Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση στο αυτοκίνητο του Σαλπιγγίδη


Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα, με περίπου 40 οπαδούς του ΠΑΟΚ να τα βάζουν με μερικούς από τους παίκτες της ομάδας για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ προς στιγμήν ξέφυγε η κατάσταση, με έναν οπαδό να πετάει πέτρα στο αυτοκίνητο του 29χρονου επιθετικού.

Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, αυτό όμως δεν εμπόδισε μικρή μερίδα οπαδών του «Δικέφαλου» να εκφράσει με άκομψο τρόπο τα παράπονά του για την απόδοση της ομάδας τους στο σημερινό ματς.

Πέρα από τον Σαλπιγγίδη, στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Χαλκιάς παρότι δεν αγωνίστηκε, ο Κουτσιανικούλης και ο Παπάζογλου.

Κι όμως χάρηκε…


Μ’ αυτή την ΑΕΚ δεν βαριέσαι ποτέ!

Ακριβώς τη στιγμή που φαινόταν να παίρνει… τα πάνω της και έτοιμη να αμφισβητήσει ανοιχτά τους «αιώνιους», κατέληξε να πανηγυρίζει για την ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης!

Για τρεις περιπτώσεις πέναλτι φωνάζει η ομάδα του Μπάγεβιτς, που σοβαρεύτηκε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο και ήταν εκείνη που απέσπασε -με Τζεμπούρ και Σκόκο- την ισοπαλία.

Εξαιρετικοί οι Αρκάδες, προηγήθηκαν με ωραία γκολ των Αράς και Φορτούνη και φεύγουν πικραμένοι από το ΟΑΚΑ.

Eπίδειξη δύναμης η Τσέλσι


Επίδειξη δύναμης έκανε η -πρωτοπόρος της Πρέμιερσιπ- Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της «νεοφώτιστης» Μπλάκπουλ με 4-0. Με δύο γκολ του Μαλουντά (12', 41') και τους Καλού (2') και Ντρογκμπά (30') να πετυχαίνουν από ένα, οι «μπλε» παρέμειναν αήττητοι σε πέντε αγώνες και προηγούνται με 4 βαθμούς από τη δεύτερη Αρσεναλ.

Με νίκη συνέχισε η Μάντσεστερ Σίτι τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερσιπ, καθώς επιβλήθηκε της Γουίγκαν στο «DW Στέιντιουμ» με 2-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής στην Πρέμιερσιπ

  • Στόουκ Σίτι-Γουέστ Χαμ 1-1
    (48΄ Τζόουνς - 32΄ Πάρκερ)

  • Αστον Βίλα-Μπόλτον 1-1
    (13΄ Γιάνγκ - 35΄ Ντέιβις)

  • Μπλάκμπερν-Φούλαμ 1-1
    (30΄ Σάμπα - 56΄ Ντέμπσεϊ)

  • Εβερτον-Νιούκαστλ 0-1
    (45΄ Μπεν Αρφά)

  • Τότεναμ-Γουλβς 3-1
    (77΄ πεν. Φαν ντερ Φααρτ, 87΄ Παβλιουτσένκο, 90΄ Χάτον - 45΄ Φλέτσερ)

  • Γουέστ Μπρομ-Μπέρμιγχαμ 3-1
    (51΄ αυτ. Νταν, 59΄ Οντεμβίνγκιε, 69΄ Όλσον - 15΄ Τζερόμ)

  • Σάντερλαντ-Αρσεναλ 1-1
    (90+5΄ Μπεντ - 13΄ Φάμπρεγκας)

  • Γουϊγκαν-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
    (43΄ Τέβες, 71΄ Γιάγια Τουρέ)

  • Τσέλσι-Μπλάκπουλ 4-0
    (2΄ Καλού, 12΄, 41΄ Μαλούντα, 30΄ Ντρογκμπά)
  • Έπιασε κορυφή ο Παναιτωλικός


    Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο, επικρατώντας 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βθμολογίας. Τα Τρίκαλα 4-0 τον ΛεβαδειακόΜε τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Football League, ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου για την 2η αγωνιστική πέρασε από το Δημοτικό γήπεδο του Ευόσμου, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και πλέον βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.ον βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

    Από εκεί και πέρα, στο ματς που συζητήθηκε αρκετά σήμερα, στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 4-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όπως την πρώτη του νίκη έκανε στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-0).

    Στην Ηλιούπολη, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε με 2-1 του Πιερικού, ενώ χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Ρόδου, μεταξύ του Διαγόρα και του Θρασύβουλου.

    Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τέσσερις αναμετρήσεις. Στο Ελληνικό ο Εθνικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα τον Εθνικό Αστέρα, στη Νεάπολη θα παίξουν ο Ιωνικός με την Δόξα Δράμας και στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την Βέροια.

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

    Αγροτικός Αστέρας- Παναιτωλικός 0-1

    (76' Γκούνκελ)

    Ο Αγροτικός Αστέρας τελείωσε το ματς με δέκα πάικτες, λόγω αποβολής του Σκλιοπίδη στο 82'.

    Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης, Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης, Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκάλιδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης.

    Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Εντζεγκουέλε, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης, Πασάς.

    Ηλιούπολη- Πιερικός 2-1

    (11' Κάμπας, 85' Νικολόπουλος- 32' Γκουγκουλιάς)

    Η Ηλιούπολη είχε δοκάρι στο 57' με τον Κάμπα, ενώ δοκάρι είχε και ο Πιερικός στο 20' με τον Γκουγκουλιά.

    Ηλιούπολη: Τακίδης, Ρουσάκης, Δημήτρης, Φούφουλας (56' Κατεμής), Μπέριος, Νικολόπουλος, Θάνος (66' Ηλιόπουλος), Λεοντίου, Κάμπας, Κρητικός (78' Νατσέφσκι), Στεφανίδης.

    Πιερικός: Γουμάγιας, Γ. Λαζαρίδης (65' Προβατίδης), Τασίδης, Δήμου, Παυλίδης (54' Λόπεζ), Κοντέων, Κ. Λαζαρίδης, Πουρτουλίδης, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης (46' Αμπράμοβιτς).

    ΟΦΗ- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

    (49', 74' Αγρίτης)

    ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Μπερτίν, Ψωμάς, Λιαπάκης, Κατσικογιάννης (16' λ.τ ρ.Ζορμπάς), Κιάσσος, Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεί.

    Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Αγγελόπουλος, Βούκοβιτς, Μπιτελής, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ, Αθανασιάδης.

    Τρίκαλα- Λεβαδειακός 4-0

    (6' Ρούσεφ, 70' Μανουσάκης, 74', 79' Κοντογουλίδης)

    Τρίκαλα: Πουρής, Ριζογιάννης, Σαββίδης, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης, Μπριλλάκης, Τελκίνσκι, Ντοΐκιτς, Στεπάνοβιτς (46' Μίνγκας).

    Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (62' Έβερτον), Σερζίνιο, Ταραλίδης, Ζαχάρια, Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

    Διαγόρας- Θρασύβουλος 0-0

    Διαγόρας: Ταμπάσης, Εξουζίδης, Ρέγες, Ζουρούδης, Γκούντμαν, Μαρτίνεζ, Καμινιώτης (46' Ζλάτκοβιτς), Προβατίδης, Μασάρα (46' Πλάτανος), Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

    Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς, Πρίπου (62' λ.τρ. Βασιλείου), Ζώνας, Παπαζούδης, Παληγεώργος, Μίχος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Μουστόγιαννης.

    Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

    Εθνικός- ΠΑΣ Γιάννινα (18.00)

    Ιωνικός- Δόξα Δράμας (18.00)

    Πανθρακικός- Βέροια (18.00)

    Καλλιθέα- Εθνικός Αστέρας (19.00, CONNX)

    Αραμπατζής: «Είχαμε καρδιά, πάθος και διάθεση»

    Αραμπατζής: «Είχαμε καρδιά, πάθος και διάθεση»

    Στη θέληση και το πάθος που είχε η ομάδα απέδωσε τη χθεσινή νίκη του Ηρακλή επί της Λάρισας, ο Νίκος Αραμπατζής: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, τη θέλαμε πάρα πολύ» είπε αρχικά για να υπογραμμίσει με νόημα: «Προερχόμασταν από δύο θετικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό και με Ατρόμητο και θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν σήμερα (σ.σ. χθες) δεν παίρναμε τη νίκη». Όσο για την… κορυφή; «Είναι νωρίς να μιλάμε για κορυφή, δε μας ενδιαφέρει τόσο αυτό τώρα. Χαμηλά τη μπάλα. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά» ήταν τα λόγια του. Ερωτηθείς για το τι μέτρησε και ο Ηρακλής πήρε τη νίκη, ο Σερραίος αμυντικός δήλωσε: «Η Λάρισα ήταν πολύ καλή, πήρε πολύ καλούς παίκτες και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Εμείς νομίζω ότι είχαμε την καρδιά και το πάθος, παλέψαμε το παιχνίδι και δικαιωθήκαμε». Σχετικά με τη συμπαράσταση του κόσμου, ο Νίκος Αραμπατζής υπογράμμισε: «Ο κόσμος το έχει δείξει από την αρχή ότι είναι κοντά στην ομάδα. Θα είναι όλη τη χρονιά μαζί μας κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε κοντά μας». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ερωτηθείς για το αν αντιμετωπίζονται ως «πακέτο» οι αγώνες με Λάρισα και Καβάλα, χαρακτήρισε κρισιμότερο τον πρώτο. Τώρα που τον κέρδισε ο Ηρακλής, ο Αραμπατζής κλήθηκε να σχολιάσει λέγοντας: «Σίγουρα ισχύει το… πακέτο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με τη Λάρισα γιατί στην ουσία έχουν αξία τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα για τον επόμενο αγώνα».

    Αλλοι δύο "Χ"αμένοι βαθμοί


    Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέταξε άλλους δύο βαθμούς μετά από αυτούς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο Μαρτίν στο 22' άνοιξε το σκορ και ο Ίβιτς στο 38' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

    Με την ισοπαλία αυτή, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να ξαναπατήσει στην κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μακριά από το "σπίτι" του, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη...

    Τα αρχικά πλάνα
    O Παύλος Δερμιτζάκης δεν άφησε το... αγαπημένο του 4-2-3-1. Υπήρξαν όμως αλλαγές προσώπων. Ο Κρέσιτς κάθισε κάτω από την εστία, έχοντας τους Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ στα άκρα της άμυνάς του και τους Κοντρέρας και Μαλεζά στο κέντρο αυτής. Φωτάκης και Βιτόλο ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι του "δικεφάλου" του Βορρά με τους Ελ Ζαρ, Ίβιτς και Βιεϊρίνια να συνθέτουν τη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Ο Σαλπιγγίδης ήταν ο μοναδικός προωθημένος των γηπεδούχων.

    Από την άλλη, ο Σάκης Τσιώλης "πάτησε" σε ένα πιο συντηριτικό 4-5-1 που γινόταν όταν η ομάδα του έκανε επίθεση 4-3-3. Ο Γιακούποβιτς, ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία των "ερυθρολεύκων" που είχαν ως αμυντική τετράδα τους
    Ψυχογιό, Τόμας, Σανκαρέ και Ζαραδούκα (από τα δεξιά προς τα αριστερά). Ο Αλβάρες, ήταν ο "καθαρός" αμυντικός μέσος, με τους Ρόκα και Κάστρο, να του δίνουν πολύτιμες βοήθειες. Οι Ουμπίντες και Μόνχε, ήταν στα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) με επιθετικές τάσεις και ο Μάρτιν ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

    Ψυχρολουσία και αντίδραση
    Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν απολαυστικό από πλευράς θεάματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους στους αντιπάλους τους που προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, ή γεμίσματα στην περιοχή. Οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν την κόντρα και σε μία από αυτές που επιχείρησαν στο 22' σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ, κατάφεραν με τον Μαρτίν να προηγηθούν στο σκορ και να γεμίσουν άγχος την Τούμπα.

    Ο ΠΑΟΚ συνήλθε μετά από ένα δεκάλεπτο, πίεσε και κατάφερε να δημιουργήσει τρεις ευκαιρίες σε διάστημα τεσσάρωνμ λεπτών. Στην πρώτη ο Σαλπιγγίδης νικήθηκε από τον Γιακούποβιτς (35'), στη δεύτερη ο Βιεϊρίνια είδε τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι για λίγα εκατοστά (37'), αλλά στο 38' η τρίτη ήταν και η φαρμακερή με τον Ίβιτς να ισοφαρίζει με καρφωτή κεφαλιά.

    Ανιαρό και ανούσιο παιχνίδι
    Η εικόνα του β' ημιχρόνου δεν άλλαξε εντυπωσιακά. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον τρόπο να κρατάει μακριά από την εστία του Γιακούποβιτς τους παίκτες του ΠΑΟΚ και εξακολουθούσε να ψάχνει την κόντρα για να "χτυπήσει" εκ νέου... Λίγο έλειψε να το καταφέρει μάλιστα στο 58', όταν από τη σέντρα του Μόνχε ο Μαρτίν με υπέροχη ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Κρέσιτς, όμως ο τερματοφύλακας του "δικεφάλου" πήρε... εκδίκηση για τη φάση του γκολ που δέχθηκε από τον επιθετικό των "ερυθρολεύκων" στο 22'...

    Ο Δερμιτζάκης στο 61' έριξε στη "μάχη" τους Λίνο και Παπάζογλου για να φρεσκάρει την ομάδα και να την κάνει πιο επιθετική, όμως το ίδιο έκανε και ο Τσιώλης με την είσοδο του Μπρέσκα αντί του Κάστρο. Ωστόσο καμία ομάδα δεν βελτίωσε το παιχνίδι της και ειδικά ο ΠΑΟΚ που θεωρητικά ήταν το φαβορί και δεν "επιτρέπετε" να χάνει βαθμούς στην Τούμπα αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

    Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 74' με τον Παπάζογλου και η σημαντικότερη στο 88' όταν ο Κοντρέρας από κοντά κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω από την εστία του Γιακούποβιτς. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μήτσιου από την Ήπειρο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Βόλου να παραμείνει αήτηττος εκτός έδρας και ο ΠΑΟΚ να χάσει άλλους δύο βαθμούς μετά από αυτούς στην Τρίπολη...

    Γήπεδο: Τούμπας
    Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου) ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (61' Λίνο), Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς (77' Γκαρσία), Σαλπιγγίδης (61' Παπάζογλου).
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός, Ζαραδούκας (57' Ρίκκα), Τόμας, Σανκαρέ, Αλβάρες, Ρόκας (89' Καπετάνος), Κάστρο (65' Μπρέσκα), Ουμπίντες, Μόνχε, Μάρτιν

    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΑΡΗ


    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 50`. ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ.- Πανιώνιος δύσκολα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, κατέβαλε την αντίσταση του Άρη στη Ν.Σμύρνη με 1-0 παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

    Οι κίτρινοι κατέβηκαν με πολλές αλλαγές (εκτός αποστολής Κόκε, Πρίττας, στον πάγκο Ρουίς και Γκιάρο) και έπαιζαν από το 50 ` με 10 λόγω της ανόητης αποβολής του Ναφτί, αλλά στο 90` είχαν ευκαιρία με τον Ρουίζ να κλεψει την ισοπαλία! Μοιραίος στάθηκε ο Χουάνμα που αντικατέστησε τον τραυματία στο Σηφάκη, καθώς το μοναδικό του λάθος ήταν μοιραίο στη φάση του γκολ. Σίγουρα οι αλλαγές επηρέασαν τον Άρη, αλλά ήταν και επιβεβλημένες ίσως μετά από την υπερπροσπάθεια στον θρίαμβο επί της Ατλέτικο.

    Οι γηπεδούχοι θα μπορύσαν να φτάσουν σε μια πιο άνετη νίκη έχοντας πολλές ευκαιρίες (κλασικότερες αυτές με Κουμορτζί και Σαλαλί), αλλά έστω και με περιπετειώδες τρόπο το κατάφεραν.

    Ο Κούπερ άφησε στον πάγκο τους Γκιάρο και Ρουίζ για να τους ξεκουράσει, με τους Κουλουχέρη και Αραβίδη να παίρνουν τη θέση τους. Από την άλλη, ο Στόρε δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, παρατάσσοντας τον Πανιώνιο με 4-3-3 και τον Μπάλαμπαν στην κορυφή.

    Λίγα πράγματα…

    Με πρωταγωνιστή τον Αλγερινό Σαλαλί, ο Πανιώνιος προσπάθησε στην αρχή να απειλήσει από τα πλάγια χωρίς όμως επιτυχία. Γενικότερα, το πρώτο 20λεπτο ήταν μοιρασμένο αλλά «φτωχό» σε φάσεις και θέαμα, με τους δύο γκολκίπερ να είναι σχεδόν θεατές…

    Ξύπνησαν οι γηπεδούχοι, «αναιμικός» ο Άρης

    Επρεπε να φτάσουμε στο 23` για να δούμε μια φάση της προκοπής. Ο Βαζ Τε έκανε το γύρισμα από το δεξιά, ο Σαλαλί ανενόχλητος σούταρε και ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα. Δυο λεπτά μετά ο Κουμορτζί έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς στο τετ-α-τετ σούταρε άουτ, μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Μπάλαμπαν και Βαζ Τε.

    Ο τελευταίος στο 34` «ζάλισε» την άμυνα του Άρη από αριστερά, έβγαλε στον Σαλαλί αλλά ο Τόχα απομάκρυνε τον κίνδυνο. Οι κίτρινοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά και στην άμυνα, ιδίως στα άκρα, είχαν πολλά προβλήματα με τους δραστήριους Σαλαλί, Βαζ Τε και Μπάλαμπαν.

    Ο Κροάτης στο 38` σπατάλησε και άλλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, σουτάροντας πάνω στον Σηφάκη, όπως και ο Κουμορτζί που στις καθυστερήσεις είχε κεφαλιά άουτ δίπλα από το δοκάρι.

    Έξω Σηφάκης, έξω… και ο Ναφτί!

    Στραβά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Άρη, καθώς ο Κούπερ αναγκάστηκε να αλλάξει τον Σηφάκη με τον Χουάνμα, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας είχε ενοχλήσεις στη μέση. Ο Πανιώνιος στο 49` ζήτησε πέναλτι για χέρι του (σε πτώση) Λαζαρίδη σε σουτ του Σαλαλί, ενώ στο επόμενο λεπτό ο «κρύος» Χουάνμα έδιωξε το σουτ του Βαζ Τε.

    Στο 50` ο Άρης έμεινε με 10, καθώς ο Ναφτί χτύπησε αψυχολόγητα εκτός φάσης τον Μανιάτη, παρότι από την τηλεόραση δεν φάνηκε ξεκάθαρα (έλλειψε για περίπου 10 λεπτά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς σκίστηκε το κάτω μέρος του χειλιού του κι έγινε αλλαγή τελικά από τον Χίκα).

    Μοιραίος ο Σαλαλί, ανθεκτικός ο Άρης

    Ενώ ο Κούπερ έβαζε άρον αρον στον Φατί αντί του Αραβίδη, ο Σαλαλί έχανε άλλη μια ευκαιρία στο 53`, καθώς μετά το γέμισμα του Βαζ Τε αστόχησε στο τετ-α-τετ. Τη… σκυτάλη πήρε ο Μπάλαμπαν πέντε λεπτά μετά σουτάροντας από πλάγια πάνω στον Χουάνμα.

    Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Πανιώνιος φάνηκε να χάνει τον ρυθμό του, πιέζοντας μεν, ανεπιτυχώς δε. Ο Κούπερ έβαλε και τον Ρουίς αντί του Τσέζαρεκ, με τον Άρη πάντως να παίζει ξεκάθαρα αμυντικά, παρότι ο Αργεντινός φώναζε να ανέβει η ομάδα.

    Ο Στόρε πέρασε και τον Κούκετς αντί του Σαλαλί, αλλά ο Βαζ Τε ήταν αυτός που προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά στο 80`, ενώ στο 83` το σουτ του Χίκα πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Χουάνμα.

    Λυτρωτής ο Μπάλαμπαν!

    Την επιθετική δυστοκία του Πανιωνίου έλυσε ο Μπάλαμπαν που στο 86` εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουάνμα, που δεν συγκράτησε την μπάλα τρακάροντας με τον Κουλουχέρη, και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

    Τα καρδιοχτύπια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 90` ο Μάχο κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά του Ρουίς, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ!
    Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης (64` Χίκα), Λάτκα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές (89` Φουνκουάγιο), Κούρντι, Σαλαλί (78` Κούκετς), Βαζ Τε

    Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης (46` λ.τρ. Χουάνμα), Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Τόχα, Τσέζαρεκ (71` Ρουίζ), Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Αραβίδης (53` Φατί), Λαζαρίδης

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

    ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Τάτσης (Ηπείρου)

    Κίτρινες: Μπάλαμπαν, Μανιάτης/Κουλουχέρης

    Κόκκινη: Ναφτί

    *Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος

    Λαμπάδα στον Πάντελιτς


    Με μία εμφάνιση που θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 και το μόνο που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί, που τον φέρνουν πάνω από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία.

    Ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Πάντελιτς να κάνει γκολ την μοναδική σοβαρή ευκαιρία των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση.

    Πρώτοι μάγκες!


    Μία παλικαρίσια νίκη στο «Ρίκο Πέρεθ» επί της Χέρκουλες με 2-1 πήρε η Βαλένθια για την τρίτη αγωνιστική της Primera Division. Οι «νυχτερίδες» διατήρησαν το απόλυτο και παραμένουν στην κορυφή με 9 βαθμούς, αν και για περισσότερο από 50 λεπτά αγώνα έπαιζαν με δέκα παίκτες.

    Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μάτα αξιοποίησε την πάσα του Ερνάντες για το 1-0, ενώ ο δημιουργός έγινε σκόρερ στο 23’ διπλασιάζοντας τα τέρματα για το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι. Στο 42’ καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Ναβάρο και ο Τρεζεγκέ μείωσε από την άσπρη βούλα, ενώ στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού τους με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δεχτεί την πρώτη στη φάση του πέναλτι). Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά τη Βαλένθια κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά πότε οι αποκρούσεις του Θέσαρ και πότε το δοκάρι του (σε προσπάθεια του Τρεζεγκέ στο 82’) κράτησαν το 2-1 μέχρι το τέλος.

    Με δύο γκολ του Νιλμάρ, η Βιγιαρεάλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της ουραγού και δίχως βαθμό Λεβάντε διπλασιάζοντας τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Στο «Σαρδινέρο» η Ράσινγκ με τον Αλέξανδρο Τζιόλη στη βασική της ενδεκάδα (αγωνίστηκε σε όλο το ματς) επικράτησε 2-0 της Σαραγόσα παίρνοντας τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα.

    Δείτε τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου.

    Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Primera Division:

    Σάββατο 18/09/2010

    Εσπανιόλ - Αλμερία 1-0
    (47’ Καγεχόν)

    Μαγιόρκα - Οσασούνα 2-0
    (25’ πεν. Κάστρο, 90+3' Ντε Γκούζμαν)

    Σπόρτινγκ Χιχόν - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2
    (13’ Ντε Λας Κουέβας, 23’ Σανγκόι-29’ Γκουρπέγκι, 58’ Γιορέντε)

    Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
    (61' Ταμούδο-Ντι Μαρία 50', Ρονάλντο 73')

    Κυριακή 19/09/2010

    Χέρκουλες - Βαλένθια 1-2
    (43’ πεν. Τρεζεγκέ-2’ Μάτα, 23’ Ερνάντεθ)

    Ράσινγκ Σανταντέρ - Σαραγόσα 2-0
    (76’ Ενρίκε, 91’ Αριέλ)

    Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 1-2
    (90’ Καϊσέδο-16’, 43’ Νιλμάρ)

    Νικησε η Ιντερ-Αναστήθηκε η «Κυρία», βουλιάζει η Ρόμα


    Tην πρώτη της νίκη στη Serie A πανηγυρίζει η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» για την 3η αγωνιστική διέλυσαν 4-0 εκτός έδρας την Ουντινέζε.

    Την ίδια ώρα η Ρόμα παρέμενε στην ουρά της βαθμολογίας μετά το 2-2 κόντρα στην Μπολόνια. Σώθηκε χάρη στον Ετό η Ίντερ, που με δύο γκολ του Καμερουνέζου γύρισε το ματς και επικράτησε 2-1 της Παλέρμο.


    Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

    Κυριακή 19/09

    Μπάρι-Κάλιαρι 0-0
    Στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας έμειναν Μπάρι και Κάλιαρι, μετά το μεταξύ τους 0-0, για την τρίτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, γεγονός που ικανοποίησε και τους δύο αντιπάλους

    Τσεζένα-Λέτσε 1-0
    Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Τσεζένα. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, κατέβαλε και την αντίσταση της Λέτσε. Η αναμέτρηση κρίθηκε με γκολ του Μπογκντάνι στο 55’ ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Κολούτσι και Μουναρι.

    Κιέβο-Μπρέσια 0-1
    Η εξαιρετική πορεία της Κιέβο σταμάτησε κόντρα στην Μπρέσια. Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος της Serie A ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπρέσια με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ντιαμάντι με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

    Παλέρμο-Ίντερ 1-2
    Ο Σάμουελ Ετό έσωσε την Ίντερ από νέα γκέλα κόντρα στην Παλέρμο. Οι Σικελοί προηγήθηκαν με τον Ίλιτσιτς στο 28’ αλλά η ομάδα του Μπενίτεθ σώθηκε από τον επιθετικό οίστρο του Καμερουνέζου, ο οποίος χτύπησε δύο φορές μέσα σε εννέα λεπτά. Πρώτα έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 62’ και στο 70’ έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους «νερατζούρι».

    Πάρμα-Τζένοα 1-1
    Δίκαιη μοιρασιά στο «Ένιο Ταρντίνι», όπου Πάρμα και Τζένοα έμειναν στο 1-1. Ο Λούκα Τόνι από το σημείο του πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 28’, όμως ο Ζακάρδο διαμόρφωσε στο 72’ το τελικό αποτέλεσμα.

    Ρόμα-Μπολόνια 2-2
    Συνεχίζει να βουλιάζει η Ρόμα. Μετά το στραπάτσο και την πεντάρα από την Κάλιαρι, και την ήττα από την Μπάγερν για το Champions League, «αυτοκτόνησαν» κόντρα στην Μπολόνια. Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν 2-0 (8’ Μποριέλο, 59΄αυτ. Ρούμπιν), αλλά είχαν υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο. Με δύο γκολ του Ντι Βάιο, το δεύτερο μάλιστα στην εκπνοή, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, που αφήνει τους γηπεδούχους στην ουρά της βαθμολογίας.

    Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-4
    Επιτέλους χαμόγελα στο Τορίνο. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» διέλυσε εκτός έδρας την Ουντινέζε με σκορ 4-0. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Μπονούτσι (18’), Κουαλιαρέλα (24’), Μαρκίσιο (43’), Ιακουΐντα (77’).

    Σαμπντόρια-Νάπολι (21:45)

    Η Σαμπντόρια με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα υποδέχεται την Νάπολι, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι ήρθε 2-2 με την Μπάρι.

    Τα αποτελέσματα

    Σάββατο 18/09

    Φιορεντίνα-Λάτσιο 1-2
    (19’ πεν. Λιάιτς-32’ Λεντέσμα, 67’ Κόζακ)

    Μίλαν-Κατάνια 1-1
    (45’ Ιντσάγκι-27’ Καπουάνο)

    Κυριακή 19/09

    Μπάρι-Κάλιαρι 0-0

    Τσεζένα-Λέτσε 1-0
    (55’ Μπογκντάνι)

    Κιέβο-Μπρέσια 0-1
    (30’ Ντιαμάντι)

    Παλέρμο-Ίντερ 1-2
    (28’ Ίλιτσιτς - 62’, 70’ Ετό)

    Πάρμα-Τζένοα 1-1
    (72’ Ζακάρδο – 28’ πεν. Τόνι)

    Ρόμα-Μπολόνια 2-2
    (8’ Μποριέλο, 59’ αυτ. Ρούμπιν – 77’, 90’ Ντι Βάιο)

    Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-4
    (18’ Μπονούτσι, 24’ Κουαλιαρέλα, 43’ Μαρκίσιο, 77’ Ιακουΐντα)

    Σαμπντόρια-Νάπολι (21:45)

    Η επόμενη αγωνιστική (4η)

    Τετάρτη 22/09

    Μπολόνια – Ουντινέζε (21:45)
    Μπρέσια – Ρόμα (21:45)
    Κάλιαρι – Σαμπντόρια (21:45)
    Κατάνια – Τσεζένα (21:45)
    Τζένοα – Φιορεντίνα (21:45)
    Ίντερ – Μπάρι (21:45)
    Λάτσιο – Μίλαν (21:45)
    Λέτσε – Πάρμα (21:45)
    Νάπολι – Κιέβο (21:45)

    Πέμπτη 23/09

    Γιουβέντους – Παλέρμο (21:45)

    Ντένις ο… τρομερός!


    Με τον Ντένις Επστάιν σε … τρελά κέφια, η Κέρκυρα επικράτησε 3-1 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στα μεγάλα «σαλόνια».

    Δύο γκολ από τον Γερμανό και ένα από τον Τσίγκα για τους «Φαίακες»,που πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

    Προβληματισμός στον Ατρόμητο, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε στον αγώνα και έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία, με μόλις έναν βαθμό.

    Καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας!


    Οι «ομορφιές» στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται, αυτή τη φορά με μια υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, κατήγγειλε πως γνωστό του πρόσωπο που κατοικεί στη Θήβα, προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 30 χιλ. ευρώ, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στη σημερινή αναμέτρηση Τρίκαλα-Λεβαδειακός!

    Ο πρώτος άνθρωπος που φέρεται να ενημέρωσε ο Χρήστος Πουρής, ήταν ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας και αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία του Έλληνα γκολκίπερ, γνωστό του πρόσωπο από τη Θήβα, τον πήρε τηλέφωνο και του προσέφερε 30 χιλ. ευρώ, με αντάλλαγμα να… μην τα δώσει όλα στο ματς με τον Λεβαδειακό και να έχει μειωμένη απόδοση. Εκτός από τα 30 χιλ. ευρώ, ο φερόμενος ως διαμεσολαβητής έταξε στον Πουρή και μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

    Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο Βαγγέλης Πλεξίδας έχει ενημερώσει, εκτός από την αστυνομία, και την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

    Μια φήμη που ήθελε τον Γιάννη Κομπότη να κρατείται από την αστυνομία, αποδείχτηκε παντελώς ανυπόστατη

    ΜακΓκραθ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

    ΜακΓκραθ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία»

    Δηλώσεις στο paokbc.gr έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ντόνι ΜακΓκραθ. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Από τη θητεία μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, με παράδοση στο μπάσκετ και με το ρόστερ που θα έχουμε την επόμενη σεζόν, αντιλαμβάνομαι ότι ξεκινάμε μία σημαντική προσπάθεια για να πετύχουμε κάτι πολύ καλό», είπε ο Αμερικανός με ιρλανδικό διαβατήριο γκαρντ.

    Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τους συμπατριώτες του Τζάστιν Γκρέι, Ντεσόν Σιμς και Ρόουλ Μάρσαλ, τους οποίους θα συναντήσει στον ΠΑΟΚ: «Με τον Γκρέι έχουμε παίξει αντίπαλοι αρκετές φορές στο NCAA, αυτός με το Wake Forest κι εγώ με το Providence. Είναι καλός παίκτης κι εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία. Και τα άλλα δύο παιδιά όμως, τον Σιμς και τον Μάρσαλ, αν και δεν τους γνωρίζω προσωπικά, τους ξέρω σαν παίκτες και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας, μαζί και με τους άλλους -Έλληνες και κοινοτικούς- παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».

    Όσο για το ρόλο του στο γήπεδο, ο 26χρονος άσος είπε: «Ξέρω ότι ο κόσμος μένει περισσότερο στους πόντους, στα τρίποντα για τα οποία έχω και καλή φήμη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζουμε. Αυτό άλλωστε έχει και την μεγαλύτερη σημασία. Η νίκη και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω πάντα ότι μπορώ για το καλό της ομάδας”, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι μεγαλώνει η απόσταση για το τρίποντο, είπε: “Ο καλός σουτέρ πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσαρμοστεί και με την προπόνηση δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο. Όλοι μας άλλωστε έχουμε κάνει κάποια εξάσκηση και παλαιότερα ακόμη προσπαθούσαμε να σουτάρουμε κι από πιο μακριά».

    Πριμ στην Καβάλα για την ισοπαλία

    Π
    Η ισοπαλία έφερε λεφτά για τους παίκτες της Καβάλας, καθώς ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, πήγε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές το ποσό του πριμ που θα μοιραστούν για το 2-2 κόντρα στους πρωταθλητές.

    Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των "Αργοναυτών" τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν 30.000 ευρώ, ενώ αν κρατούσαν το 2-1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου, τότε το ποσό θα ήταν κάτι παραπάνω από το τριπλάσιο και θα άγγιζε τα 100.000 ευρώ.

    Στην Καβάλα άπαντες ήταν ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, ωστόσο όπως και πέρσι το 2-2 άφησε μία πικρή γεύση, αφού οι "Αργονάυτες" αν ήταν πιο προσεκτικοί στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς και όχι έναν.

    Νίκησε μέσα στο Ρότερνταμ ο Αγιαξ


    Ο Αγιαξ ήταν ο μεγάλος νικητής του "αιώνιου" ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος απέναντι στη Φέγενορντ. Ο "Αίαντας" επιβλήθηκε στο "Ντε Κάιπ" του Ρότερνταμ με 2-1 για την έκτη αγωνιστική και έφτασε τους 16 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 2η διαδοχική ήττα τους.

    Κυριακή 19/9
    Φέγενορντ - Αγιαξ 1-2
    (79' Μπαχία - 40' Ντε Γιονγκ, 56' Ελ Χαμνταουί)

    Ναϊμέγκεν - Αλκμααρ (17:30)

    Επεισόδια στις Σέρρες

    Επεισόδια στις Σέρρες με πρωταγωνιστές οπαδούς του Ολυμπιακού, που ταξίδεψαν μεμονωμένα στην μακεδονική πόλη!

    Περίπου 100 άτομα ξέφυγαν της προσοχής της αστυνομίας, προκαλώντας φθορές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας!

    Πρέπει να σημειωθεί ότι από την μεγάλη μάζα των φίλων του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στις Σέρρες οργανωμένα, δηλαδή λίγο περισσότερα από 2000 άτομα, δεν έχει σημειωθεί κανένα ευτράπελο.

    «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω»


    Καμία διάθεση να αφήσει την Ρειντζερς να βρίσκεται μόνη της την κορυφή της Scottish Premier δεν δείχνει η Σέλτικ.

    Μετά και τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Κιλμάρνοκ, έκανε το πέντε στα πέντε και παρέμεινε στο ρετιρέ παρέα με τη μισητή της αντίπαλο, έχοντας αμφότερες από 15 βαθμούς.

    Ο Σάμον άνοιξε νωρίς-νωρίς το σκορ (7’), αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντέξουν σε ρόλο οδηγού ούτε ένα ημίχρονο. Οι Καθολικοί έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μέρφι στο 41ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, με τον Στόουκς να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (52’).

    Στον πάγκο έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς. Βασικός στο κέντρο της άμυνας ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.


    Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

    Σάββατο, 18/8

    Ινβερνές- Χαρτς 1-3
    Μάδεργουελ- Αμπερντίν 1-1
    Ρέιντζερς- Νταντί Γιουνάιτεντ 4-0
    Σεντ Τζόνστον- Σεντ Μίρεν 2-1
    Χιμπέρνιαν-Χάμιλτον 1-1

    Κυριακή, 19/9 (14:45)

    Κιλμάρνοκ-Σέλτικ 1-2

    Είναι τρελός...


    ..ο Βούλγαρος! Σε προσωπικό του σόου μετέτρεψε το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Λίβερπουλ ο Μπερμπάτοφ. Με τρία γκολ έδωσε τη νίκη 3-2 στους «κόκκινους διαβόλους», στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ». Μεγάλο παιχνίδι και από τον Στίβεν Τζέραρντ που πέτυχε τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφερε να δώσει κάτι περισσότερο στην ομάδα του.

    Ο διαστημικός Μπερμπάτοφ έγινε ο πρώτος παίκτης από το 1946 και μετά που σημείωσε χατ-τρικ σε ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, ύστερα από τον Σταν Πίρσον. Ο αναγεννημένος επιθετικός αποδείχτηκε άλυτο πρόβλημα για τους «κόκκινους», οι οποίοι παραλίγο να κάνουν μία επική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι έφτασαν με το «τρίποντο» αυτό τους 11 βαθμούς, μειώνοντας στον έναν από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Στους πέντε έμεινε η ομάδα του Χότζον, μένοντας από τις αρχές της χρονιάς πίσω στη βαθμολογία.

    Πως έπαιξαν

    Με το αγαπημένο του 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Ρούνεϊ να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω, λίγο πιο πίσω από τον Μπερμπάτοφ, ενώ ο Έβανς πήρε της θέση του απόντα Φέρντιναντ στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρόι Χότζον από την πλευρά του αντέταξε ένα 4-2-3-1 με στόχο να υπερισχύσει στον χώρο του κέντρου, με τους Μεϊρέλες και Πόουλσεν να έχουν το ρόλο του «κυματοθραύστη» μπροστά από την άμυνα των Μέρσεϊσαϊντερς. Οι αλλαγές αφορούσαν πρόσωπα και όχι συστήματα, με τον Ενγκόγκ αντί του Μάξι, να δίνει επιθετική πνοή στους φιλοξενούμενους. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Έβανς, Βίντιτς, Ο'Σέι, Γκιγκς (82' Μακέντα), Νάνι (87' Γκίμπσον), Φλέτσερ, Σκόουλς, Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ (87' Άντερσον)

    Στον πάγκο έμειναν οι: Κούστσακ, Μπράουν, Όουεν, Άντερσον, Σμόλινγκ, Μακέντα, Γκίμπσον

    Λίβερπουλ (Χότζον): Ρέινα, Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Κοντσένσκι (82' Άγγερ), Μεϊρέλες (79' Γιοβάνοβιτς), Πόουλσεν, Κόουλ, Τζέραρντ, Μάξι (62' Ενγκόγκ), Τόρες

    Στον πάγκο έμειναν οι: Τζόουνς. Άγγερ, Κυργιάκος, Λούκας, Μπάμπελ

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάουάρντ Γουέμπ

    ΓΗΠΕΔΟ: «Ολντ Τράφορντ»

    Ποτέ νίκη στην Τούμπα ο Βόλος

    Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμετράται σήμερα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η παράδοση δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.Οι δύο ομάδες, που συναντιούνται στην Τούμπα για παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, έχουν κοντραριστεί εννέα φορά στην Τούμπα με τους Βολιώτες να μην έχουν γευτεί καμία φορά τη χαρά του «διπλού».

    Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά έξι ήττες και δυο ισοπαλίες στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

    Οι δύο σύλλογοι αναμετρήθηκαν πιο πρόσφατα στο πλαίσιο του Κυπέλλου τις σεζόν 2001-2002 και 2003-2004, με τον ΠΑΟΚ να μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία και δυο προκρίσεις.

    Γεμάτο το γήπεδο

    Στο μεταξύ, πάνω από 20.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στην Τούμπα. Μπορεί η προπώληση των εισιτηρίων να μην είναι μεγάλη, ωστόσο εκτιμάται ότι ο περισσότερος κόσμος θα προσέλθει στο γήπεδο την τελευταία στιγμή λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου.

    Το μπλουζάκι

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έβγαλαν σε κυκλοφορία ένα μπλουζάκι που θα πωλείται σήμερα έξω από την Τούμπα έναντι 10 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν στους πέντε υπό κράτηση οπαδούς της ομάδας.

    Ο Ετό αυτοθαυμάζεται

    Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουμε συχνά. Για την ακρίβεια πολύ σπάνια κάποιος ποδοσφαιριστής επιλέγει να πλέξει το εγκώμιό του… εαυτού του. Ο Σάμουελ Ετό δεν δίστασε να το πράξει και σίγουρα τα λόγια του έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

    Ο άσος της Ίντερ έχει κατακτήσει το τρεμπλ τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με την Ίντερ αλλά δεν φαίνεται να παραμένει προσγειωμένος με τα κατορθώματά του.

    «Έχω παίξει και έχω κερδίσει με σπουδαίους παίκτες όπως ο Ροναλντίνιο ο Μέσι και άλλοι σπουδαίοι παίκτες. Όταν ο Ροναλντίνιο όμως είχε έρθει στη Βαρκελώνη δεν κέρδιζαν τίποτα. Όταν πήγα και εγώ, κατακτήσαμε τα πάντα. Όταν ο Γκουαρντιόλα ήθελε να με πουλήσει, ο Μέσι προσπαθούσε να τον πείσει να πουλήσει οποιονδήποτε άλλον εκτός από μένα. Όλοι οι προπονητές μου θα πούνε για μένα πως είμαι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαι πάντα πολύ πειθαρχημένος και αυστηρά επαγγελματίας» ήταν τα σχόλιο του Καμερουνέζου άσου που έδειξε πως αν ήταν προπονητής θα ήθελε τον… εαυτό του στην ομάδα του!

    NBAer o Μέσι

    Ο Λιονέλ Μέσι πήρε μια φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς έχοντας το όνομα του στη πλάτη με το νούμερο 10 που φοράει και στη Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μια μέρα πριν το ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη δέχτηκε στην προπόνηση τον αντιπρόεδρο των διεθνών σχέσεων του NBA, Κιμ Μποχούνι και πήρε μια μπλούζα των Λέικερς υπογεγραμμένηα από όλα τα αστέρια των πρωταθλητών.

    Η νίκη έφερε ρεπό

    Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε χτες τους παίκτες του να παίρνουν τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη στο Παγκρήτιο και αποφάσισε να τους δώσει ρεπό τη Δευτέρα. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν.Ο Εργοτέλης νίκησε με 1-0 την Ξάνθη και έφτασε στους 6 βαθμούς με τον Καραγεωργίου να είναι πολύ ικανοποιημένος με την έως τώρα συγκομιδή. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να δώσει ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στον αγώνα. Οι δύο απόντες του χθεσινού αγώνα, Τζούνιορ και Σασιασβίλι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά ο Γεωργιανός αμυντικός ανεβάζει σταθερά ρυθμούς.

    Στοιχημα απο τον Redoto_BET


    γεια σας αδερφια....

    αν μας εκανε και την χαρα η παναθα να κερδιζε θα καναμε το 4/4 χθες.αλλα πως να κερδισει αφου ηταν για τα σκυλια!ας μην ανοιξω το στομα μου σημερα για αυτο,ισως γραψω αυριο για την αγωνιστηκη της σουπερ-λιγκ[κλαιν-μαιν] σχολια μολις ολοκληρωθει.σημερα εχω επιλογες και ειμαι ζεστος.ΕΧΩ 6 ΕΠΙΛΟΓΕΣ[ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!]...παμε να τα δουμε.....

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ=ΑΝΤΕΡ

    ο πανιωνιος ειναι χωρις ριερα,τον ποιοτικοτερο του παικτη δηλαδη και τις 5 φορες που επαιξε περυσι χωρις αυτον δεν κερδισε σε καμια.ο αρης ειναι ομαδα του αντερ με παιχνιδι αργου τεμπου και με κοντρολ ματς με λιγες φασεις.ο κοκε εμεινε εκτος λογο κουρασης.ειναι ο παικτης που αν και δεν σκοραρει πολυ δημιουργει πολλες φασεις με τις πασες του.αποντος και του καλβου σημαινει οτι μονο με θαυμα θα μπουν πανω απο 3 γκολ σε ενα ματς αργο.τακτικης και επιστροφη στην πραγματικοτητα για τον αρη,αν δεν μπουν τιπ τρελα γκολ απο στημενες φασεις δεν χαλαει....



    ΣΕΡΡΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=2...

    τα σερρας εχουν εξω τα δυο βασικα τους ακραια μπακ και τους δυο δανεικους του γαυρου παπαζογλου-σουμπινιο.αποκομενοι δηλ και χωρις βασικα εργαλεια που επηρεαζουν πολυ μια ομαδα του επιπεδου των σερρων.ο γαυρος απο την αλλη ειναι για τα σκυλια ακομα αλλα αυτο το ματς θα το παρει ευκολα η δυσκολα.εχει ποιοτητα μπροστα και ανεση χρονου αφου ευρωπαικα ματς δεν εχει[οι κακομοιρηδες!!!..χεεχε].θα εχει και πολυ κοσμο μαζι του.λιγο οι δανεικοι,λιγο ο κοσμος,λιγο η ποιοτητα να το και το διπλο.....



    ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ=1...

    Εχουν περασει πολλα χρονια για να θηυμηθω σε μια βδομαδα 3 σερι γκελες για την γιουναιτεντ και δε βλεπω να γινεται σημερα.απο 1-3 σε δυολεπτα η εβερτον την κανει 3-3 στο 90,με την ρειντζερς αντι για 3-0 ληγη 0-0.σημερα θα ξεσπασει στιο δυστυχο κορμακι τις λιβερπουλ.μια λιβερπουλ που δεν βλεπεται και ειναι για τα θηρια.αυτα τα ματς τα παιρνει πιο ευκολα η μαντσεστερ γιατι την παιζουν στα ισια και μια ομαδα που παιζει πολυ γρηγορα και εχει αυτοματισμους τρελους την βολευει αυτο γιατι βρικσει χωρους.ενω με τον κλεφτοπολεμο δυσκολευεται...ασσοςςςς....



    ΑΤΛΕΤΙΚΟ -ΜΠΑΡΤΣΑ=ΟΒΕΡ...

    τωρα σε αυτην την πανδαισια τι να πω;;;οτι και να γινει δεν γινεται να μην μπουνε 3 γκολ και πανω.φασεις...φασεις....φασεις....θα εχει το παιχνιδι.αν κοιμηθει ο θεος οκ δεν βγαινει.και οβερ 3,5 ειναι και γκολ γκολ....χαρα και θεαμα με την μπαρτσα να παιρνει νικη.....



    ΣΑΛΚΕ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝ=1...

    ντερμπι μισους της κοιλαδας του ρουρ......ειναι σαν να λεμε παοκ-αρης ....αυτο το ματς να παρουμε λενε στην σαλκε και να εξιλεωθουμε για τις 3 σερι ηττες.η ντορντμουν καλη ομαδα αλλα δεν ειναι και μπαγερν....με χουντελαρ-ραουλ-χουραδο-φαρ φαν βλεπω πολυ δυνατο ασσο!!!!!



    ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ.....

