Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Παρών στον τελικό ο Τέρι


Ο Τζον Τέρι ευχαριστεί τους οπαδούς της Τσέλσι Ευχάριστα νέα για τους οπαδούς της Τσέλσι που άκουσαν τον Κάρλο Αντσελότι να επιβεβαιώνει την Πέμπτη ότι ο Τζον Τέρι θα προλάβει να δώσει το παρών στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την Πόρτσμουθ. Ο Αγγλος διεθνής δείχνει να ξεπερνά εγκαίρως τον πρόσφατο τραυματισμό του στο πόδι.

Η αρχική εκτίμηση ανέφερε κάταγμα αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη κάτι που επιβεβαίωσε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που συνέτριψε τη Γουίγκαν την Κυριακή κατακτώντας τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο τραυματίας στο γόνατο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

"Ο Τέρι είναι πρόβλημα, αλλά σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) προπονήθηκε κανονικά, πήγε καλά και θα είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο χωρίς προβλήματα", σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός, διαψεύδοντας στη συνέχεια τα σενάρια για ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ. "Είναι φανταστικός παίκτης, αλλά δεν χρειαζόμαστε άλλον επιθετικό", κατέληξε.

Πάει και στο CAS ο Λεβαδειακός


Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, είναι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης. Για το λόγο αυτό θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, στο CAS, προκειμένου να συζητηθεί η υπόθεση Μπιλίσκοφ και πιθανή αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη έχει δοθεί εντολή σε Ισπανό δικηγόρο να "τρέξει" την υπόθεση, καθώς οι Βοιωτοί έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι έχουν αρκετές πιθανότητες δικαίωσης.

Παράλληλα ξεκαθαρίζουν ότι δεν κάνουν τον αγώνα αυτό εναντίον του Ηρακλή, αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες στην υπόθεση με τα οφειλόμενα στον παίκτη του "Γηραιού".

Ελπίζει ακόμα για τίτλο ο Μεξές


Ο Φιλίπ Μεξές της Ρόμα Εξηγήσεις για τα δάκρυά του μετά την ήττα της Ρόμα από τη Σαμπντόρια (2-1) πριν από λίγο καιρό έδωσε ο Φιλίπ Μεξές. Παράλληλα, ο Γάλλος διεθνής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πιθανότητες να πανηγυρίσουν οι "τζαλορόσι" τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος δεν έχουν εξαντληθεί.

"Εκλαψα από θυμό, όχι από λύπη στο ματς με τη Σαμπντόρια. Εκείνη τη στιγμή ήρθαν πολλά στο μυαλό μου", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Οσέρ στην εφημερίδα "Corriere dello Sport". "Αν είχαμε νικήσει εκείνη τη μέρα, τώρα θα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία και έτσι την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ελπίζω τα δάκρυά μου να γίνουν χαμόγελο την Κυριακή. Πρέπει να νικήσουμε, αν και το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μας προσπάθεια", κατέληξε.

Θέλει θέση στην εθνική ο Κόουλ


Ο Τζο Κόουλ ανάμεσα στον Σκοτ Πάρκερ και Χερίτα Ιλούνγκα Αποφασισμένος να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας που θα μετάσχει στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής δήλωσε ο Τζο Κόουλ. Ο μέσος της Τσέλσι συγκαταλέγεται στους παίκτες της προεπιλογής του Φάμπιο Καπέλο για να δώσει το ιδανικό φινάλε σε μία χρονιά τραυματισμών.

Ο Κόουλ κατάφερε να μπει στην προεπιλογή την τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα και δυσκολεύτηκε να επανέλθει στην ενδεκάδα των "μπλε", έχοντας χάσει τους πρώτους μήνες της σεζόν. "Θέλω να είμαι παρών στο καμπ προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία, να μπω στην τελική 23άδα, μετά στη βασική ενδεκάδα και μετά θα προσπαθήσω να κατακτήσουμε το τρόπαιο", δήλωσε στους δημοσιογράφους.

"Είμαι έτοιμος, είμαι καλά. Περάσαμε από τεστ φυσικής κατάστασης και ήμουν ο καλύτερος. Αισθάνομαι φρέσκος και διψασμένος για διάκριση και δεν βλέπω την ώρα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο", συμπλήρωσε.

Στην προπόνηση της Μίλαν ο Μπέκαμ


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της  Μίλαν Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Μίλαν στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς κοντά τους βρέθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως και στην εθνική Αγγλίας, έτσι και στους "ροσονέρι", ο 33χρονος άσος ανέλαβε ρόλο εμψυχωτή ενόψει του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Γιουβέντους.

Ως γνωστόν, ο Μπέκαμ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο που τον κράτησε εκτός γηπέδων τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν και του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Την Πέμπτη παρακολούθησε την προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο Μιλανέλο, στην οποία πήρε κανονικά μέρος και ο Αλεσάντρο Νέστα και αμέσως μετά ακολούθησε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Το πρώτο Κύπελλο για την Νόρτζελαντ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9e79bd103a1f75259aa20c0b787c10d0_L.jpg?1273764480?1273764480?1273764480Στα χέρια των παικτών της Νόρτζελαντ κατέληξε το φετινό τρόπαιο του Κυπέλλου της Δανίας. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο που κατακτά. Η Νόρντζελαντ στέφθηκε φετινή Κυπελλούχος στην Δανία. Η ομάδα του Μόρτεν Βίγκχορστ νίκησε 2-0 στην παράταση τη Μίντιλαντ στον τελικό της διοργάνωσης (σ.σ. ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0), ο οποίος διεξήχθη στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Τα τέρματα της Νόρντζελαντ σημείωσαν οι Στόκχολμ (97') και Φετάι (107').

Εξομολόγηση του Σούλη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8d72880f1e104f11e3dc54f8acdca65d_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Πιερικού αναφέρθηκε σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, τονίζοντας αρχικά: «Για οποιονδήποτε προπονητή είναι τιμή να δουλεύει στον Πιερικό με την ιστορία που έχει και για μένα ήταν τιμή που ανέλαβα και πάλι την ομάδα αν και ομολογουμένως κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν ανέλαβα έγινε και μία αναδιάρθρωση στο διοικητικό σχήμα, ανέλαβε τα ηνία ως πρόεδρος ο κ. Ελευθεριάδης».

«ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΑΟΚ»: Σε ερώτηση για την ενδεχόμενη είσοδο στα πλέι οφ, ο Σούλης Παπαδόπουλος απάντησε: «Αρχίσαμε μία μεγάλη προσπάθεια από την ημέρα που ήρθα με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο αν και θα θέλαμε πολύ περισσότερο κόσμο κοντά μας. Αλλά νομίζω ότι σ' αυτό δε φταίει ο κόσμος. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα που άξια κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αλλά και τον ΟΦΗ , όλες οι υπόλοιπες ομάδες επιδίωκαν όλη τη χρονιά να μπουν στα πλέι οφ και να αποφύγουν τα πλέι άουτ. Εμείς όταν παίζαμε εδώ πριν δύο Κυριακές με τις Σέρρες, αν δεν καταφέρναμε να την κερδίσουμε ίσως να ήμασταν στα πλέι άουτ, όπως είναι η Δόξα Δράμας. Για μένα στόχος μου ήταν ν' αποφύγουμε τα πλέι άουτ όσο γίνεται πιο γρήγορα και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ, όχι απλώς για να πούμε ότι μπήκαμε στα και ότι απλά κάναμε δυο τρία παιχνίδια παραπάνω αλλά για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα Για μένα, για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος. Και έτοιμος από πολλές πλευρές, όχι μόνο ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση αλλά και ο κόσμος, η νοοτροπία του κόσμου.

Να σας πω ένα παράδειγμα: όταν άρχισαν τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα όλοι λέγανε ότι δεύτερος θα βγει ο Ολυμπιακος, κι όμως δεύτερος βγήκε ο ΠΑΟΚ γιατί έδειξε ότι είναι έτοιμος. Δεν ήταν έτοιμος μόνο ως ομάδα αλλά ήταν «έτοιμη» και η νοοτροπία του κόσμου».

«ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»: Στη συνέχεια, ο προπονητής των «μελανόλευκων», προχώρησε: «Ξέρετε ότι το καλοκαίρι βάλανε πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν ήταν όμως αυτό το ρόστερ της διοίκησης, ούτε και το τεχνικό τιμ. Και ίσως εκεί να έγινε κάποιο λάθος. Νομίζω ότι από το Δεκέμβριο και μετά η διοίκηση ήταν πάρα πολύ κοντά στην ομάδα, προστάτευε και προστατεύει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αυτό οφείλεται πάρα πολύ στον κ. Ελευθεριάδη που άφησε ακόμη και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ασχολήθηκε 24 ώρες το 24ωρο με τον Πιερικό και ήταν δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ήταν και είναι δίπλα και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου. Και καταφέραμε, αν μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, να διεκδικήσουμε άνοδο μέσω των πλέι οφ. Αλλά για μένα και να μην μπούμε, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ-τον εαυτό μου τον αφήνω απέξω-είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί όπως σας είπα θα μπορούσαμε να ζούσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, λόγω του ότι ήταν πολύ άσχημο το ξεκίνημα. Τώρα αναφερόμαστε στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ θα τα ξαναπούμε για να οριοθετήσουμε τους στόχους. Τώρα τελειώνει το πρωτάθλημα. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ είναι μία άλλη διοργάνωση. Γι' αυτό γίνεται και η κλήρωση, παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων, παίζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα. Ο Πιερικός νομίζω ότι έχει βάλει τις βάσεις για να είναι ο επόμενος χρόνος ακόμη πιο καλός. Ξέρετε ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φύγανε 10 ποδοσφαιριστές και ήρθανε 5. Καταφέραμε και κατεβάσαμε το ρόστερ γύρω στα 600-700 χιλιάρικα. Το ρόστερ ήταν πάρα πολύ υψηλό για τη Β' εθνική και για την πορεία που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα ήταν αδιανόητο να δίνουν αυτά τα χρήματα οι άνθρωποι. Νομίζω ότι αποδείξαμε ότι και με λιγότερα χρήματα και καλύτερη διαχείριση η ομάδα αντί να αποδυναμωθεί, όπως λέγανε πολλοί, έδειξε ότι δυνάμωσε και άλλωστε αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση. Εκεί ήταν και η διαφωνία μου πέρυσι, γιατί πολλά είχαν ακουστεί και γι' αυτό , όταν είχα αποχωρήσει από την ομάδα. Για μένα αποκλειστικά υπεύθυνος για το ρόστερ της ομάδας είναι ο προπονητής, πάντα όμως σε συνεργασία με τη διοίκηση. Μόνο έτσι μία ομάδα μπορεί να προχωρήσει, αν εμπιστευθεί τον προπονητή της και με καλή συνεργασία. Και δόξα τω θεώ οι συνεργάτες του Σούλη του Παπαδόπουλου είναι όλοι από Κατερίνη».

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»: Σχετικά με όσα γράφτηκαν περί αποχώρησής του, ο παπαδόπουλος είπε: «Επειδή πολλά έχουν ακουστεί, αυτό που με έχει πειράξει και θα ήθελα να το πω είναι ότι έχουν γραφτεί ορισμένα πράγματα που δεν ήτανε αλήθειες αλλά δεν μπορούσα να βγω να τα διαψεύσω τότε, γιατί θα έκανα κακό στην ομάδα μου πολύ μεγαλύτερο . Τον τελευταίο καιρό σε κάθε παιχνίδι που παίζαμε κρίσιμο, ειδικά στα τρία τελευταία στην έδρα μας, μετά από ένα συμβάν που έγινε στην προπόνηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και διοίκησης και εγώ έδωσα ρεπό στους ποδοσφαιριστές, έγινε πολύ μεγάλο θέμα και μάλιστα την άλλη μέρα γράφτηκε ότι εγώ θα αποχωρήσω και ότι είμαι απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης και συγκεκριμένα ήταν πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Το ίδιο είχε γίνει και με τον Διαγόρα πριν. Μέσα όμως από αυτά δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαιναν τέτοια πράγματα και γιατί κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην οικογένεια του Πιερικού. Πάνω απ' όλα είναι ο Πιερικός και αν αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερνε να τα κερδίσει, αυτά που έζησε η ο Δόξα Δράμας που δεν έφευγε κανένας από το γήπεδο, θα τα ζούσαμε κι εμείς. Και είναι κρίμα για μία ομάδα και για μία διοίκηση που έχει ξοδέψει τόσα λεφτά τα τελευταία χρόνια να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ δεν είμαι από τους προπονητές που αποτινάσσω τις ευθύνες από πάνω μου, να βγαίνω και να λέω ότι δεν έχτισα εγώ το ρόστερ. Και γράφτηκαν και κάποια πράγματα που δεν είπα ποτέ για τον προηγούμενο προπονητή. Τον συγκεκριμένο προπονητή τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γιατί είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός προπονητής. Το ότι δεν ταίριαξε στη φιλοσοφία του Πιερικού, αυτό είναι άλλη δουλειά. Και εγώ έχω πάει σε ομάδα και δεν έχω ταιριάξει...Τα λάθη εμείς τα κάνουμε. Δεν κοιτάμε τι έκαναν οι προηγούμενοι, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς».

«ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ»: Ο Σούλης Παπαδόπουλος επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, προχωρώντας σε εκ βαθέων εξομολόγηση που περιελάμβανε κακι αυτοκριτική: «Το να γεμίσει το γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι , όταν θα έχουμε κερδίσει την άνοδο, για μένα αυτό δε λέει τίποτα, το να είμαστε στις χαρές και τα πανηγύρια όλοι μαζί. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια όταν είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχα ενθουσιαστεί όταν είχα πρωτοέρθει, ήταν το πρώτο παιχνίδι με το Χαϊδάρι και είχε μέσα 3.500 κόσμο. Λέω αυτό είναι γήπεδο, αυτό είναι κόσμος, αυτό είναι έδρα. Και ενώ η ομάδα είχε ανοδική πορεία ο κόσμος απομακρύνθηκε. Και φέρουμε κι εμείς ευθύνη. Είχα την τύχη ως προπονητής να ζήσω πολλές χαρές με τον Πιερικό αλλά παρ' όλα αυτά, αυτά που βγαίναν προς τα έξω ειδικά πριν από τα παιχνίδια με τον Διαγόρα και τις Σέρρες δημιουργούσαν μία ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ είναι που γράφτηκε ότι ο Σούλης έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό».

Πρωταθλήτρια Σερβίας η Παρτιζάν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2a84de8942c8f6c3c4a9b1a00781d352_L.jpg?1273763357?1273763357?1273763357Για τρίτη σερί σεζόν η Παρτιζάν στέφθηκε πρωταθλήτρια Σερβίας με τους οπαδούς της να πανηγυρίζουν έξαλλα και αυτόν τον τίτλο.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου κέρδισε για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα στην Σερβία, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, μετά την εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της «συμπολίτισσας» OFK, η οποία της έδωσε προβάδισμα επτά βαθμών έναντι του -«αιώνιου» αντίπαλου- Ερυθρού Αστέρα. Τα τέρματα της Παρτιζάν σημείωσαν οι Κλέο (9'), Ίλιτς (88') και Πέτροβιτς (90').

Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος χρειαζόταν να μην χάσει η OFK, προκειμένου να έχει ελπίδες για τον τίτλο, ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη «νεοφώτιστη» BSK Μπόρτσα. Η «Ζβέζντα» προηγήθηκε με τον Σάβιο στο 45', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, πήραν τη νίκη με τα τέρματα των Τζούκιτς (50'), Κρστιτς (74') και Ραντούνοβιτς (82'). Στο μεταξύ, η Μλάντι Ράντνικ Ποζάρεβατς υποβιβάστηκε, μετά την εντός έδρας ήττα 4-1 από την Τσουκαρίτσκι Βελιγραδίου.

Στους... επτά ουρανούς ο κόσμος!

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι οπαδοί της Παρτιζάν έσπευσαν να πανηγυρίζουν έξαλλα τον συγκεκριμένο τίτλο. Η χαρά τους ήταν μεγάλη για το γεγονός πως η αγαπημένη τους ομάδας κέρδισε εκ νέου το πρωτάθλημα στην γειτονική μας χώρα.

Κοινή συνέντευξη Τύπου, Κατσαμπής και Κράβαρικ

Για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής σε ποδόσφαιρο και βόλει θα τοποθετηθούν αύριο στις 14:00 οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής και Ανδρέι Κράβαρικ. Τόσο ο Κατσαμπής, όσο και ο Κράβαρικ αναμένεται να ζητήσουν την βοήθεια του κόσμου, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να βγει από το αδιέξοδο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Οhttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_nnsXxpXNAK.jpg Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ, 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ 4ο ΤΕΛΙΚΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΔΑ.-Πρωταθλητής για δεύτερη χρονιά στην Α1 είναι και ο Ολυμπιακός που στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη επικράτησε στον τέταρτο τελικό του ΠΑΟ με 3-1. Τα σετ: 25-20, 25-18, 22-25, 25-17

Από την άλλη ο ΠΑΟ ήταν κακός στην υποδοχή, ενώ η τραγική απόδοση του πασαδόρου Ζαγκούμνι, που ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης και δεν μπορούσε να συνδυαστεί με Σαμικά-Αγκάμεζ, έκαναν άνω-κάτω την ομάδα. Οι «πράσινοι» έχασαν εύκολα τα δύο σετ και αντιστάθηκαν μόνο στο τρίτο.

Τρομερά πανηγύρια Μίλκοβιτς

Πρωτοφανείς ήταν οι πανηγυρισμοί του Ιβάν Μίλκοβιτς που με τη λήξη του αγώνα σκαρφάλωσε στην εξέδρα και έγινε ένα κουβάρι με τον κόσμο! Στη συνέχεια πήγε στα επίσημα όπου πανηγύρισε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη και στη συνέχεια κατέβηκε στο γήπεδο και λούστηκε με σαμπάνιες!

Προβάδισμα με σερβίς


Με όπλο το σερβίς ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 5-1 και 8-3 με τον Μίλκοβιτς. Ο ΠΑΟ μείωσε σε 9-6 αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» με καλό μπλοκ ξέφυγαν 16-12. Ο Μίλκοβιτς πήρε μπροστά και έδωσε ώθηση στους Πειραιώτες με 20-16 . Ανδρεάδης και Τζούριτς αύξησαν τη διαφορά στο 22-17, ο Κούναρι με κρίσιμη επίθεση έκανε το 23-18, ο Τίσερ με άσο διαμόρφωσε το 24-18 και από σέρβις άουτ του Σμαραγδή οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 25-20 και έγινε το 1-0.

Παρατράγουδα και ένταση στο δεύτερο

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τους πρώτους 11 πόντους (11-11). Σε εκείνο το σημείο ένα ξέσπασμα του Μίλκοβιτς και αρκετοί εύκολοι πόντοι από τα συνεχή λάθη των παικτών του ΠΑΟ έφεραν το προβάδισμα σε 18-13 και 21-15. Η κακή απόδοση του πασαδόρου Ζαγκούμνι και ο εκνευρισμός του Αγκάμεζ από τις πάσες του Πολωνού συμπαίκτη του έφεραν τον Ολυμπιακό στο +7 (22-15).

Εκεί είχαμε όμως παρατράγουδα. Μια βίδα που έπεσε από την εξέδρα προκάλεσε την αγανάκτηση του διαιτητή Καραμπέτσου, ο οποίος κατέβηκε από τη σκάλα και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια μαζί με τον δεύτερο διαιτητή, Ράπτη.

Παράλληλα ζήτησε την εκκένωση της εξέδρας από τους οπαδού των Πειραιωτών. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου όταν δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ Χατζηαντωνίου-Ανδρεάδη για τα αντικείμενα που έπεσαν ενώ ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟ, Θόδωρος Λιακόπουλος, μπήκε μαινόμενος στο γήπεδο και ζήτησε από τον Καζάζη να φύγει η ομάδα από το γήπεδο.

Στο θέμα επενέβη και ο παράγοντας του Ολυμπιακού ο κ. Τορνατόρος ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον κ. Λιακόπουλο. Στη μέση μπήκε ο διαιτητής Καραμπέτσος που πήρε τους δύο παράγοντες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν. Εκεί ο έμπειρος ρέφερι προειδοποίησε τον Αστυνομικό διευθυντή και το κ. Τορνατόρο ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η ρίψη των αντικειμένων θα διακόψει οριστικά τον αγώνα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Μετά από λίγα λεπτά τα μεγάφωνα έκαναν έκκληση για ηρεμία στην εξέδρα, ο Καραμπέτσος επέστρεψε στη θέση αλλά έδειξε κόκκινη κάρτα (προσωρινή αποβολή από το σετ) στον Λάππα γιατί γύρισε στην εξέδρα μπουκάλι που πετάχτηκε από κάποιο ανεγκέφαλο οπαδό.

Τελικά μετά κόπων και βασάνων ο Ολυμπιακός κατέκτησε το σετ με 25-18 και πήρε προβάδισμα 2-0.

Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ-Έγραψε ιστορία!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_zLzj9s2vmX.jpgΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.-Ο Φερνάντο Σάντος κατάφερε να γράψει ιστορία με τη χθεσινή τρίτη διαδοχική νίκη επί του Ολυμπιακού που σηματοδότησε την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κύπελλο Πρωταθλητριών) για τέταρτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Δύο φορές συνέβη ως πρωταθλητής (1976-1977 και 1985-1986), άλλη μία ως τρίτος (2004-2005) και φέτος ως δεύτερος των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, που μέχρι χθες είχε τη στάμπα του «loser» στα ντέρμπι, κατάφερε να γίνει ο πρώτος προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» που κέρδισε τους Πειραιώτες σε τρεις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος!

Η αρχή έγινε με το «διπλό» στο Καραϊσκάκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-1 χάρη στο γκολ του Εντίνιο.

Εν συνεχεία ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε τον Ολυμπιακό 1-0 στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ με το γκολ του Μουσλίμοβιτς, ενώ το… τρίπτυχο της επιτυχίας έκλεισε χθες με το δεύτερο θριαμβευτικό «διπλό» στο Φάληρο με το γκολ του Βλάνταν Ίβιτς.

Είναι αξιοσημείωτο δε ότι και οι τρεις νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού είναι με 1-0!

Η υποδοχή της Ατλέτικο Μαδρίτης

http://www.contra.gr/images/m/ypodoxh_iroon0001_m.jpgΥποδοχή ηρώων, ως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, επιφύλασσαν χιλιάδες οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ντιέγκο Φορλάν και την παρέα του, στην άφιξη της ομάδας στη Μαδρίτη μετά τη νύχτα θριάμβου στο Αμβούργο και τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Φούλαμ, στον τελικό του Europa League.Η αποστολή των τροπαιούχων αναμενόταν στο αεροδρόμιο “Μπαράχας” της Μαδρίτης στις 5:00 το πρωί (τοπική ώρα) με το αεροπλάνο ωστόσο να προσγειώνεται με αρκετή καθυστέρηση, στις 6:45. Οι οπαδοί των ροχιμπλάνκος ωστόσο δεν πτοήθηκαν από το πρωινό ξύπνημα (όσοι κατάφεραν να κοιμηθούν) και βρέθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσουν τους “ήρωες” του Αμβούργου.

Την τιμητική τους στα συνθήματα των οπαδών, είχαν ο Ουρουγουανός επιθετικός και σκόρερ των δύο τερμάτων της Ατλέτικο, Ντιέγκο Φορλάν, με την ιαχή “Ουρουγουάη, Ουρουγουάη” να “δονεί” την ατμόσφαιρα, καθώς και ο εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, Κουν Αγκουέρο, με το πλήθος να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Τα πανηγύρια διήρκεσαν αρκετή ώρα και μέχρι την απομάκρυνση του πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες από το αεροδρόμιο στο Βιθέντε Καλντερόν.

Η μεγάλη γιορτή ωστόσο έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (17:00, τοπική ώρα) όπου η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει φιέστα για τους κατόχους του Europa League, στο γήπεδο της ομάδας.

Άνοιγμα λογαριασμών για τα "ύποπτα" παιχνίδια

http://www.sport24.gr/ast/cov/ik/ikasthria_b.jpgΣτο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών παραγόντων ομάδων που έχουν θεωρηθεί ως ύποπτοι για την υπόθεση με τους αγώνες που έστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ, αναμένεται να προχωρήσει η δικαιοσύνηΣτο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών παραγόντων ομάδων που έχουν θεωρηθεί ως ύποπτοι για την υπόθεση με τους αγώνες που έστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ, αναμένεται να προχωρήσει η δικαιοσύνη. Εκτός αυτού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενώ παράλληλα θα ζητηθούν στοιχεία από τον ΟΠΑΠ και μεγάλα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού.

Παράλληλα για πρώτη φορά θα κληθούν να καταθέσουν αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ ενώ αναμένονται να φτάσουν και άλλοι φάκελοι από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου στην προσπάθεια της εξασφάλισης συναίνεσης για να προχωρήσει η έρευνα είχε χθες συνάντηση με τους εκπροσώπους των τριών «μεγάλων» ομάδων αλλά και της Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε για μία περίπου ώρα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Γιώργο Λούβαρη καθώς δεν παρέστη ο Σωκράτης Κόκκαλης, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη και τον εκτελεστικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκα, Πατρίκ Κομνηνό και συζήτησαν για την υπόθεση αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.

Ο Νικόλας Πατέρας τόνισε ότι ο αθλητικός εισαγγελέας «... μπορεί σύντομα να μας καλέσει να καταθέσουμε και ως μάρτυρες», ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Σιμιτζόγλου «... άκουσε τις απόψεις μας για τα "στημένα" ματς που έχει στα χέρια του και μας ρώτησε ποιες είναι οι προθέσεις μας».

Ο Πατρίκ Κομνηνός ακόμη, ανέφερε:« Έχει αρχίσει μία συνεργασία με την εισαγγελία. Δεν τιμά το ποδόσφαιρό μας αυτό το φαινόμενο. Θα καλέσει κι άλλες ομάδες και παράγοντες. Τα στοιχεία δεν ονοματίζουν "στημένους" αγώνες, αλλά εντοπίζουν ασυνήθη στοιχηματική συμπεριφορά. Το έργο του εισαγγελέα είναι δύσκολο, αλλά θα τον βοηθήσουμε στο έργο του. Σκοπός μας είναι να πείσουμε την κοινή γνώμη πως το ποδόσφαιρό μας είναι αξιόπιστο».

Τέλος ο Σταύρος Αδαμίδης,επεσήμανε: «Η ΑΕΚ κουβαλά πληγές από τέτοιες μεθοδεύσεις, που της έχουν στερήσει αυτά που δικαιούταν στον αγωνιστικό χώρο. Γι΄ αυτό και θα βοηθήσουμε τον εισαγγελέα στο έργο του».

GP Μονακό: Κυρίαρχος της πρώτης ημέρας ο Alonso

http://www.contra.gr/images/m/fernandoalonso_130510_m.jpgΜε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για τον Fernando Alonso το Grand prix του Μονακό. Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ήταν ο ταχύτερος όλων και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών του έκτου γύρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1.

Mετά την επικράτησή του στο πρώτο σκέλος, ο Alonso βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του, όντας ο μόνος που γύρισε την πίστα μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα. Ο καλύτερος χρόνος του Ισπανού ήταν 1:14.904 και ξεπέρασε κατά 109 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Nico Rosberg της Mercedes GP.

H Ferrari έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τον Felipe Massa να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, μένοντας 216 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον ομόσταβλό του. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο δεύτερος του πρώτου σκέλους, Sebastian Vettel. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Michael Schumacher παίρνοντας την 5η θέση, ενώ ο πρωτοπόρος της γενικής, Jenson Button κατετάγη ένατος.

Η συνέχεια δίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (15/05) με το τρίτο μέρος των ελεύθερων δοκιμαστικών (12:00) και των κατατακτήριων (15:00).

Τα αποτελέσματα του Β' σκέλους των ελεύθερων δοκιμαστικών:

1 Fernando Alonso Ferrari 1:14.904
2 Nico Rosberg Mercedes GP +0.109
3 Sebastian Vettel RBR-Renault +0.195
4 Felipe Massa Ferrari +0.216
5 Michael Schumacher Mercedes GP +0.239
6 Robert Kubica Renault +0.288
7 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes +0.345
8 Adrian Sutil Force India-Mercedes +0.556
9 Jenson Button McLaren-Mercedes +0.715
10 Mark Webber RBR-Renault +0.716
11 Vitaly Petrov Renault +0.842
12 Sebastien Buemi STR-Ferrari +1.372
13 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth +1.444
14 Rubens Barrichello Williams-Cosworth +1.618
15 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes +1.624
16 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari +1.695
17 Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari +1.914
18 Jaime Alguersuari STR-Ferrari +2.119
19 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth +3.280
20 Lucas di Grassi Virgin-Cosworth +3.574
21 Jarno Trulli Lotus-Cosworth +3.763
22 Timo Glock Virgin-Cosworth +3.817
23 Karun Chandhok HRT-Cosworth +5.409
24 Bruno Senna HRT-Cosworth +7.244

Στην Εθνική Αυστρίας ο Γκσπούρνινγκ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/09f22101925a25a6006b2ed5dd3a3699_L.jpg?1273755676?1273755676?1273755676Ο γκολκίπερ της ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Ο πορτιέρε της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, κλήθηκε από την Εθνική Αυστρίας. Αυτό έγινε προκειμένου να συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα Αυστρία - Κροατία που θα διεξαχθεί στις 19 Μαϊου.

Στο μεταξύ με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας στο Skoda Arena και όχι στα βοηθητικά γήπεδα του Αθλητικού κέντρου της Ξάνθης, επειδή δεν λειτουργούν λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα. Αύριο Παρασκευή η ομάδα θα μεταβεί στην Κομοτηνή για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την ομάδα του Πανθρακικού, ο οποίος έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Οπως και να το δεις το γυναικείο βόλεϊ, είναι συναρπαστικό...

Πάει να γίνει Πόρτο η Λιόν


Ο Μπρούνο Αλβες πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος της Μπενφίκα Από γνωστό... μαγαζί θέλει να ψωνίσει και πάλι η Λιόν. Ο γαλλικός σύλλογος πέρσι απέκτησε από την Πόρτο τους Λισάντρο Λόπες και Αλί Σισοκό, ενώ φέτος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους "δράκους" για την αγορά των δικαιωμάτων του Μπρούνο Αλβες...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "L'Equipe" ο Κλοντ Πιελ θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν με τον αρχηγό της πορτογαλικής ομάδας, γι αυτό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει πρόταση που θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Στο συμβόλαιο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκ. ευρώ, δηλαδή τα διπλάσια χρήματα από όσα προτίθεται να προσφέρει η Λιόν στην Πόρτο.

Φεύγει από την Μπορντό ο Μπλαν


Ο Λοράν Μπλαν στη συνέντευξη Τύπου... Το παιχνίδι της Μπορντό με τη Λανς ίσως να είναι το τελευταίο του Λοράν Μπλαν στον πάγκο των "Γιρονδίνων". Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Francefootball" ο Γάλλος τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής των "τρικολόρ" και θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Ο Μπλαν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με την Μπορντό, η οποία "έβγαζε μάτια" με την απόδοση της και ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό, η ομάδα άρχισε να παίρνει την κατιούσα με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή και να κατρακυλήσει στην έκτη θέση, χάνοντας παράλληλα το τρένο για το Τσάμπιονς Λιγκ της.

Σταματάει από την εθνική ο Μπερμπάτοφ


Ο Μπερμπάτοφ με τη φόρμα της Γιουνάιτεντ Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόφαση του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Ο Βούλγαρος άσος που είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θέλει να συγκεντρωθεί πλέον στις υποχρεώσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 29χρονος επιθετικός σταμάτησε από την εθνική ομάδα έχοντας πετύχει 48 γκολ σε 74 συμμετοχές. Ο Μπερμπάτοφ στάθηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου και είπε: "Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Το τέλος της εθνικής για εμένα ήρθε σήμερα. Ηταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά πολλές φορές χρειάζεται να λαμβάνουμε δύσκολες αποφάσεις.

Ηρθε ο καιρός να αναδειχθούν κάποια άλλα παιδιά, να βγουν από τη σκιά μου και να πρωταγωνιστήσουν. Είμαι εξουθενωμένος. Δεν το έχω συζητήσει με το σύλλογο μου, αλλά πιστεύω ότι τώρα που θα το μάθει ο Σερ Αλεξ θα με καλέσει για να μιλήσουμε".

Ενίσχυση στην άμυνα για την Αρσεναλ


Ο Αρσέν Βενγκέρ στην προπόνηση της Αρσεναλ Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του φαίνεται ότι έχει εντοπίσει την αχίλλειο πτέρνα της Αρσεναλ και σε ποιες γραμμές χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του. Ο Αλσατός τεχνικός σε ένα μίνι απολογισμό που έκανε, υποστήριξε ότι η επίθεση φέτος τα πήγε καλά, όχι όμως και η άμυνα.

"Όταν δέχεσαι 40 τέρματα, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις ότι στο τέλος θα είσαι εσύ ο πρωταθλητής. Η πολιτική μου για τις μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι είναι να διατηρήσουμε την επίθεση και ίσως να ενισχυθούμε εκεί με έναν ποδοσφαιριστή, ενώ θα χρειαστούμε παίκτες για την άμυνα μας, έτσι ώστε να δυναμώσουμε και σε αυτό τον τομέα", τόνισε ο τεχνικός των "κανονιέρηδων".

Πήρε Τοπάλ η Βαλένθια


Ο Μεχμέτ Τοπάλ Η Βαλένθια έχει ξεκινήσει το προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Οι "νυχτερίδες" έχοντας σίγουρα τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως αυτά της Μπαρτσελόνα για τον Βίγια, προχώρησαν στην απόκτηση του Μεχμέτ Τοπάλ από τη Γαλατασαράι.

Ο ισπανικός σύλλογος χρειάστηκε να δαπανήσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 24χρονου μέσου, ενώ η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, όταν ο Τοπάλ περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο άσος της Γαλατασαράι φέτος είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και ένα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ σε εννιά αγώνες.

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο Ντέκο


Ο Ντέκο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας Ο Ντέκο δεν ήθελε να παραμείνει στην Τσέλσι ή να πάρει μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς σκοπός του ήταν να επιστρέψει στη Βραζιλία για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Η επιθυμία του φαίνεται πως έγινε πραγματικότητα, καθώς η Φλουμινένσε κάλυψε τις απαιτήσεις του 33χρονου, ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με το σύλλογο της πατρίδας του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Ντέκο να είναι συμπαίκτης με τον Μάτος την επόμενη σεζόν. Ο τελευταίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, όμως, η Φλουμινένσε θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού.

Στη Σάλκε ο Ουκίντα


Ο Ατσούτο Ουκίντα Μετά τον Κριστόφ Μέτσελντερ η Σάλκε προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο γερμανικός σύλλογος ενισχύθηκε με τον Ατσούτο Ουκίντα, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και θα βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο 23χρονος δεξιός αμυντικός αγωνιζόταν στην Κασίμα Αντλερς, με την οποία στα τέσσερα χρόνια έχει προλάβει να κάνει 120 συμμετοχές -τρία γκολ. Επίσης, έχει 30 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει πετύχει ένα γκολ, με το οποίο έγινε ο νεαρότερος Ιάπωνας ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει με την εθνική ομάδα .

"Να ντύσουν τη Μαδρίτη στα ερυθρόλευκα"


Ο Φορλάν εκτέλεσε τη Λίβερπουλ Ο Φορλάν ήταν ο παίκτης που οδήγησε φέτος την Ατλέτικο στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που σκόραρε τόσο στα ημιτελικά με τη Λίβερπουλ, όσο και κόντρα στη Φούλαμ στον τελικό, ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδος του να ντύσουν τη Μαδρίτη στα "ερυθρόλευκα".

"Ελπίζω τώρα οι φίλαθλοι να ντύσουν τη Μαδρίτη στα χρώματα του κόκκινου και του άσπρου. Φέρνουμε το τρόπαιο και θέλουμε να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί", υποστήριξε ο Φορλάν, ο οποίος με δικά του τέρματα έβαλε τέλος σε μία περίοδο 13χρόνων, όπου η Ατλέτικο δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει έναν τίτλο.

Τέλειωσε ο Τζόνσον


Ο Κουμορτζί μαρκάρει τον Τζόνσον Για θλάση γίνεται λόγος στην περίπτωση του τραυματισμού του Εντι Τζόνσον, σε αντίθεση με τον Κόκε που δεν είναι τόσο σοβαρά. Οι δύο τους θα λείψουν από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Τζόνσον δε, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός επιθετικός έχει ολοκληρώσει την φετινή του πορεία. Ειστρέφει στη Φούλαμ η οποία αν δεν τον κρατήσει, πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από ένα εκατομμύριο, ποσό που αποτελεί άλλωστε -σχεδόν- τη ρήτρα του για να παραχωρηθεί.

Κακά: «Σπουδαίος προπονητής ο Μουρίνιο»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με καλό μάτι βλέπει ο Κακά την πιθανή άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ.

Ο τεχνικός της Ιντερ φιγουράρει ψηλά στην λίστα του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ως αντικαταστάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Παρόλο που ο Πέρεθ ξόδεψε 200 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές η Ρεάλ είναι πολύ πιθανό να τελειώσει την σεζόν άτιτλη έχοντας ελπίδες μόνο για την Primera Division.

Ο Βραζιλιάνος άσος των «μερένγκες» πιστεύει ότι ο Πορτογάλος είναι ικανός να αλλάξει την τύχη των Μαδριλένων και να τους οδηγήσει στην δόξα.

Μιλώντας από διαφημιστικό event στην Βαλένθια, ο Κακά δήλωσε: «Ο Μουρίνιο είναι σπουδαίος προπονητής. Εχει κερδίσει τίτλους όπου και αν δούλεψε. Όμως εάν θα έρθει στην Ρεάλ, εξαρτάται από τον σύλλογο».

Ωστόσο ο Κακά μίλησε με καλά λόγια και για τον Πελεγκρίνι: «Εκανε πολύ καλή δουλειά αλλά ο σύλλογος θα αποφασίσει για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει».

Οσον αφορά την μετριότατη πρώτη του σεζόν στο «Μπερναμπέου» ο Κακά είπε: «Ηταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για μένα με πολλά προβλήματα τραυματισμού. Δεν ήμουν σε θέση να παίξω όπως ήθελα».

Πρίττας: «Γιατί δεν πανηγύρισα…»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τους λόγους για τους οποίους δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε χθες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εξήγησε ο Σάκης Πρίττας μιλώντας στο «ΑΡΗΣ Fm 92.8». Ο παίκτης του Άρη δικαιολόγησε τους οπαδούς της ομάδας για την απογοήτευση μετά από τα τελευταία αποτελέσματα και άφησε αιχμές κατά του προηγούμενου προπονητή… «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, ίσως να έφταιγε και η προετοιμασία μας», σχολίασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Πρίττα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη:

-Για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ 2010:
«Μακάρι να αγωνιστεί κάποιος από εμάς στα παιχνίδια της τελικής φάσης, ώστε να προβληθεί και η ομάδα του Αρη. Πριν από λίγο δώσαμε και μία συνέντευξη με το Μιχάλη (Σηφάκη) που θα προβληθεί μετά από λίγες μέρες».

-Για το εάν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακούν τον ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη και εάν αντιλαμβάνονται τα όσα λέει και ζητά ο κόσμος:
«Οι Έλληνες παίκτες ακούνε το ραδιόφωνό μας και τα λόγια του κόσμου. Ακούν τις απαιτήσεις του, τα τηλεφωνήματα και προσπαθούμε να τα μεταφέρουμε και στους ξένους παίκτες. Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε την ομάδα και θέλετε και τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι χρειάζεται αυτή η επαφή με τον κόσμο μέσω του ραδιοφώνου, αλλά νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται το πάθος του κόσμου από την κερκίδα».

-Για την πορεία της ομάδας στην φετινή αγωνιστική σεζόν:
«Αν αναλογιστούμε την περσινή χρονιά και κάνουμε μία σύγκριση με τη φετινή, έχουμε κάνει σίγουρα βήματα παραπάνω. Πολλοί βιάστηκαν να τα ισοπεδώσουν όλα στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Ο κόσμος, όμως, έχει δίκιο να είναι απογοητευμένος. Η απώλεια του Κυπέλλου στοίχησε στον κόσμο. Δεν ξεκινήσαμε καλά το Πρωτάθλημα, ίσως να έφταιγε και η προετοιμασία μας.
Το παρήγορο είναι ότι ο κόσμος μας έχει απαιτήσεις. Η ομάδα έχει θέσει άλλους στόχους και είναι απογοήτευση όταν πετυχαίνει μόνο την έξοδό της στην Ευρώπη. Η χρονιά θα μπορούσε να έχει κλείσει πολύ καλύτερα με το Κύπελλο ή με καλύτερη θέση στα play-offs».

-Για τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος των play-offs:
«Οπωσδήποτε δεν έχει κριθεί η τελική κατάταξη. Μαθηματικά, με δύο νίκες ίσως περάσουμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και πρέπει να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο. Μία θέση παραπάνω και μπορούμε να γλυτώσουμε έναν προκριματικό γύρο και μία θέση παραπάνω στην κατάταξη είναι κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Είναι πολύ σημαντικά τα δύο επόμενα παιχνίδια και μπορούμε να περάσουμε τουλάχιστον μία από τις δύο ομάδες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό φινάλε στο Πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι και συγκριτικά με τις άλλες ομάδες, στα μεταξύ μας παιχνίδια, δεν υστερούμε. Από δικά μας λάθη δεν έχουμε την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να μιλάμε για κάτι παραπάνω. Τα λάθη μας δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αντίθετα, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να μην μπούμε από νωρίς στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

-Για το αν από μικρός ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα που αγαπούσε, τον Άρη:
«Ναι, το σκεφτόμουν από μικρός. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο και θέλεις να γίνεις επαγγελματίας, θέλεις να φορέσεις τα χρώματα της ομάδας σου. Έτσι, ξέρω και την ψυχολογία του κόσμου, ο οποίος μας έχει στηρίξει πολύ και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Μετά τον Τελικό, ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε. Δεν καταφέραμε να τον κάνουμε χαρούμενο με το Κύπελλο. Θέλαμε να αλλάξουμε τις εντυπώσεις, αλλά ήρθε η ήττα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και χθες η ισοφάριση. Μένουν, όμως, και δύο παιχνίδια ακόμη για να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

-Για τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε:
«Τόσο εγώ, όσο και ο αντίπαλος, πέσαμε κάτω. Εγώ αντέδρασα πιο γρήγορα και πήρα το ριμπάουντ. Η αντίδραση στο γκολ ήταν αυθόρμητη, αλλά, λόγω των γεγονότων, θα ήθελα να πανηγυρίζω ένα γκολ με μεγαλύτερη αξία, να κυνηγούσαμε την πρώτη θέση και να είχαμε τις προϋποθέσεις αυτής, γι’ αυτό εκείνη τη στιγμή αντέδρασα έτσι».

-Για την ανατροπή του σκορ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:
«Είναι κάτι στο οποίο δεν μπορείς να δώσεις εξήγηση. Είναι πραγματικά ανεξήγητο. Πάντα, για να μπει ένα γκολ, κάτι δε θα πάει καλά, κάποιος δε θα μαρκάρει καλά, κάποιος δε θα δώσει σωστή πάσα. Σίγουρα δεν υπήρχε αυτοσυγκέντρωση. Με το που ισοφαριστήκαμε, αμέσως, η ψυχολογία άλλαξε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την ψυχολογία και την επόμενη χρονιά να μην επηρεαζόμαστε από ένα γκολ».

-Για το έργο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ:
«Σίγουρα, δεν μπορεί να κριθεί ο προπονητής μας τη φετινή χρονιά. Έχει πάρει ένα υλικό στα χέρια του που ίσως να μην ταιριάζει στη φιλοσοφία του, ήρθε στη μέση της χρονιάς και δεν έκανε αυτός την προετοιμασία της ομάδας. Όλα αυτά, με τη νέα χρονιά δε θα ισχύουν. Η ομάδα θα είναι από την αρχή καλή και δε θα έχει σκαμπανεβάσματα».

-Για τη συμπεριφορά και τη στήριξη των οπαδών στην ομάδα:
«Για πολλούς ανθρώπους ο Άρης είναι τρόπος ζωής και το ξέρουμε. Από την ομάδα επηρεάζεται η ψυχολογία και η διάθεση τους. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος μας έχει αποδείξει ότι ενισχύει το Σύλλογο σε δύσκολους καιρούς. Τον έχει στηρίξει στα πέτρινα χρόνια. Θα συνεχίσει έτσι και η ομάδα θα του δώσει το δικαίωμα να είναι χαρούμενος τις επόμενες χρονιές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για τη φετινή του παρουσία. Ακόμη και μετά τον Τελικό, η βοήθεια και η παρουσία του ήταν πολύ μεγάλη, παρά το ότι η ομάδα δεν ανταπεξήλθε. Από την πλευρά μου, θέλω να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε μία υψηλότερη θέση στα επόμενα δύο παιχνίδια».

