός εφέτης ανακριτής εξετάζει μάρτυρες και σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν και οι δεκάδες ποινικά διωκόμενοι της πολύκροτης υπόθεσης.

Στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου που ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση διαδεχόμενος τον Γιώργο Κασίμη, βρέθηκε την Τρίτη ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαΐδης, που κατέθετε επί δυόμισι ώρες όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, τις εξελίξεις της οποίας έχει πολλάκις καλύψει μέσω των εκπομπών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλόφωνος ρώτησε αρκετά πράγματα τον δημοσιογράφο, αναφορικά με καταστάσεις και περιστατικά που αναφέρονται στη δικογραφία και φυσικά για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που διαθέτει ο ειδικός εφέτης ανακριτής, είναι ότι χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση των στημένων αγώνων, σε αντίθεση με το προκάτοχο του, Γιώργο Κασίμη, που είχε «χρεωθεί» και πολλές άλλες υποθέσεις για να τις «τρέχει» παράλληλα.

Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που ο κ. Καλόφωνος έλαβε γνώση της ογκωδέστατης δικογραφίας, θα μπορεί να τρέξει πλέον ταχύτερα την υπόθεση. Το προσεχές διάστημα, λοιπόν, αναμένεται να καλέσει κι άλλους μάρτυρες, που πιθανόν να είναι εντελώς καινούργια πρόσωπα (π.χ. ποδοσφαιριστές) ή ακόμα και πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει για την υπόθεση (π.χ. Πιλάβιος, Βασάρας, Τεροβίτσας, Βοργιάς, Κούγιας, Πατέρας κτλ).

Άμεσα πάντως, θα σχηματιστεί και το χρονοδιάγραμμα, βάσει του οποίου θα κληθούν τα 68 φυσικά πρόσωπα (πέραν των 15 που είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο), προκειμένου να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο. Στα πρόσωπα αυτά (83 συνολικά), έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα κατά περίπτωση και όλο το ενδιαφέρον έγκειται στο πόσοι και ποιοι από αυτούς θα καθίσουν τελικά στο εδώλιο…

Παράλληλα, ο ειδικός εφέτης ανακριτής θα περιμένει και την απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών που είχαν μείνει στο… συρτάρι και πιθανόν να περιέχουν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

πηγή: sportfm.gr

Ρήξη χιαστών ο Μαϊστόροβιτς, χάνει το Euro!!

Σοκ στην Εθνική Σουηδίας αλλά και στη Σέλτικ προκλήθηκε με την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην προπόνηση των Σουηδών ενόψει του φιλικού με την Κροατία την Τετάρτη!
Ρήξη χιαστών ο Μαϊστόροβιτς, χάνει το Euro!
Ο 34χρονος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 4-5 μήνες, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Euro της Πολωνίας/Ουκρανίας το προσεχές καλοκαίρι.

πηγή: sportdog.gr

Η φτώχεια θέλει... νιάτα!!

Kάτι ο "μπαμπούλας" της UEFA για την αξιοποίηση των ακαδημιών και κάτι το μέλλον και οι μεταγραφές που δεν... προβλέπονται, ο Νίκος Κωστένογλου ανέβασε σήμερα εννιά πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα. Και έχει ο Θεός...
Η φτώχεια θέλει... νιάτα
Τόπο στα νιάτα άρχισε να κάνει η ΑΕΚ, απ' την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πάμπολλοι παίκτες ως μεταγραφές (ζημιώνοντας την ομάδα) αλλά δεν έπιασαν και έφυγαν. Εξάλλου την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, από την οποία πήρε παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου για να αποδείξει ότι βρίσκεται σε πορεία οικονομικής εξυγίανσης.
Μια από τις προτάσεις που έπεισαν την επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν το πλάνο της επόμενης σεζόν που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο. Το σχέδιο προϋποθέτει μείωση του μπάτζετ από τα 11 εκατ. ευρώ στα 7 και χρησιμοποίηση παικτών από τις Ακαδημίες.
Ο Κωστένογλου πάντως έπιασε από τώρα δουλειά με τους νεαρούς παίκτες. Εξάλλου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι πιτσιρικάδες θα έχουν ενεργό ρόλο στην Α' ομάδα από το καλοκαίρι, όπου θα χτιστεί η ΑΕΚ. Έτσι ο τεχνικός της Ένωσης θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητές τους και να ξεδιαλύνει αρκετούς. Την Τρίτη ανέβηκαν στα Σπάτα εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας U-20 της ΑΕΚ και δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Kωστέ. Τους τσέκαρε μάλιστα εν δράσει σε μίνι διπλό.
Ποιοι ήταν αυτοί οι παίκτες; Δείτε τα ονόματά τους
Οι 9 παίκτες που ανέβηκαν στα Σπάτα ήταν οι
Ματθαίος Ναυπλιώτης, 17/01/1995, αμυντικός
Ορέστης Παληαρούτας, 06/08/1994, αμυντικός
Δημήτρης Γροντής, 24/08/1994, μέσος
Νίκος Αργυρίου, 04/04/1994, επιθετικός
Ηρακλής Γαρουφαλιάς, 01/05/1993 – αμυντικός
Γιώργος Αρέστη, 02/09/1994, μέσος
Δημήτρης Φροξυλιάς, 28/06/1993, επιθετικός
Χρήστος Παπαδημητρίου, 10/01/1994, επιθετικός
Φώτης Κέζος, 25/07/1995, μέσος
Βέβαια υπάρχει μια... λεπτομερειούλα, δηλαδή να πάρει φορολογική ενημερότητα η ΑΕΚ, αφού χωρίς αυτή δεν μπορεί να τους εκδώσει δελτίο... Αν όλα πάνε καλά, με τα 650.000 που μπούνε άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ από το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τότε θα πάρει το χαρτί της Εφορίας...

πηγή: sportdog.gr

"Ούτε συμμετείχαν, ούτε ενεπλάκησαν οπαδοί μας"

Ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει ότι κανένας φίλαθλος του Ηρακλή δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου εξέδωσε την Τρίτη ο "Γηραιός".
"Ούτε συμμετείχαν, ούτε ενεπλάκησαν οπαδοί μας"
Η ανακοίνωση επισημαίνει: «Το ΤΑΠ Ηρακλή ευχαριστεί τη Νίκη Βόλου για την φιλοξενία της, όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη συνεργασία. Όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο βεβαιώνουμε ότι δεν συμμετείχαν και δεν ενεπλάκησαν οι οπαδοί μας ούτε με την αστυνομία, ούτε με τους οπαδούς της Νίκης, παρά τις ανυπόστατες αναφορές της κρατικής τηλεόρασης και μερίδας ηλεκτρονικού Τύπου».

Τζάμπα ο θόρυβος, χωρίς κόσμο με ΑΕΚ...!!

Μπορεί η ΑΕΚ να ήθελε παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, ωστόσο, οι «πράσινοι» αρνήθηκαν την πρόταση της «Ένωσης» και δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.
Τζάμπα ο θόρυβος, χωρίς κόσμο με ΑΕΚ...
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως και η Αστυνομία δεν ήθελε καν να συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και ήταν σίγουρο πως θα άναβε... κόκκινο αν το «τριφύλλι» συμφωνούμε με την ΑΕΚ...
Πηγή: gazzetta.gr

Προπόνηση με... Βιεϊρίνια!!

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του και την Τρίτη βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.
Προπόνηση με... Βιεϊρίνια!
Ο Πορτογάλος άσος που πλέον αγωνίζεται στον Βόλφσμπουργκ, βρήκε χρόνο και βρέθηκε στην Ελλάδα όπου επισκέφτηκε και τους παλιούς του συμπαίκτες στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια τα είπε με τους παίκτες του «Δικεφάλου», λέγοντάς τους πως θα τους επισκέπτεται όταν θα βρίσκει ελεύθερο χρόνο και κατεβαίνει στην Θεσσαλονίκη.

πηγή: sportdog.gr

"Πρώτα το Euro, μετά ο Σάντος"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο, ξεκαθάρισε ότι το θέμα του Φερνάντο Σάντος θα ξεκαθαρίσει μετά το Euro κι έτσι «έκλεισε», προσωρινά τουλάχιστον, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του...
"Πρώτα το Euro, μετά ο Σάντος"
«Πριν πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποφασίσαμε να παίξουμε στην Κρήτη και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε πάλι εδώ» είπε αρχικά ο Πιλάβιος, ενώ αναφερόμενος στον Σάντος τόνισε: «Εχουμε καταθέσει πρόταση στον κ. Σάντος, αλλά αυτό που προέχει είναι να είναι καλά η ομάδα τώρα και στο Euro».

Στην Κίνα ο "Μούσλι"

Παίκτης της Γκουαντζού Ρενέ είναι και επίσημα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κίνας.
Στην Κίνα ο "Μούσλι"
Ο Βόσνιος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, υπογράφοντας μέχρι το 2014 με την Γκουαντζού.

πηγή: sportdog.gr

Ήταν να μην πάει ο Ανελκά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσία του Νικολάς Ανελκά στη νέα του ομάδα, την κινέζικη Σανγκάη Σενχούα φαίνεται πως έχει... εξαγριώσει τους συμπαίκτες του!
Ήταν να μην πάει ο Ανελκά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο φιλικό (!) λοιπόν της Σανγκάη με τη Ναντσάνγκ Χένγκιουαν έπεσε φοβερό ξύλο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με αφορμή ένα βίαιο μαρκάρισμα!

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

«Παρακολουθούμε τον Μιραλάς αλλά...»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρακολουθεί τον Κέβιν Μιραλάς, όπως δήλωσε άνθρωπός της στο gazzetta.gr, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε σε καμία των περιπτώσεων το εάν έχει κατατεθεί ή όχι επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.
«Παρακολουθούμε τον Μιραλάς αλλά...»
Επιβεβαίωσαν ότι κοιτάζουν την περίπτωσή του
Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε αρχικά για το θέμα Μιραλάς ότι «είναι αλήθεια ότι τον παρακολουθούμε. Είναι μέσα στους εκατοντάδες παίκτες που βλέπουμε. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω».
Στην συνέχεια υπογράμμισε πως «δεν μπορώ όμως να επιβεβαιώσω σε καμία περίπτωσεων ότι καταθέσαμε πρόταση και μάλιστα επίσημη στον Ολυμπιακό για την αγορά του παίκτη». Τέλος σχετικά με τα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας υποστήριξε: «Πάντα στην Ρωσία τα νούμερα διαφέρουν από την πραγματικότητα. Αυτό σας το λέω για να το ξέρετε. Προσωπικά δεν έχω γνώση ότι καταθέσαμε επίσημη πρόταση».
Ο Κέβιν Μιραλάς πάντως βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Βελγίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ο άσος του Ολυμπιακού επέλεξε να μην κάνει κάποια δήλωση στην άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της πόλης. Ο ίδιος στην παρούσα φάση είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με το Βέλγιο αλλά και τον Ολυμπιακό.
«Είναι λογικό να έχει προσφορές»
Απο μεριάς του Ολυμπιακού αυτό που ειπώθηκε για το ζήτημα είναι ότι «ο Μιραλάς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι λογικό να έχει προσφορές και προτάσεις από όλη την Ευρώπη».
Πηγή: gazzetta.gr

Στις 21/3 το Κύπελλο!!

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθούν στις 21 Μαρτίου. Στο «Καραϊσκάκη» το Ολυμπιακός-ΟΦΗ, στο Περιστέρι το Ατρόμητος-Αστέρας. Οι ρεβάνς πιθανότατα στις 4 Απριλίου.
Στις 21/3 το Κύπελλο
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 19:30 ενώ την ίδια μέρα (21/3), ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.
Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 4 Απριλίου ωστόσο σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Θολώνουν τα νερά με τον βουλευτή!!

Θα μας τρελάνουν όλους! Κι ενώ έλεγαν επίσημα ότι βουλευτής έβγαλε έξω ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι συνέβη τελευταία στιγμή και λένε πλέον ότι είναι συγγενής βουλευτή!
Θολώνουν τα νερά με τον βουλευτή!

Εδώ και ημέρες, πρώτο θέμα στην εσωτερική ειδησεογραφία είναι η αποκάλυψη ότι βουλευτής έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η πατρίδα περνούσε δύσκολες ώρες και η κυβέρνηση ζητούσε από τους πολίτες να μην τραβάνε τα χρήματα από τις τράπεζες...
Κι ενώ όλοι περίμεναν την αποκάλυψη του ονόματος του βουλευτή τελικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Διαφάνειας και Θεσμών της, αποκάλυψε ότι είναι συγγενής βουλευτή, την ώρα που στη Βουλή κορυφωνόταν η συζήτηση στα πηγαδάκια για τον βουλευτή με αθλητική προέλευση που έβγαλε το ένα εκατομμύριο έξω, όπως σας αποκάλυψε και το gazzetta.gr που τελικά δικαιώθηκε, καθώς ανακοινώθηκε ότι είναι ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κούβελος είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φίλος του Ολυμπιακού, δίνοντας συχνά το «παρών» στους αγώνες στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα (αν και πλέον ίσως λόγω αυτής της εξέλιξης υπάρξουν αλλαγές) θα είναι και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο!
«Μέγα φιάσκο»
Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αυτή που ανακοίνωσε - ότι όπως ενημερώθηκε από τον , είναι ο σύζυγος της είναι αυτός που έβγαλε τα χρήματα έξω. Για φιάσκο μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη που δήλωσε ότι είναι επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου της για αγορά πλοίου! Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της ΤτΕ εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος.
«Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Είναι φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα. Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου.
Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο. Μια απίστευτη φαρσοκωμωδια την οποία κι εγώ πίστεψα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα μου η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες του».
Θα πρέπει να τονιστεί πάντως ότι το φιάσκο αφορά και όλο τον πολιτικό, αλλά και... ενημερωμένο δημοσιογραφικό κόσμο που όλες αυτές τις ημέρες θεωρούσε πως πρόκειται για κάποιον βουλευτή κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν ισχύει τελικά! Σαφώς και είναι όμως μεγάλη γκέλα της ίδιας της επιτροπής διαφάνειας του ελληνικού κοινοβουλίου!
 πηγή: gazzetta.gr

Λάζαρος στον Μήτρογλου και γκολ!!

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κώστας Μήτρογλου αναδείχτηκαν νικητές των βραβείων του MVP και του Best Goal της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Λάζαρος στον Μήτρογλου και γκολ!
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης με 48,46% έναντι 43,90% του Ανδρέα Τάτου, ενώ το γκολ του Κώστα Μήτρογλου ψηφίστηκε ως καλύτερο με 49,33%, με αυτό του Εμάνουελ Περόνε να συγκεντρώνει το 46,94% των ψήφων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
Η Σούπερ Λιγκ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός) 48,66%
Ανδρές Τάτος (Ατρόμητος) 43,90%
Στέφανο Ναπολεόνι (Λεβαδειακός) 7,44%
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος) 49,33%
Εμάνουελ Περόνε (Αστέρας Τρίπολης) 46,94%
Ηλίας Ιωάννου (Κέρκυρα) 3,73%

Πιστολέρο ή ποδοσφαιριστής; Πιστολέρο...!!

Στην ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή που πυροβόλησε οπαδό, την Κυριακή, προχώρησε η ΕΠΟ!
Πιστολέρο ή ποδοσφαιριστής; Πιστολέρο...
Η σχετική ανακοίνωση:
 
Συνεδρίασε σήμερα διά περιφοράς η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, με τη μορφή του κατεπείγοντος. Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε το τραγικό και πέρα κάθε λογικής περιστατικό, που σημειώθηκε την Κυριακή 26/2/2012 μεταξύ ποδοσφαιριστή και φιλάθλου στον αγώνα πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ των σωματείων Ηρακλής Άσπρου-Μακεδονικός Άγρας, όπως αυτό καταγράφηκε σε επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Βάσει όσων αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε άμεση ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή έως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και με προοπτική εφόσον υπάρξει καταδικαστική απόφαση οριστικής διαγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή από τα μητρώα της ΕΠΟ.

Με τα μούτρα στη δουλειά...!!

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα εκδικαστούν οι υποθέσεις της 6ης, της 19ης, της 20ης, της 21ης και της 22ης αγωνιστικής, οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Με τα μούτρα στη δουλειά...
Αυτό σημαίνει ότι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή θα έχει πολλή δουλειά την προσεχή Πέμπτη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:
"Ανακοινώνεται ότι οι υποθέσεις της 6ης, 19ης, 20ης, 21ης και 22ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων, θα εκδικαστούν την Πέμπτη 1-3-2012 και ώρα 12.00".
 

Μπαίνουν τα λεφτά της εφορίας!!

Άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ οι πρώτες 650.000 ευρώ, περίπου, από τη διευκόλυνση του Άραβα.
Μπαίνουν τα λεφτά της εφορίας
Την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τις 5, θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ όπου θα βρίσκεται για πρώτη φορά ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Χάρης Οικονομόπουλος.
Ο νομικός θα εξηγήσει στους μετόχους τα δεδομένα για τα 2 εκατ. ευρώ που προτίθεται να καταβάλλει στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ως διευκόλυνση ο Σαουδάραβας Αλ Σουντάιρι.
Εφόσον από τα λεγόμενά του πειστούν τα μέλη του Δ.Σ. θα επικυρωθεί η σύμβαση και θα μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ. Αρχικά πάντως υπολογίζεται πως θα μπουν περίπου 650.000 ευρώ. Χρήματα που θα δεσμεύονται να επιστραφούν από το υπόλοιπο ποσό που έχει να λαμβάνει η ΑΕΚ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της τρέχουσας σεζόν.
Από αυτές τις 650.000 ευρώ, που επείγουν, θα δοθούν (όπως έχουμε ξαναγράψει) άμεσα στην εφορία ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει ξανά φορολογική ενημερότητα και να σφραγίσει εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ό,τι περισσέψει από το παραπάνω ποσό θα πληρωθούν οι υπάλληλοι και θα δοθεί έναντι των οφειλών προς τους παίκτες.
Εννοείται, ότι καλούνται ακόμα οι μέτοχοι να συνδράμουν οικονομικά, διότι με αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν σώζεται. Οι μέτοχοι πάντως συνεχίζουν, μετά από τόσο καιρό, κι ενώ όλοι γνωρίζουν την τραγική οικονομική κατάσταση στην ομάδα που κινδυνεύει να μη λάβει την αδειοδότηση, να παίζουν την... κολοκυθιά.
Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα αποφασίστηκε πρώτα να καλυφθεί η εφορία, πρώτα να εξασφαλίσει η ομάδα το δικαίωμα να τυπώσει εισιτήρια κι έπειτα να σκεφτεί και να ακολουθήσει τρόπους προκειμένου να προσελκύσει κόσμο στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (11/3).
Θυμίζουμε πως σκοπός είναι αρχικά να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ , αλλά και να γίνει πρόταση για παρουσία και οπαδών του Παναθηναϊκού στο Στάδιο.
Πηγή: aek365.gr

Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ και η Αρσεναλ!!

Το παράδειγμα του Χάρι Ρέντναπ και η επιδίωξη Οικονομόπουλου για κόσμο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Γράφει ο Κυριάκος Θωμαΐδης.
Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ και η Αρσεναλ
Οι ταπεινώσεις που έχει δεχτεί την τελευταία διετία ο ελληνικός λαός είναι πολλές. Μάλιστα, ορισμένες φορές οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και οι διεθνείς κερδοσκόποι μάς έκαναν να νιώσουμε ιθαγενείς. Ομως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αρκετές φορές το κρίμα είναι δικό μας.

Πάρτε παράδειγμα την Αρσεναλ. Η διοίκησή της διέταξε εξονυχιστική έρευνα για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της στο «Εμιρεϊτς» εναντίον του προπονητή της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ! Αν συνέβαινε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα, η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας θα φρόντιζε να συγκαλύψει τη συμπεριφορά των οπαδών της.

Εχουμε ξαναγράψει ότι και στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας. Είναι η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις τα πράγματα. Στην Αγγλία ο φίλαθλος που θα υποδείξει κάποιον που παρεκτρέπεται δίπλα του στο γήπεδο θεωρείται ευσυνείδητος πολίτης. Στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ρουφιάνος...

Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε μια δήλωση του νέου αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Χάρη Οικονομόπουλου (φωτ.), ο οποίος είναι και (όχι τυχαία ) πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε και φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής. Τα 2.000.000 ευρώ που δανείζει ο φίλος του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ θα βρίσκονται στο ταμείο της εντός της εβδομάδος και τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα σφραγιστούν κανονικά.

Είναι βέβαιο ότι θα καλέσουμε δίπλα μας τους μετόχους του Παναθηναϊκού και θα ζητήσουμε από την Αστυνομία να επιτρέψει και τη μετακίνηση των οπαδών των αντιπάλων μας. Δεν το κάνουμε μόνο για εξεύρεση πόρων, αλλά και γιατί πιστεύουμε σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, μακριά από τη διαφθορά. Το κάναμε και με τους παράγοντες του ΟΦΗ, αλλά αυτοί θέλησαν να καθίσουν στη δική τους σουίτα».

Ο κύριος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στη δήλωση Κασνακίδη («Καλύτερα που παίζουμε χωρίς κόσμο, γιατί όλες τις εισπράξεις μας τις παίρνει η εφορία»): «Δεν συμφωνώ με τον επικεφαλής των Supporters. Ο κόσμος είναι απαραίτητος στο γήπεδο και η ΑΕΚ οφείλει να πληρώσει όσα χρωστάει. Ομως κάποιος πρέπει να μας πει τι χρωστάμε. Αυτό θα γίνει μόνο αν μας επιστρέψουν τα κλεμμένα χρήματα του Ψωμιάδη. Οι μέτοχοι του 2004 πρέπει να βάλουν όσα τους αναλογούν».

Πολύ φοβόμαστε ότι οι καλές προθέσεις του νέου αντιπροέδρου της Ενωσης δεν θα περάσουν στο στάδιο της υλοποίησης. Ο Παναθηναϊκός φοβάται ότι, αν πάρει εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και συμβεί το παραμικρό, θα κινδυνεύσει να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών είτε στο ματς με τον Ολυμπιακό είτε σε ένα από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που είναι γηπεδούχος. Η Αστυνομία δύσκολα θα δώσει άδεια μετακίνησης των οπαδών του Τριφυλλιού ώστε να πάρει το πράσινο φως και ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής.

Είδατε πού φτάσαμε; Να μιλάμε για μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ! Αυτό αποδεικνύει ότι χάθηκε (με ευθύνη όλων μας) το δικαίωμα στον απλό φίλαθλο να πηγαίνει να δει ένα ματς στη γειτονιά του.
Πηγή: Εξέδρα

Ο Ντον Κορλεόνε και η επιλογή του σωστού πολιτικού!!

Το ότι ο κόσμος δεν έφταιγε για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι σαφές. Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος.
Ο Ντον Κορλεόνε και η επιλογή του σωστού πολιτικού
Ο μέσος πολίτης σε κάθε χώρα του κόσμου αγνοεί όρους όπως PSI και CDS, πόσο μάλλον δεν έχει άποψη αν τα νούμερα είναι μεγάλα ή μικρά. Επίσης, είναι ηλίθιο να ρίχνεται βάρος στον κόσμο επειδή δεν καταλάβαινε ότι ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του. Αν αύριο εδώ στην εφημερίδα μού έδιναν αύξηση 1.000 ευρώ, δεν θα καθόμουνα να σκεφτώ μήπως πρέπει να την απορρίψω επειδή θα επηρέαζε το ισοζύγιο πληρωμών. Θα τα έπαιρνα, θα σκεφτόμουνα ότι για να τα δίνουν τα έχουν και, αν μου έλεγαν ότι οι πωλήσεις κάθε βδομάδα ανεβαίνουν, θα παράγγελνα και το τελευταίο μοντέλο Cayenne.
Το λάθος έγινε από τους πολιτικούς που χειρίστηκαν τα οικονομικά της Ελλάδας από την εποχή που μπήκαμε στο ευρώ, όταν για να βγαίνουν και να ξαναβγαίνουν δανειζόντουσαν χρήματα που μαζί με τους τόκους ήταν αδύνατον να αποπληρωθούν. Τα ονόματά τους είναι γνωστά, είναι αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλωστε το δημοκρατικό πολίτευμα φτιάχτηκε για στοιχειωδώς ευφυείς ανθρώπους που ξέρουν πότε να ψηφίσουν και πότε να μαυρίσουν.
Ποιους; Θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα και ως πρώτο τρόπο επιλογής προτείνω έναν ανάλογο με αυτό που έβρισκε τους προδότες ο Ντον Κορλεόνε στον «Νονό». Οπως είχε πει στον Μάικλ ότι ο προδότης θα είναι εκείνος που θα του φέρει την πρόταση για ανακωχή, έτσι και ο απατεώνας πολιτικός θα είναι εκείνος που θα πει ότι ξέρει ένα κόλπο για να βρεθούν χρήματα, με την Ελλάδα να παραμένει όπως έχει. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν βρεθεί ένας πολιτικός να πείσει ότι έχει σχέδιο και τους ανάλογους συνεργάτες για να το υλοποιήσει.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε τέτοιο χάλι που δεν θα μπορούσε να οργανώσει όχι διάσωση της οικονομίας αλλά μεθύσι σε ταβέρνα, η Ν.Δ. έχει μόνο σχέδιο να μην κάνει λάθος και δεν βγει κυβέρνηση, το ΚΚΕ να κάνει την Ελλάδα κάπως που δεν θα μοιάζει στην Κούβα ούτε στη Βόρεια Κορέα, αλλά δεν έχει ακόμα βρει με τι θα μοιάζει, και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα θέλει αμέσως εκλογές για να πάρει τις έδρες από το υψηλό ποσοστό του όπως ο ατζαμής τζογαδόρος που έπιασε τέσσερις άσους και θέλει να σταματήσει το παιχνίδι και να εξαργυρώσει γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξανακερδίσει.
Ο Καρατζαφέρης μια φορά δοκίμασε με την κυβέρνηση Παπαδήμου να έχει γνώμη, δεν του άρεσε και δεν θα ξαναδοκιμάσει και ο Κουβέλης πάει φουλ να γίνει ο Γιώργος Μαύρος του 2012: αξιοπρεπής, συμπαθής, που προκαλεί τη διάθεση να τον βγάλεις στο μπαλκόνι και να τον τινάξεις για να φύγουν τα χνούδια του ΠΑΣΟΚ που πήγαν και κόλλησαν επάνω του και μια ελαφριά μυρωδιά μούχλας.
Πηγή: protothema.gr

"Δεν έχει Μέσι η Ελλάδα"

Τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει τις τελικές του επιλογές για την ομάδα του Euro 2012 αποκάλυψε ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
"Δεν έχει Μέσι η Ελλάδα"
"Εάν είχαμε ένα παίκτη σαν τον Λιονελ Μέσι θα τον βάζαμε στην ομάδα ακόμη κι αν δεν ήταν χρήσιμος στην τακτική. Αλλά η Ελλάδα δεν έχει Μέσι κι έτσι πρώτα μετράει η τακτική και μετά η ομάδα. Ακολουθούν το ομαδικό πνεύμα, η εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου και η ευελιξία", τόνισε ο 57χρονος τεχνικός.

Αρχίζει να μην εμπνέει ούτε σεβασμό!!

"Βλέπουν την ΑΕΚ σαν... ομαδούλα. Ακόμα και το θράσος κάποιων αντιπάλων παικτών είναι μεγάλο", είπε πικραμένος ο Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ. Γράφει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.
Αρχίζει να μην εμπνέει ούτε σεβασμό!
Αφορμή, βέβαια, πήρε από τις προσβλητικές εκφράσεις του Σκέντζου (για τις οποίες, και για την εν γένει συμπεριφορά του βοηθού του, ζήτησε γενναία ο Αναστόπουλος συγγνώμη), ωστόσο, ξεστόμισε μια μεγάλη αλήθεια
Με αυτά που συμβαίνουν στην Ενωση και με τις αγωνιστικές της επιδόσεις δίνει όλο και περισσότερο, χρόνο με το χρόνο, το δικαίωμα σε ομάδες και ποδοσφαιριστές τους, που στο παρελθόν δεν το διανοούνταν, όχι μόνο να μη φοβούνται τα 90λεπτα μαζί της, αλλά και να μην τη σέβονται πια!
Για να σε φοβούνται, άλλωστε, πρέπει να ξέρουν ότι μπορείς να τους «σκοτώσεις» στο χορτάρι και για να σε σέβονται (αν και είναι απαράδεκτη η έλλειψη σεβασμού απέναντι στον οποιονδήποτε) πρέπει τουλάχιστον να σφραγίζεις τα εισιτήριά σου
Με μόνο 14 νίκες σε 32 φετινά ματς, λοιπόν, είναι αδύνατο να βλέπουν οι εγχώριοι αντίπαλοί της την ΑΕΚ σαν ομαδάρα! Με σύνολο γκολ 38-41 δεν είναι φόβητρο για κανέναν. Γιατί να μην έχουν «θράσος» οι αντίπαλοι παίκτες όταν ξέρουν πως είναι αμυντικά και επιθετικά ευάλωτη (μόλις σε 9 από τους 32 αγώνες σκόραρε χωρίς να δεχτεί τέρμα); Κοντολογίς, η ΑΕΚ εισπράττει ό,τι εκπέμπει! Ή, καλύτερα, «κοιμάται» όπως της έστρωσαν όσοι τη διοικούν τα τελευταία χρόνια. Διότι, αυτοί τη μετατρέπουν σε ομαδούλα
Σημειώστε πως η φράση-διαπίστωση του προπονητή της ήρθε ενώ απομένουν άλλα 14 επίσημα ματς γι' αυτήν την ομάδα. Το 30% της σεζόν είναι ακόμα μπροστά της.
Πηγή: Goal

Τώρα είναι ...ασφαλείς!!

Από 900 εισιτήρια, συν 340 προσκλήσεις, θα λάβουν οι δύο "αιώνιοι" για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.
Τώρα είναι ...ασφαλείς!
Οι δύο ομάδες θα μπορούν να διαθέσουν στους οπαδούς τους τα 900 εισιτήρια, που το κάθε ένα θα κοστίζει 40 ευρώ, με την αστυνομία να αναφέρει πως θα επαναλάβει το περσινό πετυχημένο πλάνο...
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Γεωργαντής, ενώ τον Ολυμπιακό ο Σταυρόπουλος...

Τέλος εποχής για Οκκά!

Ο Γιάννης Οκκάς κλείνει μια τεράστια παρουσία και προσφορά με τη φανέλα της εθνικής Κύπρου.
Τέλος εποχής για Οκκά!
Όπως ανακοίνωσε στα πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά της ΚΟΠ, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Χάρης, Λοϊζίδης, ο Οκκάς αποφάσισε να τερματίσει την πολύχρονη καριέρα του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Οκκά βρίσκονται σε επαφή για να διοργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο κι όπως αξίζει σε ένα παίκτη που πρόσφερε πολλά στην εθνική ομάδα, η επίσημη αποχώρηση του. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσει η ΚΟΠ όταν γίνουν όλες οι διευθετήσεις.
Ο Οκκάς είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική μες την οποία πραγματοποίησε 106 εμφανίσεις, σημειώνοντας και 26 γκολ. Ο Οκκάς έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής στις 29 Μαρτίου 1997 στο ισόπαλο 1-1 με την αντίπαλο Ρωσία.
Πηγή: shootandgoal.com

Άφησε τον ΟΦΗ να της πάρει τους βαθμούς!!

Η ΑΕΚ άφησε ακόμη δύο βαθμούς μέσα στο (άδειο) ΟΑΚΑ, σ' ένα παιχνίδι που μπορούσε κι έπρεπε να το είχε "καθαρίσει" στα πρώτα 60 λεπτά. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Άφησε τον ΟΦΗ να της πάρει τους βαθμούς
Ηταν το διάστημα που είχε κυριαρχήσει απόλυτα στο γήπεδο απέναντι σ' έναν ΟΦΗ που είχε εντελώς παθητικό ρόλο και αδυνατούσε να δημιουργήσει έστω και μία στοιχειώδη επιθετική προσπάθεια.
Η ΑΕΚ σπατάλησε ολόκληρο το α' ημίχρονο με άκαρπη κατοχή της μπάλας. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο, είχε καλή ανάπτυξη και πολλές τελικές προσπάθειες, μερικές από τις οποίες ήταν καθαρές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε μία.
Μοιραίοι παίκτες ο Λυμπερόπουλος, που δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος μπροστά στον Βεζυρίδη, ο Λεονάρντο, που είχε σουτ στο δοκάρι, και κατά δεύτερο λόγο ο Σιαλμάς. Παρ' όλα αυτά η Ενωση έφτασε στο γκολ στο 55' με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου και όλα έδειχναν ότι δεν θα της ξέφευγε η νίκη.
Το παιχνίδι της γύρισε, όμως, ανάποδα με δική της ευθύνη και ειδικά του Μανωλά, που για πολλοστή φορά άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, βλέποντας δεύτερη κίτρινη για ανόητο σκληρό μαρκάρισμα. Πριν προλάβει να ανασυνταχθεί η ΑΕΚ ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και ισοφάρισε.
Με τριάντα λεπτά αγώνα να απομένουν ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Αναστόπουλος φοβήθηκε περισσότερο μη χάσει και τον έναν. Αλλά και ο Κωστένογλου με τις αλλαγές που έκανε δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάρει τη νίκη, βγάζοντας τον Σιαλμά και αργότερα τον Λεονάρντο, οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν πιο πολύ από τον βαρύ και αργό Λυμπερόπουλο, που έμενε ως το τέλος στο γήπεδο. Τελικά το 1-1 παρέμεινε χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Αραμπατζή.
Πηγή: Goal

Το σκάνδαλο με αριθμούς!!

Μία ματιά στους αριθμούς συμμετοχών των τερματοφυλάκων που κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος αποδεικνύουν το μέγεθος του σκανδάλου με τη μη κλήση του τερματοφύλακα του Άρη, Μάρκου Βελλίδη.
Το σκάνδαλο με αριθμούς
Πολλά ερωτηματικά είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ποιους τερματοφύλακες θα καλέσει ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του φιλικού με το Βέλγιο.
Ο Πορτογάλος απογοήτευσε, καθώς αγνόησε τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα τερματοφύλακα, που είναι ο Μάρκος Βελλίδης του Άρη.

Μία ματιά στους αριθμούς του Βελλίδη αλλά και των Καρνέζη και Τζόρβα, που τελικά κλήθηκαν αποδεικνύει του λόγου το αληθές και το μέγεθος της σκανδαλώδους απόφασης του ομοσπονδιακού προπονητή, που ίσως θα έπρεπε να εξηγήσει τα κριτήρια αυτής της επιλογής του.

Ο Ορέστης Καρνέζης του Παναθηναϊκού, πήρε τη θέση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος όπως λένε φωνές από την Αθήνα σήκωσε …ψηλά τον αμανέ μετά από τις καλές εμφανίσεις που έκανε ως βασικός στην ομάδα του.
Ουσιαστικά ο Καρνέζης παίζει το τελευταίο διάστημα ως βασικός κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και μετράει φέτος 10 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στην Παλέρμο έκανε όλο κι όλο 11 συμμετοχές, μέχρι που οι κακές του εμφανίσεις τον έβγαλαν από την ενδεκάδα και τον …καθιέρωσαν στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.
Τελευταία φορά που έπαιξε ο Τζόρβας ήταν στις 20 Νοεμβρίου, στην ήττα της Παλέρμο από τη Γιουβέντους στο Τορίνο με 3-0. Ουσιαστικά μετράει περισσότερο από τρεις μήνες απραξίας. Παρ’ όλα αυτά η πόρτα της εθνικής άνοιξε και γι’ αυτόν.

Αυτή η πόρτα έμεινε κλειστή για τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος έπαιξε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος με τον Άρη και δύο κυπέλλου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κάποιες εκ των οποίων είδε από κοντά και ο Φερνάντο Σάντος. Κι όμως ο Πορτογάλος έκανε άλλες επιλογές.
Πηγή: allaboutaris.com

Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του ΠΑΟ!!

Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του Παναθηναϊκού σε συμπλοκές μεταξύ ROMA και εκδρομέων του "τριφυλλιού" στις αρχές του μήνα στο Πυρί Θηβών.
Βρέθηκε ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του ΠΑΟ
Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για φίλους του Παναθηναϊκού που ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό.
Σε βάρος του 34χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία ενώ γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:
"Εξιχνιάστηκε η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας
στις αρχές του μήνα, στο Πυρί Θηβών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος με το κυνηγετικό του όπλο τραυμάτισε έναν 28χρονο φίλαθλο.
Εξιχνιάσθηκε προχθές (26-02-2012), από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, που έγινε την 04-02-2012 το μεσημέρι στο Πυρί Θηβών.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού ROMA, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και τραυμάτισε τον 28χρονο φίλαθλο.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 04-02-2012 στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών ROMA και διερχομένων, με τα οχήματά τους, φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά.
Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και ο 34χρονος δράστης, που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ο 28χρονος φίλαθλος (σχετικό το από 04-02-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας).
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσάγουν προχθές το μεσημέρι τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών".

Τρέχει, θα προλάβει;

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.
Τρέχει, θα προλάβει;
Ο Σέρβος έχει ξεπεράσει την θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό, από μέρα σε μέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και εκτιμάται πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό.
Επίσης στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι τραυματίες Έτο, Γλύκος και Κατσικάς, ενώ έλειπαν και οι επτά διεθνείς.
Οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης είναι στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με το Βέλγιο και ο Λάζαρ στη Ρουμανία για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ουρουγουάη.
Ακόμη Γιάννου, Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης θα αγωνιστούν με την Εθνική των Ελπίδων στη Γερμανία για τον αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2013.
Η προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Μεσημβρία χωρίς τον Λάσλο Μπόλονι που επιστρέφει την Τετάρτη (29/2) στην Ελλάδα, έγινε υπό τις οδηγίες του Καρύδα και του Πρέτο, με τον πρώτο να έχει τον λόγο καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Εκτός από νομικός είναι και "ζωγράφος"

Παρακαλώ για λίγο την προσοχή σας. Η ανάγνωση του κειμένου που ακολουθεί να γίνει με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.
Εκτός από νομικός είναι και "ζωγράφος"
«Εάν σ' έναν από τους πιο διεφθαρμένους χώρους καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε τη διαφάνεια, τη συνέπεια και το ήθος, μπορεί τότε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ευρύτερης και κοινωνικά οριζόντιας συσπείρωσης, για μια ανεξάρτητη, δυνατή, δίκαιη και καλοδιοικούμενη πατρίδα».
Από πρώτη άποψη θεωρείς ότι πρόκειται για διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό. Αφορμής δοθείσης δηλαδή κάποιο σημαίνον πρόσωπο να βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στα εκατομμύρια των Ελλήνων. Πιθανόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ειδικότερα μάλιστα από τότε που τα έβαλε με τον Σόιμπλε έχει πάρει τα πάνω του.
Ενδεχόμενα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, που στις κρίσιμες αυτές στιγμές σηκώνει το τεράστιο βάρος της σωτηρίας της χώρας. Ισως κάποιος αρχηγός κόμματος. Για Βασίλη Λεβέντη μάλιστα θα ήταν ταμάμ. Για πρώτη φορά στη δημοσιογραφική μου διαδρομή θα χρειαστεί να επαναλάβω αυτές τις λέξεις. Οχι για να κουράσω, αλλά για να τις εμπεδώσουν οι αναγνώστες:
«Εάν σ' έναν από τους πιο διεφθαρμένους χώρους καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε τη διαφάνεια, τη συνέπεια και το ήθος, μπορεί τότε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ευρύτερης κοινωνικά οριζόντιας συσπείρωσης, για μια ανεξάρτητη, δυνατή, δίκαιη και καλοδιοικούμενη πατρίδα».
Προσπαθώ να αφήσω στην άκρη τα ρίγη συγκίνησης και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Αυτό λοιπόν είναι το ακροτελεύτιο άρθρο στο διάγγελμα του διαπρεπούς νομικού Χάρη Οικονομόπουλου για τη σωτηρία της πατρίδας και του έθνους με αφορμή την οικονομική στήριξη που χρειάζεται η ΑΕΚ. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος ζωγραφίζει. Δεν παίζεται. Κατ' αρχήν ξεκίνησε σιγά σιγά: «Απευθύνω έκκληση σε όλους να συσπειρωθούν για να σταματήσει ο κατήφορος... Απαραίτητη η ευρύτερη δυνατή συνέγερση».
Στη συνέχεια μπαίνει στο θέμα: «Αυτή η πρόσκληση δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους Ενωσίτες, αλλά σε κάθε φίλαθλο που δεν αντέχει άλλες "χαμένες πατρίδες". Γιατί από το καθαρό ποδόσφαιρο μπορεί να δοθεί το παράδειγμα για καθαρή κοινωνία». Κι έχοντας πάρει φόρα κι όχι κατηφόρα το πάει ακόμα πιο μπροστά: «Οταν δούμε ασφαλή γήπεδα, μπορούμε να συνεργαστούμε για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή χώρα». Μιλάμε τώρα ότι ο άνθρωπος είναι άπαικτος. Σαράντα κάσα έγραψε. Διαβάζοντας το διάγγελμα ο Μπιτσαξής, έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη.
Ο Γερουλάνος κλείστηκε στο δωμάτιό του και δεν ανοίγει σε κανέναν. Τις μέρες του Καρνάβαλου, ο Χάρης Οικονομόπουλος έριξε γροθιά στο κατεστημένο. Ενα βότσαλο στη λίμνη και τάραξε νερά και συνειδήσεις. Τελικά υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Κι ας έχει σταματήσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Οσο υπάρχουν Ελληνες σαν τον Χάρη Οικονομόπουλο, να χτυπάνε τις καμπάνες και να δείχνουν τον δρόμο προς τη σωτηρία της πατρίδας και τη νίκη, αυτή η χώρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Αυτά.
Ούτε το ΔΝΤ δεν μπόρεσε να κουνήσει την Μπήλιω Τσουκαλά από την ΕΡΤ
-Observer
Εννιά γκολκίπερ σε λιγότερο από δύο χρόνια
ΤΖΟΡΒΑΣ - Καρνέζης είναι το δίδυμο τερματοφυλάκων του Σάντος για το φιλικό της Εθνικής αύριο Τετάρτη στο Ηράκλειο. Για τον Ιούνιο, στα επίσημα ματς όταν αρχίσει το Euro, μόνο ο Κύριος που τα βλέπει όλα από ψηλά μπορεί να ξέρει. Ουδείς άλλος. Ούτε δύο χρόνια δεν έχει συμπληρώσει στην εθνική ομάδα ο Σάντος. Πόσους γκολκίπερ έχει καλέσει;
Η απάντηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Ξεκίνησε με δίδυμο Σηφάκη - Τζόρβα. Στη συνέχεια κάλεσε τον Μιχαηλίδη. Μετά τον Κωνσταντόπουλο κι αργότερα επανέφερε τον Χαλκιά. Μάνι μάνι δηλαδή φτάσαμε τους πέντε. Κάποια στιγμή προέκυψε το δίδυμο Κωνσταντόπουλου - Κοτσόλη. Μετά επέστρεψε στην τριάδα Σήφακη-Τζόρβα-Χαλκιά. Συνέχισε με Σηφάκη-Τζόρβα κι όταν τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Αρη, στράφηκε στον Χιώτη από την Κύπρο. Στην πορεία του βγήκε ο Καπίνο και τώρα έκανε την επιλογή Καρνέζη.
Κάπως έτσι φτάνουμε στους εννιά, που συνιστά ρεκόρ Γκίνες. Αν και το γεγονός και μόνο ότι η Εθνική κέρδισε την πρόκριση στο Euro με βασικό τον Τζόρβα συνιστά ρεκόρ απλησίαστο και ακατάρριπτο. Εννιά γκολκίπερ λοιπόν σε χρονικό διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Δείχνει όμως ταυτόχρονα και το γελοίον της υπόθεσης. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η κλήση εννέα διαφορετικών γκολκίπερ σε διάστημα δεκαοκτώ μηνών. Εννιά διαφορετικά πουκάμισα δεν τον κόβεις τον Φερνάντο να έχει.
Ζήλεψε ο Βενιζέλος κι άρχισε το δικό του ποίημα
ΤΕΛΙΚΑ όλοι οι Ελληνες πολιτικοί κρύβουν μέσα τους έναν Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το φτωχόπαιδο που ξεκίνησε από τα χαμηλά για να φτάσει στα ψηλά χωρίς να ξεχάσει την ταπεινή καταγωγή του. Πρώτος διδάξας ο Τσοβόλας ως ο γιος του αγωγιάτη. Αξιος συνεχιστής ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, που μίλησε για τον γιο του ταχυδρόμου από την Καισαριανή.
Κορυφαίος όλων βέβαια ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Που πριν ακόμα αρχίσει να πουλάει εθνικοφροσύνη πούλαγε, όταν ακόμα ήταν με κοντά παντελόνια, γάλα και σανό στο μαγαζί του πατέρα του στο Φάληρο. Πρόκειται για τον πρώτο στην υφήλιο που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος πουλώντας λιανική γάλα και σανό. Ζήλεψε λοιπόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι άρχισε το δικό του ποίημα. Και στη Βουλή και στα παράθυρα: «Δεν γεννήθηκα βουλευτής και υπουργός. Στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης μεγάλωσα».
Φτωχόπαιδο λοιπόν κι ο Ευάγγελος. Ως εν δυνάμει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πλέον και μελλοντικός πρωθυπουργός. Ετσι πάει. Οταν κάποιος ντρέπεται για το παρόν του, ανατρέχει στο παρελθόν. Οπως ο Παπούλιας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κι ο Γιωργάκης στην 21η Απριλίου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή οι υπόλοιποι 299 είναι έντιμοι;
Πηγή: Goal

Δεκαπέντε "τούμπανα" για τα μάτια σας μόνο! (ΦΩΤΟ)

Εντάξει κορίτσια μας βγάλατε τα μάτια… Τι άλλο θέλετε; Μακριά από το ανορεξικό πρότυπο γυναίκας, με καμπύλες και σώματα που βγάζουν μάτια! Κακά τα ψέματα! Απολαύστε τις...
Δεκαπέντε "τούμπανα" για τα μάτια σας μόνο! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com