Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Καλύτεροι από μέρα σε μέρα»

Στην αγωνιστική ανάταση του ΠΑΟΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι στοχεύει ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τη Νίκη, αλλά και στον αγώνα της Εθνικής.

Αναστασιάδης: «Καλύτεροι από μέρα σε μέρα»

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην επίδραση που ενδέχεται να έχει η διακοπή του πρωταθλήματος, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στο φιλικό με τον Αιγιανιακό, ενώ σχολίασε και τηνα αναμέτρηση της Εθνικής με την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο Novasports.gr:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί δεν μπορέσαμε να είμαστε όλοι μαζί, αυτό ήταν το αρνητικό. Τα παιδιά έφυγαν, πήγαν στις Εθνικές ομάδες. Άλλοι έπαιξαν άλλοι δεν έπαιξαν, βγήκαμε από τους ρυθμούς μας. Αυτό είναι το αρνητικό. Το θετικό ήταν ότι είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί είχαμε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και ξεκινάμε - βέβαια αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου - ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο με παιχνίδια συνεχόμενα και αυτή η ανάπαυλα ήταν θετική για εμάς».

Για το αν επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία η προσοχή στις προπονήσεις;
«Αυτά δε σταματούν ποτέ. Η ομάδα δουλεύει για να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας, αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο, να παίξουμε με μια ομάδα η οποία είναι για πρώτη φορά στην κατηγορία, έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα κι αλίμονο σ' εμάς αν δεν το δούμε αυτό το παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Η φιλοσοφία κι η σκέψη μας θα λειτουργεί έτσι μέχρι το τέλος. Όσο θα είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ θα βλέπουμε το παιχνίδι που έρχεται σα να είναι το τελευταίο. Κι αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά. Κι αυτό λέμε από το πρωί μέχρι το βράδυ κι από το . βράδυ μέχρι το πρωί».

Για το φιλικό με τον Αιγινιακό και την παρουσία των Γκολάσα και Παπαδόπουλο:
«Εντάξει, τα παιδιά αυτά έχουν μείνει πίσω, για διαφορετικούς λόγους. Το παιχνίδι ήταν για συμπεράσματα, αλλά περισσότερο ήταν για να έρθουν αυτοί όσο γίνεται καλύτερα σε αγωνιστική κατάσταση. Και βέβαια και τ' άλλα τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδι στα πόδια τους να πάρουν κι αυτά χρόνο συμμετοχής. Αυτή η διακοπή ήταν για να κάνουμε προετοιμασία για τον μήνα που έρχεται».

Για το ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία:
«Κοιτάξτε, ένα αποτέλεσμα όταν είναι αρνητικό δημιουργεί πολλές σκέψεις, πολύ κριτική, θεμιτή, καλή, άσχημη αλλά αυτά τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν τη δύναμη, την ποιότητα, τις δυνατότητες για να πάνε την ομάδα μπροστά. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, μας στεναχώρησε όλους αλλά το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, δε σταματάει. Ο προπονητής είναι καλός, είναι έμπειρος, πιστεύω να βρει τον τρόπο, τους λόγους που έγινε αυτή η εμφάνιση κι αυτό το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα το κάνει».

Για την... χαρά του Ρουμάνου Ρατς:
«Ο Ρατς στεναχωρήθηκε πολύ περισσότερο τον ... Μάιο που πέρασε . Κι όλη η Ρουμανία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τη μια χαίρεσαι την άλλη λυπάσαι, τί να κάνουμε; Να είστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: