Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ-Έγραψε ιστορία!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_zLzj9s2vmX.jpgΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.-Ο Φερνάντο Σάντος κατάφερε να γράψει ιστορία με τη χθεσινή τρίτη διαδοχική νίκη επί του Ολυμπιακού που σηματοδότησε την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κύπελλο Πρωταθλητριών) για τέταρτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Δύο φορές συνέβη ως πρωταθλητής (1976-1977 και 1985-1986), άλλη μία ως τρίτος (2004-2005) και φέτος ως δεύτερος των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, που μέχρι χθες είχε τη στάμπα του «loser» στα ντέρμπι, κατάφερε να γίνει ο πρώτος προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» που κέρδισε τους Πειραιώτες σε τρεις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος!

Η αρχή έγινε με το «διπλό» στο Καραϊσκάκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-1 χάρη στο γκολ του Εντίνιο.

Εν συνεχεία ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε τον Ολυμπιακό 1-0 στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ με το γκολ του Μουσλίμοβιτς, ενώ το… τρίπτυχο της επιτυχίας έκλεισε χθες με το δεύτερο θριαμβευτικό «διπλό» στο Φάληρο με το γκολ του Βλάνταν Ίβιτς.

Είναι αξιοσημείωτο δε ότι και οι τρεις νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού είναι με 1-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: