Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Νίκη θέλει ο Ντεσάν!!

Νίκη θέλει ο Ντεσάν
Σκληρή προβλέπεται να είναι η φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας κόντρα στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν. Ο τεχνικός των «μπλε» ξεκαθάρισε ότι αυτό που θέλει είναι η νίκη κόντρα στους «ατζούρι».

«Είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, υψηλού επιπέδου. Αυτό που απαιτώ εγώ από τους παίκτες μου είναι να δείξουν αποφασιστικότητα και αφοσίωση μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι είναι φιλικό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για σημαντικό αγώνα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουμε».



πηγή: sport-fm.gr
 

«Μεγάλη τιμή η εθνικής Αγγλίας»

«Μεγάλη τιμή η εθνικής Αγγλίας»
Ευγνώμονες θα έπρεπε να είναι οι παίκτες που καλούνται στην εθνική Αγγλίας, σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον. Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» αναφέρθηκε στην κλήση του Βίλφρεντ Ζαχά στην μεγάλη ομάδα, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Για μένα είναι πολύ απλό: Το να σε καλέσουν στην εθνική Αγγλίας είναι μεγάλη τιμή για έναν παίκτη. Δεν ενδιαφέρομαι για άτομα που είναι αναποφάσιστα όσον αφορά το αν θέλουν να αγωνιστούν με την φανέλα της εθνικής. Μίλησα με τον Ζαχά και τον Στέρλινγκ και αυτό που μου είπαν είναι ότι θα ξεκινήσουν με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας και θα παραμείνουν σε αυτή μέχρι τέλους», σημείωσε αρχικά ο Χότζον.

Όσον αφορά την κλήση του Βίλφρεντ Ζαχά, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας επεσήμανε: «Μίλησα με τον Ζαχά πριν τον καλέσω και του εξήγησα του λόγους για τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Η αντίδρασή του ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού μου είπε ότι αυτό είναι αυτό που θέλει να κάνει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Υπόκλιση Ιμπραΐμοβιτς στον Τζέραρντ!!

Υπόκλιση Ιμπραΐμοβιτς στον Τζέραρντ
Δεν λέει συχνά καλά λόγια.

Για τους λίγους που το κάνει όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «στάζει μέλι».

Ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αγγλία, στον οποίο ο Στίβεν Τζέραρντ θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, ο Σουηδός υποκλίθηκε στις ικανότητες και την προσωπικότητα του μέσου της Λίβερπουλ.

«Νομίζω ότι ο Τζέραρντ είναι ένας φανταστικός παίκτης. Έμεινε πιστός στην ομάδα του και κέρδισε μερικά σπουδαία τρόπαια μαζί της. Αγωνίζεται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας για να τον έχεις συμπαίκτη», ανέφερε αρχικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αφού τόνισε λοιπόν ότι «δίνει πάντα το 200%, είναι μαχητής, ενώ έχει και καλή τεχνική κατάρτιση», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δείχνει περισσότερο σαν ξένος, παρά σαν ένας τυπικός Άγγλος ποδοσφαιριστής. Οι Άγγλοι έχουν πάντα πάθος, παλεύουν με ένταση, αλλά ο Τζέραρντ έχει παραπάνω προσόντα απ’ αυτά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Ντελ Μπόσκε: «Κάτι θα πάρουμε και από τον Παναμά»

Ντελ Μπόσκε: «Κάτι θα πάρουμε και από τον Παναμά»
Απάντηση σε όσους ασκούν κριτική στην επιλογή να αγωνιστεί η εθνική Ισπανίας κόντρα στον Παναμά, έχοντας κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι, έδωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα κερδίσει 3 εκατ. ευρώ για αυτό το φιλικό, αλλά οι «φούριας ρόχας» θα αναγκαστούν να παίξουν με άσχημες καιρικές συνθήκες (30 βαθμούς κελσίου και 90% υγρασία).

«Όλες οι εθνικές ομάδες, όχι μόνο η Ισπανία, καλούνται να παίξουν παιχνίδια σε παρόμοιες καταστάσεις με εμάς και οφείλουμε να παρουσιάσουμε τον ποδόσφαιρό μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ενδιαφερθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναμά», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και στη συνέχεια απέφυγε να μιλήσει για τους αγώνες που ακολουθούν για την προκριματική φάση του Μουντιάλ:

«Έχουμε στόχους μπροστά μας που μας κάνουν να θέλουμε να βελτιωθούμε κάθε μέρα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω σε ό,τι έχουμε κάνει σήμερα, γιατί αυτό δεν πρόκειται να μας βοηθήσει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Τακτοποιήθηκε η οφειλή για το «44»

Τακτοποιήθηκε η οφειλή για το «44»
Άλλο ένα «μέτωπο» έκλεισε -προς το παρόν- για την ΠΑΕ Άρης.

Η διοικούσα επιτροπή συγκέντρωσε το ποσό των 100.000 ευρώ κι έτσι τακτοποίησε οφειλές από την ρύθμιση «Ορφανού» και το άρθρο «44».

Μια δέσμευση στην οποία φάνηκε συνεπής την Τετάρτη (14/11) και μέσα σε δυο εβδομάδες πέτυχε να βάλει σε μια σειρά δύο σημαντικά ζητήματα.

Η επόμενη δόση για το άρθρο «44» πρέπει να καταβληθεί τον Απρίλιο, ενώ στάσιμo μένει το θέμα της εφορίας.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρουν και να δώσουν 250.000 ευρώ, όσο είναι κι η δόση, ωστόσο αναμένεται η ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, σύμφωνα με το οποίο θα γίνει επιμήκυνση των δόσεων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Green… day!!

Green… day
Ένα τρίποντο του Ντάνι Γκριν 9,3’’ πριν το τέλος χάρισε στους Σπερς τη νίκη με 84-82 επί των Λέικερς στο Λος Άντζελες. Ο Πάου Γκασόλ απέτυχε να απαντήσει στην επόμενη επίθεση και οι «λιμνάνθρωποι» έχασαν για πέμπτη φορά στα οκτώ πρώτα τους παιχνίδια μετρώντας ήδη τρεις ήττες μέσα στο σπίτι τους. Ο Τόνι Πάρκερ με 19 και ο Τιμ Ντάνκαν με 18 πόντους ξεχώρισαν από τα «σπιρούνια» που έφτασαν το ρεκόρ τους στο 7-1, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 28 για τους Λέικερς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Στιβ Νας και περιμένουν την έλευση του Μάικ Ντ’ Αντόνι μήπως και βρουν αγωνιστική χημεία.

Οι Νικς παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα. Έφτασαν στο 5-0 περνώντας με 99-89 από το Ορλάντο με 25 πόντους του Καρμέλο Άντονι και με τους Ρέιμοντ Φέλτον και Τζέι Αρ Σμιθ να προσθέτουν από 21. Πρόκειται για την καλύτερη εκκίνηση των Νεοϋορκέζων στο πρωτάθλημα μετά το 7-0 της περιόδου 1993/94, όταν έφτασαν μέχρι τους τελικούς. Οι γηπεδούχοι μετρούν πλέον πέντε σερί ήττες.

Οι Ράπτορς έκαναν την έκπληξη στην Ιντιανάπολις νικώντας τους Πέισερς με 74-72, παρότι πέτυχαν μόλις 5 πόντους στην τέταρτη περίοδο δεχόμενοι 14. Ο Χοσέ Καλντερόν έκανε τριπλ-νταμπλ για τους νικητές με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Οι Μπόμπκατς έφτασαν τις τρεις νίκες σε έξι ματς κι ενώ πέρυσι τελείωσαν τη σεζόν με ρεκόρ 7-58. Θύμα τους ήταν οι Ουίζαρντς (92-76), που παραμένουν δίχως νίκη μετά από έξι ματς. Τρίτη σερί νίκη για τους Νετς, με 114-101 στο Μπρούκλιν απέναντι στους Καβαλίερς.

Το δίδυμο των γκαρντ Ντερόν Ουίλιαμς και Τζο Τζόνσον έκανε πάρτι με 26 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Άντερσον Βαρεζάο είχε ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και 18 ριμπάουντ για τους «ιππότες».

Τέλος, οι Μπλέιζερς πέρασαν με 103-86 από το Σακραμέντο βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών με τον ρούκι Ντέμιεν Λίλαρντ να έχει 22 πόντους και 9 ασίστ.

Αναλυτικά:
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 92-76 Σέσιονς 21, Γουόκερ 17, Κιντ-Τζίλκριστ 15, Τόμας 10, Χέιγουντ 8 (11 ριμπ.)-Αρίζα 19, Μπιλ 8, Οκαφόρ 8, Μπούκερ 8.

Ιντιάνα Πέισερς-Τορόντο Ράπτορς 72-74 Χιλ 18, Τζορτζ 12, Γουέστ 11, Στίβενσον 7-ΝτεΡόζαν 15, Καλντερόν 13 (10 ριμπ., 10 ασίστ), Κλέιζα 10, Βαλαντσιούνας 9, Μπαρνιάνι 8.

Ορλάντο Μάτζικ-Νιου Γιορκ Νικς 89-99 Ρέντικ 18, Βούτσεβιτς 12 (10 ριμπ.), Αφλάλο 13, Μουρ 12, Νίκολσον 11, Ντέιβις 10, Χάρκλες 10-Άντονι 25, Φέλτον 21, Σμιθ 21, Τσάντλερ 12.

Μπρούκλιν Νετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 114-101 Ουίλιαμς 26 (10 ασίστ), Τζόνσον 25, Λόπεζ 23, Μπλάτσε 13, Χάμφρις 12-Βαρεζάο 35 (18 ριμπ.), Ίρβινγκ 34, Τόμπσον 14.

Σακραμέντο Κινγκς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 86-103 Τζόνσον 16, Θόρντον 14, Φριντέτ 13, Ρόμπινσον 12, Έβανς 10-Λίλαρντ 22, Όλντριτζ 19, Μάθιους 18, Μπατούμ 15, Χίκσον 10 (13 ριμπ.).

Λος Άντζελες Λέικερς-Σαν Αντόνιο Σπερς 82-84 Μπράιαντ 28, Χάουαρντ 13 (15 ριμπ.), Πις 12, Γκασόλ 10 (10 ριμπ.), Χιλ 8-Πάρκερ 19, Ντάνκαν 18, Γκριν 11, Σπλίτερ 9, Λέοναρντ 7.



πηγή: sport-fm.gr