Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με Κόουλ!!

Πρόβλημα με Κόουλ
Η «κατάρα» των τραυματισμών στην εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν σταματάει στη γραμμή κρούσης.

Ο Άσλεϊ Κόουλ τέθηκε νοκ – άουτ για την αναμέτρηση με τη Μολδαβία, την προσεχή Παρασκευή, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ουκρανία, στις 11 του μήνα.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Τσέλσι παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να παραμείνει στο Λονδίνο και στις τάξεις της Τσέλσι.

Βέβαια, όλη αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για το ενδεχόμενο να προλάβει τουλάχιστον το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ωστόσο, σίγουρα χάνει το ματς με τους Μολδαβούς, την Παρασκευή.

Πηγή: england365.gr

Στηρίζει Μπουντεμπού η Σοσό!!

Στηρίζει Μπουντεμπού η Σοσό
Την απόλυτη στήριξή της στον Ριάντ Μπουντεμπού εξέφρασε η Σοσό, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης ρατσιστικών συνθημάτων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Μπονάλ» κόντρα στη Μονπελιέ, από οπαδούς της ομάδας του, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταδικάζει το γεγονός και να είναι προτίθεται να πάρει τα μέτρα της, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.



πηγή: sport-fm.gr
 

Σε ένα μήνα θα θυμίζει… γήπεδο!!

Σε ένα μήνα θα θυμίζει… γήπεδο
Τη διαβεβαίωσή του πως ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο θα είναι αξιοπρεπής μέσα σε ένα μήνα έδωσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος της Νάπολι μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στα προβλήματα του γηπέδου, τονίζοντας, όμως, πως δεν είναι διατεθειμένος να ανακατασκευάσει μόνος του την έδρα της ομάδας του.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Νάπολι και τη Φιορεντίνα, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 2-1, είχε έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Τον αγωνιστικό χώρο, που ήταν σε κακή κατάσταση, θυμίζοντας ελάχιστα γήπεδο ποδοσφαίρου. Όσοι βρέθηκαν στο Σαν Πάολο αναγνώρισαν πως τέτοιο «θέαμα» δεν αρμόζει σε καμία ομάδα της Serie A.

Της ίδιας άποψης είναι και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος μίλησε για τις εργασίες που αναμένονται να γίνουν στο γήπεδο. «Το πρόβλημα είναι μία ίωση του χορταριού, όπως μας εξήγησαν οι γεωπόνοι. Με την κατάλληλη θεραπεία, που έχει ήδη ξεκινήσει, σε ένα μήνα το γήπεδο θα είναι τέλειο. Όλοι οι υπεύθυνοι εργάζονται χωρίς διακοπή, ώστε να παραδώσουν τον αγωνιστικό χώρο σε άψογη κατάσταση», δήλωσε ο πρόεδρος.

Μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι της Νάπολι τόνισαν πως το γήπεδο είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ο Ντε Λαουρέντις δεν διαφωνεί. «Πρόκειται για επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους προστατέψουμε. Το γήπεδο είναι, πράγματι, επικίνδυνο και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς. Για αυτό κινηθήκαμε γρήγορα, για να παρουσιαστεί βελτιωμένο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Αλλά μην μου ζητάτε να κατασκευάσω από την αρχή το Σαν Πάολο. Δεν μου περισσεύουν 85 εκατ. ευρώ», σημείωσε με νόημα ο Ντε Λαουρέντις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Ο πανταχού παρών κος Αλαφούζος…!!

Ο πανταχού παρών κος Αλαφούζος…
Ούτε να… κάτσει δεν προλαβαίνει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Mr ΣΚΑΪ τρέχει για πολλά και διάφορα θέματα του Παναθηναϊκού, που είναι ανάγκη –για το καλό του συλλόγου- να λυθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είτε αυτά αφορούν το παρασκήνιο και την διαιτησία, είτε το να μαζέψει χρήματα από επιχειρηματίες για την ΑΜΚ που «τρέχει» μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, είτε να δώσει το «παρόν» στην Παιανία για να δουν οι ποδοσφαιριστές πως δεν είναι «μόνοι», είτε για οτιδήποτε...

Ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έχει πάρει πολύ ζεστά και ενεργά τον ρόλο του και δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, σε οποιονδήποτε τομέα κι αν έγκειται αυτό.

Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΜΚ

Καταρχάς, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκινήσει ήδη τα ραντεβού του με τους πρώην μετόχους ούτως ώστε να μαζέψει όσα περισσότερα λεφτά μπορέσει, στην τρέχουσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Αυτή είναι της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ και από όσα έχουν διαρρεύσει, οι Βγενόπουλος, Πολέμης θα συμμετάσχουν σύμφωνα με το ποσοστό τους (600.000 και 300.000 € αντίστοιχα) ενώ ραντεβού θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα και με τον Πατέρα όπως και με τους άλλους πρώην μετόχους. Επίσης, ο Mr ΣΚΑΪ έχει κανονίσει και με άλλους επιχειρηματίες συναντήσεις είτε αυτοί να συμβάλλουν σε αυτή την ΑΜΚ που θα είναι ενεργή μέχρι τέλους Σεπτέμβρη είτε στην επόμενη που θα ανοίξει αμέσως μετά.

«Ντου στο παρασκήνιο»

Δεύτερον, ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός από τα ραντεβού με τους επιχειρηματίες αναφορικά με τα χρήματα του συλλόγου, έχει και συναντήσεις με τους συνεργάτες του, για ακόμη ένα κομμάτι που θεωρεί σημαντικό. Αυτό του παρασκηνίου. Ο επιφανής επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος και το δηλώνει όπου σταθεί και βρεθεί, να μην αφήσει κανέναν να βλάψει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο που μαζεύει στοιχεία και στη συνέχεια θα τα καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.

Στην Παιανία για παίκτες και Φερέιρα

Παρόλο τον φόρτο εργασίας του, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χάνει ευκαιρία και σίγουρα μία φορά την εβδομάδα, βρίσκεται στην Παιανία. Εκεί, εκτός του ότι εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνομιλεί με τον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα, μαθαίνοντας τα όλα από πρώτο χέρι. Είτε για τον μέσο που ζητάει ο Φερέιρα αναλύοντας όλα αυτά που μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, είτε για το πλάνο του Πορτογάλου και την αγωνιστικότητα της ομάδας, είτε για οτιδήποτε μπορεί να συζητηθεί…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δίνει το «παρών» ο Ντε Ρόσι!!

Δίνει το «παρών» ο Ντε Ρόσι
Κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν κληθεί από τον Τσέζαρε Πραντέλι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας θα δώσει το παρών ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την σπουδαία νίκη (3-1) της Ρόμα επί της Ίντερ.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αρνήθηκε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Μεάτσα».

Χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας ανακοίνωσε την αποστολή των «ατζούρι» και ο Ντε Ρόσι ήταν ένας από τους 25 εκλεκτούς για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Βουλγαρία και Μάλτα.

«Πώς αισθάνομαι; Είμαι έτσι και έτσι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, θα δώσω το παρών στις υποχρεώσεις της εθνικής».



πηγή: sport-fm.gr
 

«Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Φαν Πέρσι»

«Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Φαν Πέρσι»
Αδύνατο για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα - και όχι μόνο για την Γιουβέντους - ήταν το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπάθησε να αγοράσει τον 28χρονο παίκτη από την Άρσεναλ, όμως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν μπορούσαν να κάνουν πραγματικότητα τη μεταγραφή.

«Είχαμε μερικούς στόχους στη μεταγραφική αγορά και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε όλους αυτούς. Η μεταγραφή του Φαν Πέρσι για παράδειγμα, αυτή την στιγμή ήταν αδύνατη για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα να τον αποκτήσει. Η Γιουβέντους ή άλλη ομάδα από την Ιταλία ήταν αδύνατο να δώσει 30 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη λήγει το συμβόλαιό του την επόμενη σεζόν, χωρίς να υπολογίζουμε τις απολαβές του», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας της «Γηραιάς Κυρίας» και μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επιστροφή στους ομίλους του Champions League:

«Έχουμε ενισχυθεί πολύ για την Ευρώπη, ακόμη και αν δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις τέσσερις ή πέντε κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τη διαφορά με την φιλοσοφία μας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε το νικηφόρα χαρακτηριστικά μας από την περσινή σεζόν».



πηγή: sport-fm.gr