Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Στην καρδιά των Μαδριλένων ο Κακά

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Κακά με τη φανέλα της Ρεάλ έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται και στην έρευνα της «Marca». Σύμφωνα με αυτή, το 56% των Μαδριλένων φίλων δηλώνουν βέβαιοι ότι η συνεισφορά του Βραζιλιάνου θα είναι σημαντική στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κακά, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για την μέχρι τώρα πορεία του, δηλώνοντας μάλιστα πως θέλει ακόμα πολλά μα δώσει στη «βασίλισσα»: «Νιώθω ότι έχω χρέος απέναντι στη Ρεάλ και νιώθω πιεσμένος που δεν έχω ανταποκριθεί ακόμα στις απαιτήσεις. Τα δύο γκολ που πέτυχα είναι πολύ σημαντικά για την αυτοπεποίθησή μου. Πρέπει να δουλέψω για να ευχαριστηθώ και πάλι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους και θα κάνω τα πάντα για να τους ικανοποιήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κακά.
Συγχαρητήρια απένειμαν στον Κακά, μέσω twitter, για την εμφάνισή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ριβάλντο. Ο Πορτογάλος έγραψε: «Συγχαρητήρια, εξαιρετικό παιχνίδι. Χαίρομαι για σένα». Από την πλευρά του, ο ΡΙβάλντο σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον αδερφό μου για το τρομερό παιχνίδι. Περιμένουμε τρομερά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: