Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Χαρούμενος για την εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά από τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βαλερένγκα με 2-0 εμφανίστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο.
«Χαρούμενος για την εμφάνιση»
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο», ανέφερε ο Ιταλός και συνέχισε: «Είχαμε συγκέντρωση. Πιστεύω ότι ήταν μία καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά πράγματα και νομίζω ότι σήμερα ήμασταν πολύ καλοί».

Τελικά μόνο οι μεγάλοι τιμωρήθηκαν

Ανακούφιση νιώσαμε μετά τις τρομερές τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. Τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε για καθαρό ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχουν και οι κακεντρεχείς που λένε ότι την πλήρωσαν μόνο οι «μικροί», αλλά κάνουν λάθος. Την πλήρωσαν και οι «μεγάλοι». Την πλήρωσε και ο ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ, που παρά την πέμπτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα, έμεινε εκτός Ευρώπης, για να παίξει η ομάδα που υποβιβάστηκε. Ο ΑΡΗΣ, που πέρσι ταπείνωνε την κάτοχο του EUROPA LEAGUE, ο ΑΡΗΣ που έγινε η πρώτη και μόνη ελληνική ομάδα (πλην Εθνικής) που έχει κερδίσει μέσα στην Ισπανία, ο ΑΡΗΣ που έκανε όλη τη φίλαθλη Ευρώπη να παραμιλάει γι’ αυτόν τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά, έμεινε φέτος εκτός Ευρώπης αν και δικαιούνταν να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία που έκανε πέρσι. Και έμεινε εκτός Ευρώπης όχι επειδή δεν άξιζε ή επειδή ήταν μπλεγμένος σε οποιοδήποτε σκάνδαλο, αλλά γιατί κάποιοι φωστήρες πήραν καθυστερημένα τις αποφάσεις που έπρεπε και έχουν και το θράσος να θριαμβολογούν και να μιλούν για κάθαρση.
Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που άλλαξε επί της ουσίας και η συγκεκριμένη απόφαση βγήκε τώρα και όχι πριν ένα μήνα. Γιατί εξ όσων γνωρίζουμε δεν άλλαξε τίποτα.
Η δική μας αίσθηση είναι ότι τελικά, μόνο ένας μεγάλος Σύλλογος τιμωρήθηκε, αφού ο ΑΡΗΣ, σε αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες, ζημιώθηκε χωρίς να έχει κάνει τίποτα μεμπτό. Ίσως η ομάδα μας να έπρεπε να αντιδράσει περισσότερο σε ότι αφορά το θέμα της Ευρώπης και ίσως θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στο μέλλον σε ότι αφορά την αντιμετώπιση μας από τις αρμόδιες αρχές αφού εξαιτίας τους ζημιώθηκε τόσο η ομάδα μας όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε ότι αφορά τα εσωτερικά μας, δηλώνουμε ανακουφισμένοι από τις κινήσεις της διοίκησης σχετικά με τις αποδεσμεύσεις και τις αναπροσαρμογές που έγιναν και πιστεύουμε ότι έγιναν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την ομάδα. Ελπίζουμε να δούμε τα ίδια αποτελέσματα και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που διαπραγματεύεται η διοίκηση.
Νιώθουμε ικανοποιημένοι για την επένδυση που γίνεται στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και στην απόκτηση νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να ενισχύσουν τόσο την πρώτη ομάδα όσο και τις ομάδες των Κ17, Κ-20.
Μας ικανοποιεί το γεγονός των ορθολογικών κινήσεων που γίνονται σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού βλέπουμε την ομάδα να μην κάνει ανοίγματα που δεν αντέχει και να επενδύει σε παίκτες που οι περισσότεροι γνωρίζουμε την αξία τους και που όπως φάνηκε θα βοηθήσουν την ομάδα, αντί να αναζητά παίκτες αμφιβόλου αξίας και δανεικούς που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έρχονταν κι έφευγαν από την ομάδα αφήνοντας αρνητικό πρόσημο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.
Νιώθουμε ασφάλεια βλέποντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλοι στο πρόσωπο του προπονητή μας. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην πορεία της ομάδας. Έχει ήδη δείξει από την περσινή χρονιά την αξία του, έχει ήδη δείξει το πόσο εκτιμά την ομάδα στην οποία εργάζεται, έχει ήθος και φιλοδοξίες.
Σε γενικές γραμμές, νιώθουμε ικανοποιημένοι από τις ανωτέρω κινήσεις –εκτός της περίπτωσης της ευρωπαικής μας συμμετοχής- αφού κι εμείς σε αυτό το επίπεδο επιθυμούσαμε να λειτουργήσει η ομάδα.
Κλείνοντας, θα αναφερθούμε στον ΑΡΗΣ FM. Όλοι μας μάθαμε ότι ο σταθμός ανήκει στον όμιλο Τουρώνη. Δεν παύει όμως να φέρει το όνομα του ΑΡΗ και να παρουσιάζεται ως το επίσημο ραδιόφωνο του Συλλόγου από όλους τους φορείς της ομάδας. Καταστάσεις σαν την σημερινή πληγώνουν το όνομα και το πρεστιζ του Συλλόγου και περιμένουμε από τους φορείς του Συλλόγου να ζητήσουν εξηγήσεις από τους υπευθύνους και διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο και η προσβολή του ονόματος του ΑΡΗ καθώς και ότι ο σταθμός θα εξακολουθήσει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Θεσσαλονίκη, 28 Ιουλίου 2011 Πηγη www.aris enotita.gr/

«Είναι καθίκι...»

Αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών του Λεβαδειακού και του ΟΦΗ είχαμε στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης, μετά το 1-1 των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Football League.
«Είναι καθίκι...»
Οι Βοιωτοί καταγγέλλουν φραστική επίθεση του Ανδρέα Σκέντζου, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κρητικών, με βρισιές προς όλους τους παίκτες και των οικογενειών τους, ενώ στην συνέντευξη Τύπου, ο Τριποτσώρης τόνισε πως “Ο Σκέντζος είναι καθίκι!”.

Θριάμβευσε στο Λουξεμβούργο!

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία και χωρίς να φαίνεται επηρεασμένος από την είδηση του υποβιβασμού του, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-0 της Ντιφεντάντζ στο Λουξεμβούργο και προκρίθηκε ουσιστικά στα play-off του Europa League.

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η ατυχία δεν τους επέτρεψε να πάρουν προβάδισμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στην επανάληψη όμως, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, σκοράροντας τρεις φορές και κάνοντας περήφανους τους φίλους του που έκαναν το ταξίδι για να τον δουν.

Το σκορ άνοιξε ο Σέμπρι στο 67ο λεπτό με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στον «ουρανό» των διχτύων, ενώ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ακόστα με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με τη μπάλα, καθώς είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στο παιχνίδι αντί του Μπρέσκα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σολάκης με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα με προβολή έπειτα από σέντρα του Μαρτίν.

Πλέον, ο επαναληπτικός στο Πανθεσσαλικό είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και ο Βόλος έδειξε πως μπορεί να κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία, σε περίπτωση πάντα που ο υποβιβασμός δεν επηρεάσει την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά δρώμενα.The Player
 

Καπετάν-off!

Ο Κώστας Καπετάνος αναμένεται να μείνει 7-10 μέρες εκτός προπονήσεων στον Άρη, καθώς υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, ενώ δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα οι Καστίγιο και Σολτάνι.
Καπετάν-off!
Το απόγευμα οι Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο και Λαζαρίδης παρέμειναν για αποθεραπεία με βάρη-πισίνα στο ξενοδοχείο λόγω του ότι ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι στιγμής φιλικά ως τώρα κι είχαν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

“Μας κέρδισε με ατομικές ενέργειες”

Εκεί εντόπισε ο τεχνικός της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν, τα σημεία που έκαναν τη διαφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτήρισε “πολύ μικρές” τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του.
“Μας κέρδισε με ατομικές ενέργειες”
Για το αν έχει η Βαλερένγκα ελπίδες πρόκρισης: «Είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».
Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Η Βαλερένγκα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον αγώνα από δύο ατομικές ενέργειες δύο πολύ καλών παικτών».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Το πρόβλημα μας είναι ότι ενώ έχουμε τη μπάλα και φτάνουμε κοντά στην περιοχή, δημιουργούμε λίγες φάσεις. Πέρυσι, η ομάδα μας ήταν η ομάδα με τις περισσότερες φάσεις και γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε συμβαίνει φέτος».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ηταν ακριβώς όπως τον περίμενα. Αμύνεται καλά, κάθεται στην άμυνα και χτυπάει με αντεπιθέσεις».
Πηγή: paok24.gr

Πάμπλο Γκαρσία -«Καλή η νίκη, θέλουμε βελτίωση»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βαλερένγκα με 2-0, ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε προσγειωμένος και τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να βελτιωθούν αρκετά ενόψει της συνέχειας.
«Καλή η νίκη, θέλουμε βελτίωση»
Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ:
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα: "Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Μας λείπουν πολλά πράγματα ακόμη. Δεν έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για όλα αυτά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ."
Για το γκολ που πέτυχε: "Ήταν για να χτυπήσω το φάουλ απευθείας. Ο Λίνο μου είπε να το χτυπήσω εξωτερικά και η μπάλα μπήκε γκολ."
Για τη ρεβάνς της Τούμπας: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η Βαλερένγκα θα είναι δύσκολη αντίπαλος μέσα στην Τούμπα. Δεν πρέπει να ελαττώσουμε την άμυνά μας."
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Όσλο: "Ήρθαν από πολύ μακριά. Τους αισθανθήκαμε ότι ήταν πολύ περισσότεροι από όσοι ήταν. Σημασία έχει ότι τους δώσαμε χαρά."

Στο ύψος της η Ομόνοια

Η Ομόνοια έκανε πάρτι με την Ντεν Χάαγκ στο ΓΣΠ, θριάμβευσε με το εκπληκτικό 3-0 και έκανε μεγάλο άλμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Στο ύψος της η Ομόνοια
Καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η Ομόνοια, έχοντας ως κορυφαίους τους Σάλατιτς, Άλεξ και Χριστοφή πέτυχε τρία γκολ ενώ θα μπορούσε και για περισσότερα.
Λίγα πράγματα οι Ολλανδοί που συμβιβάστηκαν με τον ρόλο του θεατή στην αναμέτρηση. Άλεξ, Ρενχίφο και Χριστοφή οι σκόρερ για το «τριφύλλι».
Πηγή: kerkida.net

Λάζλο Μπόλονι-"Το ταλέντο και η δουλειά"

Σε αυτούς τους δύο παράγοντες απέδωσε ο Λάζλο Μπόλονι τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα, όμως έκανε όμως και παράπονα για τη διάρκεια στην απόδοση που δεν είχαν κάποιοι παίκτες του.
"Το ταλέντο και η δουλειά"
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
"Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα ότι στο ματς που χάσαμε στην Ολλανδία, άκουσα τις κριτικές σας και έβαλα σήμερα παίκτες που να μπορούν να βγάλουν αυτά που θέλω στο γήπεδο. Εντάξει, είπα ένα αστείο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό."
Για τους λόγους της νίκης: "Οι λόγοι ήταν το ταλέντο και η δουλειά των παικτών. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με ρυθμό, που θα ήταν καλό για εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσε να συμβεί. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω, όμως, ότι ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού θα μας βοηθήσει στην Τούμπα."
Για τη χρησιμοποίηση του Λαζάρ: "Ελπίζω ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Τακτικά ήταν καλός και σε λίγες μέρες θα είναι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Λαζάρ είναι ένας καλός παίκτης, αλλά θέλω να τον δω σε box to box παιχνίδι. Δεν θέλω να ξεχάσω και τους υπόλοιπους. Τον Γκαρσία, τον Φωτάκη που ήταν πολύ καλός τακτικά, τον Τσιρίλο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, η σεζόν μεγάλη και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες."
Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα: "Ελπίζω μία μέρα να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο επιθετικά και πιο ψηλά στο γήπεδο. Αυτήν την περίοδο πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε να κάνουμε."
Για το αν η ομάδα απέδειξε ότι έχει εγωισμό και αποφασιστικότητα: "Οι παίκτες μου έδωσαν μία θετική απάντηση σχετικά με την εμπειρία τους και όσα είπα στη συνέντευξη την Παρασκευή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι."
Για το πως περίμενε την Βαλερένγκα και το πως την περιμένει στη ρεβάνς: "Τους περίμενα πιο επιθετικούς, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί κρατήσαμε την μπάλα εμείς. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήρθε στην Τούμπα και κέρδισε. Εμείς δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε ποτέ."
Για το ποιο αρνητικό στοιχείο που είδε στο ματς με την Βαλερένγκα: "Μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω κάποιοι παίκτες να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και να έχουν διάρκεια ε αυτό. Επίσης, στην Τούμπα θα ήθελα οι γραμμές μας να είναι πιο ψηλά και αυτό εξαρτάται από την επιθετικότητα που θα δείξουν οι παίκτες που αγωνίζονται μπροστά."
Για τον τραυματισμό του Λαζάρ: "Στο τέλος του πρώτου μέρους είχε έναν μικρό τραυματισμό και του είπα να μου κάνει νόημα, όταν τελειώσει η μπαταρία του! Πιστεύω ότι σήμερα ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για τη Ρουμανία."
Πηγή: olapaok.gr

Πήρε τον βαθμό και... ανέβηκε Σούπερ Λιγκ!

σόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ και πλέον μόνο με... αυτοκτονία οι Κρητικοί χάνουν την πρώτη θέση.
Πήρε τον βαθμό και... ανέβηκε Σούπερ Λιγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΟΦΗ έχει πλέον 12 βαθμούς και ο Λεβαδειακός 9 και η διαφορά των τριών πόντων πλέον, πολύ δύσκολα θα καλυφθεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ουκάρ για τους Κρητικούς στο 23' με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ζουρούδης στο 36' για τους Βοιωτούς με πέναλτι.
Στο άλλο ματς, η Δόξα ήρθε ισόπαλη με τον Διαγόρα με σκορ 1-1. Η Δράμα έχει πλέον 6 βαθμούς και η Ρόδος 1.

Δεν στάθηκε «Κυρία»

Σίγουρα, θα μπορούμε να μιλάμε για «αυτοκτονία». Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καν το γεγονός πως είναι το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στη Ραμποτνίσκι. Η «Κυρία» έχασε με 2-0 από την ομάδα της ΠΓΔΜ στη Μεγαλόνησο, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και έχει πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στην έδρα της αντιπάλου της.

Οι παίκτες της κυπριακής ομάδας προσπάθησαν, είχαν δυο δοκάρια, όμως αιφνιδιάστηκαν από τους αντιπάλους τους, που πήραν τα νίκη με τα τέρματα των Πέτροβιτς στο 71’ και Βελκόσκι στο 82’.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ιβάνκοφ, Τόμασιτς, Οκκάς (70΄Κόλιν), Βουτσίτσεβιτς, Λεϊβακαμπέσι, Ράμος (83΄Σιέλης), Ρέζεκ, Λαμπάν, Λαβόρδε (58΄Εμίλ Αγκέλοφ), Τζανίσιο, Σπρόκελ

ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ: Ντιμιτρέφσκι, Τοντορόφσκι, Κ. Βελκόφσκι (88΄Πετκόφσκι), Μανέφσκι, Βούτσιτς, Στογιάνοφ (38΄Πέτροβιτς), Κούμπερ, Λαζαρέφσκι, Ναστέφσκι (55΄Μινέφσκι), Ν. Βελκόφσκι, Μπογκτάνοβιτς

Αγουέρο: «Ό,τι καλύτερο μπορώ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος δήλωσε πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση, ενώ περιμένει πως και πως το μεγάλο ντέμρπι της πόλης.

«Δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς ο οποίος προφανώς θα ξέρει πώς να με χρησιμοποιήσει», τόνισε αρχικά για να απαντήσει σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ:

«Νομίζω ότι είναι ντέρμπι που κάθε φίλαθλος θέλει να δει. Ο κόσμος ανυπομονεί για αυτό το ματς. Λατρεύω την εμπειρία του ν’ αγωνίζομαι σε τέτοιου είδους αγώνες όμως την ίδια στιγμή ξέρω πως πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς και ένας από τους δύο πρέπει να νικήσει. Καλύτερα να είμαστε εμείς, αφού τότε είναι όλοι χαρούμενοι».
 The Player

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 τον Σκόκο!



Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της 3-1 της Αλ Αΐν του Νάτσο Σκόκο, σε φιλικό προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Τιρόλο και ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 28’ με τέρμα του Τζημόπουλου για να ισοφαρίσει στο 52’ ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Οι Γιαννιώτες σε ένα τρίλεπτο έκαναν το τελικό 3-1. Ο Τζάνης στο 66’ σκόραρε έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα των Αράβων και στο 69’ ο Μπεσέρα έκανε το 3-1.The Player

Ονειρεύεται η ΑΕΚ Λάρνακας!

Ένα βήμα απ' τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Europa League βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς επικράτησε της Μπόλεσλαβ με 3-0.
Ονειρεύεται η ΑΕΚ Λάρνακας!
Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος η κυπριακή ομάδα πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ντε Κλερ.

Ο Ολλανδός κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φαν Ντάικ άνοιξε το σκορ στο 62’, ενώ στο 73΄σέντραρε και ο Γκαρσία έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

«Στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ»

Μπορεί ο Χοσέ Κάρλος να έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον κόσμο της ΑΕΚ να ξεχνά τον Νάτσο Σκόκο. Όμως ο Αργεντινός όχι μόνο δεν ξεχνά την ΑΕΚ. Αλλά δεσμεύτηκε για μια ακόμα φορά πως αν επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα, αυτό θα το κάνει μόνο για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

«Αν γυρίσω στην Ελλάδα, θα είναι μόνο για την ΑΕΚ» τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι ο Σκόκο, αμέσως μετά την λήξη του φιλικού της Αλ Αιν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Έχω καλή ανάμνηση από τον κόσμο της ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τους χαρίσουμε το κύπελλο» πρόσθεσε ο Αργεντινός. The Player

Προκρίθηκε!

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση παρά τα βαριά πόδια από την προετοιμασία και επικρατώντας μόνο με 2-0 της Βαλερένγκα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για τα play-off του Europa League! Βιερίνια και Γκαρσία οι γκολάρες του «δικεφάλου του βορρά»

Οι παίκτες του Μπόλονι εμφανίστηκαν απολύτως έτοιμοι, δεν έδειξαν σημεία αδυναμίας, όπως στο φιλικό με τον Πιερικό και χωρίς να δυσκολευτούν επικράτησαν μέσα στο Όσλο, κάνοντας διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες να για έχουν το προβάδισμα από το ημίχρονο κιόλας.

Στην επανάληψη, όμως, ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, δείχνοντας πως είναι μια ομάδα με χαρακτήρα και που αρχίζει να αφομιώνει τις τακτικές του νέου της προπονητή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ρουμάνος Λαζάρ, παρότι ανέτοιμος ήταν καταλυτικός στον άξονα και βοήθησε τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Μάλιστα, από δική του ενέργεια ξεκίνησε η κούρσα του Βιερίνια στο 72ο λεπτό, όπου ο Πορτογάλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα του, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Αυτό το κατάφερε εν τέλει το 90ο λεπτό, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία δοκίμασε το πόδι του αποό τα 25 περίπου μέτρα και με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του... «διπλού».

Έτσι, σε μία εβδομάδα ο «δικέφαλος του βορρά» θα υποδεχθεί τη Βαλερένγκα στο πάρτι πρόκρισης στα play-off της δε΄πυτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς μόνο με θαύμα θα αλλάξει κάτι...
 The Player

Παντελή: Γιατί καθυστερεί ο κος Ρέμος;

«Αν μέχρι σήμερα (σ.σ Πέμπτη-)δεν υπογράψουμε, εγώ παύω να ασχολούμαι και μετά αυτοί οι κύριοι να αναλάβουν και τις ευθύνες των όσων θα ακολουθήσουν» δήλωσε ο Ανδρέας Παντελή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου επιχειρηματία στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Συμφωνία υπάρχει αρκετές ημέρες τώρα, επί της ουσίας όμως δεν προχώρησε κάτι. Αν μέχρι σήμερα δεν υπογράψουμε, εγώ παύω να ασχολούμαι και μετά αυτοί οι κύριοι να αναλάβουν και τις ευθύνες των όσων θα ακολουθήσουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθυστερεί ο κύριος Ρέμος, δεν θα κατηγορήσω κάποιον, απλά επαναλαμβάνω ότι ενώ υπάρχει μια δεδομένη απόφαση για τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και ο Ηρακλής πρέπει να το εκμεταλλευτεί, δεν γίνεται το παραμικρό» κατέληξε ο Ανδρέας Παντελή.

«Το ποδόσφαιρο βρωμάει, πρέπει να το φτιάξουμε»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μίλησε για την υπόθεση των στημένων αγώνων, για τις ποινές που επιβλήθηκαν, αλλά και για την επόμενη ημέρα. Επίσης, αναφέρθηκε στο αν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο τι γίνεται στην Τουρκία.
«Το ποδόσφαιρο βρωμάει, πρέπει να το φτιάξουμε»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού στον Sentra103.3:
«Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Δεν πρόκειται να υπάρξει ολιγωρία. Θα φτάσουμε όσο πιο βαθιά μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε για την πλήρη εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Το να φτάσεις στο τέλος θέλει πολύ δουλειά. Στην Αγγλία πήρε πέντε χρόνια και δεν μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε μέτρα, όπως τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στα γήπεδα κ.λπ.
Εχουμε ένα δικαιακό σύστημα, που αν λειτουργήσει με τον τρόπο που πρέπει, θα καταφέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εξυγίανση του χώρου. Φαίνεται στην πράξη, παρότι η Δικαιοσύνη χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσει έως εδώ.
Αλλωστε, και προσωπικά μου πήρε αρκετό χρόνο για φτάσω στο βάθος της υπόθεσης. Η δικογραφία αποτελείται από χιλιάδες σελίδες, από τρεις μεγάλες ενότητες, χρειάστηκε η συνδρομή άλλων χωρών, ενώ έπρεπε να έρθει ακόμη και αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ με τράνζιτ και να εξεταστεί στο αεροδρόμιο, όπως και η συνδρομή άλλων υπουργείων.
Η ελληνική Δικαιοσύνη για πρώτη φορά έφτασε μία παρόμοια υπόθεση σε τόσο μεγάλο βάθος, με όποια όπλα διέθετε από πλευράς τεχνολογίας, αξιοποίησης μαρτύρων, συνδρομής άλλων ανθρώπων, το Κράτος βοήθησε σθεναρά, λειτούργησε καλά και ο Υπουργός Πολιτισμούς, κ. Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι κόβεται κάθε δραχμή επιχορήγησης, αν διαπιστωθεί πως κάποιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου ενεργεί έτσι που κάθε άλλο παρά προάγει το άθλημα, ορίστηκαν ρήτρες βίας στα συμβόλαια του ΟΠΑΠ.
Ακόμη και η ΕΠΟ αυστηροποίησε το Δίκαιό της, υπήρξε ευρύτερη συνεργασία, ήρθε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο κ. Πλατινί και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δύο φορές συγκάλεσε σύσκεψη για τα συγκεκριμένα θέματα, ενώ ακόμη και οι δημοσιογράφοι έσπρωχναν προς τη διαβάθμιση του θέματος και γενικά ένα μεγάλο τμήμα του κοινωνικού γίγνεσθαι έδειξε αποφασιστικότητα.
Χαιρετίζω το γεγονός ότι επέδειξε ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση, αλλά εφόσον έκριναν έτσι, έδειξαν αποφασιστικότητα.
Ορθός ο κόσμος είχε αμφιβολίες επί χρόνια ολόκληρα. Εχει παρακολουθήσει ατέρμονες καταστάσεις, έχει ακούσει ένα σωρό εξαγγελίες για νόμους και αποτέλεσμα δεν έβλεπε. Αρα, ο φίλαθλος κό0σμος, που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ορθώς κι έχει αμφιβολίες μέχρι να δει αποτέλεσμα και σταθερότητα και π0άνω από όλα να ξαναδεί τον πατέρα, τον παππού και το παιδί να πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων. Και αυτό θα γίνει!
Εμείς δεν θέλουμε το Δίκαιο της Τουκίας. Εμνείς έχουμε το δικό μας Δικαιακό σύστημα, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν θέλουμε να καταδικαστεί καποιος χωρίς να έχει δικαστεί.
Εμείς είμαστε μία χώρα του δυτικού πολιτισμού, έχουμε πετύχει πολλά και ο κόσμος καλά κάνει και απαιτεί περισσότερα και πάνω από όλα συνέχεια και συνέπεια.
Εχουμε κάνει αγώνες, είμαστε πολλά χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ενωση με Ιστορία και τα κελεύσματα των προγόνων μας, μπορεί να έχουμε περάσει από Εμφύλιους και δύο Παγκόσμιους Πολέμους, αλλά έχουμε μία δημοκρατία από το '74, που πρέπει να τη στεριώσουμε και να θεμελιωθεί
Για τη δήλωση Γερουλάνου περί «αλλοιωμένων πρωταθλημάτων»
Ο κ. Γερουλάνος έκανε αυτή τη δήλωση απαντώντας σε μία ερώτηση που έθετε το πλαίσιο της απάντησης. Είπε ότι αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε πιθανότατα είναι και αλλοιωμένα τα πρωταθλήματα.
Αντιλαμβάνομαι ότι ακούγεται ως σημαντική είδηση –αν και αμφισβητώ ότι πρόκειται περί είδησης- που όταν διατυπώνεται από τον αρμόδιο Υπουργό, τότε παίρνει άλλη διάσταση. Το πιο σημαντικκό όμως έιναι ότι το ποδόσφαιρό μας βρωμάει και πρέπει να το φτιάξουμε!
Οσο ενθαρρύνουμε τους δικαστές μας όλο και περισσότερο θα φροντίζουν με ανεξαρτησία να προχωρούν σε τέτοιες αποφάσεις. Πήραν 40 δικογραφίες για αγώνες από την ΟΥΕΦΑ, έφτασαν σε βάθος, δύο γυναίκες δικαστίνες με σθένος και όπως έκριναν απέδωσαν κατηγορίες.
Αρα η αθλητική Δικαιοσύνη μοιάζει να βγαίνει και να αποτελεί μπροστάρη στην απόδοσω Δικαίου, χωρίς να παί4ρνω θέση, αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι.
Για το αν έχουν προτεραιότητα τα ποινικά δικαστήρια…
Αυτό αφορά το αυτοδιοίκητο και τις λειτουργίες της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ. Αφορά το αυτοδιοίκητο και εμείς πρέπει να σεβόμαστε τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαίρου. Είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε.
Για το αν το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει
Αλλοι πρέπει να αποφασίσουν γι' αυτό. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να αποφασίσει η ΕΠΟ και σέβομαι τις αποφάσεις της, ακόμη κι αν μερικές μπορεί να με βρίσκουν αντίθετο. Πάνω από όλα είναι οι θεσμοί και αν οι θεσμοί βγουν κερδισμένοι, τότε θα κερδίσει και η Πολιτεία.
Για τους υπόλοιπους 68 κατηγορουμένους και τα χαρακτηρισμένα ως «ύποπτα» παιχνίδια
Το ερώτημα για το τι θα γίνει, πρέπει να τεθεί στον κ. Πιλάβιο και τη Σούπερ Λίγκα. Αφότου απαντήσουν τότε από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι θεσμικά σωστό, να προκαταβάλει αποφάσεις η Πολιτεία.
Αν λέγαμε ότι καταργείται το αυτοδιοίκητο, δεν θα είχαμε στη διάθεσή μας ούτε έναν από τους 40 φακέλους με τους «προσυνενοημένους» αγώνες. Αρα χρειαζόμαστε αυτή την τεχνογνωσία της ΟΥΕΦΑ, ο κ. Πλατινί έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες χώρες, με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.
Η Πολιτεία πρέπει να εκμεταλλευτεί ό,τι περισσότερο μπορεί και η Ομοσπονδία να αξιοποιήσει ό,τι έχει να μας προσφέρει»

«Παρθένα στα 26 μου!»

Η πανέμορφη Αριάνι Σελέστε, που επαγγέλλεται «ρινγκ – γκερλ», μπορεί να έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, κάποιες εκ των οποίων αρκετά… αποκαλυπτικές, ωστόσο στα 26 της χρόνια δηλώνει πως παραμένει παρθένα!
«Παρθένα στα 26 μου!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Αριάνι Σελέστε Πενέλοπε Λόππεζ όπως είναι το πλήρες όνομά της, σηκώνει με χάρη και περηφάνια εδώ και πολλά χρόνια τις καρτέλες με τα νούμερα σε αγώνες πυγμαχίας, κικ μπόξινγκ. Μάλιστα, θεωρείται και μία εκ των κορυφαίων, ενώ στα φόρουμ που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, έχει το δικό της κοινό. Η δουλειά της φυσικά ανταμείφτηκε με τον τίτλο της καλύτερης «ρινγκ – γκιρλ» το 2009, αλλά και πολλές φωτογραφήσεις. Έχει κάνει εξώφυλλα και μάλιστα πολύ σέξι για τα FHM, Maxim και PlayBoy.

Το 26χρονο μοντέλο κατάγεται απο το Λας Βέγκας της Νεβάδα και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγ απο 14 μηνών διαφημίζοντας παιδικά ρούχα και αξεσουάρ! Το 2006 έγινε για πρώτη φορά ring-girlγια λογαριασμό της UltimateFightingChampionship, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μερικά βίντεοκλιπ, αφού μεγάλο της όνειρο είναι να γίνει τραγουδίστρια.

Εμείς πάντως σήμερα ασχολούμαστε μαζί της για την δήλωση που έκανε προ ημερών,σύμφωνα με την οποία παραμένει παρθένα! Οι φήμες μπορεί να της… χρεώνουν δεσμό με τον 34χρονο παλαιστή «TikiGhosn», ωστόσο η ίδια δηλώνει πως ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον κρίνο…

Στην Αμερική πάντως λίγοι την πίστεψαν, καθώς κάνοντας μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε σχόλια φαν των πολεμικών τεχνών, οι οποίοι με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση μιλάνε μέχρι και για… παρουσία εξωγήινων στον πλανήτη μας!

Θα έρθει και το FBI;

Σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας, μετά από βούλευμα του πρωτοδικείου Αθηνών.
Θα έρθει και το FBI;
Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή, μετά από αίτημα της Πόπης Παπανδρέου λόγω της επικινδυνότητας των κατηγορούμενων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων ετέθη από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας με βούλευμα το οποίο εξεδόθη από το πρωτοδικείο Αθηνών μετά από αίτηση της Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου λόγω της επικινδυνότητας των κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών που βρίσκονται στις φυλακές αλλά και των συνεργατών τους που βρίσκονται ακόμα εκτός φυλακών.
Αυτή είναι μια πρώτη απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση και από την ελληνική δικαιοσύνη για την σημασία που έχει η μαρτυρική κατάθεση του κ. Κούγια στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου (είναι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ) αλλά και για το πόσο επικίνδυνες προσωπικότητες είναι οι κατηγορούμενοι και οι συνεργάτες τους.
Η εξέλιξη αυτή είναι επίσης μια απάντηση σε αυτούς που φιλοξενούν τις τελευταίες μέρες στα ραδιόφωνα και στα έντυπα τους τις παράνομες συμπεριφορές των επί χρόνια συνεργατών των πρωταγωνιστών.
Ο κ. Αλέξης Κούγιας με τις ενέργειες του τις τελευταίες ημέρες (μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ) ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης και η κατεπείγουσα προκαταρκτική ενέργεια που εξέδωσε η κ. Ράϊκου θα φέρει ενώπιον των εισαγγελέων τον κ. Τραυλό, τον κ. Σταθάκη (αν δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό μέχρι τότε) οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν τα όσα κωμικά ισχυρίζονται τις τελευταίες ημέρες .
Ο κ. Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει να συσχετιστούν οι μηνύσεις που έχουν υποβληθεί για απόπειρα εκβίασης και για συκοφαντική δυσφήμιση με την προκαταρκτική εξέταση που εξέδωσε η κ. Ράϊκου».

"Καταντάει γελοίο..."

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League.
"Καταντάει γελοίο..."
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:
"Για όσους ακόμη ονειρεύονται ένα νομικό πολιτισμό που τηρεί απαρέγκλιτα την νομιμότητα των αποδείξεων… Για όσους ακόμη ονειρεύονται ότι καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα, όπως η δωροδοκία και το στοίχημα κάπου, έστω και σαν υστερόγραφο, θα πρέπει να αναφέρουν τα δώρα και τα συγκεκριμένα περιουσιακά οφέλη του υπαιτίου για τα προσχήματα, έστω…
Για όσους ακόμη ονειρεύονται ότι στον ελληνικό αθλητισμό συγχωρείται σε μια επαρχιακή ομάδα το δικαίωμα στην αγωνιστική υπέρβαση και ένα σκίρτημα χαράς στα πρώτα της ταξίδια, εκτός συνόρων…
Για όσους ακόμη ονειρεύονται και δεν θέλουν να ξυπνήσουν πέντε η ώρα τα χαράματα για να ζήσουν ένα εφιάλτη, μια ομάδα να στιγματίζεται ανεπανόρθωτα, να ταπεινώνεται, με αποδείξεις, όπως καφενειακού επιπέδου συζητήσεις μεταξύ αγνώστων, εικοτολογίες και προκατειλημμένες εκτιμήσεις, αλλά σύμφωνα με τις αρχές της Δίκαιης Δίκης και της αναζήτησης της ουσιαστικής Αλήθειας. Τότε ναι, κάθε ποινή δεκτή.

Γι' αυτούς τους λίγους ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους.
Γιατί τα παραπάνω δεν είναι μόνο όνειρα, αλλά και η ταυτότητα μιας κοινωνίας που θέλει να ευνομείται
Παρακαλούνται οι ηττηθέντες εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά, κατά δήλωση τους, άμεμπτοι, να μην συνωθούνται εντός του διαδρόμου… Καταντάει γελοίο.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προσκαλεί σε σύσκεψη όλους τους φορείς, αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Βόλου (αίθουσα εκδηλώσεων) σχετικά με το μέλλον της ομάδας".

«"Στημένη" πολιτική απόφαση»

Έτσι χαρακτηρίζουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου.
«"Στημένη" πολιτική απόφαση»
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "Austrian Boys" γύρω από το θέμα:
Στη «κατοχή» εκτελούσαν τους κρατουμένους στις 4 τα ξημερώματα. Στη χούντα «στήνανε» δικαστήρια απέναντι σε όσους αντιδρούσαν στο καθεστώς.
Ένας συνδυασμός των παραπάνω έλαβε χώρα σήμερα αφού η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας με την οποία υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου εξεδόθη στις 4.50 και αποτελεί μνημείο αδικίας και κατάφωρης παραβίασης βασικών κανόνων της νομικής επιστήμης αλλά και της δημοκρατίας.
Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της δικαιοσύνης επιβάλλεται ποινή και μάλιστα η εσχάτη, η οποία δε στηρίζεται πουθενά σε αποδείξεις αλλά μόνο σε κάποιες ενδείξεις, προερχόμενες από μια απλή έκθεση ανθρώπων της UEFA που αφορά κάποιους αγώνες πριν από 2 και 3 χρόνια και υποκλοπή τηλεφωνικών συνομιλιών, που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν επιβεβαιώνουν εμπλοκή της ομάδας μας σε στημένα παιχνίδια.
Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν την εσχάτη τιμωρία της ομάδας μας για δωροδοκία αλλά κανείς δεν μπορεί να αναφέρει, ποιόν δωροδόκησε η ομάδα του ολυμπιακού βόλου ; τι “δώρο” έδωσε ; κάτω από ποιες συνθήκες τελέστηκε δωροδοκία;
Φυσικά είναι προφανές ότι πρόκειται για μια άνωθεν επιβαλλόμενη και προειλημμένη πολιτική και στημένη απόφαση ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ που στόχο έχει μια επικοινωνιακή και άρα ψεύτικη εξυγίανση του ποδοσφαίρου με εύκολα θύματα.
Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς η άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας φέτος. Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι μια ομάδα από την περιφέρεια που από την πρώτη χρονιά ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισε επάξια στους αγωνιστικούς χώρους την έξοδο της στην Ευρώπη και έκανε μεγάλες νίκες κόντρα σε ισχυρές ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η “τιμωρία” μας από το αθηναϊκό κατεστημένο, από αυτούς που τόσα χρόνια ανέχονται και καλλιεργούσαν την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήταν να προσπαθούν να εξοντώσουν την ομάδας μας.
Δεν θα το πετύχουν όμως. Πιστεύουμε ότι στη διαδικασία της έφεσης θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη και τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν θα ληφθούν υπόψη και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. 
Όλα αυτά όμως να ξέρετε κύριοι της κυβέρνησης, Γερουλάνε και Νικητιάδη, που δώσατε την εντολή για την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου, θα τα βρείτε μπροστά σας.
Όσο για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Αγοραστό , τον φανατικό οπαδό της ένωσης Λαρίσης , απλά να τον ενημερώσουμε πως στο Βόλο είναι ανεπιθύμητος και δεν έχει καμία θέση στη πόλης μας , και τα υπόλοιπα μπάνια του να τα κάνει στη βελίκα και στον πλαταμώνα.

O Τσιώλης δίνει ξανά όραμα στον Αρη!!

Η καλή εικόνα του Αρη στο πιο δυνατό –μέχρι τώρα– φιλικό έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να κάνουν όνειρα. Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος.
O Τσιώλης δίνει ξανά όραμα στον Αρη
Δικαιολογημένα, καθώς ο νέος Αρης που χτίζει ο Τσιώλης εκπέμπει υγεία και προετοιμάζεται σε γερές βάσεις. Χωρίς παλινδρομήσεις. Με ένα ξεκάθαρο σχέδιο, εναρμονισμένο πλήρως με τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Ελλείψει μεγαλομετόχου και με κύριο έσοδο την αμέριστη στήριξη του κόσμου του, έχει για πρώτη φορά όλες τις προϋποθέσεις να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά.
Για να είμαστε ακριβείς, έχει την πετυχημένη συνταγή, που ακούει στο όνομα «Σάκης Τσιώλης». Στη μετά Κούπερ εποχή, οι Κίτρινοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Διαθέτουν τον καλύτερο Ελληνα προπονητή και έναν άνθρωπο που σε όλη αυτήν την πορεία του έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής, όπου και αν εργάστηκε και με όποιες συνθήκες και αν του ζητήθηκε να φτιάξει καλές ομάδες. Ο Τσιώλης είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κυρίως μετά το διαζύγιο με έναν καταξιωμένο τεχνικό που είχε κάνει μεγάλα πράγματα πριν έρθει στου Χαριλάου –βλέπε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βαλένθια– και που άφησε το στίγμα του βαθιά χαραγμένο στους Κίτρινους.
Το ζητούμενο λοιπόν αυτήν τη στιγμή είναι να βρεθούν και τα κατάλληλα υλικά. Μια πρώτη ανάγνωση των δεδομένων, έτσι όπως φανερώθηκαν στον τελευταίο αγώνα με την Πενιαρόλ, αναδεικνύει την ανάγκη ενίσχυσης της επίθεσης. Ενας καλός επιθετικός –τύπου Μήτρογλου– θα μπορούσε μαζί με τον Σολτάνι να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στο 4-4-2 που δουλεύει ο Τσιώλης. Η λύση του Τσέζαρεκ είναι καλή, αλλά σίγουρα ο Αρης θέλει έναν, αν όχι δύο καλούς επιθετικούς. Η ηγετική παρουσία του Φατί στη μεσαία γραμμή αποτελεί εγγύηση, ο Λαζαρίδης στην άμυνα εμπνέει σιγουριά, ενώ και η απόκτηση του Παντελή Καπετάνου αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αφησα για το τέλος τον Καστίγιο. Μαθαίνω ότι το μεγάλο στοίχημα του προπονητή είναι να βγάλει ξανά όλες τις αρετές του Μεξικάνου, ζητώντας του ένα πιο μεστό παιχνίδι και επικεντρώνοντας στην ουσία.
Αν σε όλα αυτά τα θετικά συνυπολογίσουμε και τα νέα παιδιά, που είναι έτοιμα να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο τεχνικός της ομάδας, τότε η επόμενη μέρα μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Με μία ή, ακόμη καλύτερα, δύο προσθήκες στη γραμμή κρούσης, ο Αρης θα μπει στον νέο μαραθώνιο της Σούπερ Λίγκας πιο οργανωμένος από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Και, το κυριότερο, με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα του που έχουν καταλάβει, από τον περσινό δεύτερο γύρο, τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν πείθει αυτή η ΑΕΚ!!

Η ΑΕΚ της περασμένης σεζόν είχε δεδομένες αδυναμίες. Κακοδουλεμένη, ασύνδετη, συχνά ανυπόφορη στο μάτι. Είχε όμως και θετικά στοιχεία. Μεμονωμένα.
Δεν πείθει αυτή η ΑΕΚ
Γράφει ο Παναγιώτης Αρωνιάδης.
Τις ηγετικές φυσιογνωμίες των Δέλλα, Λύμπε, την ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Σκόκο, το ένστικτο του Μπλάνκο. Οι Αργεντινοί έφυγαν και οι δύο «δικοί μας» έχουν ακόμη ένα χρόνο να τους βαραίνει.
Σύμφωνοι, η ΑΕΚ δουλεύει σε πλάνο Χιμένεθ. Θεωρητικά, αυτό είναι καλό. Ουσιαστικά; Διατηρώ επιφυλάξεις. Οπως και για το αν η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη από την περσινή, μολονότι κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο.
Ο Γκούντγιονσεν δεν αρκεί. Πρέπει κάποιος να του δώσει την μπάλα. Ο Χόσε Κάρλος μπορεί. Σκόκο, όμως, δεν είναι. Οπως και οι Σιαλμάς, Μπέλεκ δεν είναι ούτε... μισός Μπλάνκο. Είναι νωρίς, αλλά αυτή η ομάδα ως πρωταγωνίστρια δεν με πείθει καθόλου. Εκλάμψεις, ναι, θα έχει. Διάρκεια και ουσία, όμως;
Πηγή: Eξέδρα

Σαν πολύ δεν κρατάει το Reunion των Πυξ Λαξ;

Στην αρχή είπανε να κάνουνε μια συναυλία για να χαρίσουνε στους οπαδούς τους ένα τελευταίο κλάμα. Το προαναγγείλανε μάλιστα ένα χρόνο πριν για να έχουν κάτι να περιμένουν από το επόμενο καλοκαίρι (οι οπαδοί τους) .
Σαν πολύ δεν κρατάει το Reunion των Θλιψ Κλαψ;
Μετά τους άρεσε η ιδέα και σκέφτηκαν να κάνουν μια περιοδεία για να κλάψουν και οι οπαδοί τους και σε άλλες πόλεις.
Τους άρεσε και αυτή η ιδέα και τώρα σκέφτηκαν να επανεκδώσουν τα cd τους για να κλάψουν και οι οπαδοί τους που διαβάζουν "Έθνος της Κυριακής" .
Διαβάστε τη συνέχεια στο kamarinia.gr

Αποσύρει όλα τα τμήματα ο Ερασιτέχνης Βόλος!!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποσύρει όλα τα αγωνιστικά του τμήματα, από ανδρικό μπάσκετ και γυναικείο ποδόσφαιρο μέχρι τάικ βοντό!
Αποσύρει όλα τα τμήματα ο Ερασιτέχνης Βόλος!
Η Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου 1937 μη έχοντας καμία εμπιστοσύνη στα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας, αποσύρει όλες τις αγωνιστικές ομάδες και όλους τους αθλητές από τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων (καλαθοσφαίρισης ανδρών, καλαθοσφαίρισης γυναικών, ποδοσφαίρου γυναικών, χάντμπολ ανδρών, χάντμπολ γυναικών, κολύμβησης και άρσης βαρών), δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ανάπτυξη των αθλημάτων για τα οποία ετοιμαζόταν (βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, tae kwo do και λοιπά) και παραιτείται.

Αφού ο δράκος σκοτώθηκε το παραμύθι σας είχε αίσιο τέλος.

Ο πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Δημήτρης Καραγιάννης»

«Έχω πρόταση από Ελλάδα...»

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του ο Κάρλος Αρόγιο όπως υποστήριξε ο Πορτορικανός χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει ποια από τις δύο ομάδες είναι.
«Έχω πρόταση από Ελλάδα...»
«Με έχουν πλησιάσει ομάδες από την Ισπανία και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Δεν μπορώ να πω ποιά. Είναι μια από αυτές τις δύο. Βεβαίως επιθυμία μου είναι να βρεθεί λύση στο λοκ-άουτ και να αγωνιστώ εκεί. Ωστόσο αν μέχρι το τέλος Αυγούστου δεν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση, θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τις προτάσεις που έχω από την Ευρώπη», ανέφερε ο άσος των Μπόστον Σέλτικς.
 πηγή: sportdog.gr

"Πάρτε τώρα που ...μυρίζει"

Με ένα τηλέφωνο στο χέρι είναι τις τελευταίες ώρες οι μάνατζερ των περισσότερων παικτών της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, προτείνοντας δεξιά και αριστερά τους πελάτες τους.
"Πάρτε τώρα που ...μυρίζει"
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τον υποβιβασμό των δύο συλλόγων κινητοποίησε άμεσα τους ατζέντηδές τους, προκειμένου να τους βρουν ομάδα.
Λογικό καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι παίκτες που τους αξίζει να παίζουν στη Φούτμπολ Λίγκα, ενώ “βοηθάει” και το διάστημα που πάρθηκε η απόφαση καθώς βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο. Το ζήτημα, όμως, είναι τα αντανακλαστικά που έδειξαν οι συγκεκριμένοι μάνατζερ, αφού από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις μεγάλες ομάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τους πελάτες τους και πώς διαφοροποιούνται τώρα τα δεδομένα όσον αφορά τη μεταγραφή τους. Πριν ακόμα, καλά-καλά, στεγνώσει το μελάνι της απόφασης από της Λίγκας...
Ποδοσφαιριστές όπως οι: Ντουγκλάο, Μόχνε, Καρντόσο, Γιακούποβιτς, Αμπντούν, Σανκαρέ, Ονουάτσι, Αλβάρες, Ντιέ κ.λπ. δεν περνούν απαρατήρητοι και είναι γεγονός ότι ενδιαφέρουν πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι μόνο. Που περίμεναν να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βόλο και την Καβάλα όχι γιατί είχαν ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα των δύο ομάδων. Αλλά για να δουν αν και ποιους παίκτες μπορούν να αποκτήσουν...
Να δούμε αν τώρα που μπορεί να αποκτηθεί πιο εύκολα ο Αμπντούν, για παράδειγμα συνεχίζει να έχει προβληματικό χαρακτήρα ή... έστρωσε. Ή αν ενοχλεί που ο Καρντόσο και ο Ντιέ δεν είναι νεότεροι σε ηλικία...
πηγή: sportdog.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες είχαμε αρκετές εκπλήξεις στα προκριματικά του Champions League. Δεν τα πήγαμε καλά αφού πέρασαν μόνο 1 από τις 3 επιλογές μας. 

Για τον Παναθηναϊκό έχω να πω ότι παρόλο που δεν μας έπεισε αγωνιστικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που κατά την γνώμη μου ήταν χειρότερη του Ατρομήτου και ενώ ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά.

Για το άλλο παιχνίδι Λιλ-Μαρσέϊγ ενώ πήγαινε καλά μέχρι το 70ο λεπτό (2-0) ξαφνικά μπήκαν 7(!!) γκολ σε 25 λεπτά!! από 2 ομάδες που πέρυσι φημίζονταν για τις σφιχτές τους άμυνες (τυχαίο;). Δεν προσπαθώ να υπονοήσω τίποτα αλλά στο στοίχημα πολλές φορές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες.

Τα σημερινά ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League φαίνονται εύκολα κυρίως λόγω αποδόσεων αλλά πιστεύω ότι οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Θα ασχοληθούμε με 3 ματσάκια. Για το Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ και ενώ το πίστευα για 1 άλλαξα γνώμη λόγω των τελευταίων γεγονότων τόσο με τα τραγικά γεγονότα στο Όσλο όσο και με τα γεγονότα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι η ψυχολογία θα παίξει μεγάλο ρόλο. Θα αποφύγω λοιπόν το σημείο.  Για το ματς Ντίφερντανζ-Ολυμπιακός Βόλου και ενώ έχουν φαβορί τον Βόλο μετά τα τελευταίο συμβάν με την απόφαση του υποβιβασμού θα αποφύγω το σημείο. Δεν έχει άλλωστε και η GoalBet το συγκεκριμένο αγώνα. Για όσους θα παίξουν στον ΟΠΑΠ τον συγκεκριμένο αγώνα επειδή τον δίνει με Χάντικαπ +1 υπέρ γηπεδούχου θα πρότεινα 1Χ (διπλή επιλογή) που δίνει 2,62. Για τον αγώνα Ομόνοια-Ντεν Χααγκ και βάζουν και δέχονται γκολ. Ομοίως για το παιχνίδι Γιουνγκ Μποϊς-Βέστερλο. 
Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ  G/G (1,80) Ή Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1,95)
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ  G/G(1,85)
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ  G/G (1,50)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Alessia Marcuzzi)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Τα πέντε σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι

Το olaPAOK.gr παρουσιάζει τους τομείς που θα κρίνουν το νικητή στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση του "Δικεφάλου" με τη Βαλερένγκα.



Δε θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο Όσλο κόντρα στη Βαλερένγκα. Έχοντας δείξει σημαντικές αγωνιστικές αδυναμίες στα φιλικά και απέναντι σε μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα του προσφέρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Θα πρέπει να είναι, όμως, πολύ προσεκτικός. Το olaPAOK.gr παρουσιάζει τα σημεία που θα κριθεί η αναμέτρηση και που καλούνται οι παίκτες του ΠΑΟΚ να υπερισχύσουν.
Η λειτουργία του κέντρου άμυνας
Ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κρίκος του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία. Μαλεζάς, Τσιρίλο και Σαβίνι είχαν πολλά προβλήματα μη καταφέρνοντας να δημιουργήσουν ένα δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που θα πρόσφερε αξιοπιστία και ασφάλεια στον τερματοφύλακα και τους συμπαίκτες τους. Κόντρα στη Βαλερένγκα θα πρέπει οι Τσιρίλο και Μαλεζάς που θα αγωνιστούν, να αποφύγουν τα εύκολα λάθη όταν έχουν την μπάλα στα πόδια τους αλλά και να είναι πιο δυνατοί στη διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Η σταθερότητά τους θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον αρχικό σκοπό του που είναι να μη δεχτεί γκολ.
Τα στημένα
Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε αρκετά γκολ με αυτόν τον τρόπο στην προετοιμασία, έχασε την πρόκριση στον τελικό και γενικώς πλήρωσε τις αδυναμίες του. Απέναντι σε μια πολύ δυνατή στον αέρα ομάδα όπως είναι η Βαλερένγκα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αμυνθούν με πάθος και κυρίως με πειθαρχία. Επίσης θα γίνει προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να απειλήσει και αυτός με τις εκτελέσεις των στημένων για να φτάσει στο γκολ και μπορεί να το κάνει καθώς Γκαρσία και Ρομπέρ είναι πολύ καλοί στη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στις αντίπαλες περιοχές.
Η κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία
Η επέμβαση που έκανε στο γόνατο του στέρησε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, αλλά και τη συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά. Είναι ακόμα βαρύς και μακριά από τον καλό του εαυτό. Θα πρέπει, όμως, με την εμπειρία του και το πάθος του να κερδίσει τη μάχη στη μεσαία γραμμή και να προσφέρει ηρεμία στους συμπαίκτες του όταν αναπτύσσει το παιχνίδι.
Η αποτελεσματικότητα του Αθανασιάδη
Είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός του ΠΑΟΚ και θα κληθεί αν το αποδείξει και στα επίσημα παιχνίδια. Ο νεαρός φορ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να σκοράρει. Το εκτός έδρας γκολ είναι το κλειδί για την πρόκριση του ΠΑΟΚ και το γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά.
Οι γρήγορες επιστροφές
Η Βαλερένγκα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα στην αντεπίθεση γιατί έχει πολύ γρήγορους επιθετικούς στα άκρα και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη αν λάβουμε υπόψη πως οι ακραίοι μπακ του ΠΑΟΚ δε διακρίνονται για τα αμυντικά τους χαρίσματα. Χρειάζεται προσοχή και πειθαρχία προκειμένου στις γρήγορες αντεπιθέσεις της Βαλερένγκα να υπάρχουν γρηγορότερες επιστροφές των αμυντικών του ΠΑΟΚ.
Το ίδιο ισχύει, πάντως, και για την άμυνα της Βαλερένγκα που θα πρέπει να οργανώνεται γρήγορα όταν ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βγει στην επίθεση από τα άκρα του.


Πηγή: olapaok.gr