Χειρουργείο για Αραούχο!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό του δεξιού του χεριού θα υποβληθεί ο Κάρλος Αραούχο την Παρασκευή (14/5), καθώς ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από κάταγμα στεφοειδούς (όλο αυτό το διάστημα έπαιζε με δεμένο χέρι).

Δεδομένης της απουσίας του από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στα πλέι οφ, καθώς έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, από την «Ένωση» επισπεύδουν τη διαδικασία της επέμβασης.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του «Δικεφάλου» που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Άρη έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μάλιστα, στην προπόνηση έδωσε το παρόν και ο Μιχάλης Παυλής, που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στην πισίνα.

Τέλος, ο Γιουσούφ Χέρσι ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και ως εκ τούτου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Super League: Πρόστιμο σε ΑΕΚ και Άρη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Η ποινή αφορά τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του φροντιστή της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ν. Κορομηλά στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη. Εξάλλου η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Ν. Κορομηλάς (φροντιστής): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του φροντιστή της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ν. Κορομηλά: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλει στον κ. Ν. Κορομηλά την ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και την χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης, Α. Σαριόγλου (διερμηνέας): Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα της ΠΑΕ Αρης κ. Α. Σαριόγλου: Επιβάλει στην ΠΑΕ Αρης χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλει στον κ. Α. Σαριόγλου την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

*Η εκδίκαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.

Πωλητήριο στον Έμπι Σμολάρεκ

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/653970_b.jpgΠωλητήριο στον Έμπι Σμολάρεκ έβαλε η διοίκηση της Καβάλας που θα περιμένει προτάσεις μέχρι τέλος του μήνα. Φιλικό ματς στις 5 και μισή το απόγευμα. Η διοίκηση των "Αργοναυτών" είναι ανοικτή σε προτάσεις για παίκτες με μεταπωλητική αξία, όπως ο Ντουγκλάο και ο Σμολάρεκ, όμως για τον δεύτερο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αυτό γιατί ο Πολωνός επιθετικός αμείβεται με αρκετά χρήματα και οι άνθρωποι της Καβάλας έχουν σκοπό να περιμένουν μέχρι τά τέλη του μήνα για να τον πουλήσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα κοιτάξουν να τον αφήσουν ελεύθερο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν.

Τέλος στις 5 και μισή το απόγευμα είναι κανονισμένο φιλικό ματς στο γήπεδο της ομάδας.

Πάμπλο Γκαρσία-«Ζω πράγματα που δεν έχω ζήσει»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f14d685a55523fea9407f33ef91b4007_L.jpg?1273746046?1273746046?1273746046Αφού αρχικά ανέφερε πως οΠΑΟΚ απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, στην συνέχεια ο αμυντικός μέσος του «δικεφάλου του βορρά» Πάμπλο Γκαρσία, επισήμανε πως στα δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη ζει πράγματα που δεν είχε ζήσει στην ζωή του.Αφού αρχικά ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, στην συνέχεια ο αμυντικός μέσος του «δικεφάλου του βορρά» Πάμπλο Γκαρσία, επισήμανε πως στα δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη ζει πράγματα που δεν είχε ζήσει στην ζωή του.Αρχικά ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να παλέψει στα προκριματικά για την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ένιωσα μεγάλη χαρά μετά το τέλος του αγώνα, ήθελα να το ευχαριστηθώ, όπως και το έκανα. Μεγάλη νίκη λόγω και της κόντρας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, αλλά και για αυτό που έγινε με τον Γιασέρ. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε όποιον αντίπαλο έχουμε» τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος και συνέχισε: «Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, είναι μια μέρα χαράς. Απλά μπορούμε να πούμε πως ό,τι φάουλ γινότανε το έδινε σε αυτούς κατευθείαν. Σίγουρα είχαμε κουραστεί να χάνουμε από αυτές τις ομάδες. Είχαμε δίψα, ψυχή, τα πάντα για να νικήσουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν της μεγάλης καριέρας του: «Μία από τις καλύτερες της καριέρας μου σίγουρα, γιατί έχω πιάσει ένα ρυθμό με συνεχόμενα ματς. Δεν κρατώ στοιχεία, αλλά είναι από τις χρονιές που έχω παίξει καλύτερα. Και προσπάθησα σίγουρα να αποφύγω κάρτες, για να μην επαναληφθεί το περσινό που ήταν σκληρό. Μία σεζόν που πέρασα δύσκολα και άσχημα προσωπικά, θα ήθελα να είμαι πολύ καλύτερος κάποιες στιγμές. Αλλά σίγουρα υπήρχαν ματς που δεν ήμουν συγκεντρωμένος όσο έπρεπε, επειδή πέρασα αυτό που πέρασα. Αλλά η καρδιά και τα κότσια τα είχα και ποτέ δε θα μου λείψουν. Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, μπορεί να μην κάναμε ωραία παιχνίδια, αλλά είχαμε καρδιά και κότσια να τα παίξουμε».

Για την οικονομική κρίση, και το αν διαισθάνεται πως έχει πλήξει και τους φιλάθλους τουΠΑΟΚ: «Σίγουρα ναι. Όταν ήμουν εγώ στην εθνική Ουρουγουάης, η χώρα περνούσε δύσκολες στιγμές, όταν φοράγαμε τη φανέλα δίναμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που περνούσε δύσκολες στιγμές. Το βιώνω προσωπικά τώρα εδώ στον ΠΑΟΚ».

Για τη μη αντίδρασή του στο σκληρό μαρκάρισμα του Σταύρου Λαμπριάκου στο ματς της Τούμπας: «Στην καριέρα μου έχω συνηθίσει όταν μου κάνουν αυτά τα φάουλ, να μείνω κάτω μόνο αν είναι πολύ σοβαρό. Δε θα κάνω θέατρο. Όταν έχω μείνει κάτω αληθινά δεν μπορούσα να συνεχίσω το ματς, γιατί είχα τραυματιστεί σοβαρά. Προσπάθησα να ηρεμήσω τους συμπαίκτες μου, είχαμε τη νίκη σίγουρη, είχαμε κι άλλα ματς στη συνέχεια και δεν ήθελα να δημιουργηθεί κάποιο κακό».

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της σεζόν; «Το χειρότερο ήταν η στιγμή που έχασα τη μάνα μου, που σίγουρα δεν ήμουν συγκεντρωμένος και το μυαλό μου δεν ήταν καλά. Μπορεί να έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά, αλλά το κεφάλι δε λειτουργεί καλά. Πιστεύω ότι γενικά ήταν μια καλή χρονιά. Όταν βλέπεις αυτό το λαό χαρούμενο, αυτό μας κάνει να αισθανθούμε κι εμείς χαρούμενοι».

Για την συνέχεια: «Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, αλλά σίγουρα έχουμε καταφέρει να νιώσουμε ότι έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού».
Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟΚνα κατακτήσει το πρωτάθλημα, σημείωσε: «Με μία διαιτησία 50-50 όπως έπρεπε να ήταν, με σωστή διαιτησία στο ματς με τον Άρη, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε παραπάνω το πρωτάθλημα».

Για τη λατρεία των φιλάθλων προς το πρόσωπό του και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για το ότι το τατουάζ του «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» έχει γίνει μότο για πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη:
«Σίγουρα οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά μένω χωρίς λόγια, που υπάρχει αυτό το γεγονός. Με κάνει περήφανο. Με κάνει να αισθανθώ με πολλή υποχρέωση απέναντι σε όλα αυτά».

Για το τι καινούριο γνώρισε στα δύο χρόνια του στην Ελλάδα: «Βρίσκομαι σε άλλο πολιτισμό, ζω πράγματα που δεν είχα ζήσει στη ζωή μου. Ήρθα σε μια ομάδα που η λατρεία του κόσμου με κάνει να αισθανθώ πολύ περήφανος. Έχω ανανεωθεί εδώ. Αισθανόμουν γέρος, αλλά τώρα αισθάνομαι ανανεωμένος. Έχω κερδίσει από τα δύο χρόνια μου στον ΠΑΟΚ».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια:
«Δε σκέφτομαι πολύ το μέλλον, δε μ’ αρέσει να βλέπω τι θα μπορεί να γίνει. Είμαστε τώρα εδώ, πίνουμε καφέ και αύριο μπορεί να είμαστε αλλού. Δε στεναχωριέμαι για το μέλλον. Σίγουρα είμαι χαρούμενος από την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά σίγουρα όταν αισθανθώ ότι δεν μπορώ να αποδώσω αυτό που πρέπει, θα προτιμήσω να κάνω ένα βήμα δίπλα».

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε και για τον Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. «Είμαι περήφανος για τον Φορλάν, τον ξέρω σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Είναι συμπατριώτης μου, Ουρουγουανός, και προσωπικά όταν ένας Ουρουγουανός είναι πετυχημένος μακριά από τη χώρα μας, με κάνει περήφανο. Αλλά σίγουρα θα γούσταρα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να ζούσε μια τέτοια εμπειρία» ανέφερε ο χαφ του Δικεφάλου.

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε επίσης και για τον Φερνάντο Σάντος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την ομάδα, ξέρει τι είμαστε ο καθένας, τι μπορούμε να αποδώσουμε, πως είναι τα πράγματα. Και εμείς από τη μεριά μας ξέρουμε το ίδιο προς τον προπονητή. Μακάρι να μπορεί να παραμείνει και να μείνει η ομάδα όπως είναι, να κρατήσει αυτή τη βάση».

Για τα όσα έλαβαν χώρα στη φισούνα του «Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του ματς, ο Λατίνος χαφ είπε: «Όταν τελειώνει ένα τέτοιο παιχνίδι, κάποιοι είναι χαρούμενοι, κάποιοι όχι. Είναι πράγματα του ποδοσφαίρου αυτά, το έχω ζήσει και στην εθνική και σε άλλες ομάδες. Αυτό τελείωσε εκεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα». Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στον φροντιστή του ΠΑΟΚ, Γιασέρ Ζεϊνό. «Αυτό που ήταν άσχημο ήταν αυτό που κάνανε στον Γιασέρ, ήταν άνανδρο. Γιατί άμα είναι στα ίσια, μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά να έρθουν τρεις να σε δείρουν είναι άνανδρο» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος φύλαγε για το τέλος την κορυφαία ατάκα της χρονιάς: «Καλά θα κάνουν να προσέξουν γιατί μπορεί να τους βάλουν βόμβα οι Ταλιμπάν»!

Tenorio-Στοίχημα...Vamos Bellinzona ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Tην καλησπέρα μου στη παρέα.


Πάμε να δούμε τη έχουμε γιά σήμερα εκεί όπου θα ασχοληθώ με ένα καί μοναδικό παιχνίδι.


St. Gallen - Bellinzona (2)

Έξι βαθμούς μακριά από την θέση πού οδηγεί στο Europa League η St. Gallen.Στόχος πού φαντάζει πλέον πολύ δύσκολος μετά καί την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη ομάδα της Young Boys.

Η St. Gallen θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια καί επίσης με την σειρά της θα πρέπει να τα χάσει η Luzern.Δύσκολη η υπόθεση της Ευρώπη λοιπόν για τούς γηπεδούχους.Να χαμε να λέγαμε δηλαδή με λίγα λόγια.Από την πλευρά μού θα χαρακτήριζα βαθμολογικά αδιάφορη την St. Gallen.

Η Bellinzona αυτή την στιγμή βρίσκεται σε θέση μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία με δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία Aarau ,πού είναι καί η ομάδα πού πέφτει απευθείας.Οί φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν στην θέση αυτή για να διεκδικίσουν την παραμονή τους στα μπαράζ.Γιά να σωθεί απευθείας αυτό δεν γίνεται με τίποτα.Νίκη λοιπόν γιά να μην πέσουν κατευθείαν.Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Aarau στο ματς που θα κρίνει το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας.

Στοιχηματικά κάτι 1,40 καί κάτι 1,60 πού είδα στον άσο είναι πραγματικά γιά γέλια.Τώρα πότε η St. Gallen έγινε Basel καί Young Boys για να πληρώνει τόσο δεν μπορώ να καταλάβω.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετές καί σημαντικές απώλειες λόγω απουσιών καρτών καί τραυματισμών.Κάποιες Ψιλο-απουσιούλες θα έχει καί η Bellinzona η οποία 'ομως θα έχει επίσης καλές καί σημαντικές επιστροφές.

Απουσίες πολλές έχει η St. Gallen, όρεξη δεν έχει, αδιάφορη είναι.Ευκαιρία γιά την Bellinzona να κάνει την ζημία .

Μ΄αυτά καί μ΄αυτά παίδες θα ρισκάρω σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα στο υψηλό διπλό της Bellinzona σε απόδοση (5.20)


Καλά να περνάτε με υγεία, τα σέβη μου....

Μουρίνιο:"Θα είμαι προπονητής της Ρεάλ αργά ή γρήγορα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/zo/zose_2010_5_12_12_36_48_b.jpgην ώρα που τα σενάρια για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζοσέ Μουρίνιο έχουν "φουντώσει", ο Πορτογάλος για πρώτη φορά, άνοιξε τον δρόμο για την "Βασίλισσα".Με δηλώσεις του σε περιοδικό που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, ο προπονητής της Ίντερ, είπε:"Αυτό που γράφεται για μένα ότι έχω το ένα πόδι στην Μαδρίτη και το άλλο στην Ίντερ είναι λανθασμένο. Αργά ή γρήγορα θα είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήμουν τεχνικός σε μία μεγάλη ομάδα στην Αγγλία, είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα στην Ιταλία και μετά θα είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα στην Ισπανία. Έχω κερδίσει τα πάντα στις τρεις χώρες και δεν χρειάζομαι κάτι. Όμως αυτό που με κάνει να γελάω είναι ότι ορισμένοι πρόεδροι με συγκρίνουν με τους δικούς τους προπονητές που δεν έχουν κερδίσει τίποτα", ανέφερε.

Παράλληλα όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν του αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο."Η υποκρισία του Κάλτσιο...Κάποιοι έρχονται και με χτυπούν στον ώμο λέγοντας μου ότι είμαι σπουδαίος προπονητής. Όμως μόλις γυρίζω την πλάτη μου κάνουν επίθεση. Δεν μου αρέσει αυτό", είπε.

«Φεύγει ο Γκαλάς»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ujGxFg8Rfy.jpgΤην αποχώρηση του Γουίλλιαμ Γκαλάς από την Αρσεναλ προανήγγειλε ο πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Πίτερ Χιλ-Γούντ.«Οι απαιτήσεις του είναι υπερβολικές και δεν νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι να ακολουθήσουμε», ξεκαθάρισε ο Χιλ-Γουντ σε δηλώσεις του στην «Daily Star».

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να μείνει, για άλλον ένα χρόνο ίσως, αλλά όχι με τα χρήματα που θέλει. Είναι καλός παίκτης, όμως κάπου πρέπει να μπαίνουν όρια. Αν μπορεί κάπου αλλού να βρει τα χρήματα που ζητάει, καλή του τύχη», κατέληξε ο πρόεδρος της Αρσεναλ.

Το συμβόλαιο του 33χρονου Γάλλου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και οι φήμες λένε πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γλέντι στα μπουζούκια για το CL!

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paok_2010_5_13_8_28_59_b.jpgΜετά το θρίαμβο στο "Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού (1-0), την οριστική εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την αποθέωση που δέχτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από χιλιάδες παραληρούντες οπαδούς τους στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το τρίτο... ημίχρονο του ντέρμπι παίχτηκε στα μπουζούκια.Ο Φερνάντο Σάντος, αρκετοί άσοι του "Δικεφάλου" αλλά και οι Βρύζας και Κονσεϊσάο από το διοικητικό τιμ επισκέφτηκαν νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που τραγουδάει ο Ανδρέας Στάμος και γιόρτασαν με την ψυχή τους για την επιτυχία της πρωτιάς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφς.

Ο σκόρερ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, Βλάνταν Ίβιτς, έφτασε από τους τελευταίους στο μαγαζί (συνοδευόμενος από τη συζυγό του) και μόλις έκανε την εμφάνισή του, οι συμπαίκτες του τον... έλουσαν με λουλούδια.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος παρέα με την σύζυγό του τραγουδούσε στα ελληνικά, δείχνοντας να απολαμβάνει το πρόγραμμα, με τον Πορτογάλο να είναι ιδιαίτερα θερμός στις εκδηλώσεις του.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξεχώριζε με τις... ατάκες του και τα πειράγματα του στο τραπέζι και ομολογουμένως παίρνει τον τίτλο του MVP στο... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.

Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την κλήση του στην Εθνική είχε ακόμη ένα λόγο να χαμογελά και ήταν από αυτούς που πέταξαν τα περισσότερα λουλούδια.

Μαραντόνα: "Λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ma/maradona_2010_5_13_11_53_21_b.jpg

Kαπέλο: "Επιτυχία μόνο ο τελικός"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ca/capello_2009_9_4_17_54_8_b.jpgH Αγγλία έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το προσεχές Μουντιάλ. Ο Φάμπιο Καπέλο θα θεωρήσει αποτυχία αν τα "λοντάρια" δεν προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε τους 30 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία στην Ελβετία και θα μειωθούν σε 23 την 1η Ιουνίου.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει την δύναμη και τον ρόλο των Μέσων Ενημέρωσης και πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που θα του ασκηθεί σε περίπτωση που αποτύχει η Αγγλία στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

"Κάθε μέρα τα μίντια εμφανίζονται με κάτι καινούργιο. Και τα μίντια έχουν μεγάλη δύναμη καθώς επηρεάζουν τον κόσμο. Παράλληλα, αγγίζουν τον παλμό της κοινωνίας. Αν δεν φθάσουμε στον τελικό του Μουντιάλ θα έχω αποτύχει", τόνισε σε δηλώσεις του ο Καπέλο εμφανώς αισιόδοξος για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Ο Καπέλο διέκρινε χαλαρότητα όταν ανέλαβε την ομάδα και αιτιολόγησε την κίνηση του να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι ως την μοναδική λύση που είχε μετά τα γεγονότα με τον Γουέιν Μπριτζ και την αρραβωνιαστικά του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

"Προσπάθησα όταν ανέλαβα την Αγγλία να αλλάξω την ψυχολογία με πολλές ομιλίες προς τους παίκτες. Έβαλα κανόνες και προσπάθησα να αποκαταστήσω την χαμένη τους υπερηφάνια. Είδα παίκτες φοβισμένους. Έσφιξα τα λουριά, απαίτησα επαγγελματισμό και αυτό ισχυροποίεισαι την ομάδα.

Ο Τέρι είναι ηγέτης και από αυτούς που κάνουν την διαφορά. Ήξερε ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Οι αξίες έρχονται πρώτες. Οι άλλοι αρχηγοί είναι οι Ρούνεϊ, Φέρντιναντ, Λάμπαρντ και Τζέραρντ. Τους χρειάζομαι όλους
".

Όλα για την αδειοδότηση

Όλα για την αδειοδότηση

Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑε Ηρακλής προκειμένου να ασχοληθεί με τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους κυανόλευκους. Στην χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε πλήρης απαρτία από τα μέλη και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.
Καταρχήν υπήρξε μια ενημέρωση που αφορούσε τις προτεραιότητες που θα πρέπει να βάλουν κυρίως προς τους παίκτες. Για αυτό τον λόγο υπήρξε και μια οριοθέτηση των επόμενων κινήσεων που αφορά τους παίκτες και θα επιδιώξουν να υπάρξουν και άλλες πληρωμές το επόμενο διάστημα. Ουσιαστικά όμως αναζητείται ο τρόπος που θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑε για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν και ταλανίζουν την ομάδα.
Το βασικότερο κομμάτι που συζητήθηκε έχει να κάνει με την αδειοδοτηση της ομάδας. Η δραστηριοποίηση του Δήμου Πολύκαρπου δείχνει ότι ξεκινάει επιτέλους αυτή η προσπάθεια ΄ώστε η ομάδα να έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Ήδη υπήρξαν συζητήσεις με ορισμένους παίκτες για να συμφωνήσουν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να σημειωθεί ότι η ΠΑε είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει ένα έγγραφο μες όλες τις υπογραφές του προσωπικού και των ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος του 2009.
Φαίνεται ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε αποδίδει καρπούς και υπάρχει μια αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολη η αποστολή αφού παρουσιάζονται συνεχώς προβλήματα.
Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει μια συνάντηση του Γιάννη Τάκη με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της ΣουπερΛίγκα ώστε να έχουν μια άμεση ενημέρωση για να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν.
Τέλος αναφέρθηκαν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ανάγκες της ΠΑε και αφορούν λειτουργικά ζητήματα . Επίσης υπήρξε μια ικανοποίηση από την συμπαράσταση του κοσμου και περιμένουν ανάλογη συνέχεια

Εξώδικο Παπανικολάου στον Αρη


Ο Κώστας Παπανικολάου με τη φανέλα του Ολυμπιακού Οι εκπρόσωποι του Κώστα Παπανικολάου έστειλαν στον Αρη εξώδικό για οφειλή 145,000 ευρώ και αν το ποσό δεν διευθετηθεί τότε θα προχωρήσουν σε αγωγή. Τα συγκεκριμένα χρήματα οφείλονται στον φόργουορντ του Ολυμπιακού από την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και έως τώρα δεν έχουν δοθεί.

Στο εξώδικό αναφέρεται πως ο παίκτης θα έπρεπε να πάρει το 15% από το ποσό της μεταγραφής του, κάτι που μεταφράζεται σε 145,000 ευρώ. Γίνεται λόγος για προσπάθεια που έγινε για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας στην πώληση του Παπανικολάου, από πλευράς των εκπροσώπων του, αλλά και η στάση αναμονής που τήρησαν μέχρι και σήμερα για να τους καταβαλλόταν το ποσό που είχαν λαμβάνειν.

"Πρόεδρε, πάρε κεφάλια"


Ο Θανάσης Αθανασιάδης Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στον Αρη μετά την αναπάντεχη ισοπαλία από την ΑΕΚ. Οι αποδοκιμασίες έγιναν πιο έντονες και οι οπαδοί ζητούν από τον πρόεδρο να πάρει αποφάσεις, καθοριστικές για το μέλλον ορισμένων παικτών που κατηγορούνται για αδιαφορία.

Ο Αρης μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι οπαδοί δεν φαίνεται να ικανοποιούνται από τις εξηγήσεις του Κούπερ που αναφέρεται σε ατυχία για μερικά λεπτά στο ΟΑΚΑ και άλλα τόσα δευτερόλεπτα, στο τέλος του αγώνα, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ανοησία του Κάλβο στο ΟΑΚΑ, που του στοίχισε την αποβολή του, δεν ξεχάστηκε από τους οπαδούς του Αρη. Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε έντονα από μεγάλη μερίδα οπαδών -στην θύρα των επισήμων. Ο Κάλβο αντέδρασε και αυτό φούντωσε ακόμη περισσότερο τις αποδοκιμασίες.

Μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί φίλοι του Αρη περίμεναν έξω από το "Κλέανθης Βικελίδης" με σκοπό να αποδοκιμάσουν τους παίκτες. Γνώριζαν λοιπόν, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αποστολή να φύγει από την οδό Αλκμήνης(από τα επίσημα), όπως είχε συμβεί μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Γι' αυτό λοιπόν αρκετοί μεταφέρθηκαν από την κάτω μεριά του γηπέδου...

Τελικά η αστυνομία απομάκρυνε όσους βρισκόντουσαν στη Παπαναστασίου και δημιούργησαν έναν κλοιό και βγήκε η αποστολή των "κίτρινων" που επιβιβάστηκε αμέσως στο πούλμαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, πέρα από αποδοκιμασίες κι αυτές ασθενείς.

Ωστόσο, οι οπαδοί φρόντισαν να συναντήσουν τον Θανάση Αθνασιάδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ και του ζήτησαν να πάρει αυστηρές αποφάσεις για να βάλει σε μια τάξη την ομάδα. Να ξυπνήσει τους... αδιάφορους κι όποιον βολεύτηκε με το νέο του συμβόλαιο. Να ακολουθήσει διαφορετικά τακτική και να προχωρήσει σε εκκαθάριση...

Κοντρέρας: "Χρωστούσαμε στον κόσμο"


Από την άφιξη του Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη... Ο Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στον Sport103 fm για την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Αρχικά, αναφέρθηκε στα επινίκια της ομάδας σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης σημείωσε:
"Χθες το βράδυ στα μπουζούκια εκτονώσαμε την πίεση όλης της χρονιάς και διασκεδάσαμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος μας. Η αλήθεια ότι κάποιοι συμπαίκτες νμου είναι τόσο καλοί στον χορό όσο και στο γήπεδο".

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, υπογράμμισε: "Δεν γνωρίζω πόσες φορές ο ΠΑΟΚ έχει συμμετάσχει σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τόσο πέρσι αλλά και πολύ περισσότερο φέτος πετύχαμε πολλά και είναι πάρα πολύ θετικό τόσο για τους παίκτες όσο και για την ομάδα η ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε. Η επιτυχία ήρθε γιατί θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού και τον στεναχωρήσαμε φέτος στην Ευρώπη αλλά και επειδή εμείς οι ποδοσφαιριστές είχαμε πολύ μεγάλη επιθυμία να αγωνιστούμε σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, γι' αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".

Για τις τρεις νίκες φέτος επί του Ολυμπιακού πρόσθεσε: "Μας δίνει χαρά που κερδίσαμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα το γεγονός ότι πήγαμε πολύ καλά φέτος στα ντέρμπι, απλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να πάμε ακόμη ψηλότερα. Η χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για μας καθώς οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Είναι κάτι που όλοι καταλαβαίνουμε καλά ότι οι προσδοκίες του κόσμου θα αυξάνονται. Τώρα είναι στιγμή να χαρούμε με όλα αυτά που πετύχαμε τη φετινή χρονιά και όταν έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με τη νέα σεζόν και τις αυξημένες υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να χαρούμε την Κυριακή μαζί με τους οπαδούς μας και τη διοίκηση αυτή την πολύ όμορφη στιγμή καθώς μαζί πετύχαμε αυτό τον στόχο".

Για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Χιλής είπε: "Είναι όνειρο κάθε παίκτη η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία μέσω των συμμετοχών μου να βρεθώ ξανά στην εθνική ομάδα της Χιλής όπως και τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας μου για την πρόσκληση".

Όταν φτάσει η ώρα για τα προκριματικά


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη στα Γιάννινα Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα μετέχει ο ΠΑΟΚ, θα γίνει στην Νιόν στις 16 Ιουλίου ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27-28 Ιουλίου και στις 3-4 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα αφορά δέκα ομάδες για να σχηματιστούν πέντε ζευγάρια. Πρόκειται -εκτός από τη δεύτερη ελληνική ομάδα- για την τρίτη ομάδα της Ρωσίας (Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης) και τις δεύτερες Ουκρανίας, Ολλανδίας, Ρουμανίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας, Σκοτίας, Βελγίου και Ελβετίας.

Οι πέντε πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι σίγουρα η Ζενίτ, ο ’γιαξ, η Ντιναμό Κιέβου, η πορτογαλική Μπράγκα και η Σέλτικ ή η Βασιλεία (εξαρτάται από το αν θα παραμείνει δεύτερη στην Ελβετία ή αν θα προλάβει την τελευταία αγωνιστική να. κλέψει τον τίτλο).

Αν η Βασιλεία πάρει το πρωτάθλημα στην Ελβετία τότε στους ισχυρούς που ενδέχεται να κληρωθούν με τον ΠΑΟΚ θα είναι η Σέλτικ, αν δεν πάρει το πρωτάθλημα τότε θα είναι αυτή πιθανή αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ.
Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο, θα πάει στην φάση των play-off για τους ομίλους του Champions League και αυτόματα (αν δεν προκριθεί στην συνέχεια στους ομίλους) έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League).

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τον 3ο προκριματικό γύρο τότε θα συνεχίσει στο Europa League (στον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης)
Στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο, θα συνεχίσει στην φάση των play-off του Champions League. Η κλήρωση θα γίνει στην Νιόν στις 6 Αυγούστου ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 17-18 Αυγούστου και στις 24-25 Αυγούστου.

Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην φάση των play-off είναι :
Σεβίλλη , Βέρντερ Βρέμης και Τότεναμ σίγουρα και επίσης η Ζενίτ (που αναμένεται να προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο) και ’γιαξ (αν προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο) ή Λυόν (αν τερματίσει 3η στο γαλλικό πρωτάθλημα).

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
3ος γύρος
1. ΖΕΝΙΤ (Ρωσία) 61.258
2. ΑΓΙΑΞ (Ολλανδία) 55.309
3. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Ουκρανία) 42.910
4. *ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ελβετία) 48.675 ή Γιουνγκ Μπόις (7.675)
5. ΜΠΡΑΓΚΑ (Πορτογαλία) 39.659
6. ΣΕΛΤΙΚ (Σκοτία) 38.158
7. *ΟΥΝΙΡΕΑ (Ρουμανία) 18.898 ή ΚΛΟΥΖ 18.898 ή ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ 11.898 ή ΒΑΣΛΟΥΙ 11.398
8. ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 11.479
9. *ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (Τουρκία) 6.890 ή ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 54.890
10. ΓΑΝΔΗ (Βέλγιο) 6.580

ΠΛΕΪ ΟΦ
1. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Γερμανία) 94.841
2. ΤΟΤΕΝΑΜ (Αγγλία) 56.371
3. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (Ιταλία) 30.810 ή ΠΑΛΕΡΜΟ (Ιταλία) 35.810
4. ΣΕΒΙΛΛΗ (Ισπανία) 108. 894 ή ΜΑΓΙΟΡΚΑ 15.894
5. ΛΙΛ (Γαλλία) 46.748 ή ΟΣΕΡ 19.748 ή ΛΥΩΝ 96.748

Κουκουλάκης στην Τούμπα, ο Ντάκος στον Πειραιά

O Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (21:15) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Βοηθοί του θα είναι ο Γρηγόρης Πάνου του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και ο Χρήστος Σωτηρόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας και τέταρτος διαιτητής ο Βασίλης Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς.

Στο άλλο ματς της ημέρας μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:00) διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Ντάκος του συνδέσμου Ξάνθης. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Γκάγκας του συνδέσμου Λάρισας και Δημήτρης Γούκος του συνδέσμου Ηπείρου και τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Γιαννόπουλος του συνδέσμου Αθήνας.

Φορλάν: "Αξίζαμε να πάρουμε το τρόπαιο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/forlan_2010_5_13_8_52_48_b.jpgO Ντιέγκο Φορλάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Αμβούργου καθώς με τα δύο γκολ του κόντρα στη Φούλαμ (το δεύτερο στην παράταση) χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της, και στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο των "ροχιμπλάνκος" έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα. "Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί έχουμε κάνει, κάποια στιγμή θα αντιληφθούμε το επίτευγμά μας", τόνισε ο Ουρουγουανός δεινός στράικερ στην μαδριλένικη εφημερίδα "As" αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, και συνέχισε:

"Αξίζαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι από το ξεκίνημα, ένιωθα υποχρέωση να σκοράρω και το διασκέδασα πολύ. Τα αφιερώνω και τα δύο γκολ σε όλους, σε οπαδούς, φίλους, οικογένειά και τη σύντροφό μου".

Όσον αφορά στην επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά της η Ατλέτικο Μαδρίτης, και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι κόντρα στη Σεβίλλη στο "Καμπ Νόου", ο Φορλάν προέτρεψε τον κόσμο να ασχοληθεί λίγο... αργότερα με τους Ανδαλουσιανούς.

"Τώρα θα πρέπει να απολαύσουμε αυτό που έγινε και μετά θα σκεφτούμε τι έρχεται την άλλη εβδομάδα. Απολαύστε το και αύριο θα το απολαύσουμε όλοι μαζί εάν το ηφαίστειο μας αφήσει στην ησυχία μας"

Μπαρτσελόνα Διώχνει "Ίμπρα", παίρνει Βίγια!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/barca_2010_5_13_10_29_14_b.jpgΟ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε δεκτός "μετά βαΐων και κλάδων" το περασμένο καλοκαίρι στη Βαρκελώνη, όταν αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον "ηχηρό" παρτενέρ του Λιονέλ Μέσι αλλά και να επισκιάσει τον Σαμουέλ Ετό που είχε φύγει για την Ίντερ, όμως έναν χρόνο αργότερα ο Σουηδός κατάφερε να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου του "Καμπ Νόου".Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Daily Mail", η διοίκηση των Καταλανών δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένη από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, με δεδομένο μάλιστα πως ξοδεύτηκαν γύρω στα 45.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, και έχουν ήδη ζητήσει από τον πασίγνωστο μάνατζερ Fifa Πίνι Ζάχαβι, να προσπαθήσει να βρει ομάδα για να "σπρώξουν" τον Σουηδό άσο.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει μάλιστα πως οι ομάδες που συγκεντρώνουν στην παρούσα φάση τις περισσότερες πιθανότητες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι οι Μάντσεστερ Σίτι σε πρώτο πλάνο, αλλά και η Τσέλσι.

Αυτό γιατί οι "πολίτες" αναζητούν ένα μεγάλο όνομα να έρθει στο "Σίτι οφ Μάντστεστερ" και να πάρει τη θέση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι), ενώ στον αντίποδα ο Κάρλο Αντσελότι έχει ζητήσει στην Τσέλσι έναν εκ των Τόρες ή Πάτο για τη γραμμή κρούσης χωρίς όμως να αποκλείεται να στραφεί σε λύση της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν φαίνεται να χάνει καιρό όσον αφορά στον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Σουηδού, με τους "μπλαουγκράνα" να φέρονται διατεθειμένει να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον δεινό στράικερ της Βαλένθια αλλά και της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Βίγια.

