Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Απίστευτο!! Επεισόδια και τραυματίες σε αγώνα παλαιμάχων

Να που ήρθε η ώρα να το δούμε και αυτό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε φιλικό παλαιμάχων στον Βόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη!
Απίστευτο!! Επεισόδια και τραυματίες σε αγώνα παλαιμάχων
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό και ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου διεξήχθη στο ΕΑΚ, ωστόσο ποτέ δεν τελείωσε…

Ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, οι οπαδοί των δύο ομάδων, που έχουν κόντρα εδώ και πολλά χρόνια, συνεπλάκησαν στην εξέδρα, με αποτέλεσμα δύο οπαδοί της Νίκης Βόλου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο!
Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ήταν ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Γιάννης Φλάμος, ο οποίος είχε πάει στο γήπεδο για να δει αγωνιζόμενο τον πατέρα τοu

Κόπηκε ο «Dimi» λόγω... μάνατζερ

Γράφτηκε τις τελευταίες μέρες ότι ο Δημήτρης Κωσταντόπουλος ήταν μια από τις επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα.

Κόπηκε ο «Dimi» λόγω... μάνατζερ
Έγραψαν μάλιστα ότι τον ήθελε πολύ ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Το όνομά του συζητήθηκε αλλά ποτέ δεν αποτέλεσε προτεραιότητα.
Όταν μάλιστα έμαθαν στον Πειραιά ότι μάνατζερ του διεθνή γκολκίπερ της Κέρκυρας είναι ο Σάκης Τζίκας, τον διέγραψαν εντελώς ακόμα και από τις εναλλακτικές επιλογές τους.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ δεν είναι περσόνα νον γκράτα για τους διοικούντες τον Ολυμπιακό από τα... τερτίπια που είχε κάνει με παίκτες όπως ο Ματ Ντάρμπισιρ και ο Ντουντού Σεαρένσε τους οποίους εκπροσωπεί. Αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης... στραβώσει με κάποιον, δεν αλλάζει άποψη με τίποτα.

Μεξές: «Ήθελα Μίλαν... από παιδί!»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν παραχώρησε ο Φιλίπ Μεξές, ο οποίος μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, τόνισε πως το να αγωνιστεί στην ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια ήταν ένα παιδικό όνειρο!

Ο Γάλλος σέντερ μπακ τόνισε πως δέχθηκε τη μεταγραφή γιατί θέλει τίτλους, έπλεξε το εγκώμιο των Νέστα-Τιάγκο Σίλβα, ενώ αναφέρθηκε στη Ρόμα και τον Φραντσέσκο Τότι, τον οποίο χαρακτήρισε είδωλο του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ υπερήφανος που θα μπορέσω να φορέσω αυτή τη φανέλα για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, επειδή είναι το καλύτερο που μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής.

Εάν μου είχαν ζητήσει να επιλέξω που θα παίξω θα είχα επιλέξει τη Μίλαν. Πραγματοποίησα το όνειρο που είχα από μικρός, το να παίξω στην ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στον κόσμο και τώρα θέλω να κερδίσω και άλλα μαζί τους.

Δεν διαλέγω μεταξύ Σκουντέτο και Τσάμπιονς Λιγκ, απλούστατα θέλω να σηκώσω όσο το δυνατόν περισσότερες κούπες.

Βλέποντάς τους απ' έξω, οι Νέστα και Τιάγκο Σίλβα φαίνονται εξαιρετικοί, τώρα που είμαι και εγώ εδώ πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι πιο δυνατοί».

Ο Γάλλος διεθνής στόπερ δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στη Ρόμα, με την οποία πέρασε μια επταετία:

«Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, γνώρισα την Ιταλία, έκανα αρκετούς φίλους αλλά τώρα γυρίζω σελίδα με αυτή την υπέροχη φανέλα.

Ο Τότι είναι είδωλο για μένα ως άνθρωπος και ως παίκτης, χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ και τώρα θα είναι πρόβλημα να τον μαρκάρω, όμως με την ίδια λογική δεν θα μαρκάρω πια τον Ιμπραίμοβιτς και τον Πάτο».The Player

Με «Ράμπο» θα γίνονται οι εξορμήσεις υπουργών

Οι πρόσφατες επιθέσεις «αγανακτισμένων» πολιτών σε Πεταλωτή, Νταλάρα και Σκανδαλίδη ανάγκασαν το Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει διακριτική προστασία των υπουργών που εξορμούν για ενημέρωση των πολιτών με ειδικούς «Ράμπο» της αστυνομίας.

Άκυρο του Μπενίτεθ

Καμία απολύτως πιθανότητα δεν συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα από τον Ράφα Μπενίτεθ, όπως μετέδωσε το «SkySports»! Η συμφωνία των δύο πλευρών εμφανιζόταν απλά θέμα ημερών από τη στιγμή που ήρθαν σε επαφή, ωστόσο, οι εξελίξεις ήταν αρνητικές.

Ο Ισπανός προπονητής γνωστοποίησε τα «θέλω» του στη διοίκηση των «χωριατών», στη μια και μοναδική επαφή που είχαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και ενώ αρχικά φαινόταν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου από το Μπέρμιγχαμ είχαν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Μπενίτεθ, κάτι «στράβωσε».

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Στιβ ΜακΛάρεν δεν θεωρείται πλέον υποψήφιος αντικαταστάτης του Ζεράρ Ουγιέ, η επιλογή του πρώην τεχνικού της 'Ιντερ φαινόταν η καταλληλότερη για τον πάγκο των «χωριατών» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πλέον όμως, οι διοικούντες τη Βίλα, καλούνται να στραφούν σε άλλες λύσεις.

«Δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν βάλαμε βολές»

Στη χαμένη μάχη των ριμπάουντ και στις χαμένες βολές εστίασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς για να αιτιολογήσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ προανήγγειλε εξελίξεις για την άλλη βδομάδα…
«Δεν πήραμε ριμπάουντ, δεν βάλαμε βολές»
«Κανένα παιχνίδι της σειράς δεν ήταν καλό, το ίδιο ισχύει και για το σημερινό. Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά στο "σπίτι" μας, μετά τη νίκη που κάναμε στο τρίτο παιχνίδι εδώ. Για να νικήσει πρέπει να έχεις τα ριμπάουντ κι εμείς δεν τα είχαμε σήμερα κι είχαμε 8/20 βολές. Εκεί ήταν η διαφορά.
Αν είχαμε τα ριμπάουντ, θα είχαμε τύχη. Το ξεκίνημά μας ήταν τραγικό. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τους παίκτες μου, τους μήνες που ήμασταν μαζί δουλέψαμε καλά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.
Την άλλη εβδομάδα θα κάνω μία ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσω με αποδείξεις κι εκεί θα έχετε όλες τις απαντήσεις (σ.σ. πολύ πιθανή παραίτηση)» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη.
Όσο για την απρόσμενη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, ο «Πίξι» εξήγησε πως «πρέπει να δώσουμε "συγχαρητήρια" στο γιατρό μας. Τη δεύτερη ημέρα μετά τον τραυματισμό δεν προπονήθηκε, έκανε μαγνητική, χθες δεν πονούσε και το βάλαμε σήμερα. Ίσως το πρώτο να ήταν το πιο καθοριστικό ματς της σειράς».

"Mεγάλη επιτυχία"

Για "μεγάλη επιτυχία" έκανε λόγο ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα.
"Mεγάλη επιτυχία"
“Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Που είχε φοβερό παλμό, θύμισε παλιές καταστάσεις, τότε που ο αγώνας ξεκινούσε τις 10 το βράδυ και ερχόταν από τις 5. Τον θέλουμε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς για το επίτευγμα, τους συνεργάτες μου, τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Παντελή Μπούτσκο και τον Χάρη Μαρκόπουλο. Ο γυμναστής, ο γιατρός και όλο το τιμ βοήθησαν τα μέγιστα. Ευχαριστώ και τη διοίκηση. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μεγάλη επιτυχία. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Σήμερα, κερδίσαμε πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, που η μπάλα ήταν βαριά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για τη συνεργασία και για τη σκληρή δουλειά τους”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Για τη δική του δουλειά: "Είναι δύσκολη η δουλειά του προπονητή, δεν τελειώνει με την προπόνηση. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη το είδα τρεις φορές, συνολικά επί 14 ώρες για να το αναλύσω".
Για την επόμενη μέρα: "Σε μία ομάδα πρέπει να ξέρεις το μπάτζετ. Σήμερα στην Ελλάδα η οικονομική κατάσταση δε σηκώνει να φέρεις μεγάλους παίκτες. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να βγουν ταλέντα και να πλαισιώσουν τις ομάδες. Όχι να βγάλει έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης και σε δύο χρόνια να πάει στην Αθήνα".
Για τις δυσκολίες της χρονιάς: "Η επιτυχία ήρθε βήμα βήμα. Πήραμε μεγάλες νίκες μετά την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου, που μας δημιούργησε μεγάλο κενό. Οι παίκτες δέθηκαν περισσότερο μεταξύ τους και έγινε πραγματική ομάδα. Παίξαμε καλό μπάσκετ"

"Να αρχίσετε τα μαθήματα... ταγκό"!

Ο Αχιλλέας Μπέος έκλεψε και πάλι την παράσταση κατά την παρουσίαση του Χαβιέ Γκραθία, του νέου τεχνικού της ομάδας, καθώς μεταξύ άλλων προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ξεκινήσουν μαθήματα... ταγκό, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίζει "ισπανικό ποδόσφαιρο".
"Να αρχίσετε τα μαθήματα... ταγκό"!
Πάντως, ο Μπέος τα... μπέρδεψε λίγο, αφού στην Αργεντινή είναι εθνικός χορός το ταγκό...
«Ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκραθία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό. Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας».
Στο τέλος της παρουσίασης, σχολίασε «Κατά πρώτον να πω ότι υπάρχει συμφωνία ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση που είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Κατά δεύτερον να πω ότι δεν κάνουμε σύγκριση το ισπανικό με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το τρίτο και σημαντικό είναι ότι φέτος επιλέξαμε να κινηθούμε στους ρυθμούς του ταγκό που φαίνεται από την επιλογή του προπονητή και μέσα στην ομάδα θα υπάρχουν πάνω από 10-12 ισπανόφωνοι παίκτες. Ίσως είναι μια είδηση αυτό, γιατί θέλουμε να το κάνουμε γρήγορο, πιεστικό, άρα μπορείτε να αρχίσετε τα μαθήματα χορού».

«Αφεντικό» της πόλης και… ευρωπαίος!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη στην κατάμεστη Πυλαία με 63-56 και με 3-2 νίκες κατέλαβε την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

«Αφεντικό» της πόλης και… ευρωπαίος!
Ο «Δικέφαλος» κυριάρχησε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και με το 12-0 των πρώτων πέντε λεπτών να τον οδηγεί, έφτασε στη νίκη επί του Άρη, που ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε μόνο τον Ταπούτο.  

Για τον ΠΑΟΚ εξαιρετική εμφάνιση έκαναν ο Μάρσαλ με 20 πόντους και ο Ντόζιερ με 17 πόντους και 18 ριμπαόυντ, ενώ για τους «κίτρινους» ο Ταπούτος που προσπαθούσε μόνος του, σταμάτησε στους 20.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, ο ΠΑΟΚ, επηρεασμένος από το πάθος της κερκίδας, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ξεκίνησε με ένα φοβερό σερί 12-0. Οι «κίτρινοι» έδειχναν να τα έχουν… χαμένα και τελικά πέτυχαν τους πρώτους τους πόντους με τον Σλούκα μετά από 4 λεπτά και 55 δεύτερα. Στο… καπάκι ο Μπράουν με τρίποντο μείωσε και άλλο την διαφορά για τον Άρη, ωστόσο δεν υπήρχε συνέχεια. Ο «Δικέφαλος» αντίθετα συνέχισε να σκοράρει και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +10, 15-5.

Παρόμοια ήταν και η εικόνα του δεύτερου δεκαλέπτου, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι γρήγορα – γρήγορα «εκτόξευσαν» την διαφορά στο 16, 21-5. Η μεγάλη διαφορά… ξύπνησε τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι αντέδρασαν και με επτά πόντους κατέβασαν την διαφορά κάτω από τους 10, 21-12. Αυτή όμως ήταν και η τελευταία… αντεπίθεση των «κίτρινων». Ο «Δικέφαλος» συνέχισε να… τρέχει το σκορ, έφτασε στο 29-16 και τελικά έκλεισε το ημίχρονο στο +13, 33-20.

Παρά την διακοπή του ημιχρόνου, ο Λευτέρης Σούμποτις δεν μπόρεσε να… διορθώσει πολλά και έτσι λοιπόν και το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε σταθερά την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους, 40-25 και 42-29, ενώ μετά από ένα μικρό σερί του Άρη το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον «Δικέφαλο» να προηγείται 47-36.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο θυμηθήκαμε τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, καθώς έστω και υπό προϋποθέσεις είχαμε ντέρμπι. Ο Άρης μπήκε δυνατά παίζοντας το… τελευταίο του χαρτί και με δύο τρίποντα από τους Στίγγερς και Ταπούτο, μείωσε στο -9 8.14’’ πριν το φινάλε, για πρώτη φορά μετά από αρκετή ώρα. Στην συνέχεια οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε πολλές… τραβηγμένες επιθέσεις και με τον Ταπούτο να είναι ιδιαίτερα εύστοχος, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να πλησιάσουν στο -4, 60-56 πενήντα δεύτερα πριν το φινάλε. Τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν ψύχραιμος και πήρε τη νίκη με 63-56 και παράλληλη την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

ΠΑΣ-ας ο Λούα;

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Λούα Λούα.

ΠΑΣ-ας ο Λούα;
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, ωστόσο πλέον είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει.

Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες ώρες έχουν… φουντώσει οι φήμες για επαφές του με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Πηγή: sportdog.gr

"Κολοσσός" και του χρόνου;

Θέμα ημερών είναι, όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα για ακόμη ένα χρόνο, μετά τη νέα πρόταση που του έγινε την Τετάρτη.
"Κολοσσός" και του χρόνου;
Ο Σταύρος Αδαμίδης επικοινώνησε με τον «Κολοσσό» και του μετέφερε για ακόμη μία φορά την επιθυμία της Ένωσης για επέκταση της συνεργασίας τους, καταθέτοντας παράλληλα μια καλύτερη πρόταση.
Ο Δέλλας, από την πλευρά του, θέλει πέραν της πρότασης να δει και διάθεση από την ΠΑΕ ώστε να μην υπάρχουν στην ομάδα προβλήματα ανάλογα της περσινής σεζόν και όλα δείχνουν ότι εντός των ημερών θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή: gazzetta.gr

«Γιατί δεν βάζουν λεφτά Βαρδινογιάννης – Βγενόπουλος;»

Εκνευρισμένος με την στάση των μεγαλομετόχων, που δεν βάζουν λεφτά στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την διάρκεια του ΔΣ.

«Γιατί δεν βάζουν λεφτά Βαρδινογιάννης – Βγενόπουλος;»
«Δεν είναι δυνατόν να λέμε "ναι" στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να μη βάζει κανείς χρήματα, όπως κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης», είπε μεταξύ άλλων ο Πολέμης, ενώ απευθυνόμενος στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, τόνισε «Μπορείς να μας πεις γιατί ο Βγενόπουλος δεν βάζει χρήματα;».

«Δεν συμφωνεί με την αποτίμηση των μετοχών» απάντησε ο κ.Μαυροκουκουλάκης, για να λάβει την απάντηση του Πολέμη: «Ας πει ένα ποσό και θα τα βρούμε».

Δίνει 45 εκ. ευρώ για μεταγραφές η Μπάρτσα!!

Το ποσό που θα διαθέσει η Μπαρτσελόνα για τις μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι έκανε γνωστό ο οικονομικός υποδιευθυντής του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους. Συγκεκριμένα το ποσό αυτό είναι 45εκ. ευρώ και θα αυξηθεί μόνο αν υπάρξουν πωλήσεις παικτών.
Ο Χαβιέρ Φάους τόνισε συγκεκριμένα: «Η Μπαρτσελόνα δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρήματα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην πρώτη ομάδα, αλλά και να μειώσουμε το χρέος μας. Κάθε χρόνο πληρώνουμε 31 εκατ. ευρώ σε τράπεζες κι άλλους πιστωτές. Οι ζημιές μας μειώθηκαν από τα 83 στα 21 εκατ. ευρώ. Το χρέος που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη διοίκηση ήταν 532 εκατ. ευρώ και πλέον είναι 483 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για μείωση του χρέους. Διαφορετικά, ο σύλλογος θα είναι δέσμιος τραπεζών και πιστωτών».

Πήρε (και) Μπέλιτς ο Ατρόμητος!!

Μετά τη χθεσινή απόκτηση του Βέλιμιρ Ράντμαν, σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ποδοσφαιριστή που θήτευσε στον Πανσερραϊκό, καθώς απέκτησε τον Νίκολα Μπέλιτς, ενισχύοντας σημαντικά τα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ έχοντας κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Νίκολα Μπέλιτς δήλωσε στο atromitosfc.gr φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της μεταγραφής του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό club και στόχος μου είναι να το βοηθήσω να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως προτίμησα να διαλέξω ένα υγιές σωματείο που παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αφοσιωθεί μόνο με τη δουλειά του.
Η πορεία του Ατρόμητου στο περσινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του και τον κόσμο του που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς διαπίστωσα άλλωστε ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει ένα πολύ ζεστό κοινό και με πάθος. Πέρσι πήρα μια πρώτη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος θα διανύσω τη δεύτερη σεζόν. Η δήλωση μου από εδώ και στο εξής πρέπει να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

«Να με αγαπήσει ο κόσμος μέσα από το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε»

Με στόχο να κάνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να τον αγαπήσουν μέσα από την δουλειά που θα κάνει στην ομάδα του, ήρθε στην χώρα μας ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» Χαβιέρ Γκραθία, ο οποίος την Τετάρτη παρουσιάστηκε επίσημα από τους Θεσσαλούς.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Αχιλλέας Μπέος: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, απλά να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκρασία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό. Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα». 

Ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακόύ, ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας». 

Από την πλευρά του, ο Χαβιέρ Γκραθία τόνισε: «Καλησπέρα, πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την ομάδα που δίνει βοήθεια σε έναν νέο προπονητή και πολύ νέο. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω σε ένα σχέδιο που έχει πολλά όνειρα. Είμαι λίγο στην Ελλάδα, αλλά μέσα σε λίγες ώρες έχω καταλάβει ότι βρίσκομαι σε ωραία χώρα και είναι τιμή μου. Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος του Βόλου να είναι περήφανος για την ομάδα». 

Για τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα: «Πρώτων, είναι δύσκολο να φύγει κάποιος προπονητής από την χώρα του, αλλά με κέρδισε το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Το δεύτερο είναι ότι βλέπω την ομάδα να καλυτερεύει και θέλω να είμαι και εγώ μέρος μιας ομάδας που καλυτερεύει μέρα με την μέρα. Το κυριότερο είναι να δουλέψω σκληρά και να με γνωρίσει ο κόσμος και να με αγαπήσει. Βγήκα από την χώρα μου γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια νέα ομάδα που κάνει βήματα μπροστά και καλυτερεύει και θέλω να είμαι μέρος αυτού». 

Αν ρώτησε κάποιον για να έρθει: «Πριν έρθω, μίλησα με τον Βαλβέρδε και μου είπε πολύ καλά πράγματα για την πόλη και την ομάδα». 

Πόσο σημαντικό είναι το ότι υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα: «Σίγουρα το ότι υπάρχουν δύο Ισπανοί και τέσσερις αργεντινοί είναι καλό, όμως η φιλοσοφία μου είναι να μπορούν να με καταλαβαίνουν όλοι γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα». 

Αν σκέφτεται να φέρει παίκτες από Ισπανία: «Το πρώτο και σημαντικό είναι οι ανάγκες και να καλύψουμε τα κενά. Μετά πρέπει να δούμε τι υπάρχει στην αγορά και τι μπορεί να κάνει η ομάδα για να βοηθήσει το ρόστερ και να το καλυτερέψει από την προηγούμενη χρονιά». 

Για το ισπανικό ποδόσφαιρο: «Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και αυτό είναι που το κάνει να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Στο τεχνικό μέρος, υπάρχει μια ιδεολογία που βοηθάει και τους παίκτες και το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να εντάξω τις ιδεολογίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για να το καλυτερέψω». 

Αν θα φέρει και συνεργάτες μαζί του: «Έρχομαι με βοηθό και κάποια άτομα που ήταν στο τεχνικό τιμ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Όσον αφορά την προετοιμασία είναι καλύτερο να μην αποκαλύψουμε κάποια πράγματα τώρα, αλλά όταν θα είναι η ώρα». 

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος πήρε εκ νέου τον λόγο και τόνισε ότι το συμβόλαιο με τον Ισπανό τεχνικό είναι για έναν χρόνο, όμως υπάρχει προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση που είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. 

«Καταρχήν υπάρχει συμφωνία ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση που είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Κατά δεύτερον να πω ότι δεν κάνουμε σύγκριση το ισπανικό με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το τρίτο και σημαντικό είναι ότι φέτος επιλέξαμε να κινηθούμε στους ρυθμούς του ταγκό που φαίνεται από την επιλογή του προπονητή και μέσα στην ομάδα θα υπάρχουν πάνω από 10-12 ισπανόφωνοι παίκτες». 
Πηγή: theplayer.gr

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ... οικογένειες!!

Μπορεί οικονομικά να μας κάνουν «κουμάντο», αλλά οι «κακές παρέες» φαίνεται να έχουν επηρεάσει τους Γερμανούς.Η «αθάνατη» ελληνική υπομονή μάλλον έχει γίνει τρόπος ζωής και γι αυτους, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του προέδρου της Μπάγερν.

ο κ. Χένες δήλωσε στη Bild, ότι, το 2009 και μόλις 5 μήνες μετά από την πρόσληψή του, ο Λουίς Φαν Γκάαλ είχε φθάσει στην «πόρτα της εξόδου» !

Η μετέπειτα πορεία των «Βαυαρών», ώς το ντάμπλ και τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ μπορεί να διέψευσε τον «ισχυρό άντρα» της Μπάγερν, αλλά ο ίδιος δε δείχνει μετανιωμένος για την απόλυση του Ολλανδού τεχνικού εφέτος.

«Αν δεν κέρδιζε τον τελευταίο αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ με τη Γιουβέντους, δεν θα επέστρεφε μετά τις χειμερινές διακοπές.Υπό την καθοθήγησή του έμαθα ένα πράγμα : Μπορεί να έχεις τον καλύτερο ειδικό, αλλά, περισσότερο από επιτυχία, θέλω ψυχαγωγία στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, θυμίζοντας κάτι απο ... Έλληνα παράγοντα

«Κανένα deal Μενέζ-Μίλαν»!!

Τις φήμες που θέλουν τη Ρόμα και τη Μίλαν να έχουν δώσει τα χέρια για τη μετακίνηση του Ζερεμί Μενέζ διέψευσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Ο 23χρονος επιθετικός κατά τα φαινόμενα διένυσε την τελευταία του σεζόν στην «αιώνια πόλη» και η Μίλαν σύμφωνα με ιταλικά δημοσεύματα έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα, αλλά όχι με τον παίκτη. Ο ατζέντης του όμως δεν ενστερνίζεται αυτές τις φήμες...

«Για τώρα, ο παίκτης ανήκει στη Ρόμα. Διάβασα τα δημοσιεύματα, αλλά ο παίκτης δεν θέλει να φύγει. Αν υπήρχαν συζητήσεις, θα είχα ενημερωθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί», δήλωσε ο Κέβιν Μενέζ, αδερφός και ατζέντης του Γάλλου.
Πηγή: theplayer.gr

«Ο Ρούμπεν Μάικλ στον Παναθηναϊκό»

Τον μέσο της Πόρτο Ρούμπεν Μάικλ που φέτος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τους «δράκους», στέλνουν στον Παναθηναϊκό δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα «blogolo», αναφέρει πως ο Ρούμπεν Μάικλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα. Καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του «τριφυλλιού», ο οποίος θα έχει τον «αστέρα» της Πόρτο κάτω από τις οδηγίες του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν τεχνικός των «πρασίνων» ήταν και ο πρώτος προπονητής του Ρούμπεν στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι σε ιδανική ηλικία (24 ετών) και έχει ύψος 1,75 μέτρα. Φέτος πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο στη Liga Sagres, ενώ έχει και δύο συμμετοχές και δύο γκολ στην εθνική ομάδα.

Επιστολή αποχώρησης από Βεκρή!!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τζόνι Βεκρής δεν καθιστά τη δυνατό την περαιτέρω ανάμειξη του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάτι που έκανε γνωστό με προσωπική επιστολή. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή την παραίτηση του κ. Τζ. Βεκρή από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να του εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για την ανεκτίμητη προσφορά του.

Το ήθος, ο επαγγελματισμός και το κύρος του ανέδειξαν το ρόλο και την προσφορά του, ενώ υπηρέτησε πάντοτε τον Παναθηναϊκό με αγάπη και αφοσίωση. Η παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελεί τιμή αλλά και εγγύηση σταθερότητας και σοβαρότητας για το Σύλλογο».

Το κείμενο της επιστολής του κ. Βεκρή προς το ΔΣ της ΠΑΕ είναι το ακόλουθο:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής αυτής, καθώς σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στο φόρτο των σχετικών εκτελεστικών αρμοδιοτήτων.

Η ενεργή ενασχόλησή μου με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 3 χρόνια από θέσεις αιχμής υπήρξε μεγάλη τιμή για μένα και κατέβαλα με τη σειρά μου κάθε προσπάθεια να τιμήσω κι εγώ τις αρμοδιότητες που κατά καιρούς μου ανατέθηκαν. Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συνδράμω σε ό, τι μου ζητηθεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητές μου.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,

Τζόννυ Βεκρής».

Φυσικά άπαντες εύχονται περαστικά τον Τζόνι Βεκρή, του οποίου η προσφορά σε αρκετά θέματα την τελευταία τριετία ήταν μεγάλη, κυρίως σε νομικά ζητήματα.

Φαλκάο: «Θέλω το Κόπα Αμέρικα»

Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία εξέφρασε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος τόνισε πως το σύνολο της εθνικής είναι πολύ καλό.

ο 25χρονος σέντερ φορ που αντυπωσιάσε τη σεζόν που εξέπνευσε, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες, αυτή τη φορά με το ομοσπονδιακό συγκρότημα...

«Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Αυτή η Κολομβία είναι μία από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά.

O βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά προς το παρόν εγώ προσωπικά θέλω να κατακτήσω το Κόπα Αμέρικα...».
Πηγή: theplayer.gr

«Γλυκοκοιτάζει» το «νέο Ζιντάν» ο Βενγκέρ!!


Ακόμη μια σεζόν με τον Αρσέν Βενγκέρ «στο τιμόνι» και η Άρσεναλ φαίνεται πως θα ακολουθήσει την προσφιλή τακτική της, να αγοράζει Γάλλους ή από τη Ligue 1 ποδοσφαιριστές. Το «λαβράκι» αυτή τη φορά ονομάζεται Μάρβιν Μάρτιν, αγωνίζεται στη Σοσό και φαντάζει ο ιδανικός «αντί-Νασρί».

Για το μέσο των «κανονιέρηδων» υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι καθώς και από την Ίντερ και σε περίπτωση που πωληθεί, η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για τον αποκαλούμενο «νέο Ζιντάν», από τη Σοσό, ο  οποίος, στα 22 του χρόνια εφέτος, πέτυχε 3 τέρματα και «μοίρασε» 19 ασίστ για λογαριασμό των «Lionceaux».

Ο Γάλλος άσος πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο με την Εθνική Γαλλίας κόντρα στην Ουκρανία, σκοράροντας δις και έχοντας μια ασίστ, κάτι που ανάγκασε τον Λοράν Μπλάν να δηλώσει ότι είναι καλύτερος από το θρυλικό «Ζιζού».

Προ Ρονάλντο και μετά Ρονάλντο εποχή (video)

Ένα πρωτότυπο βιντεάκι δημιούργησε η NIKE για να τιμήσει τον Ρονάλντο που αποχαιρέτησε οριστικά το ποδόσφαιρο στη φιλίκή νίκη της Βραζιλίας με 1-0 επί της Ρουμανίας στο Σάο Πάουλο.

Στο βίντεο της αθλητικής εταιρείας ο Ρονάλντο χαρακτηρίζεται ουσιαστικά ως ο... Χριστός του ποδοσφαίρου, καθώς χωρίζει την ιστορία του αθλήματος σε προ Ροναλντο (b.R.) και μετά Ρονάλντο (a.R.).

Όπως εξηγεί η εταιρεία «ο Ρονάλντο άλλαξε το ποδόσφαιρο για πάντα με την ταχύτητά του, τις ικανότητές του και τη δύναμή του. Κατέκτησε τον πλανήτη, έφερε κοντά αντίπαλους οπαδούς και ξεπέρασε τραυματισμούς.

Η κληρονομιά του εμπνέει τη νέα γενιά των ποδοσφαιρικών αστέρων της Βραζιλίας. Κι όλα αυτά για μία απλή απόλαυση: να παίζεις ποδόσφαιρο».

Δείτε το εμπνευσμένο βιντεάκι:
 
<object style="height: 390px; width: 640px"> 

Έφτασε τα 1485 διαρκείας!!

Απόλυτα ικανοποιητική είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού σήμερα έχοντας διανύσει την 5η μέρα της κυκλοφορίας τους , έχουν διατεθεί συνολικά 1485 κάρτες διαρκείας.

Μέχρι χθες ο αριθμός ήταν 1251  και προστέθηκαν ακόμη 234 διαρκείας . Την αντίστοιχη περσινή μέρα ο ΠΑΟΚ είχε διαθέσει 192 διαρκείας και ο συνολικός αριθμός είχε φθάσει στα 1307.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα διατέθηκαν καθημερινά τα εξής διαρκείας:
1η  Μέρα:  307
2η Μέρα:   219
3η  Μέρα:  200
4η  Μέρα:  282
5η  Μέρα : 243

Στο Σύνταγμα για 15η ημέρα οι «Αγανακτισμένοι»!!

Κάτω από τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον ουρανό της Αττικής έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από τη Βουλή για 15η ημέρα.

Με ατέλειωτη φαντασία, συνθήματα, κατσαρόλες και άλλα σκεύη άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνει το «παρών» καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος, για να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μνημονίου, δείχνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους.

Κλειστή είναι η οδός Αμαλίας.

Πηγή: Newsbomb.gr

«Φιλική» νίκη για την Κίνα!!

Με δύο γκολ μέσα σε διάστημα 3 λεπτών, η Κίνα επικράτησε με 2-0 της Βορείου Κορέας σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Ντενγκ Ζουξιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό και ο Γκάο Λιν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά στο 41`.

Οι Κινέζοι, έχοντας και την υποστήριξη των φιλάθλων τους στο νεόχτιστο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης Γκουιγιάνγκ, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σπάνια και να μην καταφέρνουν να πετύχουν ούτε το «γκολ της τιμής».

Ανκαραγκουτσού για Βανγκέλι!!

Η παρουσία του Κρίστι Βανγκέλι στην Εθνική Αλβανίας και η συμμετοχή του στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2012, έφερε στο φως σενάρια για το μέλλον του διεθνή αμυντικού του Άρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, ο Βανγκέλι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (τον χειμώνα υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρο από ομάδατης μπουντεσλίγκα), με την τουρκική Ανκαραγκουτσού να είναι αυτή που ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

 
Ο Βανγκέλι έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους και θεωρείται από τους παίκτες που υπολογίζει ο Σάκης Τσιώλης, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας την περασμένη σεζόν. Προφανώς η εξαιρετική παρουσία του στα παιχνίδια του Γιουρόπα λιγκ, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο εθνικό συγκρότημα της Αλβανίας. Στον Άρη δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής η παραμικρή πρόταση για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βανγκέλι ήταν για μια ακόμη φορά βασικός στο τελευταίο της Αλβανίας (ήττα με 2-0) για τα προκριματικά του Euro 2012 μέσα στη Βοσνία.

Βάζει πλάτη ο Ρέμος...!!

Θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχαν τα μέλη της σημερινής διοίκησης του Ηρακλή με τον Αντώνη Ρέμο.
Βάζει πλάτη ο Ρέμος...
Ο μεγαλομέτοχος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, εφόσον βρεθεί μία αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Ότι ανοίγει ο δρόμος για τον Ανδρέα Παντελή και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να ασχοληθεί διοικητικά με την ΠΑΕ. Υπό μία όμως βασική προϋπόθεση: Θα πρέπει να αποδείξει με επίσημο έγγραφο (π.χ. εγγυητική επιστολή) ότι διαθέτει την οικονομική δυνατότητά να υλοποιήσει την υπόσχεσή του.
Στην περίπτωση του Ανδρέα Παντελή, που αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, θυμίζουμε ότι ο Κύπριος υποσχέθηκε να καταβάλλει για τις ανάγκες της ομάδας, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Εφόσον αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει την υπόσχεσή του, τότε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο κυανόλευκο προσκήνιο...
Πηγή: bluearena.gr

Παρεούλα Ντομίνγκος, Κονσειεσάο και Ντ΄Ονόφριο

Συγκέντρωση «αστέρων» στην Θεσσαλονίκη, με κοινό παρανομαστή τον Λάζλο Μπολόνι. Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκονται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο.

Αμφότεροι είχαν συνεργαστεί μαζί του στην Στανταρ Λιέγης. Δεν είναι όμως μόνοι τους αφού στην παρέα προστέθηκε ο Πασιέντσα Ντομίγκος. Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα, που οδήγησε την πορτογαλική ομάδα μέχρι τον τελικό του Europa League, αλλά συνεχίζει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ήρθε στην Ελλάδα παρέα με την σύζυγο του. Άλλωστε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κονσεισάο και πέρσι είχαν βρεθεί παρέα σε διακοπές στην ΧαλκιδικήThe Player

Καλός και φθηνός…!!

Αυτά τα δύο είναι τα βασικά προσόντα που πρέπει να έχει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στο επεισοδιακό ΔΣ της Τετάρτης.

Καλός και φθηνός…
Οι «πράσινοι», πριν... πλακωθούν, συμφώνησαν πως το μπάτζετ για τον νεο τεχνικό διευθυντή, δεν θα ξεπεράσει τις 150.000 ευρώ.

Ψάχνουν λοιπόν κάποιον φθηνό και καλό...
Πηγή: sportdog.gr

"Προπονητής με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες"

Τον Χαβιέ Γκραθία παρουσιάζει αυτή την ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς θα είναι ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών, με τον Αχιλλέα Μπέο να τονίζει πως είναι ένας προπονητής με όνειρα και προσδοκίες.
"Προπονητής με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες"
Από χθες ο Χαβιέ Γκραθία είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ τον παρουσιάζει, με τον Αχιλλέα Μπέο να τονίζει αρχικά ότι είναι ένας προπονητής με όνειρα.
«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, απλά να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκραθία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό.
Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα.
Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας», είπε ο πρόεδρος των Θεσσαλών. Η παρουσίαση του Ισπανού πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.

Άλλες 24 ώρες για Κοστάντσο!!

Την Πέμπτη (9/6) θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την πλευρά του Φράνκο Κονστάντσο κι εκτός απροόπτου, ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα υπογράψει με τους "ερυθρόλευκους".
Άλλες 24 ώρες για Κοστάντσο
Στη συνάντηση της Τετάρτης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν την προσφορά τους στον μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα και πλέον περιμένουν την απάντηση του.
Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Τσιτερσπίλερ, επιφυλάχθηκε να μεταφέρει την πρόταση στον πελάτη του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «τραπέζι» έπεσαν και ονόματα άλλων ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος μάνατζερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Κουκούλωμα χωρίς εικόνα και ήχο!!

Δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα οι Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης από τους «καυγάδες» στο ΔΣ του Παναθηναϊκού: «Θέματα επί προσωπικού και εκτός πρακτικών».
Κουκούλωμα χωρίς εικόνα και ήχο!
Αν και στο ΔΣ του Παναθηναϊκού έγινε ο… κακός χαμός μεταξύ των μελών με «γαλλικά» και φωνές ανάμεσα στον Δομάζο και τον Μήτσου, αλλά και εντονότατες παρατηρήσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου, του Αντωνιάδη και του Μαυροκουκουλάκη προς στον Γόντικα για το «ναυάγιο» με τον Βρύζα, η Διοικούσα Επιτροπή δεν… άκουσε τίποτα.

Αυτό δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπου μεταξύ άλλων είπε πως: «Οτιδήποτε έγινε, που δεν ήταν σοβαρό. Στην κουβέντα πάνω και αυτά έγιναν αφού είχαν τελειώσει και συζητούσαμε επί προσωπικού. Στο ΔΣ κάποιοι είναι μέτοχοι και άλλοι εκπρόσωποι των μετόχων. Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά στο πως εκφράζεται ο καθένας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας συνεχίζοντας το… κουκούλωμα τόνισε σε σχετική για τον καυγά του ΔΣ: «Δεν διακόπηκε η συνεδρίαση. Το ΔΣ ολοκληρώθηκε κανονικά. Υπήρξε συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης και εκτός πρακτικών και αφορά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή».

Όσον αφορά την ομάδα και το θέμα του τεχνικού διευθυντή σχολίασε: «Δεν έχω να σας πω πολλά πράγματα. Αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση για την 1η Ιουλίου, όπου θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης διαβάστηκε μία επιστολή του κ.Βεκρή, ο οποίος παραιτήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή, αλλά θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος του Δ.Σ.
Συζητήθηκε ακόμα, το θέμα του τεχνικού διευθυντή και θα επανέλθει η διοικούσα επιτροπή σύντομα με νέα εισήγηση, μετά την αρνητική απάντηση που πήραμε από τον Βρύζα. Ο άνθρωπος μας ενημέρωσε για λόγους ανθρώπινους που δεν μπορεί να αναλάβει και αυτοί οι λόγοι είναι κατανοητοί.Έχουμε ήδη 2-3 περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών που έχουμε εξετάσει και θα επανέλθουμε γι' αυτό στο επόμενο Δ.Σ. για να πάρουμε την τελική απόφαση».
Πηγή: sportdog.gr

Όλες οι απεργίες της Πέμπτης

Σε 24ωρη απεργία σε όλες τις ΔΕΚΟ καλεί η ΓΣΕΕ τους εργαζόμενους την Πέμπτη, ενώ η ΑΔΕΔΥ καλεί σε στάσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όλες οι απεργίες της Πέμπτης
Απεργούν επίσης οι υπάλληλοι στις τράπεζες, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ απεργούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ, λιμενεργάτες, οι δικαστικοί υπάλληλοι. Στάσεις εργασίας και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το απεργιακό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το απεργιακό μπαράζ θα κορυφωθεί στις 15 Ιουνίου με την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην οποία θα συμμετάσχουν, επίσης, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και έμποροι.
  • Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε στάσεις εργασίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι νομαρχιακές επιτροπές της ΑΔΕΔΥ σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Την ίδια μέρα η ΑΔΕΔΥ καλεί σε στάσεις εργασίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι νομαρχιακές επιτροπές της ΑΔΕΔΥ σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Κεντρικό σύνθημα της απεργίας είναι το «όχι δεν πουλάμε» ενώ στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ υπογραμμίζεται η «αντίθεση στις εκβιαστικές απαιτήσεις των τροϊκανών». Επίσης, αναμένεται ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κλπ.).
  • 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στην ΕΡΤ.
  • 24ωρη απεργία της ΟΤΟΕ σε όλες τις τράπεζες
  • Στα πλαίσια της απεργίας στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου θα υπάρξει στις υπηρεσίες των δήμων μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
  • Στα δημόσια νοσοκομεία θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στο υπουργείο Υγείας. Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.
  • Στάση εργασίας των υγειονομικών υπαλλήλων του ΙΚΑ από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας.
  • Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν επίσης οι δικαστικοί υπάλληλοι από τις 12 το μεσημέρι ως τις 3.
  • Με το σύνθημα «τα λιμάνια δεν πουλιούνται» οι υπάλληλοι των λιμανιών όλης της χώρας και οι λιμενεργάτες πραγματοποιούν την Πέμπτη 24ωρη απεργία. Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε. εξήγγειλε 24ωρη απεργία σε συντονισμό με τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ, συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 15 Ιουνίου. Οι λιμενεργάτες (Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ) συμμετέχουν στην 24ωρη αυριανή απεργία, στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ πραγματοποιούν και δεύτερη 24ωρη την Παρασκευή. Επίσης την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν όλοι οι λιμενεργάτες απ' όλα τα λιμάνια της χώρας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Βουλευτές: «Να κληθεί άμεσα ο Πιλάβιος»

Επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Χρύσα Αράπογλου έστειλαν τρεις βουλευτές, από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Τρίκαλα, και ζητούν κληθεί ξανά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος για το θέμα των αδειοδοτήσεων και των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Αναλυτικά η επιστρολή:

"Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από μέρους σας, καθώς όλος ο φίλαθλος κόσμος της χώρας παρακολουθεί μετά λύπης όσα διαδραματίζονται την τελευταία περίοδο στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως τα τεκταινόμενα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων για τη συμμετοχή τους στην Super League.

Είναι δεδομένο ότι οι χειρισμοί της ΕΠΟ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο φίλαθλο κόσμο σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχει διάχυτο το αίσθημα άνισης μεταχείρισης μεταξύ των ομάδων, καθώς και πλημμελής εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και των κανονισμών. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουμε την ευρεία αμφισβήτηση των οργάνων Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, τις αναφορές για πλαστές ενημερότητες, αλλά και τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για δίκτυα διαφθοράς και εκβιαστών.

Υπογραμμίζουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το «Αυτοδιοίκητο» του ελληνικού Ποδοσφαίρου και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο, ζητούμε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σ. Πιλάβιος, να κληθεί άμεσα στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας έχετε την τιμή να προεδρεύετε, και να δώσει σαφείς εξηγήσεις. Σκόπιμο είναι επίσης να παραδώσει ο ίδιος στη Βουλή τα σχετικά δικαιολογητικά (ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες)  προς άρση κάθε αμφιβολίας για την πλήρη τήρηση της νομιμότητας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη μέριμνα και τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,

Ελευθέριος Αυγενάκης, Βουλευτής Δημοκρατικής Συμμαχίας ν. Ηρακλείου

Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης

Νικόλαος Λέγκας, Βουλευτής ΝΔ ν. Τρικάλων"
 The Player

Περήφανος για το ενδιαφέρον, ανήσυχος για το μέλλον

«Απεριόριστη τιμή» ή απλά «φιλολογικό ενδιαφέρον»; Στο μυαλό του Τζουτζέπε Ρόσι πλανάται αυτό το ερώτημα, για την επικείμενη μετακίνησή του στη Μπαρτσελόνα.

 Τα μέσα ενημέρωσης συνδέουν το όνομά του με πρόταση των «Μπλαουγκράνα» στη Βιγιαρεάλ, που θα φθάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και αβέβαιος για το μέλλον του.

« Το μέλλον μου; Δεν το γνωρίζω. Είναι μεγάλη τιμή να ακούς για ενδιαφέρον ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα για το όνομά σου, αλλά προσπαθώ να μην διαβάζω πολύ τις εφημερίδες γι αυτό. Τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρει η Εθνική. Μετά θα κάνω τις διακοπές μου στην Αμερική και θα αποφασίσω», δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός στο Radio Kiss Kiss.The Player

Συμφωνία με Μπόλονι για δυο χρόνια!

Νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ και με τη… βούλα θα είναι πλέον ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς μετά από συζητήσεις αρκετών ωρών, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως επετεύχθη προφορική συμφωνία, ενώ αύριο θα μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας. Ο Ρουμάνος προπονητής βρέθηκε από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το πρωί ξεκίνησε μαραθώνιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Παντελή Κωνσταντινίδη. Σε αυτές ξεπεράστηκε κάθε εμπόδιο κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αυτός που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ντου, δακρυγόνα και... γαλλικά

Ενταση επικράτησε για αρκετά λεπτά στο κλειστό της Πυλαίας, μετά από προσπάθεια οπαδών του ΠΑΟΚ να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και ρίψη δακρυγόνων από την πλευρά της αστυνομίας.
Ντου, δακρυγόνα και... γαλλικά
Για μερικά λεπτά υπήρξε κάποιες συγκρούσεις, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, μετά και τα δακρυγόνα που έπεσαν. Παράλληλα, πολλά «γαλλικά» άκουσαν οι Γιάννης Διαμιανίδης, Χρήστος Ταπούτος και Δημήτρης Χατζηβρέττας κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
Πηγή: exedra.gr

Συνεχίζεται το «Σίριαλ Φαλκάο»

Οι φετινές εμφανίσεις του Ρανταμέλ Φαλκάο έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.
Συνεχίζεται το «Σίριαλ Φαλκάο»
Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Τότεναμ είναι μερικές από τις ομάδες που καλοβλέπουν τον Κολομβιανό στράικερ, ο οποίος ενώ μέχρι πρότινος διατείνονταν ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τώρα δείχνει να αλλάζει γραμμή πλεύσης:

«Ξέρω πολύ καλά, ότι Ρεάλ, Άρσεναλ και Τότεναμ ενδιαφέρονται για μένα. Θα είναι δύσκολο να αφήσω την Πόρτο το καλοκαίρι, αφού γνωρίζω καλά ότι η ομάδα θέλει να φανεί πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Αν είναι να πέσουμε και να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ας πέσουμε"

Για παράτυπη επιτροπή της ΕΠΟ έκανε λόγο ο Νίκος Μαχλάς, τονίζοντας πως ο φάκελος των Κρητικών είναι πλήρης, «δεν τρελαθήκαμε να αρχίσουμε να τα βάζουμε με όλους και με όλα», είπε χαρακτηριστικά.
"Αν είναι να πέσουμε και να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ας πέσουμε"
Στο μεταξύ οι ιθύνοντες της κρητικής ομάδας έχουν αποφασίσει να περάσουν στην αντεπίθεση, με επιστολή στην UEFA, με μήνυση κατά του του μέλους της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Δημήτρη Σμαΐλη, ενώ την ίδια ώρα καταγγέλλουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για απόπειρα εκβίασης!
Αναλυτικά οι δηλώσεις στην ΕΡΑσπορ:
Νίκος Μαχλάς (Πρόεδρος ΟΦΗ): “Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Άμα θέλουν ας φτιάξουν δύο διαφορετικά πρωταθλήματα με βάση κοινωνικά κριτήρια και όχι αγωνιστικά και τότε ο ΟΦΗ θα συμμορφωθεί. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια και όποιος λέει πως δεν την γνωρίζει είναι ψεύτης. Στήθηκε μια παράτυπη επιτροπή και δεν μας δίκασε δίκαια. Μετά έρχεται η ΕΠΟ και μας λέει ότι δεν είναι αρμόδια. Τότε γιατί φτιάχνει επιτροπές; Όλα τα στοιχεία που ήθελε η αρμόδια επιτροπή ήταν μέσα στον φάκελο. Τα πάντα. Μας έστειλαν ότι χρωστάμε σε οκτώ παίκτες. Ας βγει ένας παίκτης να πει ότι δεν τον έχουμε ρυθμίσει ή ότι δεν τον έχουμε πληρώσει. Κανείς παίκτης δεν το λέει. Όλα τα χαρτιά είναι εμπρόθεσμα. Αν το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΟΦΗ ας πέσει. Ο ΟΦΗ έχει ένα χρέος αλλά πολλές ομάδες έχουν. Τώρα στεκόμαστε στο θέμα της αδειοδότησης. Ένας πλήρης φάκελος δικάστηκε από μια αναρμόδια επιτροπή. Η ίδια η ΕΠΟ μας λέει ότι το αρμόδιο όργανο είναι το πολιτικό εφετείο. Δεν τρελαθήκαμε να αρχίσουμε να τα βάζουμε με όλους και με όλα. Όταν κάποιος έχει δίκιο φωνάζει. Αν είναι να πέσουμε και να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ας πέσουμε”.
Γιάννης Κουράκης (Δήμαρχος Ηρακλείου): “Είμαι με το μέρος του ΟΦΗ και τον στηρίζω. Είδαμε ποτέ τον ΟΦΗ ύποπτο για κάποιο στημένο παιχνίδι; Είδαμε ποτέ τον ΟΦΗ να προσπαθεί να επηρεάσει την διαιτησία; Ποτέ! Όσο ήμουν στον ΟΦΗ. Για όσο ήμουν στον ΟΦΗ ποτέ δεν πήγε ο νους μας ότι πιθανόν να υπάρχουν πλαστές ενημερώτητες. Θα βρεθεί κατηγορούμενος αυτός που συνυπέγραψε τον φάκελο. Είναι προσβλητικό για τον ΟΦΗ και για τον κόσμο του γιατί ποτέ δεν σκεφτήκαμε να εξαπατήσουμε κανέναν. Κάνω έκκληση να ξανασταλεί ο φάκελος του ΟΦΗ και να ελεγχθεί. Να πάνε σε όποια Εφορία και όποιο ΙΚΑ θέλουν για να δουν τι ισχύει. Με πολύ ιδρώτα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε μια προσπάθεια να ξεκινήσει η εξυγίανση. Για αυτό δεν είναι στα στημένα, για αυτό δεν ασχολείται με την διαιτησία. Αλλά δεν φοβόμαστε να μιλάμε με όλους τους ανθρώπους. Και με τον εισαγγελέα και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Είναι δυνατόν να θέλουν να αποκλειστεί μια ομάδα από τα play off και να παίξει στην θέση της μια ομάδα που τερμάτισε 24 βαθμούς πίσω της και παραλίγο να παίξει στα play out; Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και ας ανοίξει πρώτος του ΟΦΗ. Δεν θεωρώ ότι μπορεί ηθελημένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ να τα κάνει αυτά. Μάλλον τον παραπληροφόρησαν. Ο ΟΦΗ κάλυψε όλους τους όρους. Τουλάχιστον 23 ομάδες έχουν πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Δεν μας νοιάζει τι κάνει το κάθε σωματείο. Θέλουμε να εξεταστεί ξανά ο φάκελος”.
 

«Φινάλε στην ομάδα που αγαπώ»

Έτοιμος να υπογράψει στον Θρύλο και να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή της καριέρας του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
«Φινάλε στην ομάδα που αγαπώ»
Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος γτην οκταετία 1996-2004 έζησε πολύ μεγάλες στιγμές στην κορυφαία ελληνική ομάδα φέρεται πιο έτοιμος από ποτέ για την στιγμή, που θα επανέλθει κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ και θα ακούει τον κόσμο του Θρύλου να τον επευφημεί.
Ο 35χρονος πορτιέρο, που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του στην Football League, άνοιξε την καρδιά του στο «katimagiko.gr» και εξέφρασε την σφοδρή του επιθυμία για επιστροφή στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και λατρεύει από μικρό παιδί:
«Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω και το ξέρουν όλοι αυτό. Όλο αυτό το διάστημα δεν σου κρύβω ότι παρακολουθώ με αγωνία τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, που αποτελεί προτεραιότητά μου. Θα ήταν το ιδανικότερο για εμένα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ και ανδρώθηκα» τόνισε ο πολύπειρος τερματοφύλακας, πετώντας το …γάντι στην διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για να προσθέσει:
«Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να περιμένω. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ακόμη κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μου έχει κάνει κρούση».
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του Ελέ» δείχνει να κερδίζει έδαφος έναντι των έτερων ανταγωνιστών του από το πολύ σημαντικό γεγονός ότι προέρχεται από τις ακαδημίες και μπορεί να δηλωθεί στην λίστα της UEFA ως γηγενής.
Πηγή: katimagiko.gr

"Μπάσιμο" Κέρκυρας για Κουτσιανικούλη!!

H Κέρκυρα εκδήλωσε και αυτή ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Βασίλη Κουτσιανικούλη κάνοντας σχετική πρόταση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Μπάσιμο" Κέρκυρας για Κουτσιανικούλη
Από τον ΠΑΟΚ βέβαια δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε απόφαση για τον ποδοσφαιριστή και πώς να προκύψει από την στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής.
Πηγή: sportdog.gr

Μετά την «κρεμάλα», στη Γιουνάιτεντ!

Τη συμφωνία για τη μετακίνησή του από την Άστον Βίλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα ο Άσλεϊ Γιάνγκ και η αιτία για την οποία η επισημοποίηση της μεταγραφής δεν μπορεί να επισπευτεί, είναι ο γάμος του Άγγλου μεσοεπιθετικού, το προσεχές Σάββατο!

Οι «χωριάτες», έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης του Γιάνγκ από το ρόστερ, αλλά παρηγοριά θα αποτελέσουν τα περίπου 20 εκατ. λίρες που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου! Το Σάββατο, ο διεθνής άσος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του στο Χέρντφορσαϊντ και έπειτα από το χαρμόσυνο γεγονός, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ»

Το νέο δ.σ. της ΠΑΕ Άρης

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρη και στην θέση του προέδρου παρέμεινε ο Αθανάσιος Αθανασιάδης. Στην θέση του πρώτου αντιπροέδρου είναι ο Δημήτρης Σαρρής και δεύτερος αντιπρόεδρος ο Ηλίας Πόππης.
Αναλυτικά όλο το διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΠΟΠΠΗΣ
Γ΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
ΜΕΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΛΛΙΟΣ (Εκπρόσωπος ΑΣ ΑΡΗΣ).

Ύβρεις και ένταση στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού


Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι εντάσεις και οι ύβρεις του έλειπαν. Το Δ.Σ. διακόπηκε βιαίως καθώς οι Αργύρης Μήτσου και Μίμης Δομάζος αντάλλαξν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το θέμα. Μάλιστα πάνω στα νεύρα ακούστηκε πως θα προβούν σε μηνύσεις και οι δύο για ότι έγινε.

Νωρίτερα οι Δομάζος και Αντωνιάδης μίλησαν σε έντονο ύφος στον Γόντικα και του ζήτησαν να «μιλάμε για το ποδόσφαιρο όταν είμαστε εδώ. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Ποιος είναι ο Βρύζας, δηλαδή; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να φαίνεται ότι περιμένει σαν ομαδούλα τον συγκεκριμένο άνθρωπο;» 



Επίθεση στον Γόντικα έκανε και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Ο εκπρόσωπος του Βγενόπουλου είπε στον Γόντικα πως «δεν είναι τρόπος αυτός που διοικείς την ομάδα. Δεν έχεις τις γνώσεις και υποπίπτεις σε σφάλματα».

Από κει και πέρα, και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε αρνητικά για την περίπτωση Βρύζα, λέγοντας ότι «καλύτερα που χάθηκε» ζητώντας έναν άνθρωπο που θα έχει προέρχεται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού ενώ έγινε κουβέντα και για το επικοινωνιακό της υπόθεσης, καθώς υπογραμμίστηκε ότι «πως τον λέγαμε κλεισμένο αφού δεν είχε υπογράψει»;

Η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα ήταν πως «εμείς συζητούσαμε μαζί του αλλά τα υπόλοιπα τα έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά τα περί συμφωνίας».The Player

«Χούφτωσ`την, χούφτωσ`την, Φρανκ!»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλησε να αφήσει πίσω του την μέτρια σεζόν της Τσέλσι και να απολαύσει τις διακοπές του με τη σύντροφό του, Κριστίν Μπλίκλεϊ.

Λίγο μετά την απογοητευτική ισοπαλία 2-2 της Εθνικής Αγγλίας με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2012 οι δυο τους βρέθηκαν στο Λας Βέγκας κι έδειχναν τρελά ερωτευμένοι.

Ο ένας δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του πάνω από τον άλλον, με τον άσο της Τσέλσι να γίνεται μάλιστα κάποιες στιγμές ιδιαίτερα τολμηρός...

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού:
 
The Player