Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χαραλαμπίδου: «Οι οπαδοί του Ηρακλή δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δεσποινα Χαραλαμπιδου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την απόφαση του αστυνομικού επιθεωρητή να μην αφήσει τους οπαδούς του Ηρακλή να πλησιάσουν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία όπου βρισκόταν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή:

«Ήμουν στην πορεία που διοργάνωσαν τα συνδικάτα που γίνονται κάθε χρόνο. Στο τέλος της πορείας βρισκόντουσαν περίπου 300-500 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι ανέβηκαν μέχρι την Αντιγονιδών χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Εκεί αποτράπηκαν από την αστυνομία και δεν τους άφησαν να συνεχίσουν ως το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Εγώ ειδοποιήθηκα ότι οι οπαδοί του Ηρακλή αποτράπηκαν, υπήρχε εντολή του αστυνομικού επιθεωρητή να μην πλησιάσουν το υπουργείο. Μου θυμίζει άλλες περιόδους, τις σκοτεινές περιόδους που έχουμε ζήσει και δεν είναι σωστό αυτό. Δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και δεν είναι σωστό να αποτρέπουν τους φιλάθλους του Ηρακλή».

Για τα προβλήματα του Ηρακλή:

«Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του Ηρακλή, την πιο ιστορική ομάδα που οι άδικες αποφάσεις δεν της επιτρέπουν να παίξει στην κατηγορία που πρέπει. Ένας τρόπος που ευνοεί τα μεγάλα συμφέροντα και αδικεί ομάδες όπως ο Ηρακλής. Θεωρώ ότι είναι άδικη για να μην πω ύποπτη η μεταχείριση του Ηρακλή».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: