Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Σε καλό δρόμο ο Απόλλων, «καμπανάκι» για Δόξα!!

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Καλαμαριάς, νίκησε με 3-0 τη Δόξα Δράμας και έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως φέτος είναι τελείως διαφορετικός από τον περσινό. Εμφανώς πιο επιθετικός, με φαντασία στο παιχνίδι του, δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και απόλυτα ικανός για να διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Αντίθετα, η Δόξα, στο χθεσινό τουλάχιστον ματς, έδειξε να έχει αρκετά προβλήματα, ειδικά στην άμυνα και να χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, αλλά και βελτίωση στην εικόνα της. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ηλία Προβατίδη, με σουτ. Πριν ολοκληρωθεί το ημίωρο μάλιστα οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν και το 2-0, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πιτσόκο, που πέτυχε γκολ κατά της παλαιάς του ομάδας.

Ο Απόλλων είχε τα ηνία του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, χωρίς να απειληθεί πολλές φορές, ενώ έφτασε με ευκολία μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 57? οι «κοκκινόμαυροι» είχαν δοκάρι, με τον Παρμαξίδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου, που απέφυγε το τρίτο τέρμα, όχι όμως και στο 74?, όταν ο Προβατίδης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι φίλοι του Απόλλωνα χειροκρότησαν την ομάδα, που δείχνει να βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, ενώ αντίθετα ακούστηκαν κάποιες γκρίνιες από τους Δραμινούς, με τη χθεσινή εμφάνιση να αποτελεί «καμπανάκι».

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Κισκαμπάνης (46΄ Χ. Λουιζίδης), Κώτσιας (63΄Bεντζιος), Σακκάς (68΄Πολιανίδης), Λιόνης (70' Αλμπάνης), Μανουσάκης (77' Κτιστόπουλος), Παντελιάδης (56΄Μανουσαρίδης), Προβατίδης (75΄Καλαϊτζίδης), Πιτσόκος (56΄Παρμαξίδης), Πασιαλής (46΄Χαλιμπάκης), Κράββαρης (56΄Λεπτοκαρίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Κοντέων, Γκαρακλίδης (46΄Κάτσελαν-70? Αμανατίδης), Αθανασιάδης(46΄Περπερίδης), Αγτζίδης (7΄Γελαδάρης), Κασσός (46΄Κάπελ), Ιντζόγλου, Χιντατσέλι (46΄Ρούσεφ), Κανετίδης, Καμινιώτης, Καπνίδης (46΄Πουλάκος).



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: