Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Ξίνισε» ο Γαλανός!!

Την δυσαρέσκεια του Γιώργου Γαλανού προκάλεσε η συνάντηση του προέδρου του ΑΣ Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου με τον Ισπανό επιχειρηματία και οι δύο πλευρές αναμένεται να τα συνομιλήσουν το μεσημέρι.

«Ξίνισε» ο Γαλανός
Ο Γιώργος Γαλανός δεν είδε με… καλό μάτι την χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου με τον επιχειρηματία, Λουίς Ολιβέρ Σιέρα.

Ο Ισπανός εμφανίζεται διατεθειμένος να επενδύσει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, βάζοντας λεφτά από τη φετινή σεζόν, παρότι η ομάδα θα πάρει μέρος σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στον άνθρωπο που ηγείται του νέου διοικητικού σχήματος από την Δεύτερα δεν προκάλεσε καλή εντύπωση αυτό το γεγονός και θα προγραμματίσει ραντεβού για το μεσημέρι με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αίσιο τέλος με Γκιστ!!

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα Γκιστ στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να αναμένεται σήμερα (11/9) στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα που θα μεταβεί στην Γαλλία.

Αίσιο τέλος με Γκιστ
Σβήνει η «φωτιά», προτού επεκταθεί, στην υπόθεση με τον Γκιστ στον Παναθηναϊκού.

Ως γνωστόν, ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν έδωσε το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού», όπως έπρεπε και δημιουργήθηκε αναστάτωση.

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα εκτιμήσει το θέμα». Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θετική κατάληξη, καθώς από την ομάδα πρόλαβαν να επέμβουν, προτού δημιουργηθεί περαιτέρω αναστάτωση.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος έκαναν τις κινήσεις τους και ψάχνοντας την υπόθεση, συμπέραναν πως είναι δικαιολογημένος ο 28χρονος αθλητής, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα αναβάλει επιπλέον την άφιξη του και θα είναι σήμερα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει κατευθείαν για Γαλλία, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, που θα αναχωρήσει σήμερα (14:00) για Γαλλία, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά, μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρό Αστέρα και Στρασμπούρ.

Στην αποστολή θα είναι και οι Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης που δεν είναι εντελώς έτοιμοι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Σικέ το χτύπημα της αιωνιότητας!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας αρθρογραφεί στο SportDog για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης που συνέβη σαν σήμερα πριν από δεκατρία χρόνια... Έχω να το λέω, ότι το είδα κι εγώ. Live. Ίσως να είναι το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έτυχε να παρακολουθήσω στη ζωή μου. Έτυχε, βεβαίως. Θα μπορούσα να το είχα χάσει live. Άλλο το video.
Το ίδιο γεγονός να το βλέπεις ζωντανό με τα ματάκια σου; Όχι, λες. Δεν είναι δυνατόν! Σινεμά είναι! Ντοκυμανταίρ. Κάτι φτιαχτό. Ίσως μια φρικιαστική ρεκλάμα. Ποιος ξέρει! Σα σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου το 2001, δόθηκε το κτύπημα της αιωνιότητας, εντός έδρας, στην ισχυρώτερη στρατιωτική δύναμη, από καταβολής. Δύο αεροπλάνα επιβατικά βούτηξαν επάνω στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Τους τσάκισαν και σκότωσαν μαζύ χιλιάδες κόσμο.
Δύσκολα να δεχθείς ότι η δουλειά δεν είναι σικέ. Αν έγινε η βρωμιά πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ. Αν ναι, ίσως μετά από κάποιο αιώνα, το λιγώτερο. Μετά, πάντως, την "πτώση" των Δίδυμων Πύργων η Αμερική βιομηχανοποίησε την παγκόσμια τρομοκρατία με αντιτρομοκρατία.
Πρώτα γκρεμίστηκε ο βόρειος ουρανοξύστης από αεροσκάφος της American Airlines, πτήση από Βοστώνη, με 92 επιβάτες. Μετά από 18 λεπτά ντουμπλάρισε την επιχείρηση ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, μακαρίτης λένε, με αεροσκάφος της United Airlines, πτήση από Ουώσιγκτον, με 62 επιβάτες.
Είναι δυνατόν να την πάθουν έτσι από την Αλ Κάιντα, που κοπάνησε με τον πιο εμβληματικό στόχο της πλανηταρχίας, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που σημειολογικά παραπέμπει στη οικονομική υπεροχή των ΗΠΑ που οφείλεται στην πολιτική επεμβάσεων όπου γης; Το ερώτημα δεν εξαφανίζεται.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Μπιν Λάντεν με τους Αμερικάνους, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
«Θέλω τα λεφτά μου» ζητάει δημοσίως και επισήμως με δικηγόρους ένας Αμερικάνος υποστηρίζοντας ότι με τις δικές του πληροφορίες τσακώσανε τελικά και σκοτώσανε τον Νο1 εχθρό των ΗΠΑ, τον επικηρυγμένο Οσάμα μπιν Λάντεν. Φοβερά πράγματα.
Ποιος να τολμήσει στην Αμερική να βάλει το χέρι στο κρατικό ταμείο για να δώσει τα λεφτά της επικήρυξης στο κορόϊδο, έναν εϋυπόληπτο έμπορο πολύτιμων λίθων. Κι αν αύριο πάει στη φυλακή όπως ο Τσοχατζόπουλος, αυτός που υπογράψει να δοθούν τα λεφτά της επικήρυξης;
Παραμύθι ότι συνελήφθη ο μέγας αρχιτρομοκράτης, ο εντολέας να τρακάρουν τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Ούτε συνελήφθη, ούτε τον σκοτώσανε τον Μπιν Λάντεν. Ποιος το λέει αυτό;
Άλλο να ρωτάς. Ποιος το λέει ότι τον καθαρίσανε. Το ’χε ανακοινώσει ο Ομπάμα. Και λοιπόν; Τότε γιατί όλο και κάποιος των μυστικών υπηρεσιών, πιθανόν και στημένος, και αμφισβητεί τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν και την αρνείται;
Εγώ θα σου πω τι έχει γίνει. Σικέ δουλειά. Στημένο ματς. Ειδοποιήσανε τον Οσάμα ότι θα σταματήσουν να τον κυνηγάνε, επειδή θέλουν να ανακοινώσουν τη δολοφονία του. Nα αποσυρθεί από το προσκήνιο για δέκα χρόνια. Στα δέκα συμφώνησαν, δηλαδή. Οι Αμερικάνοι είχαν προτείνει 15 χρόνια.
Άσε τον άλλον τον αφελή να ζητάει το πακέτο της επικήρυξης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Γκολάσα και Μαντούρο στη ΔΕΘ!!

golasa
Οι Εγιάλ Γκολάσα και Χέντβιχες Μαντούρο αναμένεται να βρεθούν σήμερα (11/9) στη ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στις 16:00 στην μπουτίκ του “Δικεφάλου του Βορρά” για να μοιράσουν αυτόγραφα και να βγουν φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους της ομάδας.
*Πηγή: arenafm.gr*

“Δεν χάνω την πρεμιέρα”!

arenafm.gr
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Σπύρος Παπαθανασάκης από το αποτέλεσμα της χθεσινής (09/9) κλήρωσης και μιλώντας στην εφημερίδα ArenaPress δικαιολόγησε την σκέψη του.
“Καταρχήν με κάνει να νιώθω χαρούμενο ότι ξεκινάει η σεζόν και έχω μεγάλη ανυπομονησία για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Χάρηκα ιδιαίτερα για το γεγονός ότι θα παίξουμε εκτός έδρας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θετικά τη σεζόν. Είναι καλύτερο για μια ομάδα να ξεκινάει εκτός έδρας τις υποχρεώσεις της.”.
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ συμπλήρωσε:
“Τα ψέματα τέλειωσαν και τώρα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στους αγωνιστικούς στόχους σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Είναι μία χρονιά που θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε όλα να εξελιχθούν όπως ευχόμαστε”.
Όσον αφορά την έλευση του στην Ελλάδα τόνισε: “Αρχικά είχα πει ότι θα βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, αλλά μάλλον δεν θα χάσω τον αγώνα στην Κατερίνη”.

MLS: Στις καθυστερήσεις σώθηκαν οι Ρεντ Μπουλς!! (videos)

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχαν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον της Ντι Σι Γιουνάιτεντ σε παιχνίδι του MLS.
H ομάδα του Τιερί Ανρί απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 31ο λεπτό εξαιτίας αυστηρής αποβολής του Φαμπιάν Εσπιντόλα, αλλά το εκμεταλλεύτηκε στο 90ό με γκολ του 29χρονου Άγγλου, Λόιντ Σαμ. Από την πλευρά τους, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έφυγαν με 2-2 από την έδρα των Μόντρεαλ Ίμπακτ, καθώς ο Γκιάσι Ζαρντς στο 59ο και ο Άλαν Γκόρντον στο 64ο ισοφάρισαν τα γκολ του Μάρκο Ντι Βάιο στο 28ο και του Νάτσο Πιάτι στο 43ο. Τέλος, ο Πέδρο Μοράλες σκόραρε στο 39ο λεπτό με πέναλτι, ενώ στο 56ο με κεφαλιά ο Κένταλ Ουότσον διαμόρφωσε το τελικό 2-0 των Βανκούβερ Ουάιτκαπς επί των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Λος Άντζελες Γκάλαξι 2-2
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Ντι Σι Γιουνάιτεντ 1-0
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 2-0
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
28
47
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
28
42
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
27
39
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
27
37
Κολόμπους Κρου
27
36
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
27
36
Τορόντο
26
33
Χιούστον Ντάιναμο
26
31
Σικάγο Φάιρ
26
29
Μόντρεαλ Ίμπακτ
27
21
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Σιάτλ Σάουντερς
26
51
Λος Άντζελες Γκάλαξι
27
50
Ρέαλ Σολτ Λέικ
27
46
Ντάλας
27
42
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
27
37
Πόρτλαντ Τίμπερς
27
35
Κολοράντο Ράπιντς
27
30
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
26
27
Σίβας ΗΠΑ
27
24
-Οι πρώτες πέντε ομάδες από κάθε περιφέρεια προκρίνονται στα playoffs.









*Πηγή: onsports.gr*

Χιλή: Εκτός φόρμας ο Σάντσες!! (video)

Ο Αλέξις Σάντσες απέδειξε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση στην αναμέτρηση με την Αϊτή όπου έχασε μία απίστευτη ευκαιρία.
Ένα τέρμα έχει σημειώσει ο Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Άρσεναλ φέτος το οποίο ήταν αρκετό βέβαια για να της δώσει και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Κατά τα άλλα όμως, ο Χιλιανός διεθνής δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και του λείπει η ψυχολογία, όπως αποδείχθηκε στην αναμέτρηση με την Αϊτή.
Αυτό γιατί βρέθηκε δύο μέτρα μακριά από την εστία για να χάσει απίστευτη ευκαιρία και να στείλει την μπάλα πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.




*Πηγή: onsports.gr*

Κόπα Σουνταμερικάνα: «Τραγωδία» για Ατλέτικο Νασιονάλ!! (video)

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Ατλέτικο Νασιονάλ από την Τζένεραλ Ντίαζ στο πρώτο μισό διπλής σειράς του δεύτερου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Πέδρο Τσάβεζ και στο 25ο ο 24χρονος Μπλας Κάσερες διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ των Παραγουανών, που φαίνονται έτοιμοι για σύγκρουση με τη βραζιλιάνικη Βιτόρια στη φάση των «16» της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Από την πλευρά τους, οι Κολομβιανοί πέταξαν στα… σκουπίδια το πλεονέκτημα έδρας και τον τίτλο του φαβορί χάνοντας ευκαιρίες, από τις οποίες ξεχώρισε πέναλτι του Έντουιν Καρντόνα στο δοκάρι στο 23ο.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Σουνταμερικάνα:
Δεύτερος γύρος
1 – Σπορτ Ρεσίφε (Βραζιλία) – ΒΙΤΟΡΙΑ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 0-1 & 1-2
2 – Ντεπορτίβο Καπιατά (Παραγουάη) – Καράκας (Βενεζουέλα) 16-24/09
3 – Γοδόι Κρουζ (Αργεντινή) – Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) 0-1 & 18/09
4 – Ουατσιπάτο (Χιλή) – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (Χιλή) 11-25/09
5 – Φλουμινένσε (Βραζιλία) – ΓΚΟΪΑΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2-1 & 0-1
6 - Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) – Ντεπορτίβο Καλί (Κολομβία) 16-24/09
7 – Ουνιβερσιτάριο (Βολιβία) – Ουνιβερσιδάδ (Περού) 17-23/09
8 – Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία) – ΜΠΑΪΑ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 0-2 & 1-1
9 – Ιντεπεντιέντε Ντε Βάγιε (Εκουαδόρ) – Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 16-23/09
10 – Χιμνάσια Λα Πλάτα (Αργεντινή) – Εστουντιάντες Λα Πλάτα (Αργεντινή) 0-0 & 16/09
11 – Έμελεκ (Εκουαδόρ) – Ρίβερ Πλέιτ (Ουρουγουάη) 18-25/09
12 – Κρισιούμα (Βραζιλία) – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2-1 & 0-2
13 – Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) – Λιμπερτάδ (Παραγουάη) 11-17/09
14 – Ροζάριο Σεντράλ (Αργεντινή) – Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 1-1 & 17/09
15 – Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) – Τζένεραλ Ντίαζ (Παραγουάη) 0-2 & 25/09
Τρίτος γύρος
16 – Νικητής 15 – Βιτόρια (Βραζιλία)
17 – Νικητές 14-2
18 – Νικητές 13-3
19 – Σάο Πάολο (Βραζιλία) – Νικητής 4
20 – Νικητής 11 – Γκοΐας (Βραζιλία)
21 – Νικητές 10-6
22 – Νικητής 9 – Λανούς (Αργεντινή)
23 – Μπαΐα (Βραζιλία) – Νικητής 7
Προημιτελικοί
24 – Νικητές 23-16
25 – Νικητές 22-17
26 – Νικητές 21-18
27 – Νικητές 20-19
Ημιτελικοί
28 – Νικητές 27-24
29 – Νικητές 26-25
Τελικοί
Νικητές 28-29



*Πηγή: onsports.gr*

Brasileiro: Χατ τρικ για Πάτρικ!! (videos)

Τα τρία γκολ της Σπορτ Ρεσίφε στο 3-1 επί της Σάντος για το Brasileiro σημείωσε ο Πάτρικ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με τον Τιάγκο Ριμπέιρο, αλλά ο 25χρονος αμυντικός της Ρεσίφε ισοφάρισε στο 40ό και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 52ο, ενώ στο 90ό τελείωσε το ματς συμπληρώνοντας το χατ τρικ του. Στο ντέρμπι της βραδιάς, ο Πάτο δέχθηκε κλοτσιά στο κεφάλι από τον Άιρτον, που αποβλήθηκε στο 49ο, αλλά στο 81ο διαμόρφωσε το τελικό 4-2 της Σάο Πάολο στην έδρα της Μποταφόγκο. Προηγήθηκε στο 7ο ο Άλαν Κάρντετς με το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 19ο και στο 22ο σκόραραν οι Πάμπλο Ζεμπάγιος και Αντρέ Μπάχια, αντίστοιχα, μονάχα για να απαντήσει ο 25χρονος αμυντικός μέσος, Σόουζα, με γκολ στο 36ο και στο 40ό, ώστε να πετύχει… μόνος τη δεύτερη και τελευταία ανατροπή της αναμέτρησης.
Από την πλευρά της, η Γκρέμιο δημιούργησε σερί τεσσάρων νικών χάρη σε γκολ του Ερνάν Μπάρκος στο 91ο για το 1-0 εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ η Ιντερνασιονάλ απώλεσε ευκαιρία προσέγγισης της πρώτης θέσης χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Βιτόρια, που προηγήθηκε με απίστευτο φάουλ του Ριτσαρλίσον στο 7ο και βρέθηκε στο 2-0 από το 55ο με τον Μαρσίνιο. Ακόμα, η Φλουμινένσε απέσπασε 1-1 στην έδρα της Φιγκουιρένσε, καθώς στο 84ο ο Σισέρο ισοφάρισε γκολ του Εβεράντο Στουμ από το 39ο, ενώ από το 59ο έμειναν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι λόγω δεύτερης κίτρινης του Λεάντρο Ντα Σίλβα και στο 69ο αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με απευθείας κόκκινη στον 29χρονο Μπρούνο.
Στο μεταξύ, η Γκοΐας κατέβαλε με 1-0 τη Φλαμένγκο χάρη σε γκολ του 23χρονου στράικερ, Σαμουέλ Ρόζα Γκονσάλβες στο 69ο. Τέλος, η Παλμέιρας πήρε βαθμολογική «ανάσα» με το 1-0 επί της Κρισιούμα χάρη σε τέρμα του Χόναθαν Κριστάλντο στο 81ο, ενώ η Κοριτίμπα διέλυσε τη Σακεποένσε με 3-0 χάρη σε γκολ του Ρόμπσον στο 1ο, του Αλεχάντρο Μαρτινούτσιο στο 13ο και του Ζόελ στο 75ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Φιγκουιρένσε-Φλουμινένσε 1-1
Γκρέμιο-Ατλέτικο Παραναένσε 1-0
Παλμέιρας-Κρισιούμα 1-0
Κοριτίμπα-Σακεποένσε 3-0
Σπορτ Ρεσίφε-Σάντος 3-1
Μποταφόγκο-Σάο Πάολο 2-4
Βιτόρια-Ιντερνασιονάλ 2-0
Γκοΐας-Φλαμένγκο 1-0
Και η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Κρουζέιρο
19
43
Σάο Πάολο
20
39
Ιντερνασιονάλ
20
34
Γκρέμιο
20
34
Κορίνθιανς
19
33
Φλουμινένσε
20
32
Σπορτ Ρεσίφε
20
31
Ατλέτικο Μινέιρο
19
30
Γκοΐας
20
27
Σάντος
20
26
Φιγκουιρένσε
20
25
Φλαμένγκο
20
25
Ατλέτικο Παραναένσε
20
25
Μποταφόγκο
20
22
Παλμέιρας
20
21
Σακεποένσε
20
20
Κοριτίμπα
20
20
Βιτόρια
20
18
Κρισιούμα
20
18
Μπαΐα
19
17
-Στο Κόπα Λιμπερταδόρες προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες, ενώ οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.

















*Πηγή: onsports.gr*

Μεγάλη «ανάσα» από τον Κούρντι!

Ένα αξιοσέβαστο ποσό θα βάλει στα ταμεία του ο Πανιώνιος από την μεταγραφή του Αμίρη Κούρντι στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Μεγάλη «ανάσα» από τον Κούρντι
Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η μεταγραφή του Αμίρη Κούρντι στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας με τον Πανιώνιο να λαμβάνει ένα σεβαστό ποσό για την παραχώρησή του.

Η συμφωνία θα αποφέρει το ποσό των 600.000 ευρώ στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης εκ των οποίων άμεσα οι κυανέρυθροί θα λάβουν 100.000 ευρώ.

Η δεύτερη δόση θα είναι πάλι 100.000 ευρώ και οι δύο τελευταίες από 200.000 ευρώ.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια, θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 600.000 ευρώ και με τα μπόνους μπορεί να φθάσει ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ο Κούρντι έφερε στον Πανιώνιο ένα πολύ σημαντικό ποσό σε ανύποπτη στιγμή και, μάλιστα, στο κατάλληλο τάιμινγκ!*Πηγή: sport-fm.gr*

Ισπανός επενδυτής για τον Άρη!!

Ο Λουίς Ολιβέρ Σιέρα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου και του φανέρωσε το πλάνο του για τους «κίτρινους», που προβλέπει να βάλει «ζεστό» χρήμα στους Θεσσαλονικείς.

Ισπανός επενδυτής για τον Άρη
Λύση από εκεί που δεν το περίμεναν είναι πιθανό να βρουν στον Άρη.

Ο Ισπανός επιχειρηματίας εμφανίζεται διατεθειμένος να επενδύσει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, το ενδιαφέρον του δεν έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Την Τετάρτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το «Metrosport» και του έδειξε το πλάνο του, βάσει του οποίου θα εμφανίσει εγγυητική επιστολή 4 εκατ. ευρώ και θα βάλει 1,5 ευρώ φέτος, παρότι θα γίνει εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Ωστόσο, θέλει να μετοχοποιήσει τα χρήματα του, παίρνοντας τις ανάλογο ποσοστό της ΠΑΕ, όταν αυτή συσταθεί ξανά. Στο μυαλό του έχει, όπως αναφέρει, έναν Άρη δυνατό, που θα έχει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει μέσα σε μια τριετία.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι θα πορευτεί!!

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να κάνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ της η ΑΕΚ, καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα για Κατσουράνη.

Έτσι θα πορευτεί
Φαίνεται, πως στην ΑΕΚ είναι ευχαριστημένοι (και όχι άδικα) με το υπάρχων ρόστερ και δεν θα δεν αποκτήσουν άλλον παίκτη, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία και για τους ελεύθερους.

Υπήρχαν σκέψεις για μεσοαμυντικό και για επιθετικό, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτό που έλεγαν από την Ένωση, ότι δηλαδή θα πάρουν παίκτη μόνο αν βρουν κάτι πολύ καλό, το εννοούσαν.

Από τη στιγμή που το θέμα του Λέκιτς δεν είχε αίσιο τέλος με τον Σέρβο φορ να προτιμά εν τέλει την Εϊμπάρ, που αγωνίζεται στην Primera Division, ενώ δεν βρέθηκε και κάποιος αμυντικός χαφ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα δεν πρόκειται να γίνει άλλη προσθήκη.

Έχουν προταθεί παίκτες στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και συνεχίζουν να φτάνουν φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δεν έχει «γυαλίσει» κάποιος ποδοσφαιριστής στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Υπάρχει και η ξεχωριστή περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, που δεν έχει βρει ακόμη τη… νέα του στέγη. Πάντως, δεν σημειώθηκε καμιά εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες ώρες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπογράφει ο Αγκουαζί!!

Παίκτης του Ατρομήτου και με τη βούλα αναμένεται να γίνει σήμερα ο Αγκουαζί ο οποίος βρίσκεται στη χώρα από χθες το πρωί.

Υπογράφει ο Αγκουαζί
Ο Αγκουαζί βρίσκεται στην Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Και σήμερα αναμένεται τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες και να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος πέρασε χθες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα εργομετρικά του, οπότε και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει στον Ατρόμητο.

Με την προσθήκη του, στο Περιστέρι έκλεισαν τις καλοκαιρινές μεταγραφές τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έλα να τα πούμε»

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πιότρ Τροχόφσκι και το δείχνει! Σε επικοινωνία που είχε με την πλευρά του 30χρονου χαφ, έστειλε μήνυμα για να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Έλα να τα πούμε»
Το «παλεύει» ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πιότρ Τροχόφσκι. Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε επαφή της ελληνικής ομάδας με τον πρώην μέσο της Σεβίλλης και ζητήθηκε να τα πουν οι δύο πλευρές, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, διότι η προθεσμία για τους ελεύθερους λήγει την Παρασκευή.

Μάλιστα, προτάθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση στο Μόναχο. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια και περιμένουν την απάντηση του Πολωνού (που έχει πολιτογραφηθεί Γερμανός) ποδοσφαιριστή στο… κάλεσμα που του έκαναν.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι στο χέρι τους να κλείσουν τον Κριστιάν ή τον Τροχόφσκι, καθώς πιέζει ο χρόνος. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος, θα γίνει προσπάθεια για να υπογράψει κάποιος από τους δύο, συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από τον Γενάρη και μετά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι πρώτες σκέψεις!!

Η αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης πλησιάζει και ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια τα δεδομένα για την 11άδα...

Οι πρώτες σκέψεις
Το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και το www.sport-fm.gr... τακτοποιεί τα δεδομένα που υπάρχουν για την 11αδα του Ολυμπιακού.

Αυτή την στιγμή ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων μπορεί να είναι σίγουρος μόνο για την αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Ο Ρομπέρτο –φυσικά- θα είναι κάτω από την εστία ενώ στην άμυνα δεν αναμένεται κάποια έκπληξη. Αμπιντάλ και Μποτία θα είναι το κέντρο της με τους Ομάρ και Μασουάκου στα άκρα.

Από εκεί και πέρα όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Όπως και στα περσινά παιχνίδια της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ αναμένεται να έχει ένα γεμάτο κέντρο.

Ο Μανιάτης δεν έχει επιστρέψει και λείπει και ο Ντινγκά. Σίγουρος είναι ο Κασάμι και λογικά θα μπορέσει να παίξει ο Κονγκολέζος, διαφορετικά πρέπει να επιλέξει έναν εκ των Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη. Ο πρώτος είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ. Στην επίθεση, αναμένεται να είναι και ο Τσόρι και ο Φουστέρ ενώ ο Μίτσελ θέλει να δει τον Μήτρογλου, που δεν είναι ακόμη 100%. Γι' αυτό και είναι πιθανό να ξεκινήσει με τον ΟΦΗ.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εκεί που ο Μίτσελ ενδεχομένως να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες για να είναι φρέσκοι για το παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Ισπανίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρεις στο «μικροσκόπιο» του Νταμπίζα!!

Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής (Ελπίδες) με την Πολωνία και είχε στραμμένη την προσοχή του στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και σε τρεις... μη «πράσινους».

Τρεις στο «μικροσκόπιο» του Νταμπίζα
Στην Κατερίνη βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (9/9) ο Νίκος Νταμπίζας και παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 3-1.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε την δυνατότητα να δει από κοντά τους «πράσινους», Μαρινάκη (δανεικός στην Νίκη Βόλου), Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό, Καρέλη και τον πρώην παίκτη της ομάδας, Χάρη Μαυρία, που ανήκει στην Σάντερλαντ. Μάλιστα, για τον τελευταίο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει προσπάθεια το «τριφύλλι» να τον επανεντάξει στο δυναμικό του, εφόσον παραμένει μικρός ο χρόνος συμμετοχής του.

Ωστόσο, δεν έκανε το ταξίδι για να δει μόνο γνώριμους του, αλλά και να «τσεκάρει» από πολύ κοντά υποψία «λαβράκια».

Κράτησε σημειώσεις για τον αριστερό μπακ της Ρουζ Χορζόφ, Ντάνιελ Ντζίβνιελ, αλλά και για τους παίκτες της Λέχια Γκντάνσκ, σύμφωνα με αναφορά του «Goal».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ράφαλ Γιανίτσκι (στόπερ), Μπαρτολομιέι Παβλόφσκι (αριστερός χαφ), όπως γράφει και στην «Live». Οι τρεις τους πάντως δεσμεύονται με συμβόλαιο. Του πρώτου λήγει το καλοκαίρι του 2015, του δεύτερου το 2016 και του τρίτου το 2017.*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα με Στάριτζ!!

Δε γλίτωσε τελικά τα άσχημα μαντάτα ο Ντάνιελ Στάριτζ ειδικότερα και η Λίβερπουλ γενικότερα στην περίπτωση του Άγγλου διεθνούς επιθετικού.

Πλήγμα με Στάριτζ
Οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου των «ρεντς» επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη, αφού ο παίκτης θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τις τρεις επόμενες εβδομάδες και θα δώσει "μάχη" με τον χρόνο, ώστε να προλάβει το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον στις 27 του μήνα.

Ο Στάριτζ θα χάσει σίγουρα τα ματς με Αστον Βιλα, Γουέστ Χαμ για την Premier League και αυτό με τη Λουντογκόετς για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Κισσαμικό ο Βερόν!!

Στον Κισσαμικό θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ματίας Βερόν, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη μεταγραφική έκπληξη της φετινής Γ΄ Εθνικής κατηγορίας... μέχρι την επόμενη.

Στον Κισσαμικό ο Βερόν!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το απόγευμα της Τετάρτης, τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
Το "παρών" έδωσε και το νέο απόκτημα του Κισσαμικού, Ρικάρντο Ματίας Βερόν, που έτυχε θερμής υποδοχής στο Καστέλι.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι ο πήχης έχει ανέβει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ότι στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί ψηλότερα σε σχέση με την περυσινή σεζόν».

Μόνιμα «χωριάτης» ο Αγκμπνονλαχόρ!!

Τελικά, πείστηκε ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αστον Βίλα μέχρι το 2018.

Μόνιμα «χωριάτης» ο Αγκμπνονλαχόρ
Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός των «χωριατιών» συμφώνησε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον σύλλογο, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, ο 27χρονος άσος θα συμπληρώσει σχεδόν 15ετία στο «Βίλα Παρκ» και στο Μπέρμιγχαμ.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη σεζόν, αλλά και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», τόνισε ο ίδιος μετά τη συμφωνία, συμπληρώνοντας πως: «Είναι φανταστικό συναίσθημα για μένα να δεσμεύω το μέλλον μου με την Άστον Βίλα. Ακόμη θυμάμαι το ντεμπούτο μου και αυτά τα δέκα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα. Το να μπορώ να προσφέρω ακόμη είναι ακόμη μια στιγμή περηφάνιας για μένα και την οικογένειά μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ατυχία με Μπλαστσικόφσκι!!

Η ατυχία "χτύπησε" ξανά την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά τον τραυματισμό του Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι.

Ατυχία με Μπλαστσικόφσκι

Ο Μπλαστσικόφσκι είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Γενάρη και έχασε τη όλη τη σεζόν που μας πέρασε. Έτσι, εκτός των αγώνων της Bundesliga, ίσως χάσει και το ματς της εθνικής ομάδας της πατρίδας του κόντρα στη Γερμανία στις 11 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του EURO 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμο το Diamond League του 2015!

Μπορεί το Diamond League του 2014 να ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή, όμως στην IAAF «πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των αγώνων το 2015.

Έτοιμο το Diamond League του 2015
Το ξεκίνημα θα γίνει στις 15 Μαΐου στην Ντόχα και το φινάλε θα γίνει ξανά με τους τελικούς σε Ζυρίχη και Βρυξέλλες, 3 και 11 Σεπτεμβρίου του 2015 αντίστοιχα.

Στο Λονδίνο θα γίνει το διήμερο, ήτοι στις 24-25 Ιουλίου.

Δεν έχουν προγραμματιστεί αγώνες μέσα σον Αύγουστο, αφού από τις 22-30 του μήνα θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Πεκίνο.


Αναλυτικα, οι ημερομηνίες του Diamond League:

15/5 Ντόχα (Κατάρ)
17/5 Σανγκάη (Κίνα)
30/5 Γιουτζίν (ΗΠΑ)
4/6 Ρώμη (Ιταλία)
7/6 Μπέρμιγχαμ (Μ.Βρετανία)
11/6 Όσλο (Νορβηγία)
13/6 Νέα Υόρκη (ΗΠΑ)
4/7 Παρίσι (Γαλλία)
9/7 Λωζάννη (Ελβετία)
17/7 Μόντε Κάρλο (Μονακό)
24-25/7 Λονδίνο (Μ.Βρετανία)
30/7 Στοκχόλμη (Σουηδία)
3/9 Ζυρίχη (Ελβετία)
11/9 Βρυξέλλες (Βέλγιο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Ντιαό: «Πολλοί δεν μας πίστεψαν…»

Η πίστη και το πάθος σε αντιδιαστολή με το άγχος των αντιπάλων έκαναν τη διαφορά υπέρ της Γαλλίας απέναντι στην Ισπανία, όπως δήλωσε ο Μπορίς Ντιαό. Τι είπε ο κόουτς Βενσάν Κολέ.

Ντιαό: «Πολλοί δεν μας πίστεψαν…»
Την καλύτερη απάντηση σε όσους είχαν χαμένη εξ αρχής τη Γαλλία απέναντι στην Ισπανία έδωσαν οι «τρικολόρ». Αυτή η πίστη που έγινε πράξη έκανε τη διαφορά στον προημιτελικό, όπως δήλωσε ο Μπορίς Ντιαό.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, πρώτα από όλα γιατί πίστεψε πως μπορεί να κερδίσει και μετά γιατί τα κατάφερε. Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε. Η Ισπανία είχε το άγχος να μη χάσει, ενώ εμείς δεν είχαμε αυτό το βάρος. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Ακόμη κι όταν η επίθεση δεν λειτουργούσε καλά, είχαμε την άμυνα να μας κρατά στο παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε για να μη μετανιώνουμε για τίποτα μετά, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, σαν να μην υπάρχει αύριο. Και το πετύχαμε», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

Ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, είπε: «Είχα πει πως για να κερδίσουμε έπρεπε να είμαστε τέλειοι, ειδικά στην άμυνα. Ήταν κλειδί ότι τους κόψαμε τον αιφνιδιασμό και πήραμε τα ριμπάουντ. Δεν μπορείς να σταματήσεις όλους τους αντιπάλους, ειδικά παίκτες σαν τον Πάου Γκασόλ, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι σχεδιάσαμε, είχαν μεγάλο κίνητρο και συγκέντρωση. Ποτέ δεν έπαψαν να το πιστεύουν και αντέδρασαν ψύχραιμα όταν η Ισπανία πέρασε μπροστά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ορένγκα: «Είμαι εδώ γιατί με εμπιστεύτηκαν»

Απέφυγε τις ερωτήσεις για το μέλλον του ο Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, που ήδη δέχεται κριτική για τον αποκλεισμό της Ισπανίας από τη Γαλλία.

Ορένγκα: «Είμαι εδώ γιατί με εμπιστεύτηκαν»
Ο Χουάν Αντόνιο Ορένγκα δέχτηκε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ισπανίας μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία.

«Είμαι εδώ γιατί η ομοσπονδία με εμπιστεύτηκε. Το θέμα είναι ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά και να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Για το μέλλον μου θα δούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Όσο για την ήττα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είπε: «Είναι μια σκληρή νύχτα. Είχαμε μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουμε στον τελικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Γαλλία έπαιξε καταπληκτικά, με πολύ καλή άμυνα, έλεγξε τα ριμπάουντ και δεν μας επέτρεψε να τρέξουμε. Είχαμε μόνο έναν αιφνιδιασμό σε όλο το παιχνίδι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Π. Γκασόλ: «Οδυνηρή ήττα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω»

Ο Πάου Γκασόλ δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα της Ισπανίας από τη Γαλλία και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στην εθνική ομάδα.

Π. Γκασόλ: «Οδυνηρή ήττα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω»
Καταρρακωμένος ψυχολογικά ήταν ο Πάου Γκασόλ μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ήταν μια οδυνηρή ήττα για μας. Δυστυχώς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και αυτό μας στοίχισε. Δεν υποτιμήσαμε τη Γαλλία. Απλώς έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε αντίθεση με μας. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας στο τουρνουά, με διαφορά, κι αυτό μας στοίχισε», τόνισε ο άσος των Μπουλς.

Ερωτηθείς αν αυτό ήταν το τελευταίο του ματς με το εθνόσημο, ο 34χρονος άσος είπε: «Δεν ξέρω… Η Ισπανία έχει πολλούς καλούς νέους ψηλούς και πολύ μέλλον. Δεν θα παίζω για πάντα εγώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ναβάρο: «Αποτυχία»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκανε λόγο για καλύτερα διαβασμένη Γαλλία και δε δίστασε να χαρακτηρίσει αποτυχία τη μη πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ.

Ναβάρο: «Αποτυχία»
Απογοητευμένος για το άδοξο τέλος που είχε το Μουντομπάσκετ για την Ισπανία δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

«Τίποτα δεν πήγε καλά. Η Γαλλία έπαιξε πολύ έξυπνα. Ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι από μας. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε δυνατή άμυνα και να τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, ενώ ήμασταν άστοχοι και από μακριά. Είναι αποτυχία για μας. Όλοι πιστεύαμε πως θα φτάναμε στον τελικό, αλλά δεν πήγαμε καν στον ημιτελικό», δήλωσε ο 34χρονος άσος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Γαλλική επανάσταση!!

Η Γαλλία έκλεισε το… σπίτι της Ισπανίας και νικώντας τους οικοδεσπότες με 65-52 τους άφησε εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεγάλο παιχνίδι από τους «τρικολόρ», συνεχίστηκε η κατάρα των Ιβήρων.

Γαλλική επανάσταση!
Ποιο φαβορί; Η Γαλλία για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρασε φαρμάκι την Ισπανία. Πέρσι ήταν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, φέτος στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ! Οι «τρικολόρ» με απίθανη εμφάνιση και καρδιά χιλίων λεόντων επικράτησαν των οικοδεσποτών με 65-52 στη Μαδρίτη και έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά με τη Σερβία, το βράδυ της Παρασκευής. Σε κάθε περίπτωση, προκρίνονται στην τετράδα του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 1954!

Μεγάλο παιχνίδι από Ερτέλ, Ντιαό και Γκομπέρ, πάλευε μόνος ο Πάου Γκασόλ για την Ισπανία, που είδε την κατάρα των χαμένων τίτλων στις διοργανώσεις που φιλοξενεί να συνεχίζεται.

Το ματς

Με τον Μπορίς Ντιαό οδηγό κι εκμεταλλευόμενη τη νευρικότητα των Ισπανών, η Γαλλία ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα φτάνοντας στο 8-0 κι εν συνεχεία στο 11-2. Ο Ναβάρο ανέλαβε να «ξεκολλήσει» την ομάδα του στην επίθεση και οι οικοδεσπότες κατάφεραν να προσπεράσουν (11-12), ωστόσο ήταν εμφανές πως το ρυθμό στο ματς έδιναν οι πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό πιστοποιήθηκε και στη δεύτερη περίοδο, όπου πάντα με αφετηρία την εξαιρετική τους άμυνα ανέκτησαν την πρωτοπορία και κι έκλεισαν το ημίχρονο στο 35-28, την ώρα που οι αγχωμένοι Ισπανοί είχαν 1/11 τρίποντα.

Αυξάνοντας την πίεση στην άμυνά της και χαλώντας τις επιθέσεις των αντιπάλων τους, οι γηπεδούχοι ήταν τα αφεντικά της τρίτης περιόδου. Ο Πάου Γκασόλ και ο Ναβάρο έσυραν το χορό στην επίθεση και η Ισπανία μετά και το αντιαθλητικό φάουλ στον Πιετρούς πήρε το προβάδισμα (42-43). Οι «τρικολόρ» αποδείχτηκαν ξανά λεοντόκαρδοι και με σημαντικούς πόντους του Φουρνιέ, αλλά και τρίποντο του Ντιαό έφτασαν στο 51-45. Ο Ερτέλ σε δημιουργία κι εκτέλεση και ο Γκομπέρ στην άμυνα ηγούνταν της Γαλλίας που 1:50 πριν το τέλος διατηρούταν στο +5 (57-52). Το τρίποντο του γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα στα 65’’ για το φινάλε έκρινε τα πάντα γράφοντας το 60-52.

Δεκάλεπτα: 15-15, 35-28, 42-43, 65-52.

Γαλλία (Κολέ): Ερτέλ 13, Μπατούμ 9, Ντιό 4, Λοβέρν 4 (10 ριμπ.), Τζάκσον, Φουρνιέ 4, Πιετρούς 2, Γκομπέρ 5 (13 ριμπ.), Ντιαό 15, Ζελαμπάλ 9.

Ισπανία (Ορένγκα): Π. Γκασόλ 17 (8 ριμπ.), Ρούντι 6, Ροντρίγκεθ, Ναβάρο 10, Καλντερόν 5, Ρούμπιο 4, Γιούλ 5, Μ. Γκασόλ 3, Ιμπάκα 2.

Διαιτητές: Λαμόνικα (Ιταλία), Λάτισεβς (Λετονία), Έιλεν (Αυστραλία).*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ουγγαρία ο Τζόουνς!

Στο ουγγρικό πρωτάθλημα μπάσκετ θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Λάζερικ Τζόουνς.

Στην Ουγγαρία ο Τζόουνς
Ο Αμερικανός γκαρντ, που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΚΑΟΔ, συμφώνησε με τη Σζολνόκι για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να επαναλάβει την περυσινή της ευρωπαϊκή επιτυχία, όπου έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του Eurochallenge.

Στην ελληνική Α1 μπάσκετ που ολοκληρώθηκε, ο Τζόουνς είχε μέσο όρο 13.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δουλειά για όλους!!

Για δεύτερη συνεχή μέρα ο Μάκης Χάβος είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του και πλέον η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Δουλειά για όλους
Σε φουλ ρυθμούς δούλεψαν και την Τετάρτη οι παίκτες του Παναιτωλικού ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση της Τρίτης, είχε για δεύτερη συνεχή μέρα όλους του τους παίκτες στην διάθεσή του και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Περιστεριώτες. Το μενού του προγράμματος περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση (στις 18.00) στις εγκαταστάσεις του EMILEON.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβαλε τζίφρα ο Ουίλιαμσον!

Τυπικά και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι από την Τετάρτη ο Γκάρετ Ουίλιαμσον, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Έβαλε τζίφρα ο Ουίλιαμσον
Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ με σχετική ανάρτηση στο facebook.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον (26 χρ., 1μ.96) είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις…»

Τρέξιμο… διαρκείας στον Άρη!!

Ανάμεσα στα πολλά ανοιχτά μέτωπα η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ενημέρωση σχετικά και με εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τρέξιμο… διαρκείας στον Άρη
Νέα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας «έβγαλε» η διοίκηση του Άρη, λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στην Γ’ Εθνική και την μετατροπή της σε Ερασιτεχνικό σωματείο. Οι «κίτρινοι» ενημερώνουν για τις τιμές που θα ισχύσουν, ενώ στην σχετική ανακοίνωση υπάρχει και διευκρίνιση για όσους είχαν προμηθευτεί κάρτες νωρίτερα, όταν όλα έδειχνα πως η ομάδα θα αγωνιζόταν στην Football League.

Αναλυτικά:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗ ανακοινώνει ότι αύριο, Πέμπτη (11/09), θα ξεκινήσει η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για τα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Οι τιμές του πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έχει διαμορφωθεί ως εξής:

2014 – 2015
ΘΥΡΕΣ 1–3 60 ευρώ

ΘΥΡΑ 2 100 ευρώ

ΘΥΡΑ 9 150 ευρώ

ΘΥΡΑ 7 250 ευρώ

VIP 500 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Το πακέτο εισιτηρίων περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.
Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ (αμαξίδια) και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το πακέτο εισιτηρίων θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΣ ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης, Πέμπτη (11/09) & Παρασκευή (12/09) από τις 09:00-19:00, Σάββατο (13/09) 10:00-17:00 και από την ερχόμενη Δευτέρα (15/09) καθημερινά 10:00-17:00.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001, 2310-325044.

** Όσοι έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 (Football League) θα πρέπει να προσκομίζουν το αποδεικτικό της αγοράς τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο».

Ατυχία (και) με Τέβες στη Γιουβέντους!

Δεν προλαβαίνει να μετράει προβλήματα η Γιουβέντους. Μετά τους Πίρλο, Μοράτα και Βιντάλ, το νέο θύμα τραυματισμού στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν ο Κάρλος Τέβες.

Ατυχία (και) με Τέβες στη Γιουβέντους
Στο ξεκίνημα της σεζόν κάνουν αγιασμό. Στην περίπτωση της Γιουβέντους όμως δεν θα ήταν κακή ιδέα και ένα ευχέλαιο.

Μετά τους Πίρλο και Μοράτα (οι οποίοι ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό από τραυματισμούς) ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ν’ αντιμετωπίσει πλέον κι άλλα προβλήματα. Με κυριότερο αυτό του Κάρλος Τέβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για μυϊκό πρόβλημα.

Έτσι, θεωρείται βέβαιο ότι θα χάσει το προσεχές παιχνίδι με την Ουντινέζε, ενώ είναι άγνωστό ακόμα αν θα προλάβει αυτά με Μάλμε και Μίλαν.

Κι όλα αυτά την ώρα που η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League δεν έχει διαθέσιμο ούτε τον Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για μια βδομάδα ακόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε και Ντέιβις ο Κόροιβος!!


Στον Κόροιβο θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο Ντουέιν Ντέιβις.

Πήρε και Ντέιβις ο Κόροιβος
Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Αμαλιάδας συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ, σύμφωνα με όσα ανέβασε στο twitter ο ατζέντης, Ντέιβιντ Πικ.

Ο 25χρονος φόργουορντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Μούρθια, έχοντας μέσο όρο 10 πόντους.

Λίγο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Κόροιβος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντάριους Γκάρετ.


David Pick @IAmDPick
Forward Dwayne Davis signs free agent deal with Koroivos of the top Greek league, agent @dmoldovan88 tells me.
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάνε Γαλλία Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης!

Κανονικά στην 11μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το τουρνουά στη Γαλλία θα βρίσκονται την Πέμπτη οι Αντώνης Φώτσης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Πάνε Γαλλία Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης
Στο συγκεκριμένο τουρνουά, πέραν των «πράσινων», θα συμμετάσχουν και οι Μπάγερν, Ερυθρός Αστέρας και Στρασμπούρ.

Ο διεθνής φόργουορντ συμπεριλήφθηκε κανονικά, παρά το γεγονός πως υποφέρει από οσφυοϊσχυαγία, ενώ ο διεθνής σέντερ θα την ακολουθήσει, παρά το γεγονός πως αυτός υποφέρει από θλάση στον τετρακέφαλο. Ο πρώτος προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε θεραπεία.

Αντίθετα με τους δυο Έλληνες διεθνείς, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Έι Τζέι Σλότερ και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στον τετρακέφαλο, όπως και στον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της ημέρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όσοι πιστοί… προλαβαίνετε!!

Περίπου 2.500 εισιτήρια έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσοι πιστοί… προλαβαίνετε!
Εισιτήρια… υπάρχουν! Κάτι λιγότερο από 2.500 «μαγικά χαρτάκια» έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, την προσεχή Τρίτη (16/9, 21:45), κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για σχεδόν όλα τα «βαλάντια», καθώς τα μόνα που έχουν εξαντληθεί είναι αυτά των 40 και 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και μερικά των 25 ευρώ.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψείρισε» τη Γιουνάιτεντ ο Μόγιες!!

Κανονικά αυτός θα ‘πρεπε να δώσει αποζημίωση για το σημείο που έφερε την Μαν. Γιουνάιτεντ. Τα συμβόλαια όμως είναι συμβόλαια. Κι αυτό του Ντέιβιντ Μόγιες του επέτρεψε να τσιμπήσει 6,5 εκατ. φεύγοντας!

«Ψείρισε» τη Γιουνάιτεντ ο Μόγιες!
Το ρητό «και κερατάς και δαρμένος» δεν μιλά για ποδόσφαιρο.

Λίγες περιπτώσεις ωστόσο μπορούν να το επιβεβαιώσουν καλύτερα απ’ αυτή του Ντέιβιντ Μόγιες και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σκωτσέζος λοιπόν ανέλαβε πέρυσι τους «κόκκινους διάβολους» ως διάδοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τους μετέτρεψε σε περίγελο. Από πρωταθλητές Αγγλίας σε ανέκδοτο της Premier League. Και στο τέλος τους… ψείρισε κιόλας!

Διότι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, η Γιουνάιτεντ δεν πλήρωσε απλώς για ν’ απαλλαχθεί από τον 53χρονο τεχνικό.

Αλλά έσκασε περίπου 6,5 εκατ. ευρώ (!) στον ίδιο και το επιτελείο του για να ‘χουν να πορεύονται στο διάστημα… ανεργίας που εξακολουθούν να διανύουν! *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει ως προπονητής ο Κίβου;

Το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική σκέφτεται ο Κριστιάν Κίβου ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση.

Επιστρέφει ως προπονητής ο Κίβου;
Το ποδόσφαιρο λείπει από τον Κρίστιαν Κίβου και ο παλαίμαχος εδώ και κάποιους μήνες αμυντικός σκέφτεται να επιστρέψει στα γήπεδα με ένα διαφορετικό ρόλο.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ με την προπονητική», αποκάλυψε ο Ρουμάνος στον τύπο της πατρίδας του.

«Μου λείπει να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και αυτός είναι ένας τρόπος για να επιστρέψω. Είναι μια ιδέα που με δελεάζει. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρίτη νίκη για Ίβκοβιτς!!

Με τρεις νίκες και μία ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά της στη Σλοβενία η Αναντολού Εφές, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να… ξεμουδιάζει κόντρα στη Λάσκο με το τελικό 90-66.

Τρίτη νίκη για Ίβκοβιτς
Τη νίκη με σκορ 90-66 επί της Λάσκο πήρε η Αναντολού Εφές, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μετρά μόλις μία ήττα στα τέσσερα φιλικά που έδωσε επί σλοβενικού εδάφους.

Πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους ήταν ο Ντοντέι Ντρέιπερ με 15 πόντους, με τον Στεφάν Λάσμε να σταματά στους 11 και τον Στράτο Περπέρογλου να προσθέτει άλλους 9.

Η αποστολή της Αναντολού Εφές επιστρέφει την Πέμπτη (11/9) στην Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί θα συνεχίσει την προετοιμασία της.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-31, 68-45, 90-66. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο πρόβλημα στη Νίκη!!

Πρόβλημα με τον Γιώργο Νικλητσιώτη προέκυψε στη Νίκη Βόλου ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο μέσος των Θεσσαλών.

Νέο πρόβλημα στη Νίκη
Ένα απρόοπτο περιελάμβανε για τον Βίλιαν Βλουτ η προπόνηση της Νίκης Βόλου την Τετάρτη.

Ο Ολλανδός τεχνικός είδε τον Γιώργο Νικλητσιώτη να εγκαταλείπει το πρόγραμμα λόγω τραυματισμού και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί την Πέμπτη για να δει αν θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως για το ματς της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, οι Θεσσαλοί δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε στον Τζιώρα, που και την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Στα ευχάριστα, ο Βλουτ θα έχει στην διάθεσή του τον Ίβενς, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψαν Μπάλας και Κούρος!

Ημέρα επιστροφών ήταν η σημερινή για τον Ατρόμητο καθώς οι Μπάλας και Κούρος ενσωματώθηκαν και πάλι στην ομάδα. Πρόγραμμα αποκατάστασης ο Θεολόγου.

Επέστρεψαν Μπάλας και Κούρος
Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το προσεχές παιχνίδι, της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τον Παναιτωλικό.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Μπάλας και Κούρος οι οποίοι έλειπαν εξαιτίας των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα Ελπίδων. Ο πρώτος επειδή αγωνίστηκε 86 λεπτά έκανε αποθεραπεία, ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα, ο Θεολόγου προπονήθηκε στο γυμναστήριο, κάνοντας ασκήσεις αποκατάστασης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δυο προβλήματα για Πετράκη!

Με έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη SKODA Ξάνθη.

Δυο προβλήματα για Πετράκη
Το πρόγραμμα του Γιάννη Πετράκη περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής.

Ο Κρητικός τεχνικός είδε τον Ιωάννου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στην ωμοπλάτη.

Ο Τσoυκαλάς ακολούθησε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον ραπτικό μυ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δίπλα στους μικρούς του ο Παναθηναϊκός!!

Όπου υπάρχουν παίκτες του, τα μάτια του Παναθηναϊκού είναι εκεί. Μέσω του Νίκου Νταμπίζα (που βρέθηκε στο ματς της Εθνικής Ελπίδων στην Κατερίνη) οι «πράσινοι» τσέκαραν τους διεθνείς τους κι… όχι μόνο

Δίπλα στους μικρούς του ο Παναθηναϊκός
Εμπεριστατωμένη άποψη ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση των παικτών του θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της πλήρους παρακολούθησης όλων των ποδοσφαιριστών (είτε αγωνίζονται στην ομάδα, είτε όχι) ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε την Τρίτη στην Κατερίνη.

Εκεί όπου παρακολούθησε το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Πολωνία και είχε στραμμένο φυσικά το βλέμμα στους Καρέλη, Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και στον Μαρινάκη (που αγωνίζεται δανεικός στη Νίκη Βόλου αλλά παρακολουθείται η εξέλιξή του).

Πέραν αυτών δε -και δεδομένου ότι πάντα υπάρχει ενδεχόμενο εντοπισμού στόχων για το μέλλον- ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τσέκαρε νεαρούς παίκτες και από την ομάδα των Πολωνών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα γεννητούρια ανέβαλαν τη συνάντηση με Αθανασιάδη!!

Τα γεννητούρια της οικογένειας Βρύζα, πήγαν πίσω την συνάντηση με τον Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Εκτός απροόπτου, οι δύο πλευρές θα τα πουν την Πέμπτη.

Τα γεννητούρια ανέβαλαν τη συνάντηση με Αθανασιάδη
Σήμερα επρόκειτο να γίνει η συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Κλάους Αθανασιάδη για το θέμα του συμβολαίου του παίκτη.

Ένα θέμα που ήδη έχει τραβήξει αρκετά και οι δύο πλευρές ήθελαν να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.

Γι’ αυτό τον λόγο είχαν συμφωνήσει να τα πουν στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Βρύζας, όσο και ο διεθνής επιθετικός με τον πατέρα του βρέθηκαν στην Τούμπα, αλλά ένα ευχάριστο απρόοπτο ανέβαλε τη συνάντηση. Ο λόγος ήταν τα γεννητούρια της οικογένειας Βρύζα.

Έτσι, λοιπόν -εκτός απροόπτου- η συνάντηση των δύο πλευρών και οι όποιες εξελίξεις επί του θέματος μεταφέρονται για την Πέμπτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η μέρα των ασκήσεων…!

Συνεχίστηκαν κανονικά την Τετάρτη οι προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η μέρα των ασκήσεων…
Το πρόγραμμα του Στάικου Βεργέτη χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο περιείχε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ το δεύτερο περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια τακτικής στην αρχή και ολοκληρώθηκε με πολλά τελειώματα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρίτσι Κιτόκο συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν, ενώ ο Ντορίν Γκοϊάν έτρεξε για αρκετή ώρα μόνος του και θα μπει την Παρασκευή σε κανονικούς ρυθμούς.

Απουσίασαν ξανά οι διεθνείς της Ελπίδων, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Γιαννιώτας και ο Ερικ Τιε Μπι που έχει υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έκλεισε διεθνή Αργεντινό ο Λεβαδειακός!

Με τη φανέλα του Λεβαδειακού θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Ματίας Σάντσες, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει το εθνόσημο της εθνικής Αργεντινής Κ20. Δείτε το who is who του 27χρονου μέσου.

Έκλεισε διεθνή Αργεντινό ο Λεβαδειακός
Για στόπερ κινείται ο Λεβαδειακός, ωστόσο ο Βοιωτοί -σε πρώτη φάση- απέκτησαν έναν μέσο ως ελεύθερο. Ο λόγος για τον Ματίας Σάντσες.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της ομάδας της Λιβαδειάς ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο Αργεντινό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για έναν παίκτη που το 2007 ήταν μέλος της εθνικής Κ20 της πατρίδας του και μαζί της κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Καναδά.

Παράλληλα, ο Σάντσες έχει σπουδαία εμπειρία από την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αγωνιζόμενος σε Ρασίνγκ και Εστουντιάντες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Άρσεναλ Σαραντί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Matias Ariel Sanchez.

Ο αργεντινός μέσος (κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Έχει γεννηθεί στις 18/8/1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις Racing Club και Estudiantes, στο MLS με τη φανέλα των Columbus Crew, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η Arsenal de Sarandi
».

Αναστασιάδης: «Καλύτεροι από μέρα σε μέρα»

Στην αγωνιστική ανάταση του ΠΑΟΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι στοχεύει ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τη Νίκη, αλλά και στον αγώνα της Εθνικής.

Αναστασιάδης: «Καλύτεροι από μέρα σε μέρα»

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην επίδραση που ενδέχεται να έχει η διακοπή του πρωταθλήματος, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στο φιλικό με τον Αιγιανιακό, ενώ σχολίασε και τηνα αναμέτρηση της Εθνικής με την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο Novasports.gr:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί δεν μπορέσαμε να είμαστε όλοι μαζί, αυτό ήταν το αρνητικό. Τα παιδιά έφυγαν, πήγαν στις Εθνικές ομάδες. Άλλοι έπαιξαν άλλοι δεν έπαιξαν, βγήκαμε από τους ρυθμούς μας. Αυτό είναι το αρνητικό. Το θετικό ήταν ότι είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί είχαμε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και ξεκινάμε - βέβαια αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου - ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο με παιχνίδια συνεχόμενα και αυτή η ανάπαυλα ήταν θετική για εμάς».

Για το αν επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία η προσοχή στις προπονήσεις;
«Αυτά δε σταματούν ποτέ. Η ομάδα δουλεύει για να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας, αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο, να παίξουμε με μια ομάδα η οποία είναι για πρώτη φορά στην κατηγορία, έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα κι αλίμονο σ' εμάς αν δεν το δούμε αυτό το παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Η φιλοσοφία κι η σκέψη μας θα λειτουργεί έτσι μέχρι το τέλος. Όσο θα είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ θα βλέπουμε το παιχνίδι που έρχεται σα να είναι το τελευταίο. Κι αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά. Κι αυτό λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ κι από το . βράδυ μέχρι το πρωί».

Για το φιλικό με τον Αιγινιακό και την παρουσία των Γκολάσα και Παπαδόπουλο:
«Εντάξει, τα παιδιά αυτά έχουν μείνει πίσω, για διαφορετικούς λόγους. Το παιχνίδι ήταν για συμπεράσματα, αλλά περισσότερο ήταν για να έρθουν αυτοί όσο γίνεται καλύτερα σε αγωνιστική κατάσταση. Και βέβαια και τ' άλλα τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδι στα πόδια τους να πάρουν κι αυτά χρόνο συμμετοχής. Αυτή η διακοπή ήταν για να κάνουμε προετοιμασία για τον μήνα που έρχεται».

Για το ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία:
«Κοιτάξτε, ένα αποτέλεσμα όταν είναι αρνητικό δημιουργεί πολλές σκέψεις, πολύ κριτική, θεμιτή, καλή, άσχημη αλλά αυτά τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν τη δύναμη, την ποιότητα, τις δυνατότητες για να πάνε την ομάδα μπροστά. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, μας στεναχώρησε όλους αλλά το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, δε σταματάει. Ο προπονητής είναι καλός, είναι έμπειρος, πιστεύω να βρει τον τρόπο, τους λόγους που έγινε αυτή η εμφάνιση κι αυτό το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα το κάνει».

Για την... χαρά του Ρουμάνου Ρατς:
«Ο Ρατς στεναχωρήθηκε πολύ περισσότερο τον ... Μάιο που πέρασε . Κι όλη η Ρουμανία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τη μια χαίρεσαι την άλλη λυπάσαι, τί να κάνουμε; Να είστε καλά».

Βλουτ: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Βίλιαν Βλουτ. «Το ποδόσφαιρο χάνει, είναι φρικτό», σχολίασε για την άδεια Τούμπα.

Βλουτ: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αποστολή της Νίκης Βόλου στην Τούμπα ο Βίλιαν Βλουτ. Ο Ολλανδός τεχνικός, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και το γεγονός πως το ματς –στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας- θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος, τόνισε πως προέχει το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλονικείς κι εν συνεχεία θα καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ήταν καλή η διακοπή γιατί είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις για οκτώ εννιά εβδομάδες και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πάντα βλέπουμε πρόοδο αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αποτελέσματα. Από τον Ιούλιο υπάρχει ανοδική πορεία πάντως.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι παρά την απουσία κόσμου, έπαιξαν καλά στο τελευταίο ματς όπως είδαμε στο βίντεο. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει την ενδεκάδα, θα είναι δύσκολο. Πάντα όμως είναι μία ευκαιρία για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα.

Είναι άσχημο να μην υπάρχουν θεατές, μου έχει ξανασυμβεί δύο φορές. Το ποδόσφαιρο χάνει από αυτό, είναι φρικτό. Το παιχνίδι είναι για τους οπαδούς, καλύτερα να υπάρχουν 40.000 παρά κανένας!

Ο ΠΑΟΚ είναι καλός επιθετικά, έβαλε τέσσερα γκολ στον Πλατανιά. Ξέρω αρκετούς παίκτες από την Ολλανδία όπως οι Μαντούρο και Μάρτενς, έχουν κάλους μέσους. Έχει πολύ ποιότητα στα χαφ».

Για το ματς με τον Εργοτέλη που ακολουθεί:

«Δεν κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη, προέχει αυτό με τον ΠΑΟΚ, πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για τον Εργοτέλη θα μιλήσουμε στη συνέχεια».

Πήρε και Μπαλάφα η Βέροια!

Ακόμα μία. Ο Βούκιτς δεν ήταν τελικά η τελευταία μεταγραφή της Βέροιας, αφού ενισχύθηκε και με τον Μπαλάφα. Δείτε την ανακοίνωση απόκτησης του 28χρονου αμυντικού χαφ.

Πήρε και Μπαλάφα η Βέροια

Όλα έδειχναν ότι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς θα ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, όμως η διοίκηση είχε ακόμα μία έκπληξη στους φίλους της ομάδας.

Τρεις μέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές (ελεύθερων παικτών) ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε τον Σωτήρη Μπαλάφα.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ (άλλοτε του ΠΑΟΚ) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ουκρανία με την φανέλα της Χόβερλα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές και ένα γκολ την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της".

Ο Σωτήρης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 25».*Πηγή: sport-fm.gr*