    Η ουντινε παρα πολθ καλη επιθετικη γραμμη νε ντι ναταλε και φλορο φλορες και αμυνα για τα σκυλια.τρωει γκολ απο ολους.η γιουβε σε δυο εντος σερι εφερε και στα δυο 3-3 ..για τα σκυλια δηλ....μπροστα εχει ποιοτητα και φτανει στο γκολ ,πισω οι παικτεσ που εχει δεν ειναι ουτε απο εξω να περνανε απο τορινο.....θα σκοραρουν ακι ευκολα μαλιστα και οι δυο.....



    Υ.Γ. 1......ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....



    ΔΥΑΔΑ ΑΡΗΣ-ΑΝΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=2 ΣΤΗΝ ΒΕΤ 365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ ΣΕ ΑΠΟΔ 1,47...1,44



    ΔΥΑΔΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-1 ..ΜΠΑΡΤΣΑ-ΟΒΕΡ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365 ΣΕ ΑΠΟΔ 1,75 ΚΑΙ 1,53 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ...



    ΣΑΛΚΕ-1 ΚΑΙ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365 ΣΕ ΑΠΟΔ 2,30 ΚΑΙ 1,66 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ



    Υ.Γ. ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΘΕΣ 1337 ΜΕΙΟΝ 150 ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1187



    SALOUTE MAGKES!

    Πρωταθλήτριες των 700 ευρώ

    Συνέντευξη στην εφημερίδα «Βήμα» παραχώρησαν δύο εκ των κοριτσιών της Εθνικής ομάδας πόλο που πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν οι Γερόλυμου και Ασημάκη.Η 28χρονη Αγγελική Γερόλυμου και η 22χρονη Αλεξάνδρα Ασημάκη αμφότερες βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας πόλο αλλά και της Βουλιαγμένης έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με την ομάδα τους και τώρα κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πόλο.

    Οι δύο πρωταθλήτριες μίλησαν για τη μεγάλη τους επιτυχία, τον προπονητή τους αλλά και την ατυχία να κατακτήσουν τον τίτλο στον τελικό κόντρα στη Ρωσία παραμένοντας πολύ προσγειωμένες. Επίσης αναφέρθηκαν στους στόχους τους από εδώ και πέρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, αλλά και το παράπονό τους για την έλλειψη κινήτρων και καλών αμοιβών στο άθλημά τους.

    Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο πολίστριες:

    - Το ασημένιο μετάλλιο: υπέρβαση ή λογική εξέλιξη της πορείας της ομάδας;

    Αγγελική Γερόλυμου: «Ηταν κάτι αναμενόμενο. Και πέρυσι στο Παγκόσμιο της Ρώμης είχαμε πάρει την τέταρτη θέση. Παρ΄ ότι είχαμε μια ανανεωμένη ομάδα, δείξαμε ότι είχαμε όλα τα προσόντα για διακρίσεις. Εφέτος είπαμε ότι θέλουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και τα καταφέραμε».

    Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Επιπλέον οι περισσότερες παίκτες της εθνικής ομάδας συμμετείχαν στους τελικούς των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων με τα σωματεία τους. Η Βουλιαγμένη είναι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης παίζοντας με ρωσική και ιταλική ομάδα. Και μάλιστα τις είχε κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά. Ο Εθνικός κατέκτησε το Λεν Τρόφι, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ. Ολα αυτά δείχνουν ότι το ελληνικό πόλο γυναικών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

    - Γιατί επί τόσα χρόνια το ευρωπαϊκό βάθρο ήταν άβατο;

    Ασημάκη: «Ηταν θέμα συγκυριών».

    Γερόλυμου: «Ολα κρέμονται σε μια κλωστή. Εμείς για παράδειγμα στο Ζάγκρεμπ κάναμε το άσχημο παιχνίδι του τουρνουά στον τελικό με τη Ρωσία. Αν το είχαμε κάνει δύο ημέρες πριν, στον ημιτελικό με την Ιταλία, μπορεί να μην είχαμε φθάσει καν στο βάθρο. Εφέτος ήμασταν πιο προσεκτικές στις λεπτομέρειες. Τώρα πλέον είμαστε και εμείς μια μεγάλη δύναμη. Το 2004 με το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο η Εθνική είχε δείξει ότι ήταν πολύ ψηλά αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα στα οποία ήμασταν πίσω. Για παράδειγμα στη φυσική κατάσταση. Τώρα πλέον γίνεται καλύτερη δουλειά στα σωματεία. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση. Ακόμη είναι πιο οργανωμένο το προπονητικό τιμ. Παλιότερα υπήρχε στην Εθνική ενάμισης προπονητής τη στιγμή που οι Αμερικανίδες είχαν έξι προπονητές στο τιμ. Τώρα έχουμε δύο προπονητές, τον Γιώργο Μορφέση και τον βοηθό του Σάκη Κεχαγιά, ενώ μας βοήθησε ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Βαγγέλης Πάτρας. Πλέον εξελισσόμαστε».

    Ασημάκη: «Ισως έκανε καλό στην ομάδα η ανανέωση τόσο με την αλλαγή προπονητή, που της έδωσε άλλον αέρα, αλλά και με τις νέες κοπέλες. Και αυτές που ήλθαν για πρώτη φορά και εμείς που πήραμε πιο πολλή συμμετοχή, όλες είχαμε όρεξη να παίξουμε».

    - Ποια ήταν τα «κλειδιά» της επιτυχίας;

    Γερόλυμου: «Η όρεξη για δουλειά και από μας και από τους προπονητές μας. Επίσης το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, μολονότι οι περισσότερες προερχόμαστε από δύο αντίπαλα σωματεία (σ.σ.: Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός) και στο πρωτάθλημα “σκοτωνόμαστε”, όταν ερχόμαστε στην εθνική ομάδα δεν είμαστε απλώς φίλες αλλά κολλητές».

    - Τι ρόλο έπαιξε στην επιτυχία ο προπονητής σας Γιώργος Μορφέσης;

    Γερόλυμου: «Ο Γιώργος έχει φέρει στην ομάδα ηρεμία, χωρίς να αναιρούμε βέβαια τη δουλειά του Κούλη Ιωσηφίδη ή πιο πριν του Φώντα Μουδάτσιου. Μας εμπιστεύεται και τον εμπιστευόμαστε. Γι΄ αυτό και υπάρχει όλη αυτή η καλή αύρα και η θετική ενέργεια».

    Ασημάκη: «Είναι ένας προπονητής που δεν δουλεύει, όπως λέμε, με τον βούρδουλα, ξέρει ότι έχει να κάνει με συνειδητοποιημένες αθλήτριες. Από αυτόν ξεκινάει το καλό κλίμα στην ομάδα».

    - Γιατί δεν τα καταφέρατε με τη Ρωσία στον τελικό;

    Ασημάκη: «Βρεθήκαμε σε κακή ημέρα. Με τις Ρωσίδες είχαμε ξαναπαίξει και τις είχαμε κερδίσει, έστω στα πέναλτι. Εχουμε παίξει σε σωματειακό επίπεδο με τις ίδιες κοπέλες και τις είχαμε κερδίσει».

    Γερόλυμου: «Η μόνη διαφορά μας ήταν ότι αυτές είχαν τις εμπειρίες των τελικών».

    - Οπως και να ΄χει, σήμερα είστε στην κορυφή. Εχετε κερδίσει ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο.Θεωρείστε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Την ίδια στιγμή όμως με το πρωτάθλημά σας δεν φαίνεται να ασχολούνται πολλοί...

    Ασημάκη: «Μας λείπει ο κόσμος. Παίζαμε τελικό με τον Ολυμπιακό και στις κερκίδες ήταν οι γονείς μας, τα παιδιά των σχολών και κάποιοι φίλοι μας».

    Γερόλυμου: «Το άθλημά μας δεν προβάλλεται. Δεν μας γνωρίζουν. Μόνο τώρα τελευταία λόγω των επιτυχιών υπάρχει μια σχετική προβολή. Χωρίς προβολή όμως δεν υπάρχουν χορηγοί και έτσι δημιουργούνται οικονομικά προβλήματα για τις ομάδες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν».

    - Αυτό έχει επιπτώσεις και στο επίπεδο των δικών σας απολαβών.Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συμβόλαια των διεθνών παικτριών με τις ομάδες τους κυμαίνονται από 8.000 ως 15.000 ευρώ.

    Γερόλυμου: «Ακριβώς. Είμαστε πρωταθλήτριες των 700 ευρώ. Και μάλιστα χωρίς Σαββατοκύριακα, χωρίς καλοκαιρινές και χριστουγεννιάτικες διακοπές».

    Ασημάκη: «Είναι προνόμιο να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά είμαστε οι χειρότερα αμειβόμενες αθλήτριες».

    - Μια αντίστοιχη επιτυχία στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ θα ισοδυναμούσε με πριμ και αμοιβές εκατομμυρίων ευρώ. Οταν το ακούτε αυτό τι σκέφτεστε;

    Ασημάκη: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μια είχα τη χαρά για την κατάκτηση του μεταλλίου. Από την άλλη συνειδητοποίησα ότι ναι μεν ακουστήκαμε λίγο, αλλά και απογοητεύτηκα όταν σκέφτηκα ότι έχουν κόψει όλα τα προνόμια. Κάναμε αυτή την επιτυχία, θα ακουστούμε για δύο ημέρες αλλά μετά θα μας ξεχάσουν. Σίγουρα εμείς το κάνουμε γιατί το αγαπάμε, αλλά χρειάζονται και κάποια κίνητρα όπως η πρόσληψη στο Δημόσιο, ιδιαίτερα για αυτούς που έρχονται από πίσω».

    Γερόλυμου: «Οι επαγγελματίες αθλητές φτιάχνουν τη ζωή τους από τον αθλητισμό. Εμείς είμαστε βιοπαλαιστές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολίστριες με μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπορούν να βρουν ομάδα για να παίξουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Υπάρχουν αθλήτριες που είναι απλήρωτες πέντε και έξι μήνες. Ούτε μπορούμε να αντέξουμε άλλες μειώσεις μισθών. Ισα-ίσα που συντηρούμαστε. Δεν μπορώ να δουλεύω αλλού και να είμαι στο ίδιο επίπεδο στο πόλο. Αυτό που κάνουμε είναι ένας ρομαντισμός, ένας δονκιχωτισμός».

    Ασημάκη: «Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να βρεθεί να το κάνει και αυτό».

    - Οι επιτυχίες σας κάνουν κάποιους να λένε ότι το πόλο ταιριάζει στις Ελληνίδες.

    Γερόλυμου: «Το πόλο ταιριάζει στην Ελλάδα. Με τόσα νησιά, τόση θάλασσα. Από την άλλη, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν. Δεν είναι τυχαίο που έρχονται πολύ καλές ξένες παίκτριες στην Ελλάδα. Εχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα. Από αυτές πήραμε από την εμπειρία τους, αλλά τους δώσαμε το ταμπεραμέντο μας και τη διάθεσή μας».

    Ασημάκη: «Οι παλιότερες επιτυχίες αποτέλεσαν κίνητρο για τα νέα παιδιά. Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια».

    Γερόλυμου: «Υπήρξε μια γενιά που έβαλε τις βάσεις με τις Βάσου, Καμμένου, Κοζομπόλη, Μωραϊτίδου. Εμείς είμαστε η συνέχεια. Τις ευχαριστούμε».

    Ασημάκη: «Και όσο πάει θα είναι ακόμη πιο λίγοι».

    - Ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά από δω και πέρα;

    Γερόλυμου: «Οταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι κύριος στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς στάσεις. Εμείς, όπως φαίνεται, ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Αυτή η εθνική ομάδα προσπαθεί, χτίζει, θέλει να φέρνει επιτυχίες. Γι΄ αυτό παλεύουμε. Μας βλέπουν πλέον ως μεγάλη δύναμη και οι διαιτητές και αυτό έχει σημασία. Πάντως για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, πιο δύσκολο είναι να προκριθείς παρά να πάρεις μετάλλιο».

    Ασημάκη: «Ο μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στο Λονδίνο. Οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, Ρωσία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισπανία, μαζί με τον Καναδά θα συγκρουστούν για τρεις θέσεις πρόκρισης στους Ολυμπιακούς. Οι αντίπαλοί μας πλέον μας βλέπουν με άλλο μάτι, μας φοβούνται. Και αυτό μας βοηθάει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

    Μουρίνιο μαινόμενος...

    Εκτός εαυτού συνέλαβε η τηλεοπτική κάμερα τον Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου ναι μεν οι «Μερένχες» νίκησαν 2-1, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε έντονα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ζει το κάθε... παιχνίδι διαφορετικά. Η δύσκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ μέσα στο «Ανοέτα» μάλλον άγχωσε τον Ποτογάλο προπονητή της «Βασίλισσας», ο οποίος σε αρκετά στιγμιότυπα που τον πέτυχε η κάμερα ήταν εκτός εαυτού.
    Μάλιστα, προς το τέλος της αναμέτρησης πήρε ένα μπουκάλι και το πέταξε προς τον πάγκο, ελάχιστα πάνω από το κεφάλι του βοηθού του!

    Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του «Special One»:

    40 χρόνια από το θάνατο του Τζίμι Χέντριξ

    Σήμερα στο Rock 'n' Goal τιμάμε τον Jimi Hendrix γι αυτό και θα παίζουμε για αρκετές ώρες τα τραγούδια που συνέθεσε ή έπαιξε με το δικό του μοναδικό τρόπο...

    O Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix), πραγματικό όνομα Τζέιμς Μάρσαλ Χέντριξ (27 Νοεμβρίου 1942 – 18 Σεπτεμβρίου 1970) ήταν Αφροαμερικάνος κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στο Σηάτλ, στην Ουάσιγκτον, από πατέρα μαύρο και μητέρα Ινδιάνα. Ήταν αυτοδίδακτος και πέθανε νεότατος σε ηλικία 27 ετών.
    Θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος κιθαρίστας στην ιστορία της ροκ μουσικής. Ξεκίνησε το 1961 να παίζει διάφορους ρυθμούς μπλουζ της εποχής. Το 1966 μετέβη στο Λονδίνο όπου και δημιούργησε ως Τζίμι Χέντριξ, μαζί με τους Μιτς Μίτσελ (στα κρουστά) και τον Νόελ Ρέντιγκ (στο μπάσο), το φημισμένο συγκρότημά του The Jimi Hendrix Experience που γνώρισε τεράστια επιτυχία ξεκινώντας τις μεγάλες του εμφανίσεις από τη Γαλλία συνεχίζοντας σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, με επιτυχίες τα τραγούδια "Hey, Joe'", "Purple Haze" και "The Wind Cries Mary'", που είχαν φθάσει στη κορυφή πωλήσεων. Αυτά μέχρι το 1968 όπου το συγκρότημα αυτό διαλύθηκε. Το αμέσως επόμενο χρόνο, 1969, συνέχισε με το συγκρότημα Band of Gypsys με το οποίο και θριάμβευσε. Μια από τις πιο γνωστές του εμφανίσεις ήταν αυτή στο φεστιβάλ του Γούντστοκ, στις 18 Αυγούστου του 1969, όπου, μεταξύ άλλων, παρουσίασε μια αυτοσχεδιαστική διασκευή του Αμερικανικού Εθνικού Ύμνου.
    Βρέθηκε νεκρός στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970 στο ξενοδοχείο Samarkand στο Λονδίνο όπου διέμενε. Αν και ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε αναρρόφηση τροφών, οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του οφείλονταν σε υπερβολική λήψη βαρβιτουρικών. Ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν μαζί του ήταν η Γερμανίδα σύντροφός του Μόνικα Ντάνεμαν.
    Ένα μελαγχολικό ποίημα που βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι αυτοκτόνησε. Ο Χέντριξ με τις αμέτρητες σχέσεις, άφησε πίσω του δύο παιδιά, την Ταμίκα (1966) από τον δεσμό του με την αμερικανίδα Νταϊάν Κάρπεντερ και τον Τζεϊμς (1969) από τον δεσμό του με τη σουηδέζα Εύα Σούντκβιστ. Ο ίδιος δεν τα αναγνώρισε εν ζωή, το έπραξε, όμως, αργότερα ο πατέρας του Αλ, ο οποίος ήταν διαχειριστής της κληρονομιάς του.

    Έμπλεξε η Μίλαν, 1-1 με Κατάνια

    Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Κατάνια.Το ματς ήταν συναρπαστικό, είχε ρυθμό αλλά και φάσεις για αμφότερες τις ομάδες. Πρώτοι «χτύπησαν» οι Σικελοί με ένα φανταστικό σουτ του Καπουάνο στο 27’ το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Αμπιάτι. Οι «ροσονέρι» βρήκαν απάντηση στο 45ο λεπτό με τον Φίλιπο Ιντσάγκι να πετυχαίνει ένα από τα… γνωστά του γκολ, με προβολή απέναντι στον τερματοφύλακα και τους αντιπάλους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ (οριακό).

    Στην επανάληψη, η Μίλαν πίεσε περισσότερο τους «ροσατζούρι» και είχε σημαντικές στιγμές με τους Σέεντορφ, Ιντσάγκι και Ιμπραΐμοβιτς, δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αντουχάρ που πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις.

    Ξέσπασε στην Αρλέ η Μαρσέιγ

    Με την διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανέστατη ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μαρσέιγ επικράτησε άνετα με 3-0 της Αρλέ στο «Παρκ Ντε Σπορ».Οι πρωταθλητές πέτυχαν μόλις την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από το «Βελοντρόμ», παίρνοντας παράλληλα και βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν ήταν ο Αντρέ Αγιού ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του στο 37’ και στο 54’, με τον Μπενουά Σεϊρού να έχει ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

    Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού με μηδέν βαθμούς. Εκτός αποστολής έμεινε για την Αρλέ ο Άγγελος Χαριστέας, ενώ ο Άγγελος Μπασινάς πέρασε στο παιχνίδι στο 71’ όταν και αντικατέστησε τον Πιοσέλ.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: Σάββατο 18/9

    Βαλενσιέν-Λανς 1-1
    (55’ Σαμασά-89’ Μπουκαρί)

    Λοριάν-Καέν 0-1
    (41’ Αραμπί)

    Μονακό-Τουλούζ 0-0

    Νανσί-Μπρεστ 0-2
    (70’ Μικολά, 90’ Τουρέ)

    Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ 3-0
    (21’, 66’ Παγιέ, 32’ Ριβιέρ)

    Σοσό-Νις 4-0
    (45+1’ Ιντεγιέ, 66’ Μπουντεμπούζ, 78’ Μάρτιν, 90’ Μαϊγκά)

    Αρλέ-Μαρσέιγ 0-3
    (32’ Σεϊρού, 37’, 54’ Αγιού)

    Κυριακή 19/9

    Λιλ-Οσέρ (18:00)
    Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν
    Μπορντό-Λυών (22:00)

    Η απάντηση του Ράφα

    Ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν αδύνατο να μην απαντήσει στις κατηγορίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περί αποκλειστικής ευθύνης του Ισπανού τεχνικού για την πορεία της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Ο τέως προπονητής της Λίβερπουλ και νυν της Ίντερ δέχτηκε τα βέλη του 69χρονου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος είχε δηλώσει πως ο Μπενίτεθ είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ομάδα που παρουσίασε η Λίβερπουλ στο περσινό πρωτάθλημα.

    "Είμαι ειλικρινά έκπληκτος που ένας έμπειρος και σημαντικός τεχνικός όπως εκείνος έχει πει τέτοια πράγματα και έχει μιλήσει τόσο πολύ για μένα, τώρα που είμαι στην Ιταλία εδώ και τρεις μήνες. Μπορούν μόνο να προσθέσουν ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωρίζουν την ιστορία και την αλήθεια. Και ξέρουν ότι είναι εύκολο να σκορπάς κατηγορίες εάν βρίσκεσαι στην ίδια ομάδα για 24 χρόνια» σχολίασε για τον Σερ Άλεξ, όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Παλέρμο.

    Δύσκολη νίκη για Ρεάλ

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δύσκολες στιγμές στο «Ανοέτα» απέναντι στη Ρεάλ Σοδιεδάδ΄, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1.Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας με νίκες προχώρησαν Μαγιόρκα και Εσπανιόλ, ενώ ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Χιχόν με την Μπιλμπάο.Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέρα από τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν έχασαν και δύο κλασικές. Η «Βασίλισσα» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνά της, τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα, με τον εξαιρετικό 19χρονο Αντουάν Γκριζμάν να αναστατώνει όλη την ομάδα του Μουρίνιο και να δείχνει ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο προσεχές μέλλον…

    Αφού η Ρεάλ κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με τη Σοσιεδάδ στο μηδέν, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ, και παράλληλα το πρώτο επίσημο, του Άνχελ Ντι Μαρία. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον… αειθαλή Ραούλ Ταμούδο, πριν οι Μαδριλένοι ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ με ένα τυχερό τέρμα που χρεώθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Ο Πορτογάλος εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση, ο συμπατριώτης του Πέπε βρέθηκε στο τείχος των Βάσκων, προκειμένου να προκαλέσει κάποια αναστάτωση, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του καθώς αυτός έσκυβε να την αποφύγει και… 2-1. Στη συνέχεια, οι παίχτες της Σοσιεδάδ φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με ευκολία το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

    Στη Μαγιόρκα, η ομάδα του Λάουντρουπ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 2-0 επί της Οσασούνα. Τα γκολ για τους «νησιώτες» πέτυχαν ο Κάστρο με πέναλτι στο 25' και ο Ντε Γκουζμάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

    Εντός έδρας νίκη και για την Εσπανιόλ που χάρη σε γκολ του Καλεχόν κέρδισε με 1-0 την Αλμερία. Αυτό ήταν το δεύτερο τρίποντο των Καταλανών στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη ήττα.

    Στο Χιχόν, η Σπόρτινγκ προηγήθηκε στο 23' με 2-0 όμως η Μπιλμπάο ανέτρεψε το παιχνίδι με γκολ των Χουρπέγκι και Γιορέντε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

    Τα αποτελέσματα:
    Εσπανιόλ-Αλμερία 1-0 (47' Καλεχόν)
    Μαγιόρκα-Οσασούνα 2-0 (25' πεν. Κάστρο, 90'+3 Ντε Γκουζμάν)
    Σπόρτινγκ Χιχόν-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2 (12΄ Ντε λας Κουέβας, 23 Σανγκόι - 28΄ Γκουρπέγκι, 58΄ Φερνάντο Γιορέντε)
    Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (62' Ταμούδο - 51' Ντι Μαρία, 74' Κριστιάνο Ρονάλντο)

    Κυριακή (19/09)
    Χέρκουλες-Βαλένθια
    Σανταντέρ-Σαραγόσα
    Λεβάντε-Βιγιαρεάλ
    Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
    Μάλαγα-Σεβίλλη

    Δευτέρα (20/09)
    Λα Κορούνια-Χετάφε

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)


    Ρεάλ Μαδρίτης 7 -3αγ.
    Ατλέτικο Μαδρίτης 6
    Βαλένθια 6
    Εσπανιόλ 6 -3αγ.
    Σεβίλη 4
    Ρεάλ Σοσιεδάδ 4 -3αγ.
    Αθλέτικ Μπιλμπάο 4 -3αγ.
    Μαγιόρκα 4 -3αγ.
    Σπόρτινγκ Χιχόν 4 -3αγ.
    Μπαρτσελόνα 3
    Βιγιαρεάλ 3
    Χέρκουλες 3
    Χετάφε 3
    Μάλαγα 3
    Λα Κορούνια 2
    Αλμερία 2 -3αγ.
    Οσασούνα 1 -3αγ.
    Σαραγόσα 1
    Λεβάντε 0
    Σανταντέρ 0

    Tenorio - Στοίχημα...Δίκαια φαβορί ...

    Επιμέλεια-Tenorio


    Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


    Έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράμματα παίδες, γιά να βγάλεις σημείο την σήμερον ημέρα, θα πρέπει να φτύσεις αίμα, όχι ότι καί πρίν ήταν πολύ εύκολα, αλλά έχω την εντύπωσει ότι έχει πέσει πολύ σπάσιμο σε μικρά κυρίως σημεία φαβορί τον τελευταίο καιρό, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα θα έλεγα.Γενικώς, η όλη φάση αυτήν την περίοδο, δεν είναι καί η καλύτερη γιά την πλειοψηφεία των παικτών τού στοιχήματος.


    Πάμε ευθύς στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


    Udinese - Juventus (2)

    Kακό το ξεκίνημα καί γιά τiς δύο ομάδες, με 2 σερί ήττες είναι η Udinese, με 1 ήττα καί 1 ισοπαλία η Juventus.Μεσοβδόμαδα, οί φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν γιά το θεσμό τού Europa League, καί έφεραν ισοπαλία με σκόρ 3-3, με την ομάδα της Lech Poznań.

    Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή καλή κατάσταση η Juventus, παραμένει όμως μιά μεγάλη ομάδα η οποία είναι ικανή να νικήσει οποιωδήποτε αντίπαλο.Κατ΄ εμέ δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα η απόδοση γιά πιθανή νίκη της Juve.

    Θα ρισκάρω στο διπλό της Juventus σε απόδοση (2.70)



    Palermo - Inter (2)

    Kάτι ανάλογο με το προηγούμενο παιχνίδι.Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οί δύο ομάδες την φετεινή σαιζόν.Σε πίο κακή κατάσταση μάλλον είναι το Palermo αυτή την στιγμή, σε κάπως καλύτερη η Inter.

    Επίσης καί εδώ, δεν μπορεί να αγνοηθεί η τιμή τού διπλού.

    Θα προτιμήσω το διπλό της Inter σε απόδοση (2.20)



    Silkeborg - Odense (2)

    Xωρίς νίκη, έπειτα από 8 αγωνιστικές η Silkeborg, η οποία βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 4 βαθμούς, με την χειρότερη άμυνα καί επίθεση τις κατηγορίας μέχρι στιγμής.Όχι ότι καί η Odense είναι σε καμία φοβερή καί τρομερή φόρμα, αλλά όπως καί νά χει , είνα πολύ πιό ανώτερη ομάδα από την αντιπαλό της.

    Στις επιλογές μου, το διπλό της Odense σε απόδοση (2.10)


    Sonderjske - Midtjylland (2)

    Σε αρκετά καλή κατάσταση η Midtjylland , μετρά 1 μόλις ήττα σε 8 παιχνίδια.Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, κατέχοντας την καλύτερη άμυνα τiς κατηγιρίας με 5 γκόλ παθητικό.

    Με 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια η Sonderjiske , μετρώντας 3 ήττες 1 νίκη καί 1 ισοπαλία.

    Σαφώς πίο ποιοτική η Midtjylland σαν σύνολο, έχει το προβάδισμα γιά την νίκη.

    Επιλογή το διπλό της Midtjylland σε απόδοση (2.05)



    Hercules - Valancia (2)

    Παρά την φυγή σημαντικών παικτών, η Valencia δείχνει να βρίσκεται σε σωστό αγωνιστικό δρόμο. Δεν μασάω από την μεγάλη έκπληξη τις περασμένης αγωνιστικής, όπου η Hercules πέρασε παρακαλώ με νίκη από την έδρα της Barcelona. Θεωρώ, πως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πίο δύσκολο γία την Hércules , γιά το λόγο ότι η Valencia θα είναι πίο υποψιασμένη.

    Σαφώς ανώτερη η Valencia , μου αρέσει το διπλό σε απόδοση (2.20)



    All Boys - Estudiantes (2)

    Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση είναι στο πρωτάθλημα η Estudiantes,παραμένει αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές , με 4 νίκες καί 1 ισοπαλία.Διαθέτει την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής , με μόλις 1 τέρμα παθητικό.

    Στην Estudiantes κάνουν λόγω ότι ρίχνουν το βάρος τους, περισσότερο στο πρωτάθλήμα, παρά στο Copa Sudamericana.Καί γιά αυτό τον λόγω , μεσοβδόμαδα ξεκούρασε κάποιους παίκτες με πολλά λεπτά συμετοχής, έτσι ώστε να εμφανιστεί πίο φρέσκια στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την All Boys

    Επιλογή μου το διπλό της Estudiantes σε απόδοση (2.00)


    Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα 4-5-6 με : Juventus - Inter - Odense - Midtjylland - Valencia - Estudiantes .


    Aυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μου...