Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Θα πηδήξω από το μπαλκόνι, αν..."!

Γιατί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβική ιστοσελίδα;
"Θα πηδήξω από το μπαλκόνι, αν..."!
Ο Ζοτς μιλώντας στη "novosti" διέψευσε κατηγορηματικά τα απίθανα σενάρια που τον φέρνουν να έχει τσακωθεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
"Αυτή ήταν η καλύτερη τελική σειρά από τότε που εργάζομαι στην Ελλάδα, χάρη στον καλό φίλο μου, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Εξίσου σημαντικό είναι πως οδηγηθήκαμε σε τέτοια ένταση, δείξαμε τόσο πάθος χάρη στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και σε εμένα και τη σχέση που έχουμε οι δυο μας.
Αυτό βοήθησε στο να ολοκληρωθεί η σειρά, παρά κάποιες ατυχείς στιγμές που έζησαν οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Η άψογη σχέση μας επέτρεψε να διεξαχθούν οι τελικοί με ειρηνικό κλίμα στην κερκίδα. Πανηγύρισα με τον Παναθηναϊκό μου, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί και το αντίθετο", ενώ αναφερόμενος στις φήμες για χειροτέρευση των σχέσεων του με τον Ίβκοβιτς είπε:
"Δεν ενδιαφέρομαι να ακούω τέτοιες ιστορίες. Θα πηδήξω από το μπαλκόνι αν συνεχίσετε να δίνετε σημασία σε ό,τι ακούγεται. Δεν με απασχολεί. Μας έχουν δει τόσες φορές που έχουμε βγει μαζί έξω στην Αθήνα. Ας μπει ένα τέλος επιτέλους".
Σχετικά με τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τους "αιωνίους" στον τελικό, ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε: "Ο Ντούσαν έχασε τον Νεστέροβιτς, εγώ τον Περπέρογλου, ο οποίος έπαιξε στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά στην έναρξή του τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης".
Αναφερόμενος στο μυστικό της επιτυχίας των "πράσινων", ξεκαθάρισε ότι: "Όταν χάσαμε πέρυσι το καλοκαίρι τους Πέκοβιτς, Γιασικεβίτσιους και Σπανούλη, πολλοί βρήκαν και είπαν πως χρειαζόμαστε γενική ανανέωση, διαφορετικά δεν θα κάναμε τίποτα. Αλλά είχαμε ισχυρή πίστη στις δυνατότητές μας, δείξαμε αφοσίωση στο πλάνο μας και αποδείξαμε πως τίποτε δεν είναι αδύνατο. Όλα είναι τόσο απλά, αλλά πολλοί δεν μπορούν να δουν αυτά που βλέπει ο Ομπράντοβιτς. Έκαναν λάθος".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: