Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πάει Λονδίνο για υπογραφές ο "Κάρα"

Ο Γιώργος Καραγκούνης την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο Λονδίνο και πέρα από ιατρικές εξετάσεις στην Φούλαμ, η οποία τον ενημέρωσε πως θα τον ειδοποιούσε τις επόμενες ημέρες για το αν θα προχωρούσε στην απόκτησή του.
Πάει Λονδίνο για υπογραφές ο "Κάρα"
Τα αποτελέσματα τους έπεισαν τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, που την Δευτέρα επικοινώνησαν με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του ζήτησαν να μεταβεί στο Λονδίνο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους...
Πηγή: leoforos.gr

Δηλαδή τα βρήκαν;

Ο Μάρκος Βελλίδης έλαβε κανονικά μέρος σήμερα στην προπόνηση του Άρη, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πως ο Μάκης Κατσαβάκης τον έχει συγχωρήσει.
Δηλαδή τα βρήκαν;
Ο τεχνικός του Άρη άλλωστε δήλωσε το βράδυ της Κυριακής, πως επιμένει να κρατάει τον Έλληνα πορτιέρο εκτός ομάδας, αφού δεν ζητάει συγνώμη για τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Λέτε οι δύο άνδρες να τα βρήκαν ή δεν σημαίνει τίποτα η σημερινή εξέλιξη;

πηγή: sportdog.gr   

Ελπίδες με... Ποτουρίδη!!

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές αγωνιστικές πως η Εθνική Ελπίδων δεν πέρασε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως τουλάχιστον έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα, μετά την βαριά ήττα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη (4-0), επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας με 1-0 της Κύπρου.
Ελπίδες με... Ποτουρίδη
Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο αρχηγός, Γιάννης Ποτουρίδης και έτσι η Εθνική Ελπίδων έφτασε τους 13 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, αφήνοντας πίσω με έναν βαθμό λιγότερο την Κύπρο.
Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός, Μπάλλας, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Κατίδης (73' Μπακασέτας), Σταφυλίδης, Φουρλάνος (46' Πέλκας), Διαμαντάκος (60' Βέλλιος).
Κύπρος (Σάββας Παρασκευάς): Ιωάννου, Δημητρίου, Οικονόμου, Περικλέους (37' Δημοσθένους), Οικονομίδης (70' Πιττάρας), Σωτηρίου, Ευσταθίου, Αντωνιάδης, Αρτυμάτας, Ενγκλέζου, Φυλακτού.


πηγή: sportdog.gr   

Υπάρχει διαφορά με Πελεκάνο!!

Από μία κλωστή κρέμεται η μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου στον Αρη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε πριν από λίγο νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του 31χρονου γκαρντ, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό.
Υπάρχει διαφορά με Πελεκάνο
Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ κατέθεσε νέα, ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση στον Πελεκάνο, ο οποίος από τη μεριά του ανέβασε τις απαιτήσεις του, οπότε μειώθηκαν οι ελπίδες να βρεθεί η "χρυσή τομή". Υυπάρχει ακόμη απόσταση μεταξύ της πρότασης της ΚΑΕ και των απαιτήσεων του Πελεκάνου. Η προσφορά της ΚΑΕ φτάνει τις 60.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης ανέβηκε από τις 70χιλ που ζητούσε αρχικά στις 90 χιλ., επικαλούμενος πρόταση από το εξωτερικό (Βαλένθια).
Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές αγγίζει τις 30.000 ευρώ. Η ΚΑΕ θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια με στόχο να προσεγγίσει τον Πελεκάνο και να καταλήξουν σε συμφωνία, οπότε η μεταγραφή θα κριθεί οριστικά μέχρι αύριο. Είτε θετικά, είτε αρνητικά…
Πηγή: allaboutaris.com

Μπίλης: «Ο Ηρακλής σαν οντότητα περνά μια μεγάλη ταλαιπωρία»

Ο προπονητής του Βατανιακού και πρώην του Ηρακλή, Λεωνίδας Μπίλης, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" για το φιλικό στην Κατερίνη, αλλά και την εικόνα των "κυανολεύκων".

"Δε συνηθίζω να μιλάω για ομάδες που δε δουλεύω, αλλά εγώ διαφωνώ λίγο. Δεν θέλω να μιλήσω θετικά για τον προπονητή του Ηρακλή. Θέλω να υποστηρίξω τον "προπονητή" όχι τον κ. Στράντζαλη. Είμαι φίλος μ' όλους τους προπονητές. Ήταν ματς προετοιμασίας, δεν βγήκαν τα πράγματα όπως τα θέλανε προφανώς, αλλά είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας κι έχουν το χρόνο να τα βελτιώσουν. Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε την προσπάθεια του προπονητικού τιμ και των παικτών από ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν. Είναι τοποθέτηση προπονητικής φύσης παρά συναδελφικής αλληλεγγύης", τόνισε ο Κατερινιώτης προπονητής, συνεχίζοντας:

"Πέρασα ίσως στο χειρότερο σημείο, την εποχή της αλλαγής. Δεν είχα το χρόνο να πετύχω το στόχο μου ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα τον κατάφερνα. Ο Ηρακλής σαν οντότητα περνά μια μεγάλη ταλαιπωρία. Έχουν επηρεαστεί οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά είναι λάθος. Θα έπρεπε να μείνουν ανεπηρέαστοι. Όταν μιλάμε για τον Ηρακλή πρέπει να προετοιμάζεται μια ομάδα όχι για τη FL2, ούτε για τη FL, αλλά για τη Super League. Όπως εμείς οι προπονητές αισθανόμαστε πίεση, έτσι και οι διοικούντες του Ηρακλή αισθάνονται την πίεση και θα πρέπει κι αυτοί να κάνουν το χρέος τους. Βεβαίως η διοίκηση έχει το πιο δύσκολο έργο, γιατί στη σημερινή κατάσταση το δυσκολότερο είναι η επένδυση στον χώρο", είπε για να ολοκληρώσει:

"Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα, έστω κι αν δούλεψα λίγο αλλά συνδέθηκα πολύ με την ομάδα, να δω τον Ηρακλή να παίξει εκεί που του αρμόζει".



πηγή: metrosport.gr
 

Στη Σαρλερουά ο Σηφάκης;

Πρόταση από το Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα τη Σαρλερουά έχει ο Μιχάλης Σηφάκης και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται από το πρωί στο Βέλγιο για διαπραγμετεύσεις με το σύλλογο και ίσως τις επόμενες ώρες ανακοινωθεί η σύναψη συνεργασίας.


πηγή: metrosport.gr
 

Χαραλαμπίδου: «Οι οπαδοί του Ηρακλή δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δεσποινα Χαραλαμπιδου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την απόφαση του αστυνομικού επιθεωρητή να μην αφήσει τους οπαδούς του Ηρακλή να πλησιάσουν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία όπου βρισκόταν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή:

«Ήμουν στην πορεία που διοργάνωσαν τα συνδικάτα που γίνονται κάθε χρόνο. Στο τέλος της πορείας βρισκόντουσαν περίπου 300-500 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι ανέβηκαν μέχρι την Αντιγονιδών χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Εκεί αποτράπηκαν από την αστυνομία και δεν τους άφησαν να συνεχίσουν ως το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Εγώ ειδοποιήθηκα ότι οι οπαδοί του Ηρακλή αποτράπηκαν, υπήρχε εντολή του αστυνομικού επιθεωρητή να μην πλησιάσουν το υπουργείο. Μου θυμίζει άλλες περιόδους, τις σκοτεινές περιόδους που έχουμε ζήσει και δεν είναι σωστό αυτό. Δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και δεν είναι σωστό να αποτρέπουν τους φιλάθλους του Ηρακλή».

Για τα προβλήματα του Ηρακλή:

«Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του Ηρακλή, την πιο ιστορική ομάδα που οι άδικες αποφάσεις δεν της επιτρέπουν να παίξει στην κατηγορία που πρέπει. Ένας τρόπος που ευνοεί τα μεγάλα συμφέροντα και αδικεί ομάδες όπως ο Ηρακλής. Θεωρώ ότι είναι άδικη για να μην πω ύποπτη η μεταχείριση του Ηρακλή».



πηγή: metrosport.gr