Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Σιωπηρές» τιμωρίες για Αμπάρκιολη και Κάκο!!!

Το ενδεχόμενο να μην σφυρίξουν άλλο παιχνίδι μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς αντιμετωπίζουν οι Τάσος Κάκος και Απόστολος Αμπάρκιολης, καθώς έλαβαν χαμηλό βαθμό από τους παρατηρητές διαιτησίας για την απόδοση τους στα παιχνίδια Άρης-Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα Ξάνθη.
Ο Κερκυραίος ρέφερι ελέγχεται για την ακύρωση του πεντακάθαρου γκολ του Άρη μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και για μια περίπτωση πέναλτι που ζητούν οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από την άλλη, ο Απόστολος Αμπάρκιολης «ελέγχεται» για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι του Ντουγκλάο, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου!!

Η έρευνα ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφασίζει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή η υπόθεση Μπέου πάει στο αρχείο. Την Παρασκευή το Δ.Σ για Ιωνικό και Εθνικό!

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει πλέον στα χέρια του ό,τι χρειάζεται, η έρευνα ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει η απόφασή του. Η υπόθεση Μπέου είχε πολλά επεισόδια, όμως σε λίγα 24ωρα ο αθλητικός εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή το θέμα πάει στο αρχείο. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί το πρώτο, τότε την υπόθεση θα αναλάβει ειδικός ανακριτής για τα περαιτέρω και σίγουρα η έρευνα περνά σε άλλο επίπεδο.

Την Παρασκευή το Δ.Σ.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος ανέλαβε την υπόθεση για Εθνικό και Ιωνικό, όπου θα ερευνήσει το θέμα. Εξάλλου, την Παρασκευή υπάρχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τις δυο ομάδες της football league. Τόσο οι Νικαιώτες όσο και οι Πειραιώτες
κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, είτε κάποιων βαθμών τώρα είτε αναδρομικά… Παράλληλα, ορατός είναι και ο κίνδυνος αποβολής τους από το πρωτάθλημα, αν οι ομάδες κατηγορηθούν για δυσφήμιση του αθλήματος.

Ξύλο για γκομενοδουλειά ο «Γκέντσο»

Σκηνές απείρου κάλλους ξετυλίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή σε γνωστό καφέ - μπαρ της Γλυφάδας με πρωταγωνιστή τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ξύλο για γκομενοδουλειά ο «Γκέντσο»
Ο μέσος της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος σε συμπαίκτη του, αποτέλεσε χωρίς να το γνωρίζει την... πέτρα του σκανδάλου για ένα ζευγάρι, με αποτέλεσμα να λογομαχήσει και στη συνέχεια να ανταλλάξει μπουνιές με τον... αντίζηλό του, με τα σημάδια στο πρόσωπό του να είναι εμφανή.

Ο διεθνής παίκτης της Ένωσης, πάντως, έμεινε έκπληκτος με το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα, αφού όπως έλεγε δεν είχε καμία πρόθεση να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και πως αν γνώριζε την ιστορία, δεν θα ασχολιόταν καθόλου.
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Πηγή: sportdog.gr

«Θα έκανα τούρμπο τον Νίνη»!

…τάδε έφη Άρτεμις Αστεριάδη και άπαντες πλέον περιμένουν την απάντηση του νεαρού ποδοσφαιριστή…

Το ξανθό μοντέλο, μέσω… αποκαλυπτικής συνέντευξης και όχι μόνο, στο περιοδικό «Max», αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποτελεί ζευγάρι με τον Σωτήρη Νίνη, υποστηρίζοντας πως «για να πω την αλήθεια ψιλοβγαίναμε. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μας βγήκε κάτι ερωτικό, έμεινε εκεί».

Πάντως, «όταν τσαντίζομαι με τους Παναθηναϊκούς γίνομαι Ολυμπιακός», έρχεται να υποστηρίξει η Ελληνίδα καλλονή, κάνοντας τον παίκτη των «πράσινων» να γίνεται γι άλλη μία φορά… τούρμπο!


Συνεχίζοντας στο θέμα με τον διεθνή άσο, συμπληρώνει πως «με πείραζαν όταν έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του εξαιτίας μου ή όταν κάποιος έγραψε ότι του τρώω τα λεφτά».

Επειδή όμως οι παραπάνω αποδόσεις ευθυνών εξοργίζουν την Άρτεμις, η ίδια απαντά με χαρακτηριστική μετριοφροσύνη: «Να δεις που αν το έψηνα εγώ το θέμα, γιατί εγώ ξενέρωσα (!), θα τον έκανα τούρμπο! Ο ποδοσφαιριστής δίνει περισσότερα γκάζια όταν είναι με μια ωραία γυναίκα σαν εμένα»…

Πες κι εσύ Σωτήρη…
Πηγή: theplayer.gr

Φέργκιουσον: «Η Τσέλσι έχει εμμονή με την Ευρώπη»

Συνέντευξη Τύπου, όπως είναι το καθιερωμένο, παραχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ένα εικοσιτετράωρο πριν το μεγάλο ματς μεταξύ της Γιουνάϊτεντ και της Τσέλσι γαι τα προημιτελικά του Τσάμπιπονς Λιγκ.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, αφού μίλησε για τον μεγάλο αγώνα για τη φάση «8» και για τη δυσκολία της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στον μεγάλο πόθο των Λονδρέζων για ευρωπαϊκή διάκριση και στην περίπτωση Τόρες.

Ο Φέργιουσον είπε μεταξύ άλλων:
«Είναι η κορυφαία διοργάνωση αφού παίζουν οι καλύτερες ομάδες εδώ. Είναι δύσκολη να την κερδίσει ένας σύλλογος. Η εμμονή της Τσέλσι για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι φυσιολογική. Το θέλουν πολύ, γι αυτό πήραν και τον Τόρες».

Δεν πάει πουθενά ο Μαστσεράνο!!

Στην Μπαρτσελόνα θα μείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ του, Οράσιο Ζαντονάντι, παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα.

Το όνομα του Αργεντίνου έχει ακουστεί για τη Γιουβέντους και τη Ρόμα, αλλά ο Ζαντονάντι ήταν κατηγορηματικός:

«Σας παρακαλώ, ας πάψουμε να μιλάμε για τις φήμες που θέλουν τον Μαστσεράνο να πηγαίνει στην Ιταλία. Ας μη γελιόμαστε. Ο Μαστσεράνο παίζει στην Μπαρτσελόνα, με λίγα λόγια στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί το μέλλον του κάπου αλλού, ακόμα και αν οι Γιουβέντους και Μίλαν του έκαναν πρόταση.

Όσον αφορά τη Ρόμα, θα μπορούσαν να του δώσουν περισσότερα από όσα του δίνει η Μπαρτσελόνα; Ο Μαστσεράνο δεν πρόκειται να πάει πουθενά το καλοκαίρι».

Ένας μήνας Τσιώλης στον Άρη με 4Χ4!!

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 2-1, έφερε τους κίτρινους σε θέση βολής για την είσοδο στα πλέι οφ και την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ο Άρης πραγματοποίησε στους τελευταίους τέσσερις αγώνες το... απόλυτο, με τέσσερα τρίποντα (όλα με ανατροπή), κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού!

Κι όλα αυτά στον ένα μήνα που βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης στον πάγκο του Άρη. Ο θεσσαλός προπονητής την Κυριακή συμπλήρωσε ακριβώς έναν μήνα στο Χαριλάου από την ημέρα που έπιασε δουλειά: ανέλαβε στις 10 Μαρτίου, όταν και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα των κίτρινων και την Κυριακή 10 Απριλίου κοουτσάρησε την ομάδα στο τέταρτο παιχνίδι της. Στην τελευταία τετράδα των αγώνων από τότε που το τιμόνι των κίτρινων πήρε στα χέρια του ο Τσιώλης, ο Άρης είναι... πρώτος και με διαφορά στην άτυπη βαθμολογία, δείχνοντας ότι συνήλθε και με το παραπάνω μετά το σοκ της εντός έδρας ήττας (0-1) από τον Ηρακλή στις 5 Μαρτίου, αλλά και ότι μπορεί έστω και στην τελευταία στροφή του μαραθώνιου να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Τι άλλαξε, όμως, μέσα σε αυτόν τον μήνα ο Τσιώλης στον Άρη; Όσοι τον ζουν καθημερινά, του πιστώνουν τέσσερις κινήσεις που "εξηγούν" αυτό το... 4Χ4. Συγκεκριμένα:

1. Έκανε πολλή και αποτελεσματική δουλειά στο θέμα της ψυχολογίας. Από την πρώτη στιγμή ο Τσιώλης βοήθησε τους παίκτες του να τον εμπιστευτούν και να τους κάνει να νιώσουν άνετα μαζί του. Ποντάροντας στη... ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών του, ο 52χρονος προπονητής έχει καταφέρει να πάρει ένα μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων τους μέσα στο γήπεδο. Ενδεικτικό γεγονός για το πόση δουλειά έχει γίνει στον τομέα της ψυχολογίας, είναι ότι ο Άρης κατάφερε να γυρίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε, ενώ είχε το σκορ εις βάρος του. Η ομάδα δεν τα παράτησε και πήρε 12 βαθμούς σε αγώνες φωτιά.

2. Κατάφερε να αξιοποιήσει το έμψυχο υλικό δίνοντας ευκαιρίες σε όλους. Αυτό που τονίζει καθημερινά από την πρώτη μέρα είναι ότι δεν θα αδικήσει κανέναν και θα δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αποδείξουν την αξία τους, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα στην πράξη. Παραδείγματα, όπως του Πορτίγια, του Βελλίδη, του Σακάτα αλλά και του Καζναφέρη είναι από τα πιο χαρακτηριστικά...

3. Ο Τσιώλης δεν διστάζει να κάνει παρεμβάσεις μέσα στα παιχνίδια, αλλάζοντας πρόσωπα και πράγματα, εφόσον βλέπει ότι... στραβώνει το ματς και χρειάζεται να παρέμβει. Και στα τέσσερα παιχνίδια είτε έκανε νωρίς αλλαγές (με τον Βόλο έριξε στη μάχη τον Κόκε στο 37' αντί του Μενδρινού, στην Τρίπολη έβαλε τον Καζναφέρη στο 38', στην Κέρκυρα έκανε δυο αλλαγές στο 46'), είτε... ανακάτεψε την τράπουλα με εσωτερικές μετακινήσεις παικτών. Εκ του αποτελέσματος, οι κινήσεις αυτές στην σκακιέρα δικαίωσαν τον ίδιο και την ομάδα.

4. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η εξοικείωση της ομάδας με το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο προπονητής του Άρη αντί για τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου προτιμάει να κάνει αρκετές προπονήσεις στο Χαριλάου και όχι μια φορά την εβδομάδα, όπως έκαναν οι προκάτοχοί του. Η εξοικείωση αυτή με τον αγωνιστικό χώρο που δίνουν τα παιχνίδια, ικανοποιεί φανερά τους ποδοσφαιριστές που βρίσκουν πιο εύκολα τα πατήματά τους στο γήπεδο.

Κορυφαία βάσει στατιστικών η Ρεάλ!!

Τα νούμερα της Ρεάλ Μαδρίτης στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντυπωσιακά. Από τις ομάδες που συμμετέχουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι «μερένχες» έχουν πάρει τις περισσότερες νίκες (7), τους πιο πολλούς βαθμούς (23), εκ των οποίων οι 16 στην φάση των ομίλων, τα περισσότερα γκολ (23), ενώ έχουν δεχτεί μόλις 3!

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ξεκίνησε τη σεζόν με τη νίκη επί του Αγιαξ με 2-0 στις 15 Σεπτεμβρίου 2010. «Σφράγισε» την πρόκριση με το «τρίποντο» επί της Οσέρ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και με τους 16 βαθμούς που συγκέντρωσε ήταν η «ορυφαία εκ των 32 που συμμετείχαν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η κορυφαία επίδοση στην ιστορία της «βασίλισσας» στο τσάμπιονς λιγκ, όπως επίσης και τα μόλις 2 τέρματα που δέχτηκε στα πρώτα 6 παιχνίδια. 

Το εντυπωσιακό σερί των Μαδριλένων συνεχίστηκε πρόσφατα με το 4-0 επί της Τότεναμ, στον πρώτο προημιτελικό, αποτέλεσμα που τους φέρνει ουσιαστικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εξίσου ιδιαίτερης μνείας χρίζει και το γεγονός ότι από τις 197 προσπάθειες για γκολ των «μερένχες» (οι 62 προήλθλαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!) οι 71 βρήκαν το στόχο τους. Με τη Μπαρτσελόνα μοιράζονται την πρωτιά στις ασίστ (16), με τον Οζίλ να βρίσκεται στην κορυφή με 7.

Ο Κασίγιας "νικήθηκε" μόλις τρεις φορές στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει η Ρεάλ μέχρι τώρα, κάτι που σημαίνει ότι δέχεται γκολ κάθε 251.67 λεπτά! Είναι ο δεύτερος, μετά τον Φαν ντερ Σαρ (ένα στα 561 λεπτά), με τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει χάσει ένα παιχνίδι.

 Οι πέντε καλύτερες ομάδες σε συγκομιδή βαθμών:
   
Κατά σειρά: Βαθμοί  Αγ.   Ν   Ι   Η    Υπέρ Κατά

   
Ρεάλ Μαδρίτης           23   9  7 2 0   23   3
   
Μάντσεστερ Γ.           21   9  6 3 0   10   2 
 
Σαχτάρ Ντόνετσκ      21   9  7 0 2   19  13 
 
Μπαρτσελόνα            20   9  6 2 1   23   7 

Σάλκε                     20   9  6 2 1   19   7 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνει Πηλαδάκη!!

Οι δηλώσεις του προέδρου της Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη ότι κατήγγειλε στον Σοφοκλή Πιλάβιο πως παράγοντες της ΕΠΟ επηρεάζουν διαιτητές, ανάγκασαν την Ομοσπονδία να τις σχολιάσει.

«Η ΕΠΟ εξετάζει μόνο καταγγελίες που υποβάλλονται εγγράφως», είναι η ανεπίσημη απάντηση που δόθηκε από το Γουδή. Ουσιαστικά για την ΕΠΟ, σύμφωνα πάντα με όσα φαίνεται από τα σχόλια των ίδιων, δεν υπάρχουν καταγγελίες, ούτε επιβεβαιώνουν ότι ο Πιλάβιος έδωσε δίκιο στον Πηλαδάκη.

Επίθεση από αγνώστους στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα!!

Γκαζάκια στη μπουτίκ του Εθνικού Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής, έβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι, προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Στη συνέχεια κατέστρεψαν την καφετέρια της ομάδας και έκλεψαν ακόμη και την ταμειακή μηχανή!

Οι πρώτοι πρόχειροι υπολογισμοί αναφέρουν ότι τα εμπορεύματα που υπήρχαν στην μπουτίκ μαζί με τις υπόλοιπες ζημιές ανέρχονται στα 70.000 ευρώ. 

Μελισσανίδης: «Δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ»

Ξεκάθαρος ήταν για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν ότι προτίθεται να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του ThePlayer.

«Δεν ξέρω από ποιους διαρρέουν και διαδίδονται αυτές οι πληροφορίες και που αποσκοπούν αλλά θέλω να τονίσω πως δεν θα ήταν έντιμο εκ μέρους μου να δημιουργήσω ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους που πονάνε την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Όπως έχω πει επανειλημμένα υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του στο aek365.gr.

Απίστευτο… ρεκόρ από Ινιέστα!!

Μπορεί να είναι 26 ετών, να αγωνίζεται συνεχώς από το 2002 και η θέση του (μέσος) να είναι απ’ αυτές που… μαζεύουν κάρτες, αλλά ο Αντρές Ινιέστα θα απουσιάσει μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα του από ματς της Μπαρτσελόνα λόγω τιμωρίας!

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής δεν θα δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη φάση των «8» του Champions League λόγω καρτών, κάτι που του συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά στην εννιάχρονη καριέρα του.

Ο διεθνής Ισπανός των «μπλαουγκράνα» δεν έχει χάσει μέχρι τώρα φέτος αγώνα πρωταθλήματος, ενώ τα παιχνίδια που απουσίασε ήταν στο πλαίσιο του ισπανικού Σούπερ Καπ, το παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρούμπιν Καζάν και τέσσερις αγώνες του κυπέλλου. 

Η πρώτη φορά που έμεινε εκτός αγώνα λόγω τιμωρίας ήταν την περίοδο 2007/2008 για το ισπανικό πρωτάθλημα (είχε συμπληρώσει 5 κίτρινες κάρτες) και άξιο αναφοράς είναι πως η «Μπάρτσα» είχε ηττηθεί με 2-0 από την Ντεπορτίβο Λα κορούνια.

«Πόρτα» Χίντινκ στον Άγιαξ!!

Ο Γκους Χίντινκ αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση του Γιόχαν Κρόιφ να αναλάβει ρόλο στην επιτροπή του Άγιαξ που επιβλέπει τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου.

Η προηγούμενη επιτροπή παραιτήθηκε επειδή ήρθε σε ρήξη με τον Κρόιφ που εμφανίζεται αποφασισμένος να αναδιαμορφώσει τον σύλλογο κάνοντας ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ολλανδία, ο Κρόιφ θεωρεί τον Χίντινκ ιδανικό για τη θέση, με τον νυν προπονητή της Τουρκίας να εμφανίζεται αρχικά θετικός στην προοπτική.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος διέψευσε τις φήμες, λέγοντας ότι η καρδιά του ανήκει στην πρώην του ομάδα, την Αϊντχόφεν και δεν θα μπορούσε ποτέ να εργαστεί για έναν από τους πιο... μισητούς αντιπάλους της.

Πονάει ο Κόκε, οδεύει προς χειρουργείο!!

Η περασμένη βδομάδα ήταν μια από τις πιο δύσκολες για τον Σέρχιο Κόκε... Ο αρχηγός του Άρη αντιμετώπισε κρίση σκωληκοειδίτιδας με αποτέλεσμα να μπει σε κλινική, προκειμένου να ακολουθήσει ειδική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα και αποφύγει την εγχείρηση. Ο Κόκε έσφιξε τα δόντια και έδωσε το παρών στον αγώνα της Κυριακής, όταν κλήθηκε να μπει αλλαγή στο 37' του αγώνα, βοηθώντας τα μέγιστα για την αγωνιστική αντεπίθεση των κίτρινων...

Τελικά, ο Κόκε στο χαλάρωμα που είχε η ομάδα το πρωί της Δευτέρας ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στη κοιλιακή χώρα και όλα δείχνουν ότι δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέχρι την Τετάρτη.

Εφόσον τελικά, ο Ισπανός θα κάνει την επέμβαση τότε θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα της Ξάνθης. Για το παιχνίδι αυτό, ο Τσιώλης δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Φατί, Τόχα και τους τραυματίες Σηφάκη, Πρίττα. Αντίθετα επιστρέφει ο Νέρι Καστίγιο.

Τρεις αγωνιστικές στον Ιμπραΐμοβιτς!!

Ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επειδή έβρισε επόπτη. Πρόκειται για τη δεύτερη σοβαρή τιμωρία που επιβάλλεται στο Σουηδό στράικερ της Μίλαν, μετά από αυτή των δύο αγωνιστικών για κτύπημα σε αντίπαλο.
Ο Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε επειδή πρόσβαλλε τον βοηθό διαιτητή στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα των «ροσονέρι» επί της Φιορεντίνα (2-1). Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η λίγκα, αναφέρει ότι η αποβολή του άσου της Μίλαν προήλθε λόγω προσβολής προς τον επόπτη, αν και ο παίκτης μετά το παιχνίδι υποστήριξε ότι κατηγορούσε με βαριές εκφράσεις τον εαυτό του!

Χάνει την χρονιά ο Τζέραρντ!!

Σημαντικό «πλήγμα», στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», δέχθηκε η Λίβερπουλ.
Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική. Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 6 Μαρτίου και το νικηφόρο 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποβλήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε επέμβαση και επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, ωστόσο τραυματίστηκε εκ νέου.
«Ακόμη δεν ξέρουμε οριστικά ποιο είναι το πρόβλημα, επομένως θα περιμένουμε, έως ότου πάρουμε μια ακριβή απάντηση από τους ανθρώπους, τους οποίος επισκέφθηκε. Όμως, δεν θα αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, σε συνέντευξη Τύπου.

Άτυχος ο Αραμπατζής, τουλάχιστον πέντε μήνες εκτός!

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (11/04) στον ΑΣΚΛΗΠΙΟ, ο Νίκος Αραμπατζής.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ρήξη προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος, γεγονός, που σημαίνει χειρουργική αποκατάστασηκαι μακρά περίοδο αποθεραπείας για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται οτι θα διαρκέσει τουλάχιστον πέντε μήνες!

FOOTBALL LEAGUE: Σώθηκε με Πέτρου ο Πιερικός!!




Με άλλες δυο αναμετρήσεις έπεσε η αυλαια της 30ης αγωνιστικής στην Football League. Βαθμολογική ανάσα για τον Πιερικό που με κεφαλιά του Πέτρου στο 88΄ επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου. Ο ίδιος μάλιστα στο 38΄ είχε ανοίξει το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 64΄ ο Φρίμπονγκ.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Παπαθανασίου, Ζώνας, Λανγκλέ,
Παπαζούδης, Κατσίκης, Βασίλειου, Σκούρτης, Ζαχαρόπουλος (47′ Μουστόγιαννης), Τσιμικλής (71′ Μπακασέτας), Φρίμπονγκ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης (71′ Λόπες), Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς (90′ Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (73′ Καλαγκάνης).
Επέστεψαν στις νίκες τα Γιάννινα
Με τη δύναμη της έδρας (9 σερί νίκες) τα Γιάννινα επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψαν στις νίκες. Στο 67΄ με σουτ του Σιαλμά έγινε το 1-0 για να κλειδώσει τη νίκη στο 87΄ με πέναλτι ο Μπακαγιόκο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Κυριάκος (64′ Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι (89′ Τζημόπουλος), Τζάνης (75′ Ανδράλας), Σιαλμάς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας (75′ Ζουρούδης), Μαχαίρας (52′ Βασιλείου), Ταραλίδης (89′ Μπεγκόνια), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 30 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα 68
2. Παναιτωλικός 63
3. ΟΦΗ 59
4. Λεβαδειακός 52
5. Τρίκαλα 50
6. Διαγόρας 49
7. Δόξα Δράμας 47
8. Βέροια 40
9. Πανθρακικός 38
10. Πιερικός 37
11. Ηλιούπολη 35
12. Ιωνικός 34
13. Θρασύβουλος 32
14. Εθνικός Αστέρας 32
15. Εθνικός 31
16. Αγροτικός Αστέρας 31
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 27
18. Καλλιθέα 19
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 1-1
Καλλιθέα-Ιωνικός 2-2
ΟΦΗ-Εθνικός 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 2-1
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2
Βέροια-Τρίκαλα 2-1
Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0
Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2

Iντερ-Τους άνοιξε την όρεξη ο Κυριάκος…

Ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία παρομοιάζουν την περίπτωση του Έλληνα παίκτη σαν… τζόκερ για τους «νερατζούρι».
Τους άνοιξε την όρεξη ο Κυριάκος… (ΦΩΤΟ)
Την όρεξη άνοιξε στους ανθρώπους της Ίντερ η εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο ματς του Champions League με τη Σάλκε, όπου οι Γερμανοί επικράτησαν 5-2 σε μία συναρπαστική αναμέτρηση με φοβερό σασπένς!
Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «νερατζούρι» σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί «παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τρομερές προοπτικές καθώς μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή», αναφέρει χαρακτηριστικά το datasport.it.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ιταλία τονίζεται χαρακτηριστικά πως «η Ίντερ έχει… έφεση στους Έλληνες, καθώς στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί εκεί οι Καραγκούνης, Γεωργάτος και Χούτος».
Για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κυριάκο γράφουν επίσης οι ιστοσελίδες sportevai και calcioitaliaweb.


Καταγγέλλει τα επεισόδια ο Φίλιππος!

Ανακοίνωση για τα επεισόδια σε αγώνα χάντμπολ το Σάββατο μεταξύ Φιλίππου και ΠΑΟΚ εξέδωσε η διοίκηση της βεροιώτικης ομάδας, η οποία καλεί την Ομοσπονδία για τη λήψη μέτρων και αποφάσεων!
Καταγγέλλει τα επεισόδια ο Φίλιππος!
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει τι συνέβη στο γήπεδο και φυσικά την επίθεση σε παίκτη του Φίλιππου, ενώ κατηγορεί τον ΠΑΟΚ για παραπλάνηση, καθώς «δεν ενημέρωσε για τη μαζική μετακίνηση των φιλάθλων του, ούτε την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας».
Υπενθυμίζεται ότι τίποτα δεν καταγράφτηκε στο φύλλο αγώνα, κάτι που σας ενημέρωσε ο sportdog 
«Πρωτόγνωρα για το άθλημα της χειροσφαίρισης και ιδιαίτερα δυσάρεστα γεγονότα αθλητικής βίας συνέβησαν από ομάδα 600 και πλέον φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πόλη της Βέροιας το Σάββατο 9/4 στον αγώνα του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής χάντμπολ ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που μετακινήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω πόλεις στη Βέροια με λεωφορεία και ΙΧ, για την παρακολούθηση του αγώνα, περίπου ένα δίωρο πριν την έναρξή του, προκάλεσαν με την άναρχη συμπεριφορά τους, μεγάλη ένταση και υλικές ζημίες, στην περιοχή του γηπέδου τρομοκρατώντας τους περίοικους της περιοχής, οι οποίοι για πρώτη φορά, στα τόσα χρόνια λειτουργίας του γηπέδου, αντιμετώπισαν `οπαδικά' επεισόδια.
Επεισόδια επίσης προκάλεσαν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, πλην περίπου 30 ατόμων, εισβάλλοντας βίαια και χωρίς να κόψουν εισιτήριο ξεφεύγοντας από τον αστυνομικό έλεγχο και προπηλακίζοντας τους υπεύθυνους για την έκδοση των εισιτηρίων.
Ανεξέλεγκτοι, φέροντας σακίδια μπουκάλια με οινοπνευματώδη, τσιγάρα, κροτίδες και βεγγαλικά, βρέθηκαν στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο όπου δημιούργησαν μια τρομακτική πολεμική ατμόσφαιρα, που υποβίβασε τον αγώνα, με αποκορύφωμα του βανδαλισμού, τον ξυλοδαρμό του αθλητή της ομάδας μας κ. Μπαντή Δημήτριου.
Επισημαίνουμε, πως η διοίκηση και η επιτροπή χάντμπολ του ΠΑΟΚ `παραπλάνησε' και δεν ενημέρωσε για τη μαζική μετακίνηση των φιλάθλων του, ούτε την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας, ούτε τη διοίκηση του συλλόγου μας, για την κράτηση εισιτηρίων, όπως όφειλε, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Ευτυχώς τα επεισόδια περιορίστηκαν μόνο στην περιοχή του γηπέδου και δεν επεκτάθηκαν στο κέντρο της Βέροιας.
Η διοίκηση του συλλόγου μας, για την αποφυγή επέκτασης των επεισοδίων, αρχικά σκέφτηκε την αποχώρηση της ομάδος, ενημερώνοντας τους διαιτητές και τον παρατηρητή του αγώνα. Τελικά, κρίνοντας με σύνεση και νηφαλιότητα πως μια αποχώρηση θα κατάστρεφε το πρωτάθλημα και θα δυναμίτιζε επιπλέον την όλη κατάσταση, αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα , αγώνας που σε τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο δεν αντέχει καμίας κριτικής μιας και στα πρόσωπα των αθλητών μας ήταν ζωγραφισμένος ο φόβος , η τρομοκρατία και η ανησυχία για την σωματική τους ακεραιότητα.
Εκτός από λυπηρό είναι πλέον πολύ ανησυχητικό, η επιδημία των φαινομένων βίας να πλήττει και μάλιστα με αυξημένη συχνότητα, το άθλημα της χειροσφαίρισης.Πηγη sportdog  gr

Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Άρης

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης προς αυτή που έβγαλε η αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εδώ κι ένα περίπου χρόνο έχει αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις σχετικά με την διαιτησία. Μάλιστα, αν κι έχει γίνει δέκτης κι επικριτικών σχολίων για αυτό- με δεδομένο ότι έχει χάσει πολλούς βαθμούς από διαιτητικά λάθη- στηρίζει αυτή της την απόφαση, γιατί θεωρεί ότι οι καιροί, που η προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών και των αρμόδιων αρχών μέσω ανακοινώσεων, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Θεωρεί επίσης ότι οι κραυγές χωρίς αποτέλεσμα, μετά από κάθε διαιτητικό λάθος δεν οδηγούν πουθενά και είναι πολύ δύσκολο να διαχωρίσουμε το ανθρώπινο από το ηθελημένο λάθος. Εάν καταμετρήσουμε τα λάθη που έως τώρα έγιναν εις βάρος της ομάδας μας, θα έπρεπε ήδη να έχουμε εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι-οφ. Θεωρήσαμε όμως σχεδόν πάντοτε ότι τα λάθη ήταν ανθρώπινα αφού έχουμε εμπιστοσύνη στο ήθος των περισσοτέρων ελλήνων διαιτητών. Είναι γεγονός επίσης ότι ο ΑΡΗΣ με δεδομένη την δυναμική που έχει λόγω του κόσμου του θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερο θόρυβο από αυτούς που… εντέχνως διαμαρτύρονται με στόχο τον αγώνα της επόμενης Κυριακής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει της… μόδας ομάδες που χάνουν μέσα στο γήπεδο από τον ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης από την διαιτησία, να φωνασκούν ως αδικημένες. Το έκανε και ο κ. Μπέος που «ανακάλυψε» πέναλτι σε μία φάση που ξεκινάει με οφσάιντ κι ενώ νωρίτερα δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στο Νέτο κι ακυρώνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ενώ το σκορ είναι 1-1.
Υ.Γ.1 Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ περιμένει από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και όποιους επιλεγούν για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστούν στο παραμικρό και από κανένα, ώστε η κάθε ομάδα να πάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που της αξίζει.
ΥΓ2. Το παρελθόν και το παρόν το έχουν αποδείξει και το μέλλον θα το επιβεβαιώσει και πάλι ότι ο ΑΡΗΣ, ουδέποτε έχει απασχολήσει τις ελληνικές και διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, για παιχνίδια τα οποία θεωρούνται ύποπτα και άξια ειδικής έρευνας. Αντίθετα είναι η ομάδα η οποία πρόσφερε πολλούς βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ για φέτος, μέσα από καθαρούς και δύσκολους αγώνες. Ο ΑΡΗΣ έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλη η Ευρώπη, τόσο για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, όσο και για την συμπεριφορά των οπαδών του.
Υ.Γ.3 Ο κ. Κόντης ουδέποτε είχε, ούτε θα έχει, ως στέλεχος του ΑΡΗ οποιαδήποτε σχέση με οποιονδήποτε… «παραγκάρχη». Γιατί αν είχε, τότε ο ΑΡΗΣ θα ήταν ευνοημένος. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο ότι δεν συμβαίνει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.», καταλήγει.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σάμουελ

Ένα πολύ καλό νέο έλαβε ο Λεονάρντο, καθώς ο Βάλτερ Σάμουελ επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τη Σάλκε.

ο Αργεντίνος διεθνής είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς και επιστρέφει έπειτα από... 153 ημέρες!

Ο Λεονάρντο δεν αναμενόταν να έχει στη διάθεσή του τον Σάμουελ για το υπόλοιπο της σεζόν, πόσο μάλλον για το ματς της Τετάρτης με τη Σάλκε.

Οι «νερατζούρι» θα προσπαθήσουν να κάνουν τον... άθλο στη Γερμανία και να ανατρέψουν το 5-2 με το οποίο είχαν ηττηθεί στο Τζιουζέπε Μεάτσα προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League.

Δεν τον πρότειναν και τα… πήρε

Την απογοήτευσή του για την απουσία του ονόματός του μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς» (PFA) στην Αγγλία εξέφρασε ο Νανί.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξαφνιάστηκε από το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν τον πρότειναν για το παραπάνω βραβείο και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τους δημοσιογράφους.

«Πιστεύω ότι τα πήγαινα καλά μέχρι τώρα, οπότε είμαι απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι εκεί», δήλωσε ο Νανί στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνω αυτή τη σεζόν. Είμαι δυνατός κι ελπίζω να επικεντρωθώ στη βελτίωσή μου και να έχω περισσότερες ευκαιρίες».

«Δεν θέλω να μιλάω για άλλους παίκτες ή ανθρώπους που κάνουν επιλογές. Αν θέλω να είμαι εκεί, πρέπει να το δείξω μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» για να καταλήξει: «Σίγουρα, ο καθένας έχει μία άποψη κι ελπίζω την επόμενη φορά να παρακολουθήσουν περισσότερο εμένα και αυτά που κάνω, αν τα καταφέρνω καλά».

Πυροβολισμοί στο σπίτι του αδελφού του Μέσι!

«Λαχτάρησε» ο Λιονέλ Μέσι όταν πληροφορήθηκε ότι άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου μένει ο μεγαλύτερος αδελφός του στην Αργεντινή, την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν μέσα!

Όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, υπάρχουν 4-8 σημάδια από σφαίρες στο σπίτι του 29χρονου Ματίας Μέσι στην περιοχή Ροζάριο, καθώς και σε γειτονικό σπίτι που προκλήθηκαν από αγνώστους που επέβαιναν τουλάχιστον σε μία μηχανή.

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και, αν και δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία από την πλευρά του αδελφού του άσου της Μπαρτσελόνα, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Την ώρα της επίθεσης, μέσα στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του Αργεντίνου, η οποία, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε. Μάλιστα και ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι συνηθίζει να μένει στο συγκεκριμένο σπίτι όταν επισκέπτεται τη γενέτειρά του.

«Δυστυχώς επτώχευσε» ο Ozzy Osbourne

Ο Ozzy και η Sharon Osbourne κατατάσσονται στα πλουσιότερα ζευγάρια στη Βρετανία, έχοντας 100 εκατ. λίρες περιουσία. Όμως σύμφωνα με στοιχεία από τις φορολογικές αρχές, το ζεύγος έχει οφειλές 1 εκατομμυρίου λιρών και εάν δεν αποπληρωθεί ο φόρος, τότε το ζευγάρι κινδυνεύει να χάσει ένα από τα σπίτια του.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το ζευγάρι Osbourne οφείλει 440.000 λίρες από φόρο του 2008 και 625.900 λίρες από φόρο του 2009, με αποτέλεσμα το συνολικό οφειλόμενο ποσό να φτάνει το ύψος των 1,065,000 λιρών.

"Δεν έγιναν εκρήξεις στο σπίτι μου"

Ο Τουμέρ Μετίν διέψευσε σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανέφερε ότι έγιναν δύο ισχυρές εκρήξεις στο σπίτι του τα ξημερώματα.
"Δεν έγιναν εκρήξεις στο σπίτι μου"
"Σημειώθηκαν εκρήξεις στην περιοχή όπου διαμένω, αλλά πολύ μακριά από το σπίτι μου", δήλωσε ο Τούρκος μέσος.

«Έδωσα χρήματα στην Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί!»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε και πάλι την έκπληξη. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε νέες του δηλώσεις για την υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ», αποκάλυψε και τον ευαίσθητο χαρακτήρα του…
«Έδωσα χρήματα στην Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί!»
«Έδωσα χρήματα στην Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί και να την οδηγήσω προς τον ακριβώς αντίθετο δρόμο. Σε ό,τι αφορά την ατιμωτική αυτή κατηγορία, δεν υπάρχει τίποτα το αληθές διότι η ίδια η κοπέλα που θα έπρεπε να είναι, υποτίθεται, το θύμα, δήλωσε πάντα ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερες προτάσεις από μέρους μου», τόνισε αρχικά ο Μπερλουσκόνι.
Σχετικά με το τηλεφώνημα στην διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όπου είχε οδηγηθεί η νεαρή Μαροκινή στις 28 Μαΐου 2010, επεσήμανε: «Δεν υπήρξε καμία κατάχρηση εξουσίας. Σεβάστηκα πάντα τους νόμους και ζήτησα πληροφορίες για μια περίπτωση που μπορούσε να προκαλέσει ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο».

Πάρντιου: «Τον ακουμπάς και πέφτει κάτω!»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, υπεραμύνθηκε του ποδοσφαιριστή του, Τζόι Μπάρτον ο οποίος κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με την Άστον Βίλα, τα είπε σε... έντονο ύφος με τον διαιτητή, Στιούαρτ Άτγουελ.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα, ο ρέφερι καταλόγισε ένα αυστηρό φάουλ του Μπάρτον στον Άσλεϊ Γιανγκ των «χωριατών», ο οποίος το εκτέλεσε και με τη σέντρα του τροφοδότησε τον συμπαίκτη του, Τζέιμς Κόλιν, που σκόραρε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. 

Ο Άγγλος μέσος της Νιούκαστλ πήγε κατευθείαν στον Άτγουελ για να εκφράσει τα παράπονά του, με τον Πάρντιου να δικαιολογεί την ενέργειά του, αφού ο Γιανγκ φταίει για τον εκνευρισμό του παίκτη του. 

«Ο Γιάνγκ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στο πρωτάθλημα. Τον ακουμπάς και πέφτει κάτω. Ίσα που τον ακούμπησε ο Τζόι και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ήταν δυσαρεστημένος», τόνισε ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων και πρόσθεσε: «Ο Τζόι επεμβαίνει στις αποφάσεις και γνωστοποιεί την άποψή του αν πιστεύει ότι αδικείται…».

Αντελίνο Βιεϊρίνια -«Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον μου»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή, δείχνοντας ότι βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Ο Πορτογάλος μίλησε στον "Sport103fm" μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα με τους "κυανόλευκους", την επιθετική δυστοκία της ομάδας, αλλά και το παιχνίδι με την Κέρκυρα και τα πλέι οφ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μέλλον του στον "Δικέφαλο".
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως έζησε τον αγώνα με τον Ηρακλή: "Κάναμε τα πάντα καλά στον αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και τον αγώνα με την Κέρκυρα."

Για την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ: "Είναι ανάλογα με τη μέρα που βρίσκεται η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που δημιουργείς 100 ευκαιρίες και δε βάζεις γκολ. Υπάρχουν, όμως, και ματς που κάνεις μία ευκαιρία και το πετυχαίνεις. Το σημαντικότερο είναι να δημιουργούνται οι ευκαιρίες. Τότε, αργά ή γρήγορα, θα έρθει και το γκολ."

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος: "Παίζει ρόλο και αυτό. Δημιουργούμε φάσεις, κάνουμε συνδυασμούς, αλλά το γκολ δεν έρχεται. Το είπα και πριν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να το ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για ατυχία ή τύχη, αλλά και για την αντίπαλη ομάδα. Στον αγώνα με τον Ηρακλή έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα για την απόκρουση στην δική μου ευκαιρία. Είναι άξιος συγχαρητηρίων."

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: "Φυσικά. Παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μας αρκεί και η ισοπαλία, αλλά αυτό είναι λάθος. Αν πάμε για τον έναν βαθμό, θα χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη."

Για την απόδοση του Μπαλάφα στη θέση του στόπερ: "Είδα ό,τι είδε όλος ο κόσμος. Έπαιξε πολύ καλά σε μία άγνωστη για εκείνον θέση. Του έδωσε συγχαρητήρια μετά τον αγώνα, του δίνω και τώρα, γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις σε λάθος θέση. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές που αν και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους τα πάνε πολύ καλά."

Για τα πλέι οφ: "Απομένει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δεν μπορείς να μιλάς για κάτι στο οποίο δε βρίσκεσαι ακόμη εκεί. Παρ' όλα αυτά με δεδομένη ότι θα βρεθούμε εκεί, θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι και να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και την περασμένη σεζόν."

Για την κατάταξη του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Είναι κάτι πολύ καλό για εμάς και τον σύλλογο. Δε θέλω να μιλήσω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι είδαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη ισχύον άλλοι κανόνες. Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι αυτή η θέση λέει πολλά. Μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα."

Για τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: "Είναι φήμες. Τον πρώτο λόγο σε αυτό το θέμα έχει ο ΠΑΟΚ. Είμαι ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο και την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και συγκεντρωμένος να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του."

Στο τέλος της συνέντευξης ο Βιεϊρίνια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί ξέρουν καλύτερα από όλους τους φιλάθλους του κόσμου τι να κάνουν. Πρεπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα και στους παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ξεκινήσαμε την περασμένη σεζόν".

Ντε Ρόσι θέλει ο Μουρίνιο

Ο «καλομαθημένος» Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να αποκτάει ό,τι του… γυαλίζει και στην προκειμένη περίπτωση το μάτι του έχει πέσει εδώ και καιρό στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι πρόεδροι των συλλόγων με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν, σπάνια χαλούσαν χατίρι στον Πορτογάλο προπονητή ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Sport», έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την απόκτηση του Ιταλού μέσου από τη Ρόμα.

Οι «τζιαλορόσι» είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντε Ρόσι, ενώ σκέφτονται να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Αργεντινό μέσο, Φερνάντο Γκάγκο.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει ο νέος ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τόμας ΝτιΜπενεντέτο ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό ρευστό προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον ιταλικό σύλλογο, ωστόσο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την αποδυνάμωση της ομάδας.

Σνάουτσνερ : «Με τιμά το ότι είμαι στον ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή τις 100 συμμετοχές και όπως δήλωσε νιώθει περήφανος γι’ αυτό και είναι τιμή του που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Επίσης, στάθηκε στα πλέι οφ και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την πρώτη θέση, όπως και πέρυσι…
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:
-Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Δεν το κάναμε αλλά πήραμε τον βαθμό και κάθε βαθμός υπολογίζεται».
-Για τις 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα:
«Είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα και έκανε 100 παιχνίδια. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του είναι ευχαριστημένοι από μένα. Είναι τιμή μου να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».
-Για το συμβόλαιό του:
«Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο. Εύχομαι να σκοράρω σε αυτό το χρόνο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, γιατί ακόμα δεν το έχω κατορθώσει. Αυτή είναι και η ευχή μου».
-Για τον επόμενο αγώνα με την Κέρκυρα:
«Γνωρίζουμε ότι θέλουμε έστω ένα βαθμό για να μπούμε στα πλέι οφ. Θα παλέψουμε όμως για τη νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».
-Για το αν δόθηκε βαρύτητα στο Κύπελλο φέτος:
«Εμείς κοιτούσαμε περισσότερο το 0-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο θεωρήσαμε ότι θα είμαστε στον τελικό. Μας στοίχισε σίγουρα αυτός ο αποκλεισμός. Εμείς σαν παίκτες θέλαμε τον τίτλο. Από πλευρά μας προσπαθήσαμε πολύ. Παιχνίδι είναι και κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν».
-Για τον πλέι οφ και τον στόχο του ΠΑΟΚ:
«Θέλουμε όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».
-Για το πώς σκέφτεται το μέλλον του:
«Εφόσον είμαι υγιείς έχω μπροστά μου ακόμη 3-4 χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο. Όταν τελειώσει η καριέρα μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το συζητάω με την οικογένεια μου. Η πρώτη μας σκέψη είναι να επιστρέψουμε. Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά τώρα δεν μπορώ να απαντήσω».

Ταπείνωσαν την Citigroup οι Αγγελόπουλοι!!

Κι όμως σε μια περίοδο που η Ελλάδα μας φαίνεται να μην υπολογίζεται από κανέναν και οι μάχες των πολιτών χάνονται , η εταιρεία των συμφερόντων Αγγελλόπουλου ταπείνωσε έναν χρηματοοικονομικό κολοσσό!
Ταπείνωσαν την Citigroup οι Αγγελόπουλοι!
Η μήνυση που είχε κάνει η Χαλυβουργική, εταιρία συμφερόντων της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στη Citigroup, όχι μόνο έπιασε τόπο, αλλά κέρδισε και τη συγγνώμη του χρηματοοικονομικού κολοσσού!
Η μήνυση στη Citigroup είχε να κάνει με το περιεχόμενο ανάλυσής της που αφορούσε την ανταγωνίστρια στην ελληνική αγορά Σιδενόρ, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.
Η Citigroup αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την ελληνική βιομηχανία καθώς και να την αποζημιώσει, επειδή στην ανάλυση για τον ανταγωνιστή της υποτιμούσε σαφώς τα μεγέθη αγοράς και τις προοπτικές της Χαλυβουργικής, κάτι για το οποίο οι Financial Times έγραψαν πως «αρκετοί Βρετανοί δικηγόροι δεν θυμούνται ανάλογη περίπτωση στα χρονικά σε δικαστήριο».
Το χρονικό της δικαίωσης...
Όλα ξεκινούν το 2007, όταν η Χαλυβουργική, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στη Citigroup για το περιεχόμενο ανάλυσής της που αφορούσε την ανταγωνίστρια στην ελληνική αγορά Σιδενόρ, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο.
Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν, στην εκδίκαση της υπόθεσης με δήλωσή της σε δικαστήριο στο Λονδίνο η διάσημη δικηγορική φίρμα Farrers, η οποία εκπροσώπησε στη δικαστική διαμάχη τον αμερικανικό χρηματοοικονομικό κολοσσό, παραδέχθηκε ότι η ανάλυση «περιείχε κάποια ανακριβή δεδομένα», για την επαλήθευση των οποίων δεν είχε υπάρξει, προ της δημοσίευσης, επικοινωνία με την Χαλυβουργική.
Με τη δήλωση γινόταν αποδεκτό ότι στην ανάλυση υποεκτιμήθηκαν οι πωλήσεις της Χαλυβουργικής για τα έτη 2005 και 2006 καθώς και τα μερίδια αγοράς για την ίδια περίοδο.
Αντίθετα, υπερεκτιμήθηκαν τα μεγέθη δύο ανταγωνιστών της, μεταξύ των οποίων και εκείνα της Σιδενόρ.
Επίσης η Citigroup είχε εκτιμήσει ότι το 2007 το μερίδιο αγοράς της Χαλυβουργικής θα υποχωρούσε.
«Στην πραγματικότητα, αν η εναγόμενη (Citigroup) είχε εκτιμήσει το μερίδιο αγοράς της ενάγουσας (Χαλυβουργική) και είχε εφαρμόσει μία καταλληλότερη μέθοδο, ενόψει της αυξανόμενης παραγωγικής ικανότητας της ενάγουσας θα ήταν λογικό ένα συμπέρασμα ότι το μερίδιο αγοράς της θα αυξηθεί», αναφέρεται στη δήλωση των δικηγόρων.
Οι Farrers ανέφεραν, επίσης, στη δήλωση ότι η Citigroup «μετανιώνει για αυτές τις ανακρίβειες και ανεπιφύλακτα ζητάει συγγνώμη από την ενάγουσα» καθώς και ότι πλήρωσε και αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστη και για τα νομικά έξοδα με τα οποία επιβαρύνθηκε η Χαλυβουργική.
Πλέον, μετά την κατάληξη στην υπόθεση αυτή, διακεκριμένοι νομικοί υποστηρίζουν ότι η υπόθεση «Χαλυβουργική vs Citigroup» προφανώς θα καταστήσει προσεκτικότερους τους επενδυτικούς οίκους στον συγκεκριμένο τομέα, αφού παραδοχή σφάλματος με διατύπωση συγγνώμης και με καταβολή αποζημίωσης για μια ανάλυση δεν έχει προηγούμενο.
Πηγή: gazzetta.gr

Φοβερό... αυτογκόλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε με πόσο ωραίο πλασέ εκτέλεσε την... ομάδα του ένας αμυντικός στο ματς της Χέις&Γέντινγκ με τη Μάνσφιλντ Τάουν για το πρωτάθλημα της National Conference στην Αγγλία!
Φοβερό... αυτογκόλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μήπως το... ήθελε;











 

«Λουκέτο» σε εβδομαδιαία εφημερίδα;

Ένα ακόμα "κανόνι" ετοιμάζεται να σκάσει στον χώρο του Τύπου, εντός των επόμενων ωρών...
«Λουκέτο» σε εβδομαδιαία εφημερίδα;
Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί το... κλείσιμο εβδομαδιαίας αποκαλυπτικής εφημερίδας. Όλα αυτά μία μέρα μετά τη λήξη της απεργίας.
Η απεργία δεν ευθύνεται φυσικά, αλλά το «λουκέτο» αποτελεί δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στον Τύπο.
Πηγή: gazzetta.gr

Στις ντρίπλες πρώτος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παροιμιώδης "αφλογιστία" του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι έχει γίνει ανέκδοτο, ακόμα και τραγούδι!
Στις ντρίπλες πρώτος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρόλα αυτά, ο Ισπανός φορ το κατέχει το τόπι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.











Το Video της ημέρας (NBA top-10)!!!

Ποιος Καρμέλο; Στο νούμερο "2" τα λεφτά!  Μπορεί στο νούμερο «1» να είναι το νικητήριο καλάθι του Καρμέλο Άντονι, αλλά εμείς προσκυνάμε το νούμερο «2» και την εκπληκτική φάση των Γκρίζλς που ολοκληρώθηκε με σούπερ κάρφωμα Ντάρελ Αρθουρ.
Ποιος Καρμέλο; Στο νούμερο "2" τα λεφτά! (BINTEO)














Τρέλα για τη Μπάρτσα, τρέλα για το Τσάμπιονς Λιγκ!!

Στη θέα του «σεντονιού» με τα… αστέρια παθαίνουν «αμόκ» οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα οι οποίοι, σύμφωνα με τον Σέρχιο Μπούσκετς, ζουν για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο μέσος των Καταλανών τόνισε ότι τίποτα δεν προκαλεί τέτοιο ενθουσιασμό και… τρέλα στους φιλάθλους της Μπάρτσα, όσο οι βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καμπ Νόου».

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό που πραγματικά κάνει τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να τρελαίνονται. Πηγαίνουμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και βλέπουμε τον κόσμο στους δρόμους να μας χαιρετάει», δήλωσε ο Μπούσκετς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και πρόσθεσε: «Τις βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ οι οπαδοί μας φωνάζουν ακόμη περισσότερο, χάνουν τις φωνές τους κι εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Αυτό σημαίνει το Τσάμπιονς Λιγκ για μένα».

Προσφυγή και ξεγύμνωμα!!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο των ΜΜΕ την επομένη της 4ήμερης απεργιακής κινητοποίησης. Ο ΔΟΛ και ο "Πήγασος" προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και ζήτησαν να βγουν οι κινητοποιήσεις (μαζί και η σημερινή στάση εργασίας) ως παράνομες και καταχρηστικές.

Στην εκδίκαση της προσφυγής βρέθηκαν εκπρόσωποι των περισσότερων Ενώσεων εργαζομένων στα ΜΜΕ που εκπροσωπούνται στο διασωματειακό, αλλά απ' την ΕΣΗΕΑ ήταν μόνο ο πρόεδρος της, Πάνος Σόμπολος.

Το γεγονός ότι απουσίαζαν όλοι οι υπόλοιποι προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και αντιδράσεις στις υπόλοιπες Ενώσεις που στις συζητήσεις μεταξύ τους ανέφεραν πως το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων τους άφησε μόνους τους.

Αύριο, Τρίτη, στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το διασωματειακό και λίγο νωρίτερα το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ. Οι πληροφορίες του theplayer αναφέρουν πως το κλίμα θα είναι πολύ τεταμένο και δεν αποκλείεται η ευθεία σύγκρουση ανάμεσα στην ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις.

Η Ζωή Λάσκαρη μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη!!

Ένα ακόμη εκλεκτό και επώνυμο μέλος απέκτησε η Λέσχη Φίλων Άρη... Η μεγάλη ηθοποιός και Θεσσαλονικιά Ζωή Λάσκαρη, είναι το νεότερο μέλος της Λέσχης, με αριθμό μητρώου το 8.400.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου υπήρξε επικοινωνία μελών του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα με την κα. Λάσκαρη, η οποία δήλωσε γνώστης των δράσεων και του σκοπού του Φορέα και εκδήλωσε την επιθυμία της να εγγραφεί μέλος, καθώς, όπως είπε η ίδια πιστεύει ότι "η Λέσχη Φίλων Άρη μπορεί, με τη συμμετοχή όλων, να εξασφαλίσει την ενότητα και την πρόοδο στο σύλλογο". Όπως ενημέρωσε επίσημα η Λέσχη "κατά την εγγραφή της η Ζωή Λάσκαρη έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση της Λέσχης Φίλων Άρη για μελλοντικές δραστηριότητες και προωθητικές ενέργειες".

Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα!!

Διανύουμε έναν μήνα γεμάτο από… «El Clasico» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο των Καταλανών, Γιόχαν Κρόιφ, οι «μπλαουγκράνα» χρειάζονται δύο νίκες για να ολοκληρώσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Τα δύο «μεγαθήρια» του ισπανικού αλλά κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν τουλάχιστον δύο φορές, μία στο πρωτάθλημα και μία στον τελικό του Copa del Rey, ωστόσο είναι πιθανό να προσθέσουν άλλα δύο ραντεβού στο καλεντάρι τους, καθώς σε περίπτωση που προκριθούν στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξουν μεταξύ τους για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. 

 «Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν τέσσερις φορές σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων. Αυτό είναι αρκετά λογικό, δεδομένης της δύναμης των δύο ομάδων. Και οι δύο είναι πολύ δυνατές, οι οποίες παλεύουν για τρόπαια μέχρι το τέλος της σεζόν», έγραψε ο Κρόιφ στην στήλη που διατηρεί στο «El Periodico». 

«Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να κερδίσουν και τα τέσσερα παιχνίδια, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να κερδίσεις και τα τέσσερα παιχνίδι και δεν υπάρχει ανάγκη να δείξεις ότι είσαι η καλύτερη ομάδα. Σημασία έχει να κερδίζεις τα σωστά παιχνίδια», πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους για τους οποίος αρκούν δύο νίκες στην Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει μόλις δύο αγώνες κόντρα στη Ρεάλ. Πρέπει να κερδίσει στον τελικό του Copa del Rey και τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Κρόιφ για να καταλήξει: «Η πρώτη νίκη θα φέρει ένα τρόπαιο και η δεύτερη θα σε στείλει πιθανότατα στον τελικό. Κανένας οπαδός της Μπαρτσελόνα δεν θα είναι χαρούμενος, αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει στα τρία παιχνίδια, αλλά χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Να τηρηθούν οι νόμοι»

O πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος ζήτησε να τηρηθούν οι νόμοι σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης. Τι είπε για την επόμενη μέρα των Αρκάδων, τα λάθη της διοίκησης, αλλά και τον Μπάκο και τον Καϋμενάκη.


Αναλυτικά, η συνέντευξή του στο arcadia-sports:

-Για την αδειοδότηση:

Ο Αστέρας δεν επιδιώκει το κακό κανενός και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Αυτό που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη.

-Για το αν θα φτάσει ο Αστέρας στην Πολιτεία και την ΕΠΟ:

Ο Αστέρας θα προασπίσει τα συμφέροντα του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

-Για τα λάθη που έγιναν και έφτασε η ομάδα στον υποβιβασμό:

Λάθη έγιναν σε πολλά επίπεδα. Η διοίκηση θα βάλει κάτω τα πράματα και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν.

-Για την επόμενη μέρα στον Αστέρα:

Αυτό που ήδη προγραμματίζουμε είναι η άμεση επάνοδος μας στη Super League. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα υπηρετήσουμε.

-Για το αν άδικος ο υποβιβασμός:

Όταν οι βαθμοί είναι τόσο κοντά αντιλαμβάνεστε ότι μια απόφαση ενός διαιτητή ή μια ευκαιρία μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Δε λέω ότι ο Αστέρας μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα αλλά όταν οι διαφορές είναι τόσο μικρές, μια απόφαση θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Υπήρξαν παιχνίδια που αδικηθήκαμε αλλά είναι φιλοσοφία των ιδιοκτητών και της διοίκησης να αφήνουμε τον κάθε φορέα να κάνει τη δουλειά του. Όμως υπήρξαν ματς που ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε κατάφορα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση, για πρώτη φορά, γιατί ένα γκολ ακυρώθηκε ανεξήγητα.

-Για το αν θα παραμείνει ο Δερμιτζάκης:

Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα γίνει ο απολογισμός και θα παρθούν οι αποφάσεις για προπονητή, παίκτες και όλα τα θέματα.

-Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Αστέρα:

Ο Αστέρας είναι μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου με έναν υποβιβασμό. Με την οργάνωση που έχει ο Αστέρας μπορεί να συνεχίσει, προσαρμοζόμενος βέβαια στις συνθήκες της Β’ Εθνικής. Όλα είναι μέσα στη ζωή και ένας υποβιβασμός ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο.

-Για το αν θα παραμείνουν οι ιδιοκτήτες στον Αστέρα:

Κατηγορηματικά απαντώ ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και η διοίκηση θα μείνουν ως έχουν για να λειτουργήσουν τον Αστέρα σε καλύτερες προϋποθέσεις Έχουν γίνει λάθη σε πολλά επίπεδα, θα τα βάλουμε κάτω ώστε να μην τα ξανακάνουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα.
 

Τα λέει με την ΤΣΣΚΑ ο Λοβ!!

Με την πρόταση της Φλαμένγκο στις… αποσκευές του επέστρεψε από τη Βραζιλία στη Ρωσία ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγκένι Γκίνερ, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος στράικερ βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να επιλύσει κάποια οικονομικά θέματα με την «Φλα», στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός τον προηγούμενο χρόνο, ωστόσο από ότι φαίνεται είναι έτοιμος να πάρει και πάλι το δρόμο του γυρισμού. 

«Αυτή η συζήτηση δεν συνδέεται με μία πιθανή μεταγραφή στη Φλαμένγκο. Ο Λοβ θα εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βραζιλία και θα μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη Ρωσία. Μετά από αυτό, ο πρόεδρος θα πάρει την απόφασή του», δήλωσε ο ατζέντης του Λοβ, Εβάντρο Φερέιρα, στην εφημερίδα της Λατινικής Αμερικής «Futebol Interior». 

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, άφησε εκτός αποστολής τον Λοβ από την χτεσινή ισοπαλία 1-1 με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης καθώς, όπως εξήγησε στην ρωσική εφημερίδα «Sport-Express», ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ήταν έτοιμος για τον αγώνα τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. 

Τρίτη φετινή τιμωρία για Κάκο!!

«Θάλασσα» τα έκανε ο Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) στην χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σεζόν τελειώνει για φέτος για το διεθνή ρέφερι, καθώς έκανε σημαντικά λάθη στο προαναφερόμενο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση του παρατηρητή Δημήτρη Καλύβα (Βοιωτίας) «καίει» τον Τάσο Κάκο. Ο διεθνής Κερκυραίος ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό Βόλου στα τελευταία λεπτά του ματς, ενώ νωρίτερα δεν μέτρησε γκολ του Αρη, ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ. Ο Κάκος τιμωρείται για τρίτη φορά φέτος, καθώς είχε μπει στο… ψυγείο και για τους αγώνες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1.

Με τη σειρά του ο Κάκος «καίει» τον Αχιλλέα Μπέο με όσα γράφει στο φύλλο αγώνα, καθώς σύμφωνα πάντα με το διεθνή ρέφερι του εξαπέλυσε φραστική επίθεση. «Γ… τον Πιλάβιο και όλο το σύστημα. Πρέπει να ντρέπεσαι. Να κρεμάσεις τη σφυρίχτρα σου αύριο. Να ξέρεις πως ότι και να γίνει εγώ θα βγω στην Ευρώπη», έγραψε ο Κάκος στο φύλλο αγώνα ότι του είπε ο Μπέος.
Πηγή: theplayer.gr

Φίλος του Γκοβού στο αμάξι του Γάλλου

Το τροχαίο που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (07:15) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης δεν το προκάλεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε δανείσει το πολυτελές αυτοκίνητό σε έναν φίλο του, ο οποίος ήταν και υπαίτιος για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε σταθμευμένο όχημα, όπως διευκρίνισε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Επιμένει για Μπέιλ η Ίντερ

 «Θερμό» παραμένει το ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ την προσεχή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα. Η ομάδα του Μιλάνου αναμένεται, μάλιστα, να ανεβάσει την προσφορά της από τα 40 στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ, όμως, δεν «παίζει» μόνη της στη διεκδίκηση του Ουαλού άσου. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπέιλ τη φετινή περίοδο με τη φανέλα της Τότεναμ έχουν προσελκύσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών της Ίντερ είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Τράκαρε ο Γκοβού!!

Ακόμα ένα αρνητικό περιστατικό είχε τα ξημερώματα ο Σίντνεϊ Γκοβού που τράκαρε το αυτοκίνητο του πάνω σε σταθευμένο όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως δεν τραυματίστηκε αλλά και δεν προκάλεσε και κάποιο τραυματισμό περαστικού, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Το ατύχημα έγινε στις 07:15 το πρωί σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση των «πρασίνων» δεν έχει επαληθεύσει το ατύχημα.
Πηγή: metrosport.gr

«Μένει στη Γιούβε ο Μπουφόν»

Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής του πελάτη του στη Γιουβέντους, έστειλε ο ατζέντης του Τζιαλουίτζι Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας θα παραμείνει στη «γηραιά κυρία». «Έχει ακόμα δυόμιση χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ χαρούμενος εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε, μάλιστα, έκπληκτος από την έντονη φημολογία σχετικά με την αποχώρηση του Μπουφόν από την ιταλική ομάδα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο έντονη φημολογία σχετικά με τον Μπουφόν», σχολίασε ο Μαρτίνα.
Παρά τις λιγοστές, λόγω τραυματισμών, εμφανίσεις του, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιταλού γκολκίπερ έχουν εκδηλώσει οι Άρσεναλ και Ρόμα.

Ο Μέσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρονάλντο!!

Υπό άλλες συνθήκες, ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την αδύναμη Αλμερία θα περνούσε γρήγορα στο …χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ωστόσο, η νίκη των «μπλαουγκράνα» με σκορ 3-1 σημαδεύτηκε από το 46ο και το 47ο γκολ του Λιονέλ Μέσι στη σεζόν.
Με την επίδοση αυτή, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε το ρεκόρ που κατείχε ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο από την περίοδο 1996-97. Ωστόσο, ο Μέσι έχει τουλάχιστον άλλους 9 αγώνες μέσα στην περίοδο, προκειμένου να ξεπεράσει το ρεκόρ του πρώην σέντερ-φορ της ομάδας.
Ο Μέσι έχει σκοράρει 29 τέρματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, 7 στο Κόπα ντελ Ρέι (Κύπελλο Ισπανίας), 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 3 στο Σούπερ-Καπ Ισπανίας. Συνολικά, στη φετινή σεζόν, έχει σημειώσει τέσσερα χατ-τρικ, κόντρα στις Σεβίλλη, Αλμερία, Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Την περσινή σεζόν, ο Μέσι είχε καταφέρει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρονάλντο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (34 γκολ), φέτος έχει επτά αγώνες για να σημειώσει άλλα πέντε γκολ και να φτάσει τουλάχιστον την περσινή του επίδοση στο πρωτάθλημα.
Επιπλόν, ο «θαυματουργός» Αργεντινός είναι ο τοπ-σκόρερ της Μπαρτσελόνα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (33 γκολ).