Υπερήφανος ο Χόγκτσον

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/5e8ca1ef3b82c086b9602d099df8004a_L.jpg?1273727926?1273727926?1273727926Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο προπονητής της Φούλαμ, Ρόι Χόγκτσον παρά την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, για την αποψινή τους εμφάνιση. Νομίζω ότι αυτή η εμφάνιση, μέχρι κάποιο βαθμό, συμπύκνωσε τί είναι η Φούλαμ. Όλη η σεζόν οι παίκτες μου διέψευσαν τα προγνωστικά. Έκαναν ματς που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Φούλαμ.

Για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: «Φυσικά και δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος ύστερα από μία ήττα, ακόμα και αν αυτή έρχεται στην παράταση, αλλά δεν έχω λόγια κριτικής. Οι παίκτες ήταν όπως συνήθως υπέροχοι και πιστεύω ότι οι οπαδοί θα συνειδητοποιήσουν ότι κάναμε την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Στην εθνική ο Μέλμπεργκ


Ο Ολαφ Μέλμπεργκ... Ο Ολαφ Μπέλμπεργκ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων που έχει με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ. Ο "ερυθρόλευκος" αμυντικός κλήθηκε από στην εθνική ομάδα της Σουηδίας για τα φιλικά παιχνίδια με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και τη Λευκορωσία.

"Η κλήση του Όλοφ Μέλμπεργκ αφορά τα φιλικά παιχνίδια Σουηδία - Βοσνία Ερζεγοβίνη, το οποίο θα γίνει στις 29 Μαΐου στην Στοκχόλμη και Λευκορωσία - Σουηδία που θα γίνει στις 2 Ιουνίου στο Μίνσκ", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γκρέμισε, όσα "έχτιζε"


Αποφασίζει ο Κόκκαλης Σε εφιάλτη εξελίσσεται η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο το μοναδικό θετικό ήταν η πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα υπόλοιπα ήταν "καταστροφικά" για την ομάδα, η οποία πλήρωσε τον εγωισμό και τα λάθη του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μέσα σε ένα χρόνο γκρέμισε όσα "έχτιζε" όλα αυτά τα χρόνια, με συνεχόμενα λάθη που έκανε. Δεν κράτησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν στήριξε τον Τιμούρ Κετσπάγια που επέλεξε ο ίδιος, ενώ έδωσε τα ηνία σε Ζίκο και Μπάντοβιτς, οι οποίοι δεν έδειξαν ικανοί για να αντέξουν το βαρύ φορτίο που τους φορτώθηκε.

Ακόμα, όμως και με αυτούς ο Ολυμπιακός θα είχε περισσότερη τύχη αν ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" φρόντιζε να ενισχύσει την ομάδα στις δύο μεταγραφικές περιόδους. Σε όλα αυτά προστέθηκε και η ατυχία για τους "ερυθρόλευκους", αφού όσους ακραίους μέσους διέθετε η ομάδα στο ρόστερ της, δεν μπόρεσαν να τη βοηθήσουν στα κρίσιμα σημεία, λόγω τραυματισμών. Ο Γκαλέτι έμεινε εκτός, σχεδόν από την αρχή της σεζόν, ο Ζαϊρί απουσιάζει αρκετό καιρό, ενώ ο Ντάτολο πάνω που επέστρεψε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τραυματίστηκε. Ετσι ο Μπάντοβιτς χωρίς να έχει τα κατάλληλα όπλα προσπάθησε στα πλέι οφ, όμως δεν τα κατάφερε.

Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει σε ποια κατάσταση έχει περιέλθει η ομάδα και συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν θα έπρεπε ήδη να είχε αρχίσει και να είχε βρεθεί ο καπετάνιος που θα προσπαθήσει να βάλει το καράβι και πάλι στη σωστή πορεία, ενώ θα είχε κερδηθεί ο χαμένος αυτός χρόνος, έτσι ώστε ο νέος τεχνικός να γνωρίσει την ομάδα και να φτιάξει το πλάνο με το οποίο θα πορευθούν οι "ερυθρόλευκοι" τον επόμενο χρόνο.

Αναφορά Μπιτσαξή στον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες

http://www.sport24.gr/ast/cov/it/itsaxhs_2010_2_11_14_45_30_b.jpgΑναφορά υπέβαλε προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής με την οποία ζητάει να διερευνηθεί εάν πράγματι υφίσταται έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος από την οποία να προκύπτουν στοιχεία προσυνεννόησης για την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων των ελληνικών πρωταθλημάτων με σκοπό το παράνομο στοιχηματισμό ή και άλλα συναφή ποινικά αδικήματα και αν στις πράξεις αυτές συμμετείχαν αθλητικοί παράγοντες. Όπως διευκρινίζεται προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας ότι η ΓΓΑ δεν γνωρίζει ούτε έχει οποιαδήποτε ενημέρωση για την ύπαρξη ή μη εκθέσεως της Τράπεζας της Ελλάδας γενικώς αλλά και ιδίως με το περιεχόμενο που υποστηρίζεται δημοσιογραφικά ότι έχει. Το θέμα θα διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, η αναφορά του κ.Μπιτσαξή προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

"Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπέβαλε προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τρείς επάλληλες αναφορές στις 7/12/2009 με αρ. πρωτ. 9459 στις 23/12/2009 με αρ. πρωτ. 9901 και 10/3/2010 με αριθμ. πρωτ. 1856.

Με τις αναφορές αυτές υποβλήθηκαν φάκελοι της Διεθνούς Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) οι οποίοι αφορούν ποδοσφαιρικούς αγώνες που φέρονται να είναι προσυνεννοημένοι προς το σκοπό παρανόμου στοιχηματισμού με διαφόρους βαθμούς υπόνοιας τους οποίους εκφράζει η ως άνω διεθνής ομοσπονδία.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί για το εν λόγω σοβαρό ζήτημα έχει διαταχθεί και εξελίσσεται προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και τα ακόλουθα:

Την Δευτέρα 10 Μαιου 2010 σε τηλεοπτική εκπομπή υπό τον λογότυπο η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης στο τηλεοπτικό σταθμό BLUΕ SKY, μεταξύ άλλων εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Φέρρυ Μπατζόγλου.

Από το διαδικτυακό τόπο της ως άνω εκπομπής Dikisports. Blogspot.com την Τρίτη 11 Μάιου 2010 και υπό τον τίτλο " Πρόεδρος στοιχημάτισε 1 εκ ευρώ στην ήττα της ομάδας και κέρδισε 10 εκ ευρώ - σκάνδαλο σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτει έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος" προκύπτει ότι ο Φέρρυ Μπατζόγλου υποστήριξε στην εκπομπή αυτή τα εξής:

α) Ότι υφίσταται έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος η οποία αναφέρεται σε 968 πρόσωπα που είναι κατά κύριο λόγο αθλητικοί παράγοντες οι οποίοι παρατύπως έστειλαν από τουλάχιστον 100.000 ευρώ ο καθένας σε Τράπεζα της Μαλαισίας.

β) Ότι ένας εξ αυτών των προσώπων είναι Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Β' Εθνικής ο οποίος κατά τα υποστηριζόμενα από τον ως άνω δημοσιογράφο φέρεται να έπαιξε 1 εκ ευρώ στο στοίχημα σε βάρος της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ. ευρώ.

γ) Ότι ένα άλλο πρόσωπο πάντα κατά τα υποστηριζόμενα από τον ως άνω δημοσιογράφο περιγραφόμενο ως γιός παράγοντα ομάδας της superleague στοιχημάτισε 1,6 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδος του και απεκόμισε 7 εκ. ευρώ. και φέρεται και αυτός να αναφέρεται στην έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος.

δ) Ότι η έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος αφορά έρευνα για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Κατόπιν των ανωτέρω εκτιμούμε και θέτουμε υπό την κρίση σας την ανάγκη διερεύνησης των καταγγελλομένων από τον Φέρρυ Μπατζόγλου τόσο αυτοτελώς όσο και στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρτικής εξέτασης για τους φερόμενους ως προσυνεννοημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ειδικότερα πρέπει να διερευνηθεί αν πράγματι υφίσταται έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος από την οποία προκύπτουν στοιχεία προσυνεννόησης για την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων των Ελληνικών Πρωταθλημάτων με σκοπό το παράνομο στοιχηματισμό ή και άλλα συναφή ποινικά αδικήματα και αν στις πράξεις αυτές συμμετείχαν αθλητικοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και πρόσωπα τα οποία περιγράφει κατά τον ως άνω εκτιθέμενο τρόπο ο Φέρρυ Μπατζόγλου.

Προς το σκοπό αυτό πρέπει να κληθούν να καταθέσουν τα αρμόδια όργανα της Τραπέζης της Ελλάδος καθώς και οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαϊδης και Φέρρυ Μπατζόγλου για ότι σχετικώς γνωρίζουν και υποστηρίζουν".

Κασάνο: "Θα ήμουν στη φυλακή αν..."

http://www.contra.gr/images/m/cassano_030308_m.jpg«H Kαρολίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Μου χάρισε ισορροπία. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνω τρέλες για να είμαι χαρούμενος, αφού είναι αυτή εδώ. Αν δεν τη συναντούσε τότε θα ήμουν στη φυλακή τώρα», ήταν η δήλωση του επιθετικού της Σαμπντόρια, η οποία έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση.O Aντόνιο Κασάνο είναι παρορμητικός, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πει αλήθειες, όσο και αυτές πονούν τον ίδιο τον Ιταλό επιθετικό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γυναικείο περιοδικό δεν δίστασε να παραδεχθεί πως αν δεν έμπαινε στη ζωή του η αρραβωνιαστικιά του, Καρολίνα Μαρσιάλις (σ.σ θα παντρετούν στις 19/06), τότε θα ήταν στη φυλακή. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ομοιότητες της δικιάς του καριέρας μ’ αυτή του Μάριο Μπαλοτέλι-ο οποίος έχει επίσης ατίθασο χαρακτήρα-ο Κασάνο είπε: «Εγώ και ο Μάριο γουστάρουμε ο ένας τον άλλον. Τον γνωρίζω. Είναι καλός συμπαίκτης, αλλά λειτουργεί πολύ με το ένστικτο. Από την άλλη είναι μόνο 19 ετών και εγώ ήμουν χειρότερος στην ηλικία του. Δεν άκουγα κανέναν, αλλά στο τέλος δεν κέρδισα τίποτα. Γι’ αυτό πιστεύω πως ο Μπαλοτέλι θα βρει κάποιον που θα τον διδάξει το σωστό μονοπάτι γιατί θα πρέπει να είσαι πεπεισμένος να αλλάξεις, αλλά πρέπει να υπάρξει κάποιος για να σε κάνει ώριμο».

Ο Κασάνο είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και γι’ αυτό το λόγο κάθε φορά που κάνει μία από τις τρέλες του (σ.σ διαμαρτύρεται έντονα, τσακώνεται με συμπαίκτες, αντιπάλους, διαιτητές) τότε γίνεται λόγος για άλλη μία «cassanata».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ: Μεγάλη στιγμή και βήμα προς την κορυφή

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_TLQ1RXOr1l.jpgΣυγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του 'ποδοσφαρικού' ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει από χθες τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη του στο 'Γ. Καραϊσκάκης', εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.Όπως αναφέρεται στο κείμενο, πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την κορυφή.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρο Ζαγοράκη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους συνεργάτες του, τον προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την εξασφάλιση της πρώτης θέσης των πλέι οφ και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και ένα ακόμη βήμα στην πορεία της αγαπημένης μας ομάδας προς την κορυφή».

Φωτο Ημέρας

Respect η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!